Přirozené "nude" líčení pro každý den - základní návod

by - 14 ledna

Krásný večer vám všem,
 
přátelé, na začátek, ještě než si dáme video, tu mám takovou poměrně nepříjemnou záležitost, ale je třeba ji ukončit, aby bylo vše všem jasné, protože mi chodí opravdu velké množství dotazů a vzkazů. Toto jsou moje profily a platformy, kde mne můžete sledovat. Nepřispívám do anonymních diskuzí a nepodepisuji se jinak, než vidíte na fotce. VŽDY píšu pod svým profilem a to proto, že se za své názory nestydím a abych předešla nepříjemnostem, kdy se za mě někdo vydává, což se v poslední době stalo. Jelikož tento člověk uráží mým jménem ostatní a vydává se za mě na internetu, není pro mne již možné takovou věc ignorovat. Porušuje závažným způsobem moje soukromí a samozřejmě také zákon, proto jsem podala trestní oznámení na neznámého pachatele, tento "anonym" totiž poškodil veřejně nejen mé dobré jméno, ale také dochází k pomluvám a kyberšikaně. Je nutné si uvědomit, že je rozdíl mezi tím napsat, byť urážlivý, komentář a tím, pokud někdo vystupuje vaším jménem. Jakkoliv mne udivuje a překvapuje, že někdo je schopen jen kvůli beautyblogu vyvolávat takové problémy a jakkoliv se mi to řešit nechce, je nutné se k tomu postavit čelem, protože překračuje nejen meze slušného chování, ale také meze zákona. Předpokládám, že administrátoři stránek, kde se takové zprávy objevily, budou vyzváni k součinnosti. Doufám, že tohle pomůže nejen mně, ale i ostatním blogerkám, které šikanují anonymové a že si lidé uvědomí, že ani na internetu se neporušuje zákon a budou přemýšlet, než něco napíší. Děkuji všem za pochopení a velkou podporu, hodně jste mě přesvědčovali, abych oznámení podala, za což vám děkuji.
 
 
A teď k příjemnějším věcem :), poslední dobou mi hodně píšete o nějaké jednoduché nude líčení, já už jsem nějaké návody dělala, ale rozhodla jsem se, že na vaši žádost zařadím dnes další "basic" video s úplně klasickým a jednoduchým návodem na přirozené líčení. Je skvěle použitelné do školy nebo práce a bude slušet úplně všem! :)
 



eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani
http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair

lak: Bourjois 34 Violine hypnotique

Použité produkty:
• Bourjois CC cream 31 ivory
• Bourjois CC eye crem 21 ivory
• Milani eyeshadow primer nude
http://www.lovelyhair.cz/lovelyhair/eshop/0/3/5/133-Baze-pod-ocni-stiny-MILANI-Nude
• NYC Smooth skin powder
• Bourjois Smokey eyes 17 life is pink
• NYX blush Taupe
• Maybelline brow sharper
• Milani Liquid eye 05 brown
• Bourjois Volume glamour ultra curl mascara
• Bourjois blush 54 rose frisson
• NYX Lip liner pale pink
• Bourjois 3D effet gloss 51 rose chiméric
• Štětce Sigma a PetraLovelyHair


Music:
Dream Culture - Kevin Mac Leod
Licence 3.0
 
 

You May Also Like

71 komentářů

  1. je zvláštní tě vidět bez výrazné rtěnky :D achjo, tobě Peti sluší všechno :) ty si můžeš na ten obličej napatlat cokoliv ale pořád to vypadá luxusně..:) jinak s tím, že se někdo za tebe vydává mi přijde smutný. ne pro tebe ale spíš mi je líto jeho/jí. musí mít tak strašně nudnej život, že si ho zpestřuje takhle... udělala jsi dobře že jsi podala oznámení ;)

    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Peti, můžu se zeptat, kde jsi koupila nový CC Cream od Bourjois? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dostala od Burjois

      Vymazat
    2. Barus, byly jsme s holkama na akci s Cosmopolitanem a mohly jsme si nektere produkty vybrat k otestovani ;). Ten CC je novinka a zatim mi prijde skvley,ale planuji recenzi,az ho prozkousim vice stejne jako dalsi veci, zatim testuju :). Bourjois mam rada uz z minulosti, hlavne tvarenky a rasenky jsou super.

      Vymazat
  4. Opět skvělé líčení! :)) Je dobré, že jsi podala trestní oznámení, lidi jsou tak debilní :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Super líčení, navíc máš velmi příjemný hlas, takže bych tě mohla poslouchat pořád dokola :) Jinak moc fandím v ''boji'' s anonymem/my, lidé jsou závistiví, ale na každého jednou dojde ;) I. ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Dobře, že jsi podala trestní oznámení a doufám, že se to vyřeší. A ještě jedno přání, přeji si, aby to byla nějaká zamindrákovaná holka a ne někdo z blogosféry. :)
    Snad se takových nenávistných komentářů bude objevovat stále méně a méně.

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné líčení. Sluší ti vážně všechno :)

    OdpovědětVymazat
  8. IQ tykve některých jedinců, co na to říct :) Tahle videa (rychlovky) mám úplně nejraději! Líčení je super, určitě vyzkouším. Nahé líčení používám denně :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásne líčenie, takto sa občas líčim do školy :) Je to rýchle a aj keď nevýrazné, tak to aspoň pekne rozjasní tvár :)

    OdpovědětVymazat
  10. K té první záležitosti - tvé odhodlání podat trestní oznámení zaslouží můj obdiv. Mrzí mě, že někomu stojí za to vydávat se za tebe a "hejtovat" na internetu.

    K líčení bych se chtěla zeptat - záměrně jsi volila kosmetiku Bourjois záměrně, nebo to tak vyšlo? To trio očních stínů je krásné, uvažuji, že bych do budoucna svůj kosmetický arsenál rozšířila o další produkty této kosmetiky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťa ho dle jejího instagramu dostala.

      Vymazat
    2. Ono mi hodne nahralo to, ze zrovna produkty, ktere jsme si mohly vybrat na akci s Cosmopolitanem, jsou v nude barvach, takze byly pro tohle liceni jako delane :). Taky mi hodne pisete, ze pouzivam Sleek a tak mi to prijde jako fajn zmena, jelikoz zrovna tyto veci od Bourjois testuju :).

      Vymazat
    3. Jen aby nedoslo k omylu, na Instagramu jsem rozhodne nepsala, ze jsem to vsechno dostala, co bylo na fotce, to jsem vam jen chtela ukazat :), vybraly jsme si nektere veci k otestovani kazdan co tam byla ;).

      Vymazat
    4. Koukam, ze Peti nova tiskova mluvci ma spatne informace :-) Holky, proc odpovidate za ni, kdyz je to dotaz, ktery muze zodpovedet jen ona? OK, kdyz se zeptaji na vek, deti atd... Ale aspon vime, jak se siri drby :-) :-) :-) "na instagramu sem videla", "nekde sem to slysela", "pry ji tam videli" :D :D

      Vymazat
    5. Tak já nejsem ten, kdo by šířil drby, ani jsem to nemyslela tak, že všechno. Jen si se ptala, zda to má přímý smysl, že je tam většina produktů od dané značky, tak jsem odpověděla, že to dostala. Nikde jsem o množství nemluvila. A ani na Instagramu petra nepsala, kolik toho dostala nebo ne.

      Vymazat
    6. Ja to radsi dodala, jelikoz to uz znam,tak aby se toho nekdo nechytl ;).

      Vymazat
    7. Díky všem, počkám si na případnou recenzi produktů a zvážím, zda budou stát za zakoupení.

      Vymazat
  11. vyzerá to pekne aj ti to svedčí, no nič pre mňa. ja si s nude líčením pripadám divne. Proste ako bledula.

    OdpovědětVymazat
  12. Líčení je bezva, měla jsi ho na některém předchozím videu a mě se to moc líbilo, tak jsem se zaradovala, když jsi řekla, že jsi dělala návod právě na tohle nude líčení a moc jsem se těšila, až sem dáš návod :) Moc se mi to líbí a určitě to vyzkouším.
    Jinak ti držím palce v boji s tím dotyčným blbcem (nebo asi spíš tou dotyčnou blbkou). Ach jo, hrozně mě mrzí, když tu třeba čtu nějaké nevhodné komentáře (taky se mi nelíbí vždy úplně vše, nebo mi třeba někdy přijde, že ti to úplně nesedne, ale v tom případě stejně většinou píšeš/říkáš, že to bylo na přání čtenářek, že víš, že k tobě to moc nesedí, tak se k tomu už pak nemá cenu vyjadřovat v komentářích a to kolikrát ještě dost nevybíravým způsobem, jako to někteří dělají). Já myslím, že zrovna tobě vkus teda nechybí a vypadáš fakt dobře. A teď tahle hvězda, která má tu drzost se za tebe vydávat. Kolikrát se trochu bojím, abys jednou neřekla něco v tom stylu "a milé dámy kašlu na vás" a neskončila s tímhle úžasným blogem, protože tu prostě není nikdo, kdo by byl schopen tě plnohodnotně nahradit. Aspoň já to tak vidím. Vendula S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju hrozne moc za podporuju, no abych byla uprimna, od te blogerky roku je to cim dal castejsi a nektere utoky opravdu prekracuji vsechny meze :(, nekdy si rikam, jestli mi to za to vubec stoji,ale na druhou stranu, bavi me to a vas, normalnich a fajn ctenarek je valna vetsina a pro vas ja to delam <3.

      Vymazat
  13. Tak snad to oznámení pomůže a budou se tou věcí opravdu zabývat. (Ačkoliv se trochu bojím, že ne. No, uvidíme.)
    Líčení je hezké, podobné jsem na sobě měla dnes, hezky rozsvítí oko i tvář a zároveň není moc křiklavé. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Super líčení! Zrovna jsem se rozhodovala, jestli tu paletku od Bourjois koupit a teď vím, že ji musím mít! :)
    Jinak přeji pevné nervy - člověk někdy nechce ani věřit, co všechno si "anonymové" dokáží dovolit a obdivuji tě, že jsi se rozhodla to řešit. :)

    OdpovědětVymazat
  15. dá se někde Bourjois sehnat v kamenném obchodě? nebo jen net?

    OdpovědětVymazat
  16. Jůů, to je něco pro mě. :) Moc krásné a na den ideální.
    P.S. Tak jdu do Naked 1, muž mi také řekl, že mám jít do té první. Měla jsi pravdu. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Jak to, že najednou tolik Bourjois? Ti poslali novinky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na akci s Cosmem jsme si mohly vybrat nektere veci k otestovani, recenze bude pozdeji ;). A jelikoz jsem si vybrala nude veci, tak se na tento tutorial skvele hodily,ale samozrejme muzes pouzit jakekoliv jine stiny podobne barvy ;).

      Vymazat
  18. Peti, dobře, že jsi podala Trestní oznámení....já jen koukám, co už fakt někdo blbne, nechápu to!!!! líčení super...

    OdpovědětVymazat
  19. Mně k tobě takhle jemné líčení moc nesedne. Připadáš mi taková bledá a unavená. Ale asi to je spíš jen nezvykem, jak většinou nosíš výraznější oči a rty. Každopádně návod je to hezký.
    A s boji s anonymem ti také fandím. Sice nevím o jaká blog a o jakou aféru jde, ale je fajn, když si lidé uvědomí, že i na internetu jsou jisté hranice. Já sama píšu komentáře většinou spíše kritické, ale mám za to, že je to potřeba, aby někdo uměl slušně vyjádřit i negativní názor.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja jsem stejneho nazoru, take si v tomhle prijdu az moc bleda, mam radeji vyraznejsi oci

      Vymazat
  20. Péťo, držím pěsti s řešením toho "anonymáckého" problému, snad se vše brzy uklidní! :)

    Líčení je super, mě na výrazné přes den moc neužije, takže tohle určitě ráda zkusím. :)

    OdpovědětVymazat
  21. Já ty lidi nechápu. Proč to někdo dělá? Akorát závist:/
    Líčení moc pěkné, na tobě takový nezvyk, ale zároveň změna a změna je život;);)

    OdpovědětVymazat
  22. Super!! :)) Máš krásně udělané nehty!! Jaký top coat lak používáš,že se ti tak krásně leskne barva prosím?Děkujii :-**

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám pocit, že Péťa na jednom videu říkala, že má ráda Better than gel nails od Essence.

      Vymazat
    2. presne tak, je to skvely nadlak,ale pry ho prestali vyrabet :(, podobny ma ale udajne Catrice

      Vymazat
    3. No, vidiš, to ani nevim, už jsem v v Rossmánkovi v nebyla hodně dlouho, teď, když mám zkouškový, tak v tom furt ležim, ale vím, že Catrice u nás bohužel nemáme, už jsem prohledala drogerii několikrát, teda všechny drogerky u nás :D

      Vymazat
    4. Ten mám doma taky,ale hrozne dlouho mi zasychal...tak ho moc nepouzivam..

      Vymazat
  23. Peťi je ten CC spíš do žluta, nebo do růžova? Na videu vypadá do žluta, ale může to mást. Mám hodně světlou pleť, ale nažloutlou, špatně se mi kupují make-upy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, on je spise neutralni, ja mam hodne ruzovou plet, takze na mne vypada do zluta skoro vsechno a hlavne na te zrcadlovce vypada vse do zluta jeste vic, v realu je to pekny neutralni odstin ;).

      Vymazat
    2. A neporadila bys prosím něco světlého, ale nažloutlého?

      Vymazat
  24. Jako, že někomu stojí za to porušovat zákon kvůli beauty blogu, jak jsi psala. No klobouk dolů, ten člověk už asi bude zralej na psychinu. Prostě někdo fakt nespokojený se svým životem, kdo ho chce znepříjemnit i tobě. Ale taky člověk, který nemá co dělat. A asi neví, čím smysluplným by ten život naplnil, tak akorát z dlouhé chvíle prudí. Je to smutné.

    OdpovědětVymazat
  25. Peti, nádherné líčení, moc ti takový "nahý" make-up sluší. A v boji s anonymem ti držím palce a doufám že tě neodradí od toho co děláš, protože to děláš skvěle a s láskou (a jde to vidět :))) A kdyby ti docházel optimismus, tak tady je malá inspirace http://www.youtube.com/watch?v=c62Aqdlzvqk

    OdpovědětVymazat
  26. Ac sama anonymni (nemam zalozeny zadny profil), v podani TO s tebou jednoznacne souhlasim. Pokud si nekdo mysli, ze je to legrace, nebo ze ti snad zpusobi odliv ctenaru - je naivni. My poctivi ctenari vime, jak pises, pozname tvuj styl, a vime, ze se nesnizujes k vecem jako je kybersikana nebo urazky.

    K liceni - taky mi v tomto prijdes trochu nevyrazna, ale je to tim, ze na vetsine fotek mas vyraznejsi liceni, ktere ti sedne vic. Tohle je univerzalni navod pro kazdy den, ac mene vyrazny, me se libi. Upravenost, ale nepreplacanost. T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuju hrozne moc za podporu, ja si v tom take prijdu nevyrazna, pridala bych alespon horni linku za baznych okolnosti :)

      Vymazat
  27. Jinak v podstatě nude líčení používám skoro furt, ráno většinou nemám čas si dávat na sebe něco výraznějšího, to spíš na ečer :) Ale Ty Péťo v tom nude stejně vypadáš tak nějak líp než já :D S tím anonymem, to je prostě hnus, sice jako upřímě, nikde jsem žádnej příspěvek od toho anonyma neviděla, ale to bude asi tím, že teď nemám čas všechno důladně pročítat, ale fandím Ti, ať se to nějak vyřeší, aby to někdo fakt řešil, protože by to mohlo být čím dál horší, ten anonym je blb, je to fakt ostuda, že se někdo vůbec může za někoho vydávat a že mu to není blbý, to nechápu.

    OdpovědětVymazat
  28. Slyšela jsem, že stíny Bourjois se můžou použít i na intolerantní pokožku.
    Dělá se mi na víčku ekzem a po použití jakýchkoli stínů se mi projeví a já pak chodím týden nenalíčená a stále tak dokola.

    Tyto stíny jsem zatím neměla, nevíte co je na tom pravdy?

    A z těchto trojstínů, můžete mi napsat v jakých barvách je MORDORE CHIC, jsem teplý podzimní typ a jinde než na netu jsem stíny neviděla.

    Jinak, Vám Petro sluší opravdu všechno, krásné video.
    Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarko, moc Vam dekuji,ale bohuzel neznam odpovedi na Vase otazky,asi by bylo nejlepe zajit do parfumerie a vse si prohlednout osobne a poptat se :), ja jine stiny na oci od Bourjois nemam, takze si nedovolim radit :).

      Vymazat
    2. Jarko, mám atopickou pokožku a ekzém občas i na víčkách a kosmetika Bourjois je mojí nejoblíbenější značkou dekorativní kosmetiky právě proto, že mě nikdy nepodráždila. Jak stíny, tak řasenky od nich mám velmi ráda a používám je denně. Myslím si tedy, že by pro vás mohla být vhodná.

      Vymazat
    3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  29. Péťo, kde nakupuješ Bourjois? Máš nějaký vytypovaný eshop? Jinak z těch anonymů je mi zle... Závist je hold mocná. Hlavu vzhůru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tyhle věci jsem zrovna dostala v Cosmu ;),ale jinak jsem kupovala tvářenky na netu na mimibazaru a řasenky normálně v DM na Chodově nebo dříve v parfumerce, dole v MY Tesco,ale nejsem si jistá,jestli to tam ještě mají :)

      Vymazat
    2. Hurá! Tak sem ty oční stíny sehnala u nás v parfumerce a navíc mi dnes dorazil balíček od tebe, takže jdu vyzkoušet líčení s novými stíny, s novou tvářenkou a novým štětcem! Děkuju!!!

      Vymazat
  30. líčení je hezké, ale musím říct, že výrazné oči ti sluší o mnoho více :) co se týče podání trestního oznámení, určitě jsi udělala dobře! snad se to nějak vyřeší a aspoň část anonymů se stáhne. to, co poslední dobou na různých blozích vídám, to už překračuje všechny meze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, moje řeč, taky mám výraznější oči raději :), jinak je to fakt hrůza, zbytečně to otravuje vzduch :(.....

      Vymazat
  31. Ja si naopak myslím, že takto vyzeráš lepšie :) tak jemnejšie a podľa mňa aj mladšie a keďže si bledá, tak ti to tú bledosť moc nezvýrazňuje. :) Ale aj tak by som pridala asi hornú linku. :D

    OdpovědětVymazat
  32. Trocha zvláštne ťa v tomto vidieť. :D Ale páči sa mi to. :) A k tej prvej časti- ľudia sú svine, dobre že si podala trestné oznámenie.

    Sweet Letty

    OdpovědětVymazat
  33. Dnes ťa líčil Bourjois? :)))
    Moc ti to pristane, milá zmena po tmavých očiach a tak.. Inak moc ti svedčí ta ofina :)
    A držím palce v boji s tým "anonymom" alebo ktokoľvek to už je.. aj keď to bude asi dlhá cesta ešte, že :/
    Adrien

    OdpovědětVymazat
  34. Tyhle stíny miluju, lepší nejsou :) mám trio smokey eyes - světle šedá, středně šedá - černá :) jsou dokonalé :)

    OdpovědětVymazat
  35. To je hrozný co si lidi dovolí na internetu, fakt. :/ Jinak jsi skvělá a drž se, snad to dopadne dobře!

    OdpovědětVymazat
  36. Jsou lepsi stetce sigma nebo sedona lace?
    A v cem? Predem dekuji : •)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se neda rict obecne, oboji jsou skvele, ja mam treba Sigmu uz 5 let a jsem spokojena,ale plno lidi zase neda ranu bez Vortexu od Sedony, ktery je super. Obecne ty sady jsou vcelku srovnatelne, zalezi jestli chces prirodni stetiny, umele, jaky design atd, klidne se ptej, pokusim se poradit :).

      Vymazat
    2. A jsou tedy lepsi prirodni stetiny nebo synteticke? Myslim udrzbu a ktere se treba vic trepi.

      Vymazat
  37. Nádhera, myslíš, že se to hodí i k tmavě hnědým očím? Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, urcite, nude liceni se hodi ke kazdym ocim, u tmave hnedych bych ale pridala na intenzite hnede, at to lepe koresponduje s duhovkou ;).

      Vymazat
    2. Moc děkuji za odpověď :-) Jana

      Vymazat
  38. Dekuju vam vsem hrozne moc za podporu!

    OdpovědětVymazat
  39. Je to super!! Strašně moc mám bourjois ráda a tohle líčení mě nadchlo. Můžu se zeptat, kde jsi od nich sehnala CC krém??

    OdpovědětVymazat
  40. Péťo, napíšeš nám potom jak to s tím trestním oznámením dopadlo? Moc ti fandím a protože studuji právnickou fakultu, tak mě to dost zajímá i z tohoto hlediska :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!