Nejoblíbenější produkty roku 2013

by - 09 ledna

Krásný večer vám všem,

dnešní video je opět plné kosmetiky a to té nejlepší z uplynulého roku. Doufám, že se vám bude líbit a dejte mi vědět, zda něco z toho vlastníte a jak jste spokojené, případně jaký je váš top produkt loňského roku :)....




eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair

lak: Bourjois 34 Violine hypnotique
líčení: Bourjois CC cream31 ivory, Smokey eyes 17 life is pink, tvářenbka 54 Frosted rose, lesk 3D 51 Rose chimeric
blůzka: F&F
stříbro: Zlatnictví v JH

produkty, které zmiňuji:
• Loreal Silkissime black
• Milani Shadow eyez a Liquid eye
• Loreal true match rose ivory C1
• Dermacol Imperial pale
• Skin 79 Snail nutrition
• Milani Illuminating face powder Beauty´s touch
• Sleek Antique
• Lambré řasenka Art of volume
• Rimmel Scandaleyes lycra flex
• Essence All about matt!
• Sleek Au naturel
• Sleek Mystic a Stiletto
• Eucerin hyaluron filler
• Bioderma Matriciane Fermete
• Bione rostlinná vazelína s konopím
• Balea sprcháče
• Balea Kakové tělové máslo
• Mixa tělové mléko na suchou pleť
• Macadamia natural oil deep reapiar mask
• Ziaja olivový šampon http://www.ruzova10.cz
• Ryor bylinný šampon http://www.ryor.cz
• Bione balzám na rty s konopím
• Gabriella Salvete Stars Blu imperiale
• Essence Better than gel nails top coat
• Marc Jacobs Daisy Oh so fresh
• Casting creme gloss 513 ledová pralinka

You May Also Like

54 komentářů

  1. Ahoj Peti :), teďka jsem si koupila taky tu barvu na vlasy, ale v odstínu Ledové kakao, tak se těším, až mě mamka nabarví :). Jinak od Gabrielly Salvete mám růžový lak a je božský :).Ohledně té masky na vlasy Macadamia, mám problém s vlas, že se mi dost krepatí, myslíš, že mi pomůže? Chtěla jsem se Tě zeptat, jestli ta délka vlasů co máš, jestli jsou Tvoje nebo máš clip-in? A potom ještě, jestli máš prodloužené řasy nebo jsou taky Tvoje :). Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Veru, ja myslim, ze to stoji za vyzkouseni ta maska, je na suche vlasy dobra, hezky vyzivi. Jinak vlasy mam sve dlouhe uz skoro do pasu,ale nemam je husta, tak prohustuji clipy. Rasy jsou moje delka, pouzivam na udrazeni stale serum :).

      Vymazat
    2. Tak vlasy už mám obarvané a velká spokojenost :). Díky za super ti Peti :) a tu masku určitě vyzkouším :)

      Vymazat
  2. Supr video,docela mě překvapilo,že jsi z produktů na obličej nezmínila arganový olej or Ryoru:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Balzámy na rty od Bione také doporučuji! Měla jsem suché, šupinaté rty, žádný jiný balzám nepomohl, až mi Ježíšek přinesl medový balzám od Bione. Po jednom jediném dni jsem měla hebké rty a je to jediný balzám, který používám pravidelně, protože nevím, co bych si bez něj počala. (Na stránce bionecosmetics.cz je sekce Kde nás koupíte, jdou zde obchůdky, ve kterých se Bione prodává, ale některé produkty jsou i jinde, třeba v Bille.
    Moji oblíbenci jsou paletka od Sleeku Storm, transparentní pudr od Dermacolu, řasenka SuperSHOCK od Avonu a z pečující kosmetiky tonikum a micelárka od Dermedic :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Diky za super video :-) mohlo byt i delsi:-) ja mam dost top produktu jako ty-asi to bude podobnym vekem a typem pleti- takze za me krem Eucerin, jumbo tuzky Milani- uzasny, Sleek paletky-mam dve, lak na nehty a Balea sprchace. Dekuji ti sa to, ze za spoustu produktu muzes ty! :-) si skvela a moc rada sleduji tvoji praci. Hezky vecer Petra

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj peti, mam doma to maslo,sleek paletku,ruze od milani aj ten puder od essence a to vsetko som si nakupila po zhliadnuti tvojich videií,nelutujem vsetko je skvele :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Makeup od Dermacol si chci koupit :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Péťo, tys to stihla do 18 min, to fakt koukám :D Jinak musím pochválit lak, je moc pěkný!

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Peti, top produkty jsou pro me jednoznacne paletky sleek, tvoje stetce, tvarenky milani, sampon a kondicioner matrix biolage. Dekuji za tvuj blog, vzdy se tesim na dalsi prispevky a rada se inspiruji, vzdy jsem pak s produktmi maximalne spokojena.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, to ja moc dekuji a moc me to tesi, ze jsi spokojena jako ja :).

      Vymazat
  9. V úterý (asi?) jsem tě i s manželem zahlídla na Václaváku :-) A musim říct, že na živo vypadáš ještě krásněji a tak jako luxusně! A manžel hrozně mladě a hubeně, kamera potvora mu podle mě přidává všeho. Fakt bylo moc milý vás vidět :-)
    Jinak průšvih je, že Essence tyhle laky Better than gel nails přestala vyrábět :-( Nebo aspoň jsem to četla u někoho na blogu a už dlouho sem je nikde nezahlídla a panikařim docela, byly nej... Řekněte jestli se mýlim!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vazne :)? To je mozne, v utery jsme tam byli :). No to mi ani nerikej, nejlepsi nadlak, achjo :(.

      Vymazat
    2. Obávám se, že je to pravda, protože u nás v Rossmannu je měli na stojánku s výprodejem. :(

      Vymazat
    3. ja jsem si radeji koupila dva do zasoby, ale nechapu proc vsechno skvele vzdy prestanou delat

      Vymazat
  10. Huu, sláva, fanfáry! Zaregistrovala jsem slušný zlepšení výslovnosti angličtiny v porovnání s minulými videi, je vidět, že se snažíš. Sice je pořád co zlepšovat - pořád máš výraznej přízvuk tam kde má být zastřenej, ale respekt za snahu.

    Lana.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky,ale myslim, ze se zadujes zbytecne :D, ja jsem se tedy o nic takoveho nesnazila,ani popravde nebudu, protoze naopak hodne z vas mi naopak pise, ze je rado, ze se nesnazim to vyslovovat prehnane,ale ze to rikam normalne, ze tomu u jinych blogerek nerozumi ;).

      Vymazat
    2. Ja jsem rada,ze to tak vyslovujes, protoze jinym blogerkam opravdu nekdy neni rozumet.

      Vymazat
  11. Ahoj mna by zaujimalo čim dezinfikujes rtenku
    (Kristina)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ja to delam dvema zpusoby, bud zariznout tenkou vrstvicku nebo otrit do papiroveho ubrousku a pak prestriknout desinfekci - lihem a nechat uschnout ;).

      Vymazat
  12. Na toto video som sa tešila a bola som zvedavá na tvojich obľúbencov, hoci čo sa týka dekoratívky, tam to bolo dosť jasné :) Chcela by som sa však vyjadriť k vôni mejkapu Imperial - tá vôňa je podľa mňa strašne silná. Osobne mi nevadia parfémované výrobky, ani "babičkovské" vône, keď sú jemné, ale tento mejkap mi príde skoro ako voňavka. Keď si ho dám na pleť, cítim tú silnú vôňu ešte aspoň polhodinu.

    OdpovědětVymazat
  13. moc Ti to sluší :)) SLEEK mám taky ráda hlavně stíny , linky a tvářenky .. mam jednu rtěnku od sleeku v odstínu peaches cream a je teda naprosto šílená .. vydržíí mi tak pul hodiny a najednou ji nekde mam .. nekde ne .. asi špatnej kus nebo sem ja divna :D dost mě to štve odstín se mi hodně líbí :(

    OdpovědětVymazat
  14. Peti, takýto prirodzený look ti velmi pristane, aj taka nedbalo upravena ofinka :)
    Vyzeras prijemne.

    OdpovědětVymazat
  15. Přeji hezký den,
    tak jsem se stala majitelkou paletky Sleek I Divine Bad Girl a musím říct, že pigmentace je naprosto neuvěřitelná. Nevěřila jsem a přesvědčila jsem se sama.
    Co se týká make-upu, vyzkoušela jsem jich jen několik a skončila jsem u Artdeco, se kterým jsem velmi spokojená.
    Zbytek jako je řasenka, rtěnka, krémy atd. zatím hledám. Mám totiž citlivou, aknózní suchou pleť a na tu něco pro mě vyhovujícího najít, je tak trochu problém.
    Přeji krásný víkend
    Mimochodem, moc Vám to sluší a ten cop je krásný.

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Péti :-) Prosíííííííííííííííííííííííííííííííím tě čím odlakováváš ty laky od Gabriely Stars enamel? Já měla nalakovaný jen 1 nehet na zkoušku a odlakování mi trvalo tak 10minut. Jsem myslela že zešílím. Nevím jestli je to tím, že mám odlakovač bez acetonu, ale odlakovávání bylo peklo. Jinak se docela divím, že mezi oblíbenci nebyl i Ryor řada s arganovým olejem... Jo a ten balzám na rty musím určitě vyzkoušet. Jako správná baba mám v každé kabelce aspoň 5 balzámů, ale prostě to není vončo. Potřebovala bych ty rty opravdu vyživit a jediné balzámy co byly super byly od Yves rocher ale nechce se mi za ně dávat 70kč...
    PS: tenhle romantický styl ti moc sluší :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Market, tak to bude urcite odlakovacem, jako jdou hur nez kremovky, to urcite,ale ne tak spatne jako trpytky, ja pouzivam Sally Hansen odlakovace, jsou skvele. Jinak celou tu radu od Ryoru nemam jeste dukladne otestovanou, jen olejicek :).

      Vymazat
  17. Mě nadchl balzám na rty značky Hurraw!, je zatím ten nejlepší na mé citlivé rty, ale ten konopný mě také láká, jen jsem na něj ještě nenarazila. Jinak souhlasím se Sleek paletkami, Mixou, Baleou, ráda bych konečně vyzkoušela Milani kosmetiku a Ziaju mám taky moc ráda. Šnečí BB krém mě okouzlil, ale bohužel pro mou mastnější pleť je to jen zátěž a lesknu se pak ještě víc, takže ho posílám dál - kdo má zájem, nabízím ho na aukru :D

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Peťo! Kupovala jsem na tvém e-shopu paletku od Sleeku Storm a je božská! A musim říct, že s podkladovou bází od Milany (též z tvého e-shopu :D ) to drží dokud to neodlíčim. Už mam i zkušenost, že sem se ráno vzbudila stejně hezky namalovaná jako večer.....až na ty chudinky pomuchlaný řasy :) Bázi musim pořídit mamce, ta si věčně stěžuji, že ji žádný stíny na očích nevydrží. To bude pak koukat! Jinak moc děkuji za tip na balzám na rty od bione. Zázrak mezi balzámy! Za prvé cena, za druhé vůně, za třetí neuvěřitelně snadné roztírání a za čtvrté ani ne po týdnu používání je konec s rozpraskanými a šupinatýmy rty! Hurá na výrazné rtěnky :) Díky!!
    Přeju tvému blogu, aby se mu dařilo tak skvěle jako vloni! A taky ti přeju spoustu hezkých komentářů, které ti dělají radost, ale na druhou stranu bych ocenila i nějakýho anonyma, abych se taky u pročítání komentářů mohla pobavit a zasmát se nad lidskou hloupostí :D M*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju hrozne moc za tak skvely komentar,ani nevis jak moc me tesi, ze jsi spokojena a ze jsem dobre poradila, to je pro me nejvetsi odmena :)! Jo, ja se u tech komentaru take nekdy velmi pobavim :D....Taktez vse nej v novem roce i tobe!

      Vymazat
    2. Panebože, teď si to po sobě čtu a ta hrubka ve slově "šupinatýmy" mě tluče do očí :D :D Hlavně, že tu píšu, jak ráda se zasměju nad lidskou hloupostí......jsem tatar :D

      Vymazat
  19. Tak já jako top produkty bych zařadila určitě tvoje štětce, které jsou prostě super, rozjasňující perly od Reginy (ty už mám ale od roku 2012), rozjasňovač Milani odstín Beauty´s touch (taky používám spíš jako tvářenku), řasenku od Maybeline the Rocket Volum, tužky na oči Rimmel Scandalleyes waterproof koh kajal mám stříbrnou a pak hnědo-zlatavou a obě jsou fakt krásný a celkem dobře drží, stíny s-he (měla jsi kombinaci tří na líčení do fialova, což už jsem dlouho chtěla zkusit). Tužkou a řasenkou si nejsem jistá, ale jinak jsem si koupila vše díky tobě a nelituju ani jedné koupě. Teď jsem si koupila minulý týden ještě ten transparentní pudr Essence a make-up Deramacol s tou orchideí - ještě nemám vyzkoušeno, ale věřím, že budou taky bezva. Mám tu vzorky nějakých BB od skin 79 a Missha, tak testuju, co mi sedne nejvíc - taky vlastně na tvůj popud :) Jsem světlá jako ty a mám asi i dost podobnou pleť a zatím se mi stalo snad jen jednou, že jsem s doporučeným produktem od tebe nebyla moc spokojená (byl to utramastný mandlový krém od Ryoru, který na mě byl opravdu moc ultramastný, což samozřejmě není tvoje vina. Tak mi ležel dost dlouho v šuplíčku a bylo mi líto, že ho asi nevypotřebuju, ale musím říct, že na rostoucí těhotenské bříško - teď 8. měsíc - je fakt super. Pořád mě kůže pnula a svědila, u prvního prcka mi stačil olivový olej a žádný svědění ani strie, ale teď jsem myslela, že se udrbu i po oleji a po různých krémech přímo na rostoucí bříško určené. Patlám teda ten madlový od Ryoru a je to parádička - žádné svědění ani strie). Takže díky za tvé stránky, určitě je budu s láskou navštěvovat i nadále. Vendula S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mila Vendy, hrozne moc dekuju za krasny komentar, to jsem opravdu moc rada, me to fakt vzdycky tak potesi, kdyz dobre doporucim :), uplne se vzdycky usmivam, kdyz neco takoveho ctu, proto blog delam. dekuju moc!

      Vymazat
    2. A hlavne samozrejme preji, at je vse kolem mimca v poradku :)!

      Vymazat
  20. O Balee teď slýchám dost často, asi si budu muset něco koupit ;)
    http://diamond-katty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. takhle ti to sluší nejvíc :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Peti ve videu jsi snad nejhezčí za celou dobu co tě sleduju ! :)
    Jinak, koupila jsem si dnes to kakaové máslo od Balei, po kterém jsem delší dobu pokukovala. A až tvé video mě k tomu dokopalo. A je to něco neuvěřitelného !!! ♥ ♥ ♥

    OdpovědětVymazat
  23. Asi nenajdu moc lidí, co by se mnou souhlasili.. Ale takhle vypadáš úplně nejlíp! Fakt nádhera. Už když jsem Tě začala sledovat, říkala jsem si, že by Ti moc slušela ofina. K tomu to nekřiklavé líčení, romantická halenka. Jsem unešena! :)
    Video mohlo být klidně celovečerní, mně to neva, naopak. I když s mou alergickou pletí jsou mi téměř všechny rady na nic, ráda se podívám :)

    OdpovědětVymazat
  24. Po zhliadnutí videa o antikoncepcii moj záujem o sledovanie tohoto blogu klesla.. Je to video, plné protirečení a nesprávnych informácii a považujem za veľkú chybu zverejniť ho. Bez urážky Peťka. A ešte sa zamýšľam nad jednou vecou. Nechápem ako je možné, aby jedna žena vyskúšala toľko kozmetických výrobkov natoľko, aby nadobudla pocit, že je kompetentná recenzovať ich. Petra chŕli informácie a skúsenosti s výrobkami, niekedy mi pripadá, že musí mať asi sedem tvárí, aby bola schopná všetky vyskúšať. To sa jednoducho nedá v takom rozsahu, v akom sa tvári, že ich skúša Petra...Už jej nedôverujem... je toho príliš veľa..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak v tom pripade je mi te lito.

      Vymazat
    2. Clovek,kterému se blog nelíbí ho jednoduše přestane sledovat a nemá potřebu zveřejnit X důvodů,proč ho přestal sledovat ... Prijde mi tohle vypisování strasne vtipný..proste odejdete a už blog nenavštěvujte.Nevim,co je na tom těžké ...každý má právo vyjádřit svůj názor,to nikomu neberu...ale tak názor k tématu a ne o tom,že má moc kosmetických produktů a ze už ji nehodláte sledovat...Hezky den.

      Vymazat
  25. Po zhliadnutí videa o antikoncepcii moj záujem o sledovanie tohoto blogu klesla.. Je to video, plné protirečení a nesprávnych informácii a považujem za veľkú chybu zverejniť ho. Bez urážky Peťka. A ešte sa zamýšľam nad jednou vecou. Nechápem ako je možné, aby jedna žena vyskúšala toľko kozmetických výrobkov natoľko, aby nadobudla pocit, že je kompetentná recenzovať ich. Petra chŕli informácie a skúsenosti s výrobkami, niekedy mi pripadá, že musí mať asi sedem tvárí, aby bola schopná všetky vyskúšať. To sa jednoducho nedá v takom rozsahu, v akom sa tvári, že ich skúša Petra...Už jej nedôverujem... je toho príliš veľa..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mila Lauro, predem musim podotknout, ze neni nutne psat stejny komentar pod vice clanku a to jeste nekolikrat, staci to snad jednou a ne tu s tim spamovat ;). Za druhe, evidentne jsi video o antikoncepci nepochopila nebo neposlouchala nebo spise slysis to, co slyset chces, nikoliv, co jsem rikala. Pokud je video plne nepravd, napis prosim na Ceskou gynekologickou spolecnost, protoze z jejiho vyjadreni jsem myty cerpala, ja sama samozrejme nemam kompetence posuzovat plosne ucinky antikoncepce a dost pochybuju, ze je mas ty. Jak HAK pusobi ne me je ciste subjektivni vec.
      Avsakotestovat tolik produktu se da uplne v pohode! Recence pecujici kosmetiky uzaviram po dopotrebovani - pletove kremy. Na recenze dekorativky neni treba tolik casu, rtenku ci stiny clovek pouzije nekolikrat a vi, jak mu to drzi, jak je to pigmentovane atd. Zaverem, je mi lito, ze te blog nebavi, ale reseni je velmi jednoduche, jiste na nej prijdes sama ;).

      Vymazat
    2. Tak ja treba nejsem beauty blogerka, ale kosmetiku mam rada a casto si ji kupuji nebo dostavam, pouzivam ji denne, takze kazdy mesic bych mohla delat velike recenze na dekorativku. Je fakt, ze treba pletove kremy, sampony, masky atd je treba zkouset dele, aby se projevil ucinek, ale i tak lze jiz treba po prvnim pouziti rict, jaky krem je a jak sedne. Pani Laura nejspis kosmetiku zadnou nepouziva, nebo ma jednu rtenku na 10 let, tak si to asi neumi predstavit...

      Jinak ma letosni oblibena rtenka- od Peti Sleek Amped a Barry M 52 a 62, naproste zklamani naopak z Mac Candy yum yum, shanela jsem ji pul roku po cele Evrope, vsude vyprodana, nakonec ji meli v OC Smichov, ale strasne vysusuje a nevydrzi, takze to jsem byla nastvana - pouzila jsem ji asi 5x a hned muzu udelat recenzi :-)

      Nejlepsi pudr od Demacolu transparentni. Baze pod make up od Estee Lauder. Rasenku a stiny nevim, tam asi oblibence zatim nemam, ale spokojenost s Max Factor Clump Defy, nevysycha a dela krasne rasy, neslepuje, je super.. Za rok 2013 jsem vyzkousela tak 10 rasenek, ale zadna me krome te Max Factor a Kiko nenadchla, ani ty drahe jako Benefit they are real, stala 26 euro, v baleni byla jedna velka a mala cestovni, zkusila jsem malou cestovni a tu velkou mam jeste od cervence originak zabalenou, takze to mluvi samo za sebe..Hypnose Lancome to same, take velke zklamani, a pak od Make up Forever - dobra, ale po mesici vyschla a to jsem mela 3 a vsechny 3 po mesici vyschly. Make upy jsem vyzkousela jen dva, svou stalici Bourjois Healthy Mix a Sheseido, oba dobre, ale kryti ma lepsi Bourjois, ten koupim dalsi, ale Sheseido uz ne. Laku na nehty jsem zkusila tak cca 20-25? A nic moc, nejlepsi asi China Glaze a Selly Hansen, totalni zklamani z Colorama a z tech piskacu od GS, to byla katastrofa a Orly take nic moc za tu cenu :( Na vlasy pouzivam stale sampony Loreal proffesional, a maska Elseve oranzova (v CR neni). To uz pouzivam tak 5 let, zatim jsem lepsi nenasla. LV

      Vymazat
  26. Sledujem tento blog asi rok. Po zhliadnutí videa o antikoncepcii, môj záujem o tento blog veľmi klesol. Nemám na mysli, že som proti, alebo za. To video je plné protirečení a nepravdivých informácií.Podľa mňa si Petra neuvedomila závažnosť tejto problematiky... A ešte nechápem jednu vec. Ako môže jedna žena vyskúšať také veľké množstvo kozmetických výrobkov natoľko aby ich mohla recenzovať. To by musela mať sedem tvárí.. Ako je vôbec možné vyskúšať také veľké množstvo výrobkov a chŕliť na ne názory jeden za druhým.. myslím si, že menej je v tomto prípade viac, lebo to vyznieva nedôverihodne a nepravdivo.

    OdpovědětVymazat
  27. takové jemné líčení Ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj, tak krom sprcháčů, kosmetiky Sleek a vazelíny od Bione se ještě shodneme na Imperial make-up. I když mám mastnější pleť, tak mi drží skvěle, nezalézá, ale je občas potřeba přepudrovat, ale zatím jsem nenašla make-up, který by to u mě nepotřeboval... A ani ta jeho vůně mi nevadí :) Jinak líčení je moc pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, tak krom sprcháčů, kosmetiky Sleek a vazelíny od Bione se ještě shodneme na Imperial make-up. I když mám mastnější pleť, tak mi drží skvěle, nezalézá, ale je občas potřeba přepudrovat, ale zatím jsem nenašla make-up, který by to u mě nepotřeboval... A ani ta jeho vůně mi nevadí :) Jinak líčení je moc pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  30. Dekuju vam vsem hrozne moc za vase ohlasy a i dalsi tipy na kosmetiku :)!

    OdpovědětVymazat
  31. Jinak tyto videa mam rada, shledla jsem ho 2x :-) a urcite z tvych oblibencu neco vyzkousim! Az na ty piskace - jsou mi hrozne neprijemni na nehtech, mam rada leskle nehty. A ty laky od Bourjois ten jakoby Gel Lak mne tedy take vubec nevyhovoval, jak je gelovy, tak se mi do nej jakoby delaly ryhy. Ale jako barevne jsou krasne, ale mne na nehtech neprijemne. Uz objednavam ty jumbo od Milany a tvarenky Sleek, jen se nedokazu rozhodnout jakou a asi i tu Mystic, ale te se bojim, zadnou podobnou barvu nemam. Tak snad budu spokojena jako ty :-)

    A moc se mi v tomto videu libis, jak panenka, slusi ti tento odstin ruzove! LV

    OdpovědětVymazat
  32. Strašně ti takové líčení sluší ! bomba :)))

    OdpovědětVymazat
  33. Petí, jsi fakt sluníčko! Bereš to vždycky tak zodpovědně a od podlahy :D moc ráda sleduju Tvůj blog. Prostě nezklameš, narozdíl od jiných :) Terka

    OdpovědětVymazat
  34. Peti, děkuji za úžasné video. Naprosto souhlasím s téměř všemi produkty (zbytek nemám vyzkoušeno), nicméně to kakaové máslo... to zbožňuju! Jeho vůně je opravdu k sežrání :) Už se těším na další videa :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!