Základ šatníku podle mě - jaké jsou základní kousky, které u mě nechybí?

by - 16 ledna


Krásný večer vám všem,

jaké jsou základní kousky, které nesmí chybět v mém šatníku? Na to se podíváme v dnešním videu. Určitě mi dejte dole vědět, co je základ pro vás a jestli máte nějaký svůj oblíbený kousek už hodně dlouho :-).



Sledujte má videa v HD - přepněte ozubeným kolečkem ;).

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
lak: Bourjois Rouge in style
svetr: http://www.chicnova.com/sweet-hearts-round-neckline-pullover.html
líčení: tělové stíny a černá gelová linky, rtěnka Essence 03 dare to be wear
stříbro: zlatnictví v JH, kruhy průměr 2,5cm (někdo se mě na to ptal :-) )

You May Also Like

90 komentářů

  1. Peťo, moc Ti to sluší :). A všechny věci z Tvého šatníku bych brala všema deseti :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, no ty fotky nejsou samozřejmě z mého šatníku, jen takové ilustrační,aby nedošlo k nedorozumění ;)

      Vymazat
    2. Jojo já jsem si pak říkala, že jsem to špatně napsala :), ale i tak bych Tvůj šatník brala co jsi říkala, protože ho nemám tak naplněný :)

      Vymazat
  2. Hned jak jsem viděla náhled videa, napadlo mne, že přesně takhle se mi líbíš nejvíce, tento make-up je super, vypadáš přirozeně, přitom moc sexy a mladistvě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje slova :)

      I.

      Vymazat
    2. děkuju moc, upřímně, tohle je look, ve kterém se v poslední době cítím úplně nejlíp, výraznější rtěnka, linky a nude stíny :)

      Vymazat
  3. Peti ty se snažíš video urychlit nebo sis dala silný kafe? :D... Fakt jedeš :D... Jinak moc pěkný a užitečný video, ale hlavně ti to neuvěřitelně sluší - vlasy, líčení, oblečení i doplňky :)

    I.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D snažím, no, protože ty dlouhý videa, se to pak seká a tak vůbec a děkuju moc :)

      Vymazat
    2. Taky jsem si to už říkala. Na konci videa jsem si řekla...uff, stihla to :) Jinak souhlasím..sluší ti to mooc! Hanka

      Vymazat
  4. Ahoj Petí, strašně moc tě obdivuji a stále přemýšlím nad tím, jak to zvládáš, zvlášť finančně. Cena kosmetiky i oblečení je v dnešní době hodně vysoká a výdělek z tvého eshopu a videí na internetu tě nemůže uživit, nebo se pletu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no, co na to říct, nečeká snad nikdo, že tu odhalím svůj výpis z účtu a plat od zaměstnavatele, žejo :).....prostě ráda pracuju a ráda se i odměním a ráda posouvám blog dál a doufám, že se vám tu díky tomu bude nadále líbit.......

      Vymazat
    2. a samozřejmě hrozně moc děkuju,vážím si toho!

      Vymazat
    3. ona to všechno dostává od sponzorů, kosmetiku i oblečení

      Vymazat
    4. no to je jasny, uplne vsechno dostanu, ja dokonce prijdu do Alberta, ukazu si na chleba, deset rohliku a dve mlika a taky u kasy nemusim platit ;)

      Vymazat
    5. K anonymu 19:09: Tak já nevím, ale logicky bych si odvodila, že Petra kromě videí a e-shopu bude mít i normální práci...

      Vymazat
  5. Kraaasny vlasy tady mas :) Jinak pro me je zakladem cerne tilko, svetrik bez knofliku takovy ten ,,cardigan'' Potom dziny cerne a bezove lodicky... V le a na jare balerinky a jednoarevne sukne. Co se tyce sperku, klasikou jsou pro me klsicke perlicky, nebo jednoduchy kaminek zasazeny do kovu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Péťo, odpovídáš ještě na emaily? Před 17 dny jsem ti psala email, ptala jsem se tě, kam ti můžu poslat dopis a pak jsem se ještě ptala na některý věci. Pokud toho máš hodně, tak samozřejmě ráda počkám:). Snad se můj email nikam nezatoulal:(. Jinak video parádní, moc ti to sluší:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odpovídám,ale opravdu nestíhám, tento týden jsem dokonce odpovídala na nějaké ze září nebo října, posíláte toho více, než stíhám odepsat, moc se omlouvám,ale prostě to není v mých silách to urychlit......pokud chceš rychlou odpověd, prosím o krátký dotaz, ty delší maily si nechávám,až budu mít v klidu čas, protože vás nechci odbýt jednou větou,když vy mi věnujete tolik času napsáním mailu :).

      Vymazat
  7. Ahoj Péťo, především bych ti chtěla říct, jak jsi mi moc sympatická. Už tě nějaký ten rok "tiše" sleduji, a dneska jsem se rozhodla ti napsat, že si vážím tvé osobnosti. Díky různým typům videí jsem měla tu čest poznat alespoň kousek z tebe, a utvrdit se v tom, že jsi prima ženská s optimistickým (i když realistickým) pohledem na svět. Strašně se mi líbí, že jsi nezpychla, nebo jak to říct. Sleduje tě tolik holek! Tolik slečen se tebou nechává inspirovat.. Kde kdo by nabral trochu vyšší sebevědomí, než je zdravé, ale ty jsi stále stejně příjemná. Je super, jak se ve videích vždy směješ. Okamžitě mi to zlepší náladu, když začneš s tím svým veselým pozdravem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terko, hrozně moc děkuju za takovou podporu, no, pýcha předchází pád, to není můj styl ;), hlavně s tím sebevědomím :D, někdy je to paradoxně úplně obráceně, když třeba potřebuju někam jít, nestíhám, jsem úplně nenamalovaná a říkám si, ježiš, co když mě někdo uvidí a řekne si "no a tohle mi radí,jak se líčit" :D.....takže ej to trochu i strašák ;).

      Vymazat
  8. Super video , chtěla sem se zeptat odkud máš ten svetr co máš na sobě ?? :)) a kdybych se tě chtěla zeptat ještě na pár věcí mám prát na mail nebo kam ? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. odkaz je přímo pod videem ;) a napsat může třeba sem nebo na mail,kam chceš ;)

      Vymazat
  9. Týýýýý jo to byl výčet :-D Podle mě v pohodě stačí 1 větší kabelka kabelka do školy a do práce a nějaké psaníčko na ty lepší příležitosti :-) Šaty jsem před 3 roky neměla ani jedny a to samé sukně :-D Košile miluju hlavně kárované. Džíny jsou problém sehnat to je prostě strašný... A nechci utrácet moc peněz za něco co mi vydrží rok možná... V sekáčích nakupuju v pohodě. Máme u nás sekáč de se postupně zlevňuje zboží a sehnala jsem tu např. za 40Kč krásné pouzdrové šaty. Když jsem se dívala na stránky od firmy co jsem našla na šatech tak jsem se zarazila, když jsem viděla ceny od 1000 výš a já ty šaty mám za 40Kč :-D

    OdpovědětVymazat
  10. sekáče jsou výnikající!!! mám deset metrů od domu jeden sekáč se skvělou majitelkou, která velmi často má nový kousky. zrovna včera jsem odešla s klasickým černým sáčkem za 200 kč:) Verča

    OdpovědětVymazat
  11. Krásný matný make up očí :) Pokud se nepletu,vypadá to velmi krásně a jemně :)
    Jinak me baví i kosmetika i oblečení i články ze života ,prostě od všeho něco :)

    OdpovědětVymazat
  12. Petí, zbožňuju Tvoje videa o módě! Nebudeš zase dělat nějaké nakupovací z obchodů? Nebo zas nějaký "očumovací", kde by byl i Tvůj šatník?
    A jinak - tohle líčení Ti moc sluší:)
    Magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Magdi, dekuju hrozne moc a planuju zase neco dalsiho z obchodu, uz mam i neco nafoceno :).

      Vymazat
    2. Taky bych ráda viděla z Tvého šatníku tak všechny kousky :)

      Vymazat
  13. Už 8 rokov mám jeden svetrík značky Esprit. Bola to moja prvá "značková" vec a nosím ho doteraz, pretože vyzerá stále rovnako.:) Inak ja preferujem šaty, v nich sa skrátka cítim vo svojej koži...

    OdpovědětVymazat
  14. sekáče sú najlepšie jednoznačne! minimálne 50% všetkých vecí čo mám, je práve odtiaľ...a napríklad taký kabát, ktorý mal na sebe ešte originál vysačku za 1€ (!) , no kto by to nechcel :D a inak, máš krásne vlasy vo videu ;)

    OdpovědětVymazat
  15. V tomto videu ti to velmi sekne..rovnako si malujem oci ako denne licenie..len nosim nude pery :) Mam podobne kusky, ktore si aj ja myslem, ze treba v satniku.. ale niektore nie..ako su napr. sortky..tym sa vyhybam, kvoli tomu, ze mam dost tvarovane boky, takze mi nepristanu...
    K tym sekacom... ja som tam nikdy nenakupovala, ale s kamoskami som tam obcas isla. Takmer nikdy som si nic nekupila, az raz som sla sama. Kupila som si znackovu riflovu bundu a este jarnik.. genialna kupa a spolu 7 eur ma t vyslo.. Kupovala som teraz v zime, takze sa tesim, ked to na jar vyberiem. Inak ale neznasam to, ze sa clovek musi strasne tym hrabat, kym nieco najde a este ten fakt, ze vsetky veci zvlastne pachnu.. aj ked viem, ze su oprate..

    Viva la Vida Dorota

    OdpovědětVymazat
  16. Péťo upřímně, myslím si, že s větou "mám velkou i velikost 34" si naštvala spoustu tvých čtenářek:D..u mě je to upřimná závist tak už to prosím prosím neopakuj!!! :) :D neber to zle, mám tě ráda, jde o mou blbou závist :) jinak ti to strašně sluší!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no to fakt neni co zavidet, ono jinde mi je,ale u te klasicke konfekce je mi to velke, treba jen ve FaF, Orsay a tak,ale v HM a New Yorkeru nebo Bershce je mi 34 akorat, on to ma kazdy obchod jinak

      Vymazat
    2. Peťo, ja to mam s velikostma uplně stejně. I 34 je mi dostčasto velká...A jako pak sehnat něco na sebe, nebo třeba kozačky kde nebudete mit lytko jak okap je fakt problém ;)

      Vymazat
    3. Já jsem taky hubeňour, kolem kterého 34 a XS hrozně plandají. A ty dodatečné úpravy u švadleny se dost prodraží :-(
      Ale mám pro tebe tip, kde by ses mohla podívat po černých společenských kalhotách. V obchodě Oodji (v Praze je na Černým Mostě, ale jsou, myslím, i v jiných městech) mají číslování trochu menší, takže ty 34 jsou spíš takové 32. A mají moc pěkné a elegantní kousky :-)

      Vymazat
  17. Nádherné video Péťo :) Jak ses minule snažila stihnou to video pod určitý limit, to teda nedělalo dobrotu, takhle je to mnohem lepší.. :) Kalhoty zkus sehnat v Orsayi, tam jsou na tu "slušnou" módu specializovaní. Když ti bude 34, tak máš vyhráno, ta se tam totiž docela vyskytuje :)

    OdpovědětVymazat
  18. Zase krásný celovečerní film :) Na kalhoty se zkus podívat do Orsay, tam jsou na tu elegantní módu specialisti, tak třeba vybereš ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Peti, chci Ti vyjádřit velkou podporu Tvé práce nejen s blogem. Za mě bych určitě doporučila Orsay, loni touhle dobou jsem si tam kupovala klasické černé kalhoty velikosti 32 a podotýkám, že nebyly ve slevě a stály 349,- Kč. Držím palce, ať seženeš kalhoty podle Tvých představ. S pozdravem Káťa.

      Vymazat
  19. Strašně, strašně moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  20. Já mám jedny botasky na jaro a podzim, jedny kozačky na zimu a jedny sandále na léto, už 3 roky :) lodičky jsem na sobě neměla nikdy... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo asi chodíš ještě do školy, tak ti to stačí. Mě to taky stačilo v mých školních letech.

      Vymazat
  21. Peti, to video je senzační a skvěle se mi teď hodí. Dělám přestavbu svého šatníku na dospělejší, elegantnější, módní a přitom nadčasový. Už mi prostě není náct, tak moc díky za inspiraci :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/01/famous-beauties-eliska-buckova.html

    OdpovědětVymazat
  22. Páni, jak to děláš!Vypadáš ve videu naprosto dokonale;) Vlásky, makeup, svetřík-nádhera;) Pro mě je úplný základ jedna věc-džíny. Mám doma barevné kalhoty, světlé, černé ale stejně pořád tahám jedny džíny, jeden den je dám vyprat a pak je zase pár dní tahám... Musím si koupit ještě jedny..;D Mám totiž problém, mě se všechny prošoupávají tak po 3 měsících:( Ve videu jsi mě docela navnadila na koupi trenčkotu..;)

    OdpovědětVymazat
  23. Hezký večer Peti, opět krásné video, které na konci dne potěší! Co se týče kalhot, jak jsi zmiňovala, že sháníš, tak doporučuji Orsay. Momentálně tam mají výprodej, takže společenské sukně jsou tam v cenách 200,- - 400,- a kalhoty kolem 500,-. Velikosti mají od č. 32, takže snad ti tam něco bude :) Já osobně tam vždy nějaký kousek v akci koupím (už díky kvalitním materiálům), protože určitých spol. kousků není v šatníku nikdy dost... Měj se hezky. Verča

    OdpovědětVymazat
  24. Hlasim se mezi ty, ktere nemaji rady boty! :D ( jsem totiz moc narocna na jejich vzhled - mivam presnou predstavu, kterou chci splnit + mam strasne dlouhou a hubenou nohu, na kterou nemuzu boty sehnat :D ve vsech botech mi planda, ze sandalu vyjizdi :D takze se pri jejich nakupu vzdy jen rozcilim nebo zklamu =( )
    jinak bych se moc prosim chtela zeptat, jaky svetly stin jsi pri tomto liceni na vicka pouzila? je krasne syty, dlouho takovy shanim =) dekuji za odpoved =) s pozdravem Denisa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deniso, dekuju moc a nejsem si jista,ale je myslim z jedne nude paletky z ebay, kterou jsem si ze zvedavosti objednala :).

      Vymazat
  25. Peti, video bavilo a moooc:-).
    Mas to krasne vychytany co s cim kombinovat, proste hezka inspiracka. Mela bych prosim dotaz, kde kupujes telove silonky bez lesku? Stale nemohu najit ty prave.Diky:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju hrozne moc, ja mam rada znacku Bellinda, prodavaji v DM, tam jsem sehnala skvele. Ty silne mam rada Fiore :).

      Vymazat
  26. Tohle video je až. Oc stříhané čekám co řekneš a najednou střih a mluvíš o něčem jiném zkus to příště bez toho :)

    OdpovědětVymazat
  27. Opět musím pochválit makeup. Takhle ti to moc sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  28. Tak jsem zjistila že mám zásadní nedostatky v šatníku :/ Vlastně tam mám snad jen trička a kalhoty :D A taky neumím nakupovat v sekáči, vlastně ani moc nikde jinde jelikož maminka je švadlena takže jsem měla vždycky všechno originál a na míru. Ale když jdu s mamčou tak ta na co šáhne tak je super a i když ne na první pohled tak už si představuje jak to přešije k dokonalosti :)

    OdpovědětVymazat
  29. Já mám černé kalhoty z C&A, dokonce i 32! :) Zkus mrknout.
    Jinak super video :)

    OdpovědětVymazat
  30. Já mám černé kalhoty z C&A a jsou bomba. Dokonce i 32 to je :) Zkus se mrknout tam, Peti.

    OdpovědětVymazat
  31. Dekuju vam vsem hrozne moc, jednak za pochvalu makeupu a pak take za tipy na kalhoty :), CA by mohlo byt ok, Orsay taky, tam ale potrebuju 32, to maji malokdy, ale zkusim to obehnout :).

    OdpovědětVymazat
  32. Moc hezké video, moc pěkná Péťa, fandím ti!! Sleduji tě Péťo, už fákt strašně dlouho( bude to už v řádu let), a musím říct, že jsi podle mě strašně pracovitý, cílevědomý, šikovný človíček!! Taky se mi líbí, jak diplomaticky se chováš k těm sakra zlým, závistivým, a asi i věčně se nudícím lidem. Podle mě jsi vždy nad věcí, tudíž i nad nimi, a to je moc vzácná vlastnost. Píšu to vše, protože jsi mi v tomto videu připadala nějaká smutná (možná je to jen můj pocit). V tom co děláš na tomhle blogu jsi sakra dobrá, a dělej to prosím i nadále, neboť jsi i dobrý vzor toho, jak by měla vypadat, a hlavně se chovat normální, pořádná žena!! Tvá fanynka..:)

    OdpovědětVymazat
  33. Ten svetr co máš na sobě je boží!

    OdpovědětVymazat
  34. "Muj zaklad satniku"... To zni divne - co spis "zaklad(y) meho satniku"? :-)

    OdpovědětVymazat
  35. O niečom podobnom som písala už skôr a je to super téma, najmä pre nepremýšľajúce nákupné maniačky, ktorým tieto základné kúsky chýbajú ;) Pekne si to spracovala, sa mi páčia tie ukážky v tom videe. Ten odtieň rúžu od Essence mám a je fakt krásny:)))

    http://krasavnutri.blogspot.sk/2013/12/ako-na-satnik-buduj-pevne-zaklady.html

    OdpovědětVymazat

  36. Díky tomuto videu jsem zjistila že nemám co na sebe.Dříve jsem šila konfekci a 10 kostýmků bylo pro mne málo.Nějak jsem na sebe zapomněla,musím to napravit a něco se sebou honem udělat.Vendula

    OdpovědětVymazat
  37. Prosím, udělej něco, abys měla na videu celou hlavu, chybí ti horní třetina, divný....

    OdpovědětVymazat
  38. Parádní silné punčochy mají v F&F.

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Peti, ty rozpuštěné a navlněné vlasy ti moc sluší, už jsem si všimla, když jste šli s Mírou na tu "plesozábavu". Jakou na to používáš kulmu?
    Jinak mi taky přijde drahé 1500,- za jedno sako a kord třeba z HM, když vím, že tam pak sako seženu ve slevě za pár stovek. Už mám z HM dvě a jedno stálo 400,- a druhé 300,- takže...
    A super video, souhlasím s tebou!

    OdpovědětVymazat
  40. Péťo, taky potřebuju velikost kalhot 32. Zkus Orsay, občas tam 32 mají, mám odtamtud dvoje. Jedny černé takové lesklejší, druhé černé s jemným bílým proužkem. Kupovala jsem je tak rok zpátky. Nebo pak zkus obchod Stradivarius, tam mají hodně malé velikosti.

    OdpovědětVymazat
  41. moc se mi tady líbíš - jemnější líčení, krásné vlasy :) a celkem se vším souhlasím co říkáš :)

    (jo a souhlasím i s tím, že sako za 1500,- je drahé ;) a nepřijdu si jako socka)

    www.levne-a-stylove.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Petí, super video, kde ti to navíc (ale vlastně jako vždy) moc sluší!! :-) Chtěla jsem se tě zeptat, jestli neplánuješ nějaké video s účesy na ples, ale s ofinou....mám totiž ofinu střiženou rovně a přijde mi, že třeba takové drdoly mi moc nesluší potom :-D ...ono s ní vlastně nejde moc udělat, protož když si ji chci připnout, tak stejně mi zůstane pár vlasů trčet, protože jsou dost krátké na připnutí....takže tak ... Měj se hezky, těšim se na další video! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eli, děkuju moc, ted plánuji účes na úterní tutorial :).

      Vymazat
    2. Jupi! To je akorat dneska, ofinu mam, zitra jdu na ples, proste ideal. :D Mohu se, prosim, zeptat, jak jsi v tomhle videu upravila vlasy? Normalne kulmou s vetsim prumerem? Dekuji. :)

      Karolina

      Vymazat
  43. Péťo v tom videu ti to moc sluší. Krásný líčení a nádherný vlasy :-). U kabelek si myslím, že je základ i nějaká hnědá. Na jaře miluji balerínky v nude/béžové barvě, podle mého názoru se hodí dobře k modrým džínům (ve středně modré).. A jelikož ty moje už pomalu dodělávají, budu muset vyrazit na lov nových :-). Sáčko za 1500,- mě též přijde drahé, vůbec přes tu tisícovku je to pro mě zbytečně moc.. Video mě hrozně bavilo, u džínových kraťásků jsem si hned vybavila léto :-) :-). Ten tvůj svetr je boží!! A ještě hlasuji pro cardigany, těch není nikdy dost :-D

    OdpovědětVymazat
  44. Na puncochy, leginy mrkni v Calzdonii :)

    OdpovědětVymazat
  45. Udeláš prosím video o základních doplncich? Díky Anet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Anet, to je docela dobrý nápad, možná ho udělám :).

      Vymazat
  46. Nepatří to pod toto video, ale dnes nám domů přišel magazín Právo a jsi tam :) moc ti to tam sluší Peti ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to Petí četla taky, ale to byl nějaký domácí úkol studentky střední školy, nebo co? Když pominu styl jakým je to naškábané, tak slečna neví o blozích vůbec nic. Utahování rozpočtů asi dopadlo i na Právo, nebo nevím... :( Škoda...

      Vymazat
    2. Moc děkuju, no já jsem teda byla dost zaskočená z toho, jaké vybrali fotky a i z toho článku trochu, jelikož takhle jsem to teda neřekla, ale nevadí,no, trošku se mi zdá, že ty věty nedávají úplně smysl :).....

      Vymazat
    3. 12:16: vůbec netuším, ale musím se přiznat, že mne to hodně zklamalo, jednak po mně chtěli poslat fotky (s líčením a outfity) a pak nepoužili ani jednu a je tam fotka bůhvíproč z dovolené v brýlích, kde nejsem ani namalovaná ani učesaná, což mi jako ilustrační fotografie k beauty blogu přijde dost divné a navíc ty citace, které jsem takhle údajně řekla, mi teda vůbec nedávají smysl :D, celé je to takové zvláštní......

      Vymazat
  47. Ahoj Peti, sice to neni k tematu ale i tak to sem napisu :-) vcera jsem byla s rodinkou na foceni a pani fotografka mi neustale chvalila liceni. Byla to pro me ta nejvetsi pochvala a svym zpusobem i pro tebe. Vse co o liceni znam a umim mam od tebe. Diky moc za tvoje rady, za to ze jsi me naucila se libit sama sobe. Diky, diky, diky Ivca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ivčo, jé tak to jsi mi udělala velikou radost, děkuju hrozně moc :)!

      Vymazat
  48. Ahoj Peto, je legracni, jak skoro nikdo nemuze na svou postavu nic sehnat. Ja bych Ti napriklad zavidela, jak jsi malinka. Mam 180cm a 57kg, vsechny, ale uplne vsechny kalhoty, co si vyzkousim v techto normalnich retezcech mi nejsou. Kupuji jedine prodlouzene velikosti a ty samozrejme hned tak nekdo nenabizi. Tricka mam zase casto prilis kratka, ze mi z nich kouka bricho. Sehnat kozacky velikosti 41, ktere by sedely na nohu, to je nadlidsky ukol, uz jsem tedy objevila, ze existujou kozacky se zuzenym lytkem, ale cenove je to uplne jina kategorie. Kosili jsem na sebe za cely svuj zivot nesehnala, to bohuzel nejde, krom dlouhych pazi mam jeste siroka ramena, jedine usit na miru. I saka jsou velky problem... Takze bud jeste rada za svoji velikost :-) Jinak s Tvym vyberem obleceni vylozene souhlasim, mozna az na ty sortky, to ja nemusim.

    Mej se krasne.

    OdpovědětVymazat
  49. super video :) v podstatě se vším souhlasím ;) a musím ti pochválit vlasy i líčení, tohle se mi na tobě líbí uplně nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
  50. Tak ohledně těch sekáčů....nakupuji prakticky jen tam a pak v outletech :D Divím se, že si tomu ještě nepřišla na chuť když v JH je tolik skvělých shopů! :D Nedávno jsem například pořídila pouzdrové červené šaty za 50 Kč a to jsou kvalitně ušité, vlněné, těžké šaty. Dále Next botky za 350...původní cenovka 1600 :D nebo teď naposled sáčko za 28 Kč z původních 70 jelikož měli 60% slevu :D Takže když jsem nedávno porovnávala s kamarádkou ceny našeho oblečení, dostali jsme se k tomu, že to co ona dá za jednu košili (cca 600) Tak já dám za celý outfit včetně bot :D Takže opravdu obejdi Hradecký sekáče a určitě něco objevíš ;) Přeji hodně štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  51. ahoj Peťa , ten zaujimavy top mas odkial?

    OdpovědětVymazat
  52. Ahojky, zase krásné a usměvavé video :) Ale popravdě si mě na něm nejvíc zaujala ty - jen jsem ho spustila, tak to bylo wow :) Fakt ti to takhle nalíčené strašně sluší. A zaujaly mě taky tvoje pěkné bílé zuby - to je máš vybělené, nebo používáš nějakou speciální pastu? Už jsem pár věcí zkoušela, ale efekt mizivej.. :(
    Díky za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  53. Péťo video jsem ještě neviděla, ale už komentuju, což jindy nedělám...:)
    Ale vypadáš opravdu úžasně! Moc ti to sluší - vlasy, make-up, doplňky. Palec nahoru!!:)
    Jana

    OdpovědětVymazat
  54. Točíš opravdu nádherná videa! :)

    OdpovědětVymazat
  55. Dekuju za odpoved =) a neporadila bys mi prosim nejaky takovy - dobre pigmentovany hodne svetly nejlepe matny stin (na rozjasneni vnitrniho koutku oka) ktery by tady byl k sehnani za rozumnou cenu? Dekujuu =)

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj Petro,
    jen bych Ti chtěla říct, že sekáče jsou moje oblíbené obchody s oblečením, do kterých chodím moc ráda a vždy si něco zajímavého a neobvyklého odnesu. Samozřejmě základní oblečení v mém šatníku je z normálních kvalitních konfekčních obchodů, takže na věcech ze sekáčů nestavím, ale s klidným srdcem můžu prohlásit, že minimálně jenu třetinu mého oblečení tvoří kousky právě ze sekáčů! Myslím, že tyto kousky vůbec nevypadají obnošeně a škaredě, které mám a většinou mě moji přátelé pochválí, že mi to sluší a ani netuší, že jsou ze sekáče a když jim to třeba prozradím, tak mi nechtějí ani věřit a říkají, že je pro ně skoro nereálné něco slušného v sekáčích a podobných obchůdků vůbec sehnat...Takže sekáče jsou super věc!

    A ještě mám pro tebe jednu otázku, čím si vlníš vlasy (např. zrovna v tomto videu) moc se mi to líbí a nevím čím toho docílit? Použilas loknovačku, kulmu nebo žehličku nebo něco jiného? Budu moc ráda za odpověď.

    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  57. konečně jsem se dostala ke komentáři - v sekáči jsem nakupovala hlavně v mém rodném městě, v Praze jsem ještě na žádný dobrý nenarazila.. každopádně pro společenské kalhoty (a vlastně i další super kousky) Ti doporučuju mrknout do oodji, popřípadě pak ještě do Orsay. v oodji jsem kolikrát nakoupila velmi levně a je to můj oblíbený obchod. :)

    OdpovědětVymazat
  58. Super video, ale už jak si zmínila, mluvíš tady šíleně rychle! :D Skoro jsem to nestíhala vnímat :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!