OOTD - rainbow jumper | duhový svetr

by - 14 března

Krásné sobotní odpoledne,

tento outfit jsem měla na sobě minulý týden, bylo krásně a tak jsem vytáhla hodně barevnou kombinaci. Je zajímavé, jak moc mě počasí ovlivňuje v oblékání a líčení. Jakmile vysvitne sluníčko a jeho paprsky začnou alespoň trochu hřát, hned mám náladu na pastelové barvy a odkládám šedou a černou a ostatní tmavé zimní odstíny ☺.
Svetřík, který v dnešním looku vidíte, mi padnul do oka právě svou barevností a veselostí. Sice musím přiznat, že tolika odstínů na jednom kousku oblečení jsem se docela bála, ale nakonec jsem záměrně zvolila i podobně multibarevný náhrdelník. Právě to, jak k sobě oba kousky ladí, jsou tón v tónu a ani jeden nějak zvlášť nevyniká dělá, podle mne, celý outfit netradiční a jemný. Kdybych zvolila náhrdelník výraznější, potom by se se svetříkem přebíjel. Je mi jasné, že právě tohle kombinovaní tón v tónu nebude možná šálkem každého z vás, ale mně se prostě líbí ☺. Jelikož celá horní polovina těla je ve znamení barev, i když veskrze pastelových, všechny ostatní doplňky i makeup jsem již volila v tlumené neutrální verzi.
Džíny jsou mé oblíbené, abych byla upřímná, na džínách mám nejraději buď takhle tmavě jednolitou modrou nebo naopak světlejší modrou v kombinaci s vyšoupáním nebo roztrženými koleny. Najdete u mě ale i džíny barevné a samozřejmě černé. Sehnat padnoucí džíny je však pro mne docela těžký úkol, díky čemuž volím převážně ty hodně strečové, které se co nejvíce přizpůsobí. Mám totiž výrazný rozdíl mezi pasem a boky a proto přes nohy mi bývají většinou džíny uplé a v pase volnější. Přijde mi, že vesměs džíny v běžně dostupných řetězcích bývají rovného střihu, což v kombinaci s ženskými křivkami jistě nedělá problém jenom mně. Také jsem teď začala trochu víc posilovat právě nohy a díky tomu se mi trošku přifoukly a většina kalhot mi začíná být více opnutá, než bych chtěla, takže asi budu muset trochu pořešit obměnu džínového parku. Dalším problémem bývá u mne délka, nosím velikost 25 nebo 26 a mám 165cm a džíny mi často bývají o 10 cm delší. Opravdu nechápu, kdo při 175cm má běžně stejnou velikost jako já, když jsem malinká a drobná. Skinny džíny se mi líbí nejvíce v délce max. po kotníky, ale sehnat takové je téměř nemožné, pro nás menší. Přijde mi, že se nafláká jeden střih, jedna délka, dá se do toho elastan, aby to sedlo co nejvíce lidem a je to.
Ještě bych chtěla zmínit, že svetřík se mi na stránkách moc líbil, ale z provedení tohoto konkrétního kousku jsem velice zklamaná! Materiál se hrozně vytahuje a jen jsem svetr jednou oblékla, tak se začal párat rukáv. Je sešitý opravdu horkou jehlou, takže pokud byste o něm uvažovali, nedoporučuji, raději se poohlédněte po podobném kousku jinde.

Mějte fajn víkend a napište mi, zda vám dnešní look líbí a kde sháníte padnoucí džíny ☺!
 


 
boty F&F
džíny H&M
svetr  Choies
náhrdelník YESstyle
kabelka po mamce
 






 

You May Also Like

80 komentářů

  1. Ten svetr je fakt bomba. Nikdy by mě nenapadlo, že může vypadat tak hezky.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten je Boží, Peti, i ty botky :)) Nejsem na hnědou, ale tyhle fakt píšou!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, já taky na tuhle barvu moc nejsem,ale ted na jaro jsem jí nějak přišla na chuť :)

      Vymazat
  3. Jéé, už takový jarní outfit, moc se mi líbí barva bot. Už aby bylo teplo :)

    OdpovědětVymazat
  4. Péťo svetřík je naprosto boží! :)) poslední dobou jsem hodně svetrová takže za mě super! :)) a džíny, s těma mám taky problém, ale poslední mám s C&A a jsem docela spokojená. :) Jinak zkus třeba Tally, tam maj fajn džíny. ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuju, ja mam z CA dvoje barevne a jsou docela ok, z Tally mam take asi dvoje a docela mi tam sedi i tou delkou asi nejlip :),ale zase mi prijde, ze se dost vytahuji.

      Vymazat
  5. Z fotek úplně vystupuje pozitivní energie. Pastelové barvy a sluníčko, paráda. :)
    beprettybym.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti to sluší, Peti :-) S koupí džínů jsem taky měla vždycky problém a než se furt rozčilovat, tak jsem je radši jednoduše přestala nosit :-D Sukně a šaty jsou stejně pohodlnější.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ten svetr je fakt boží :O a strašně ti to tady sluší.. vypadáš čím dál mlaději, tady bych ti tipovala klidně i 20 :)

    OdpovědětVymazat
  8. je to moc krásné :) jenom mě mrzí, že nejde vidět účes :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten svetřík ti nesmírně sluší ! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Z tých fotiek priam až kričí jar :) Krásny svetrík - priznám sa, že keby som ho niekde či už na nete alebo v obchode videla, asi by som si ho nevybrala. Keď ho však takto vidím oblečený, možno by som názor zmenila :)
    A veľmi sa mi páči aj tvoje líčenie Peti :)

    Katka z .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Péťo, moc ti to tady sluší a ten svetr má užasný barvy. Miluju svetry, takže super:) Jen tak dál, protože tenhle styl ti sluši nejvic :)
    Natali

    OdpovědětVymazat
  12. Nádherný outfit, hodně se mi líbí :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Svetr a náhrdelník se mi moc líbí :) No já jsem si hodně zpátky kupovala rifle u Vietnamců a mám pak 2 z Takka, který jsou pohodlný, ale přešla jsem na legíny a sukně, to je nejlepší pro mě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja driv nosivala od vietnamcu taky a paradoxne mi sedely mnohem lip jak z obchodu a i mi dyl vydrzely! Jenze ted uz tam maji same hrozne,alespon u nas :/

      Vymazat
  14. Vau, tak týmto si sa úplne trafila do môjho vkusu, veľmi veľmi VEĽMI pekné! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Moc ti to sluší! :) Škoda, že ten svetřík není kvalitnější, na jaro je vážně super. Jinak, hádám správně, že jsou fotky foceny u vás v Jižních Čechách? Jak já mám ten kraj ráda! Už aby bylo léto, v tom období ho mám úplně nejradši! :-) A to mi připomnělo, chtěla jsem se tě zeptat, snad to není moc osobní. Dívala jsem se nedávno na tvé video Draw my life a tam jsi zmínila, že jsi se narodila v Praze a bydlela na Jižním Městě. A tam jsi chodila i do školy? Já právě bydlím kousek a chodila jsem na Mendelku (ZŠ Mendelova). Tak jsem zvědavá, jestli jsi tam nechodila taky ( i když tam je škola na každém rohu) :)) Vím, že to je naprosto nepodstatná informace, ale známe to, ženský zvědavý :-D ... Měj se hezky! :-) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, jojo,je to u nás v J. Čechách. Já je právě také miluju, už odmala, co jsme sem začali jezdit :). Já jsem se narodila v Praze a bydlela od malinka na Jižňáku, tam jsem chodila na ZŠ Květnového vítězství a pak na gymnázium Opatov, pak na ČZU v Suchdole a až pak jsem se přestěhovala do JČ a tady jsem chodila v Táboře na VOŠ :).

      Vymazat
  16. Super outfit, opravdu ti moc sluší, líbí se mi vše. Je škoda, že svetřík není kvalitní, vypadá moc dobře. Co se týče džínů, mám také dost problém najít padnoucí kousek. Mám větší stehna a širší boky, takže mi většinou odstává v pase a přes nohy je nenatáhnu. Celkem mě ale překvapilo Takko, našla jsem tam nedávno moc hezké střihy a odnesla jsem si ve slevě hned dvoje, jedny okolo 250 Kč, takže super :)

    OdpovědětVymazat
  17. Outfit je nádherný, Já mám s džíny opačný problém - jsem hodně hubená a vysoká, takže nemůžu sehnat žádné dobře padnoucí - buď mi jsou hrozne volné nebo strašně krátké :/ takže ano, lidi kteří jsou hubení a vysocí jsou a taky mají Mega problém :D

    OdpovědětVymazat
  18. Jaro je tu :-)
    Skvělá jarní, veselá inspirace, milá Péťo. Svetřík s náhrdelníkem jsou super kombo.
    Nikdy jsem nemusela hnědé doplňky, ale na Tově vypadají báječně.
    Nákup riflí, to je boj...i pro mne...160cm výška....tak mi jsou všechny nohavice dlouhé. Když se kalhoty upraví, tak to už není ono. Už jsaem se stím smířila, varůst se mi nepodaří a výrobci asi nemají zájem něco měnit....jsou to lenoši :-)
    Přejí pěkný zbytek víkendíku

    OdpovědětVymazat
  19. Peto, mohla bys, prosim, udelat tutorial na toto liceni? Uplne me nadchlo. Moc ti to slusi. Uz ve videu jsem ho obdivovala.Dekuji Pavla :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Mooc krásný outfit :) ten svetr nutně potřebuji :D

    OdpovědětVymazat
  21. Ty jsi Péťo v tomto oufitu k sežrání .-)

    OdpovědětVymazat
  22. Nádherný barevný sluníčkem ochucený outfit. Děkuju Ti za něj, protože na ty zimní kabáty už se nedá koukat. :D:-)
    Měj se krásně!
    G.
    www.earringsonabook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Svetřík i náhrdelník jsou super, jen bych je asi dala zvlášť, aby více vynikly :) ale jinak ti to opět moc sluší :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  24. Taky to tak mám! Jakmile je hezky, odhodlám se vzít si na sebe něco barevného :D:) A svetříku je škoda, je vážně nádherný a mohla bych na něj koukat pořád! A jsem zhruba stejně vysoká jako ty a s tou délkou kalhot mívám taky problém, jindy třeba v F&F mi kalhoty na délku sedí dobře, ale je to spíše výjimka. Nezbývá než zkracovat nebo ohrnovat :D
    A ještě jsem se chtěla zeptat Peti, nemáš někde zrecenzování nebo srovnání BB krémů? Ráda bych si nějaký konečně pořídila, ale nevím moc co od jaké značky očekávat.. moc děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kato, mam velke video o bibickach, je teda stare uz asi 3 roky,ale mrkni na nej :).

      Vymazat
  25. Peti, už když jsem viděla fotku na FB, tak se mě tato kombinace - svetřík a náhrdelník - moc líbila :) právě jak píšeš, tím, že je svetřík takhle barevný, tak by se k němu asi nějak jinak výrazný náhrdelník nehodil.

    Jinak s kalhotama mám občas taky problémy a nejraději si kupuju strečové, myslím, že na těle i líp padnou. Ale někdy si taky říkám, že střih moc nesedí - že mám asi nějak zvláštní proporce :D

    OdpovědětVymazat
  26. Jééé, ten dotaz s džínama je pro mně jak na zavolanou. Mám ten samý problém, měřím 163 cm a velký problém s délkou. Kde kupujete padnoucí džíny na délku? protože z vašich outfitů mám pocit, že je zkracovat vůbec nemusíte. m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co tak vím, tak v Topshopu mají "petite" kolekci džínů i na takové prcky, jako jsme my. Bohužel jsem z Brna, Topshop tady nemáme a 1500 Kč prostě za kalhoty nedám. :D Naštěstí mám šikovnou maminku, která mi to zakrátí a obšije spodním lemem kalhot tak, že to nikdo nepozná, že to mám zakracovaný. Nebo klasická švadlenka, která si za to vezme 30 Kč. :) Já měřím 161 cm a teď jsem si koupila v Zaře dvoje jarní 7/8 kalhoty a sedí perfektně - i délkou! :D
      Lucka

      Vymazat
  27. Ahoj Peťo....moc Ti to sluší, jako vždy. Škoda toho materiálu svetru, o kterém píšeš, že je nic moc, protože barevně se mi jinak moc líbí a Tobě vyloženě pasuje. Musela jsem se ale trochu zasmát Tvým nářkům nad džínami.....Já jsem totiž zrovna ten případ, který si kupuje džíny velikosti 26 a měřím 175 cm, takže ano, takoví lidé existují a já jsem zářným příkladem :) A přitom bych neřekla, že vypadám nějak vychrtle nebo nezdravě. Ano, jsem vysoká, jsem štíhlá, ale jelikož pravidelně posiluji, mám i tvary. A pokud můžu poradit, na zadek a nohy jsou vynikající výpady a dřepy, tím se určitě zformuješ. :)
    Krásný večer z Olomouce! Lenka

    OdpovědětVymazat
  28. Ten svetr je skvělej, akorát já bych ho zkombinovala s nějakýma právě světlýma džínama,klidně s dírama a světlou kabelku, šedé boty..něco takového. Ta kabelka a boty mi přijdou barevně moc teplé, tak se mi to trošku tluče. Ale to je jen můj názor .

    OdpovědětVymazat
  29. Peti, tak zase jsi se prekonala!!! :-D To snad neni mozny.. Tady vypadas jak mladsi sestra Adriany Limy! Vim, ze s rozpustenymi vlasy mas hodne fanousku, ale mne se hrozne libis vic se culikem nebo kdyz si delas ruzne drdulky a copy, protoze malokdo si to muze dovolit. Jsi dokonala... Svetrik s nahrdelnikem a vubec cely outfit je velmi povedeny! A nohy mas TOP!
    Lucka
    P.S: jak jsem prosila o tu ukazku stinovani, konturovani a rozjasneni obliceje, tak jsem to myslela hodne detailne a i lehce prehnane - vylozene ukazku "pro blby" :-D , mam problemy, kdyz si chci zmensit nos a taky obcas nevim, jestli ten rozjasnovac primo na licni kost ci malicko nad...

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Peti můžu se zeptat jestli si dávala samoopalovák i na obličej, děkuju moc:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja myslim,ze ano,v minulem videu to Peta rikala,i ukazovala znacku a myslim,ze i proto vypada na fotkach tak skvele.

      Vymazat
    2. ahoj, jojo, dala jsem ho i na oblicej :).

      Vymazat
  31. Peti, ale ty nie si ani malinka a ani drobna :) vysku mas priemernu a vahu umernu stylu zivota...
    "Zároveň lze předpokládat, že za posledních několik desetiletí se kvalita života výrazně zlepšila, a právě proto jsme dnes rekordně vysocí (u evropských mužů činí průměr asi 180 cm, u žen kolem 165 cm)."
    https://www.prirodovedci.cz/zeptejte-se-prirodovedcu/589
    Ale k rifliam... oblecenie v obchodoch, v ktorych vacsinou nakupujes je (ako si sama napisala) pre zeny bez kriviek ;)) proste viacej (ale nie uplne) orientovane pre mlade dievcata ktore este rastu (do vysky :)) a potrebuju castejsie nove veci, a ktore este nie su uplne vyvinute v urcitych partiach. Samozrejme sa najdu modely, ktore su sirsie v tych urcitych oblastiach, ale uz (podla mna) neposobia tak mladistvo.
    K dlzke rifli - aspon v HM maju najmenej tri dlzky 30, 32 a 34". A ta 30" fakt nie je dlha :) inak dlzka noh zavisi od postavy, niekto ma nohy kratsie a dlhsi vyrazny driek, a niekto ma driek kratsi a nohy dlhsie a pre tych je dlzka nohavic 34 ako stvorena, alebo nie kazdy chce rifle len po clenky. Inak rifle "ankle" su prave tie clenkove...
    K tomu pasu - podla obrazku vyzeraju tie tvoje rifle na "low", cize tie na "pase" nemaju co robit, su to bedrovky. Rifle mas zarezane do stehien a medzi nohami, a na gombiku a zipse vidno ze tahaju - jasne znamky, ze mas male cislo rifiel. Ale ako si uz velakrat pisala, urcite je to zlym strihom ;) neboj, aj ked si kupis vacsie cislo, nohavica bude stale rovnako dlha (ja som asi fakt nikoho ineho s tak zarezanymi riflami este nevidela).
    Dnesny look sa mi paci, a kde si kupujem rifle? napr. aj v HM :) Maj sa pekne a aj tebe pekny vikend :)
    AFi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc dekuji za komentar a rady,ale po precteni si pripadam trochu jakobys ze me udelala uplneho blbce :). Samozrejme mi neuniklo, ze se vyrabi ruzne delky kalhot, sama jsem i v teto oblasti brigadne pracovala, konkretne u dzin a to nekolik let, takze mi ver, ze dokazu rozlisit strihy a opravdu si netaham bokovky do pasu. Ja mam prave hodne kratke torzo a nohy delsi, nikoliv naopak, potvrzeno nejen oblecenim, ale i sitim na miru u svadleny a pod. A i v porovnani s kamaradkami stejne vysky mam kratke telo a napr. trika v obchodech jsou mi delsi nez jim. Ver nebo ne, drobnou kostru a postavu skutecne mam, nemyslim, ze se da delat zaver z fotek,ale 46kg na 165cm opravdu drobna konstituce je, zvlaste v mem veku. A odpovidaji tomu i miry. Co se tyce velikosti, prave s mirami 82-58-85 je nesmysl kupovat si vetsi kalhoty, jelikoz vetsi cisla jsem pochopitelne zkousela,ale pres nohy to bylo uplne to same,ale v pase mi to hrozne odstavalo. Proste blbe strihy, to neni cislem, arhanky pres nohy mi delaji uplne vsechny strecovky :/ . Co se tyce cislovani, tak ne vsechny kalhoty v obchodech delaji ve trech delkach, ano v HM nektere ano,ale treba tyto byly jen 34, 36, 38 atd. vetsinou delky nerozlisuji a u strecovych slimek delaji jednu. Nicmene shanela jsem i treba v Levisu ve Sterboholech a tam mi rekli, ze 30 uz ani neberou, takze to fakt automaticke neni. Ale je jasne, ze ne kazdy chce ty kalhoty kratsi jako ja,ale mne se to libi nejvice, 30 je idealni, tu mam hezky tesne nad kotnik,jenze se malokdy sezene v mem cisle a delce a to i v tom HMku. Presto si moc cenim snahy pomoci a preji fajn vikend :).

      Vymazat
    2. Jé, tak to mě pobavilo, jak slečna/paní napsala, že nejsi drobná. Co se týče výšky, tak tam bych to taky až tak netvrdila (já jsem zase kdysi někde četla, že v Česku je průměr u žen 168 cm a u mužů asi 181 cm), ale snad každý vidí, jak jsi štíhlá, ne?
      Hezký den

      Mouni :-)

      Vymazat
    3. Podle mě je sice MOŽNÁ (moc tomu nevěřím) 165 průměrná výška, ale předpokládám započítání celého věkového spektra žen. V generaci našich babiček by Petra byla normálně vysoká. V mé generaci okolo třicítky je Petra opravdu malinká. Mám 175 a mám spoustu, ba co dím většinu, stejně vysokých kamarádek. Samozřejmě mám i malinké a ještě vyšší kamarádky, ale ne tolik. Stačí se podívat na ulici na mladé dívky. A drobnou kostru Peťa má. Váhu má tomu přiměřenou, to ano.

      Vymazat
    4. Já jsem také četla, že průměrná výška žen je 168cm v ČR,ale přesně jak píše anonym 12:28, tak Češi dost rostou do výšky. Tudíž v mém generaci patřím spíše mezi ty drobnější a menší, ale třeba v generaci našich maminek jsem normálně vysoká. Když si vezmu mladé slečny dnes 15-18, tak mi přijde, že jsou mnohem vyšší než jsme byly my. Když to vezmu ve škole, tak tam jsem byla spíše vždy průměrně vysoká :). Ale ono je to také o náhodě v jakém prostředí se člověk pohybuje, mám kamarádky 180 i 155 :).

      Vymazat
  32. Svetrík je naozaj pekný, svieži, čistá jar :) pári sa mi že si k nemu zvolila náhrdelník ktorý je sám o sebe výrazný ale farbami ladí k svetríku a tým síce zaníká no robí krásny detail, "vylepšuje" svetrík a nebije do oči. Podľa mňa to je super. Inak, úplne s tebou súhlasím, výber správnych riflí je veľký problém aj pre mňa. Mám 158 cm, a som naozaj drobná, nedá sa povedať že by som bola vychrtlá, mám normálnu postavu a cvičím ale aj tak nosím S, XS ako v ktorom obchode. Rifle sú pre mňa problém vždy, všetky sú mi dlhé. Nedávno som však kúpila v H&M také, ktoré sú mi dĺžkou akurát a preto súdim, že asi mali byť 7/8nové aj keď som sa to nikde nedočítala. Bedrové rifle mi sedia pekne (okrem dĺžky) no čo sa týka riflí z vyšším pásom tak to je prúser. Nič čo mi sedí na bokoch a zadku mi nesedí v páse. Odstáva mi to tam, neviem pre koho to šijú. Podľa mňa má málo ktorá baba takmer rovnaký pás ako boky... A t kupujem džíny vždy v obchodoch ako H&M a mango.. a aj tak ich musím odskúšať 10 kým nájdem ako tak padnúce. Inak napríklad nemám problém, moj oblubený obchod je H&M a tam keď si vezmem šaty tričká čokoľvek vo veľkosti 34 tak je to presne na mňa.. :)
    Pozdravujem ta a prajem ti veľa úspechov. Vždy ma inšpiruješ! :) Páči sa mi že sa obliekaš vkusne ale nebojíš sa farieb a vzorov :)
    Another.day.with.Hana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, jakobys mluvila o mne! Presne stejne problemy mam s kalhotami, uplne jsi to popsala za me :)! Moc dekuji a take preji jen to nej!

      Vymazat
    2. Taky mám velký rozdíl mezi pasem a boky a mívám s tím problém při shánění oblečení. Zkuste ještě kalhoty v Camaieu. ;-) Mouni

      Vymazat
  33. Outfit je moc krásný! nejvíce se mi líbí ten barevný svetřík a boty. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  34. Svetřík mi bohužel připadá, že ti vůbec nesedí... Hlavně na fotce č. 6 to přímo bije do očí... Vypadá vytahaně :-( A je to škoda, barevně je moc hezký... Ani ta kombinace s džínami není špatná...

    OdpovědětVymazat
  35. Krásný jarní outfit, ten svetr je opravdu moc pěkný!!
    Šárka

    OdpovědětVymazat
  36. Ten svetřík je parádní.... já osobně bych ho zkombinovala s nějakým nenápadným, jednobarevným šperkem, ale i tak je outfit skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  37. Duhová je dobrá. Nechci skončit jako většina těch venku, co chodí nenamalované a jenom v černé. Nemám nic proti nikomu, ale už je to nuda..:-)

    OdpovědětVymazat
  38. Opět překrásné :) Já mám obecně problém džíny sehnat kvůli výšce, našla jsem kdysi v Levisu, ty sedí perfektně, ale už tam nemají tu moji délku :(( No ale nedávno jsem objevila v sOliver, ty taky padnou skvěle a jsou i na mě dost dlouhý, to jsem se tam málem skácela :))

    OdpovědětVymazat
  39. Krásný jarní outfit! Moc se mil to líbí :)

    OdpovědětVymazat
  40. ten svetr je bozi, skoda, ze je to naprd kvalita. a opaleni ti moc slusi, vypadas hned exoticteji a vyvolavas ve mne uz letni naladu :) jinak se celkem divim, ze ti jsou obecne kalhoty az o deset centaku delsi :O mam merove celkem podobnou postavu jako ty (167 cm a kalhoty tak vel. 24, 25) a spis mam problem, ze mi jsou kalhoty o dost kratsi a vypadam jako bych cekala stoletou vodu :D ale ztotoznuju se s tebou v tom, ze mam taky velky boky oproti pasu, takze si skoro vsechny kalhoty nechavam zuzovat v pase u svadleny, tak me napada jenom, ze by sis taky nechavala zkracovat kalhoty no.. neni to drahy vubec a kalhoty ti budou stopro sedet :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja si je obcas zkracovat necham,ale neni to ono, zvlaste u klasickych dzin to nevypada hezky a take kdyz je nechas zkratit, byvaji u kotniku sirsi, coz se mi nelibi :).

      Vymazat
  41. joooo je to pěkný je to pěknýý... fotky taky paráda

    OdpovědětVymazat
  42. takýto sveter bol v mode začiatkom 90. rokov,akurát bol pletený z umeliny. páči sa mi pestrosť na jar,vyzerá naozaj skvelo.musím tiež niečo také pozháňať

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj Peti, opět pěkný outfit a hlavně už hezky laděný jarně, asi se všichni těšíme na sluníčko, takže se k tomu jarnímu Tvůj svetřík skvěle hodí:)

    OdpovědětVymazat
  44. mě se to taky moc líbí.....

    OdpovědětVymazat
  45. Péťo, tak tenhle outfit je boží, já miluju cokoliv duhového takže tohle opravdu je můj šálek kávy! <3 Tak jako jsem se zamilovala do tvého svetříku s jednorožcem tak stejně miluji tenhle duhový! Těším se na další outfity s ním. :)
    Jinak já jsem taky docela dost hubená a mám problém sehnat džíny, ale vždycky si vyberu v Tally Weijl, mají je tam hezké, vždycky spoustu druhů a hlavně vždy mou velikost. Ale pod 700 Kč je tam neseženeš, ale když je máš na dlouhou dobu, tak to není zas tak hrozná cena. :)

    OdpovědětVymazat
  46. Krásny outfit! Rada skúšam kombinovať rôznofarebné veci, ale nikdy sa mi to takto úžasne nepodarilo :)) Náhrdelník je proste perfektný! A tiež mám problém s džínsami, v poslednom čase neviem žiadne zohnať, čo by mi tak presne sedeli. Mám náhodou tiež 165 cm, a jediné (po dlhom čase) džínsy, ktoré by mi 10cm pri členku "neodstávali" som našla náhodou v Mangu :))
    Krásny víkend!

    OdpovědětVymazat
  47. Ten svetřík se mi opravdu líbí. Já třeba víc nosím i ten svetr než trička. :D

    OdpovědětVymazat
  48. Super outfit Peti, ten svetřík je nádherný, moc se mi tahle jeho barevnost líbí a pokud jde o džíny, tak i já mám s jejich sháněním pořádné problémy. Měřím jen 154 cm, takže chápeš? :D Většinou ale volím New Yorker nebo Terranovu :)

    Spotřebováno: Únor 2015 + Giveaway

    OdpovědětVymazat
  49. V těch podmínkách, co to ty skoro holčiny a ženy šijí, kdy kvantita jde nad kvalitu, co taky čekat, že....

    OdpovědětVymazat
  50. Péti moc ti to sluší! Fakt takový akorátní jarní outfit. :-) Je pravda, že já jsem z těch (jak píšeš sama v článku), které by si na tento svetr takový barevný náhrdelník nevzaly, ale pokud ti to sedí, tak proč ne. :-) Móda nezná hranic. ;)

    OdpovědětVymazat
  51. Ty džíny ti moc sluší a určitě mi nepřijde, že by byly nějak zaříznuté ;-) Jsi kočka :-)

    OdpovědětVymazat
  52. Nádherná. Nádherná. Nádherná. Stokrát nádherná : )) Ať žije jaro!

    OdpovědětVymazat
  53. Tuhle kabelku mám doma taky, po mamce :) Jinak Ti to moc sekne!

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj, líbí se mi tvůj blog a jsi opravdu krásná holka. Ale myslím, že skinny džíny ti fakt nesluší.Skinny džíny se dle mého názoru hodí na štíhlé holky s dlouhýma a hodně rovnýma nohama.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!