Everyday "go to" makeup look s Essence I ♥ nude + recenze | Každodenní jemné líčení

by - 03 března

Krásné úterý vám všem,

 
kosmetické firmy na nás na jaře doslova útočí se všemi těmi novinkami v jejich regálech. Jednou z nejvíce rozšířených a dostupných značek ej právě Essence, která si pro nás přichystala kolekci I ♥ nude, která obsahuje několik kombinací přírodních odstínů. Já jsem s nimi dnes vytvořila běžné denní líčení a v rámci něj si dáme i kratičkou recenzi právě na tyto novinky. Kolekce obsahuje rtěnky, lesky, laky na nehty, řasenku a stíny a můžete se na ní podívat zde.



↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz
 
lak: Sally Hansen Pink pong gel lak
 
použité produkt a kosmetika, kterou ukazuji:
♥ Mizon Snail repair BB cream http://www.mizon.cz/
♥ Maybelline Fit me concealer 15
♥ NYC Smooth skin powder translucent
♥ Milani Easybrow dark brown
♥ Urban Decay primer potion sin
♥ Essence I ♥ nude mono eyeshadow vanilla sugar, cake pop, creme brulee, my favorite tauping, coffe bean
♥ Essence Long lasting eye pencil black fever
♥ Essence Big bright eyes highligh it nude
♥ Essence Lash princess false lash effect mascara
♥ Essence Soo blush! sweetas peach
♥ Essence Soo glow! bright up your life
♥ Essence lip liner in the nude
♥ Essence lipstickcool nude, come naturally
♥ Essence XXXL nude lip glosstaste the sweets, soft almond
♥ Essence All about chocolates eyeshadow chocolates
♥ štětce Real techniques a Petralovelyhair
 
music:
youtube music gallery
Jason Farnham - Locally sourced
licence creative commons 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
 

You May Also Like

28 komentářů

  1. Velmi pekne. Ta nude rtenka se mi velice zamlouva.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Nude líčení ti hrozně sedne, hezké video :)

    OdpovědětVymazat
  3. Za mě palec nahoru, moc pěkné líčení a děkuji za tip na rtěnky a lesky, do těch půjdu! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, líčení moc pěkné a rady co přidává roky se hodí :)
    Essence je docela fajn a tato edice vypadá zajímavě, předešlá kiss se moc nepovedla.
    Řasenku lash princess volume jsem měla a nic moc, snad nejhorší řasenka co jsem kdy měla. Obal a kartáček jsou fajn ale ta náplň je strašná, neudělá s řasama nic a drolí se, a to mám svoje řasy celkem dobrý.
    Bára

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší! Vypadáš svěže, mladistvě a krásně. Nádherné líčení. Jsem přesvědčená, že se bude líbit všem.
    Líčení je krásné a myslím, že ho ocení řada dívek a žen. Krásné barvy, a ta tvářenka je nádherná. Ani bych neřekla, že od Essence mohou být tak zajímavé barvy.

    Už se těším na nějaký další outfit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gábi, moc děkuji, to jsem ráda, že se líbí i tento "naturální" look :).

      Vymazat
  6. Ahoj, moc pěkné líčení. Podobně se líčím, když nemám moc času. Já musím říct, že essence má velmi dobré produkty, ale i propadáky. Nemůžu dopustit na paletku nude stínů od essence, stíny jsou máslovité, krásně se na víčku lesknou a vydrží. Také mám ráda laky na nehty od essence. Čemu moc nefandím jsou ale právě rtěnky od téže značky a některé extra bláznivé limitky.:-) Nevíte, kde koupit pěnový aplikátor (ne štětec) na oční stíny, který má špičatý tvar? Kdysi dávno jsem ho používala na černou linku na oči vytvořenou stíny a byl mnohem lepší než štětec, ze kterého se mi to vždy všude okolo rozpráší. Děkuji,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus sehnat pěnové aplikátory od Reginy, mají krásný tvar do špičky, takže se s nimi dá perfektně nanést stíny přesně tam, kam potřebuješ. Jsou na rozdíl od ostatních "neohrabaných bambulí" tvarově velmi dobré, ani Dior nemá tak pěkné. Navíc vydrží i několikanásobné vyprání aniž by odpadly.

      Vymazat
    2. Já jsme vide¨la v Dm aplikátory Ebelin,ale nevím jaké jsou, já to nepoužívám, mně vyhovují spíše štětce :).

      Vymazat
  7. Péťo,díky za skvělý návod na nádherné líčení.Nebudu sice kvůli tomu kupovat tolik produktů Essence,snad jen ten rozjasňovač,jinak budu líčit s jinými značkami.Řasenku znám v růžové verzi,je super.Ještě chci napsat,že tohle líčení ti hrozně sekne,i bez umělých řas a vlasů jsi kočka.Měj se krásně,těším se na další video.Lenka.

    OdpovědětVymazat
  8. toto je vážne krásne, mladistvé a svieže, tiež sa takto nejako snažím líčiť hlavne v lete, teraz v zime som skôr na tie odvážnejšie farby (to si ma ty naučila ;)) už sa neviem dočkať recenzie na ten BB, práve sa mi minul Signature Real aj Cho Bo Yang (zase tvoja inšpirácia :)) a keďže ja už makeup na seba nedám, potrebujem rýchlo nový! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, já mám také ráda i výraznější,ale pořád si všichni psali o něco "obyčejného", tak jsem to prostřídala :). Jinak ten BB Mizon se ti asi bude líbit, jeden z nejlepších,co jsem zkusila! Dokonce v Koreji je prý nejznámější a mají asi 16 světových patentů ohledně péče o plet.

      Vymazat
  9. Ahoj, stíny vypadají opravdu zajímavě, asi si pro nějké zajdu :) Zjistila jsem, že uv v drogeriích nevidím můj oblíbený 22 blockbuster a na stránkách essence je jako končící, taková škoda, byl to přesně ten stín, který jsem potřebovala - krásná barva, akorát pro můj bledulčí obličej, krásně projasnil míto pod obočím i víčka a hlavně byl matný, poslední dobou vidím všude jen třpytky. Chci se zeptat, ty mono stíny, jak ukazuješ na začátku videa, ty jsou všechny úplně matný, bez jakýhokoliv lesku a třpytu ? Já jsem si totiž neudělala blockbusterovou zásobu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blockbuster končí?! To jsme ani nevěděla, je to i můj oblíbený,ale můžeš s klidem sáhnout po té 01 vanilla sugar, je skoro stejný :). Ty stíny jsou matné, jen v té 02 a 06 vidím nepatrný shimmer ve stínu,ale na víčku není nic, takže by se dalo říct, že jsou všechny matné :).

      Vymazat
    2. Aha, tak dobře, moc děkuju, já se na ně příště pořádně podívám :) Před týdnem (a ještě předtím asi před dalšíma třema :D) jsem byla v Rossmannu, protože sháním pundr od NYC, ten SMOOTH SKIN v nejsvětlejším odstínu trancluent, minule měli jen ty dva tmavší, před týdnem taky a prodavačka řekla, že už jim asi měsíc nechodí. Jestli i ten končí, tak je to pro mě tragédie :D, protože pro mě to je nejlepší pudr, kterej jsem kdy měla - dostatečně světlej i na zimu, krásně matuje, vydrží a dělá krásnou sametovou pleť. Měla jsem krajkovej od Dermacolu, ale ten od NYC je prostě lepší, s ním mi makeup vydrží celej den, přepudruju jen ráno a celej den se nelesknu a to mám pleť hodně mastnou. Nevíš, jak je to u Těbe v Rossmannu, maj tam ten světlej normálně? Jako, na strýnkách NYC je pořád, ale kdo ví.

      Vymazat
  10. Čau Péťo.
    Nemůžu nenapsat :-D
    Ta hudba co máš jako podkres pod tímhle videem je hrozná,jak se to pořád opakuje.Máš jí sice na rozdíl od ostatních youtuberek alespoň dobře potichu,ale je hrozná asi jako kdybych se dívala na video pat a mat nebo bych hrála nějakou starou videohru.Musela jsem to vypnout vůbec jsem se nemohla soustředit na to co říkáš a hrozně mě to rušilo a vadilo...jen doufám,že jí do dalších povídacích videí dávat nebudeš.Ty jí vůbec nepotřebuješ jako ostatní youtuberky protože na rozdíl od nich mluvíš srozumitelně,inteligentně a s dobrou náladou.
    Co se týká toho úvodního výdejka-zapoměla jsem teď jak se tomu říká,tak mi to nejdřív přišlo hezký,ale jak pak mluvíš,tak mi docela vadí,že je ten začátek takový jakoby uklidňující a ty jsi pak živel,takže by to podle mě chtělo nějaký jiný nějaký pozitivnější/energetičtější.Ale to je jen nápad.
    Tuhle hudbu,už tam prosím nedávej jako ten podkres.
    Linda ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lindo, děkuji za komentář, já tam hudbu dávám, aby to nebylo takové "suché", zatím si nikdo nestěžoval :). Ale příště vyberu jinou a do úplně kecacích vidí ji nedávám :).

      Vymazat
  11. Ahoj Peti,
    moc pěkné líčení :-) taky takové občas nosím, když ráno stíhám :), jen používám stíny od Catrice. Trošku se bojím, že když nemám takovou dobrou bázi jako je třeba Urban, tak ty stíny nebudou na víčkách vůbec vidět :( mám s tím trochu problém i u jiných stínů, třeba od NYC... ale koupila jsem si konečně od Sleeku paletku a z pigmentace jsem naprosto unešená :) Taky přemýšlím o těch tvých nových štětcích, jsou naprosto dokonalé :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj terez, no tak Sleek je proti drogerce jiná liga, to se nedá srovnávat. Bohužel, je škoda, že v drogerii ty stíny pořád nejsou nic moc, jak výběr, tak pigmentace......

      Vymazat
  12. To s tim obocim ala slimak me rozesmalo,je to naprosto vystizne a ja s tim souhlasim,take se mi tato moda nelibi.
    Hezky den.
    Sarka

    OdpovědětVymazat
  13. Péti, s tím obočím slimákem to je super sranda, úplně souhlasííííííím:-), hezký den...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a ještě k tomu mají ulízaný drdol a lá kočičí prdel :)

      Vymazat
  14. Konečně má Essence v nábídce barvy, co by se mi líbily.
    Díky za recenzi! :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!