S Peťou v posteli #1 | Pillow talk | Blogování, natáčení, novinky v drogerii, nové vlasy

by - 23 března

Krásné pondělí,


jak jste už určitě zaznamenali, tak ze zdravotních důvodů ted budu muset maličko přibrzdit a zpomalit, takže videa nebudou úplně pravidelně a možná jich ani nebude tolik. O tom všem a ještě mnohem více v dnešním povídání ♥. Mějte fajn den!

 

You May Also Like

80 komentářů

  1. Ahoj Péťo, děkuji za milé video! Ty jsi stále tak úžasně pozitivní a usměvavá....Já mám třeba zrovna teď takové nesnadné období, kdy se cítím fakt špatně a smutně a když se dívám na Tebe, tak jsem se přistihla, že se usmívám a přitom mi do smíchu vůbec není. Co se týká Tvých videí a recenzí, tak za mě v nich určitě pokračuj, mám je ráda, jsou inspirativní a já je vždy ráda uvítám. Jinak Ti přeji brzké uzdravení, protože zdraví je určitě to nejdůležitější, co máme. Jsem také alergik, takže v tomto směru s Tebou také cítím :)
    Krásný den a hodně sil a pozitivní energie! Lenka

    OdpovědětVymazat
  2. Nedávam často komentáre ale teraz musím. Si neuveriteľne krásna, optimistická žena a verím ti každé slovo a tých skoro 20 minút som nič iné nerobila len dávala pozor, keby si bola moja profesorka na prednáškach, hneď by som dávala pozor :D
    Želám skoré uzdravenie :)

    OdpovědětVymazat
  3. přeji brzké uzdravení. texaska

    OdpovědětVymazat
  4. Peťulko, moc hezké video! Držím palce ať je ti brzy dobře a myslím, že všichni pochopí, že zdraví je nejdůležitější a rádi si na nové video/článek počkají.;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty zdravotní problémy mě hrozně mrzí :( Já mám zase problém se štítnou žlázou a už se mi to nikdy nezlepší, jen bude zhoršovat :( a teď jsem právě řešila spolupráci s tím, že pán mi nabídne 3 vzorky nějakých očistných léků a já na to napíšu článek - předem jim ho musím poslat a ještě dát na blog jejich banner. No takže jsem to samozřejmě odmítla..:D Sice nemám se spoluprácí žádnou zkušenost, ale toto teda dělat nebudu... Takže, Peťo, tvůj přítup oceňuji!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Jo a ještě jsem chtěla napsat :D Určitě si od blogu odpočit. Zdraví je přednější, my počkáme! :)
    http://the-biggestfear.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Pokud se někdo rozhodne dělat bloggerku, tak má počítat s tím, že i tato práce má svá úskalí. V každé práci je prostě něco, to se nedá nic dělat. Mně osobně leze na nervy, jak si pořád bloggerky stěžují na hejty a nespravedlnost, nedostatečné finanční ohodnocení, časovou náročnost, stres a tak. Co mají proboha říkat zdravotní sestry, které jsou v celodenním zápřahu, pečovatelky, doktoři, profesionální řidiči, učitelé, právníci, soudci, policisti, prodavačky a mnoho dalších. Mohli by si stěžovat úplně všichni. Pokud někdo na svou práci nestačí, tak ať jde dělat něco méně náročného. Neustálé přetřásání, jak je život bloggerky těžký působí fakt směšně a uboze. Práce bloggera s sebou nese hlavně spoustu benefitů, ale o těch se bloggeři velmi neradi zmiňují, že...Ještě si dovolí vyčítat lidem pár krámů, které jim (možná) v rámci výhry v nějaké soutěži pošlou. Proč teda ty soutěže vyhlašují, aby jim pak mohli výhru znepříjemnit a vyčítat? (viz článek u Lou) Bloggerky by měly být vděčné za každého čtenáře a diváka, bez nich by byly v pr...Takže asi tak. A zanechte už konečně toho fňukání, je to příšerné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle muze napsat jen naprosto neempaticky ignorant. Ja konkretne jsem si velmi dobre vedoma toho, ze bez ctenaru neni blogerka nic, coz si myslim, ze davam najevo neustale. Ale nekteri ctenari maji pocit, ze blogerka je onuce, co musi snaset to, ze ctenarku nakrknul sef v praci nebo potomek prinesl ze skoly petku (dosad si). Je jasne, ze z ciziho krev netece,ale myslim si, ze je u nas plno blogerek, ktere by se pro ctenare rozkrajely vcetne me. A naposledy, pro me blogovani neni prace,ale konicek a srovnavat to s praci lekaru nebo sester je uplne mimo, to jsem opravdu nepochopila.

      Vymazat
    2. Vážený anonyme, teď jste mě hodně naštval, zřejmě jste Péťu řádně neposlouchal, neslyšel jste, o co jde? Především jde o to, aby se zdravotně dala dohromady, odpočinula si, našla si čas na snění, čas sama pro sebe, nezabývala se takovýma hloupýma komentářema. Ve videu mluví krásně, moudře, na rovinu, jde s kůží na trh, svěřila se se svými problémy, a vy se handrkujete o nějakou kosmetiku. Nezlobte se, ale fakt jděte do háje (i přesto, že takto jednat nejsem zvyklá), ale vy si nic jiného nezasloužíte.
      Peťulko, ty můžeš pohlížet se spokojeností na všechno, čeho jsi doposud dosáhla, mám tě moc a moc ráda a udělala bych pro tebe vše možné i nemožné, znáš mě. máma

      Vymazat
    3. Anonyme, jsem si jista, ze i ta zdravotni sestra, policista ci ucitel, ktery by mel k praci navic konicka blogovani, by si take nekdy povzdechl, ze nestiha. Netusim teda kdo v CR ma blogovani na hlavni pracovni pomer, ale vetsina to tak urcite nema, vetsina to ma jako konicka k praci a pokud blog dela clovek poradne, je to jako mit dve prace, bez prehaneni, tak si to zkus predstavit... Proto je jasne, jak moc to Petru bavi, jinak by myslim s blogem davno sekla. Fnukani to z Petrine strany neni, takze prehanis, coz znamena... No je nam to myslim jasne:))

      Vymazat
    4. Musím také reagovat, protože tenhle komentář mi přijde víc než nesmysný. Samozřejmě nejde srovnat práci blogera s doktorem, učitelem atd... Ale sakra bloger není povolání a Péťa a kdokoli jiný do té práce chodí a teprvne potom se věnuje blogu. A jestli mě někdo dokáže rozčílit, když tady bude vypravovat o tom, že někdo fňuká. Asi jste neměl žádné zdravotní problémy a v tom případě Vám gratuluji, ale chtělo by to se trochu vcítít do ostatních. A tohle nebylo rozhodně fňukací video, aby Péťu všichni litovali, ale oznamovací. A upřímně mě mrzí, když si někdo za každé situace ten negativ musí napsat.

      Vymazat
    5. Co tady žije za lidi v týhle zemi... to je konec. Druhého obviňuje, že brečí a sám přijde fňukat! Vždyť se trochu raduj ze života a neřeš někoho, koho nemůžeš vystát... co to žiješ za život vlastně? Vždyť běž blogovat a ukaž, jak se to správně dělá... toto miluju takový chytrolíny uňamčený... bez špetky empatie... nebo co ti vlastně je, že musíš jít nemocnému člověku tohle psát... začni u sebe! Tam bude zcela určitě hodně práce.

      Vymazat
    6. No, to by ses možná divila, kdybys věděla...Ale děkuji za rady, určitě si je od tebe vezmu k srdci a budu se kát do konce života a tvrdě na sobe pracovat. :D Bože, to jsou zase hysterické reakce tady. Jak jinak.

      Vymazat
    7. Pisateli, zajímalo by me, zda jsi nekdy blogoval, ze to tak znas. Vzhledem ke komentari asi ne :D

      Vymazat
    8. Tak proč nás neseznámíš, abychom věděli...? Když ty tak do toho vidíš a víš? Aspoň vidíš, jaký to je, když se člověk strefuje do druhého, snad jsi nečekala, že lidi jsou jako ty a budou ti tady ve většině za to líbat zadek... já si v takovém případě vždy říkám, proč sem chodíte? jako fakt mi řekni... proč???? Proč sem chodíte? Třeba člověk jako ty, kterého Petra evidentně nasere, proč si sem chodíš kazit náladu, protože evidentně si ji tady kazíš a ještě znechucuješ druhým lidem život, tak mi prosím tě vysvětli, proč sem chodíš, abych tenhle "krok" od vás věčně nasraných anonymů už konečně pochopila....
      Protože v závěru jsi to ty, kdo hysterii vyvolává a kdo je jí původcem... takže o co tu jde?

      Vymazat
    9. Trollovat si s tebou fakt jako nebudu, to se nezlob. :D Svůj postřeh jsem napsala a tím to pro mě hasne. Je mi vážně úplně volné, co si o tom myslíš ty. Mě zajímal pouze názor a reakce Petry, nikoliv tvoje.

      Vymazat
    10. Zlobím se strašně :D Pobavilas :D

      Vymazat
    11. Holky, myslim, ze to je zbytecna debata, prave jsem slecne anonymce smala komentar, kde vsem nadava do zfanatizovanych krav, takze myslim, ze to mluvi za vse, s nekym takovym je zbytecne ztracet cas, proste hater a troll :).

      Vymazat
  8. Petro, mysli hlavně na svoje zdraví, blog dělej, jen když budeš mít chuť a pro radost. Jako blogerka jsi jednoznačně nejlepší, ale kdyby měla tato práce jít na úkor Tvého zdraví, vykašli se na ni, i když nás to bude mrzet. Ty jsi na prvním místě. Máme Tě rádi :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, Peti,
    Moc hezké video a Blerynka je úplně úžasná, závidím ti, že můžeš mít mazlíčka. Celkem jsi mě dostala tou větou, že když nemáme co hezkého bychom řekli, tak máme mlčet, to mi přijde celkem mimo.
    To jsou prostě typičtí Češi, samá přetvářka a faleš, ale já ráda vyjádřím svůj názor i když je negativní, né vždy mohu napsat něco hezkého a pozitivního, když to tak necítím, to přeci nejde, kdyby tu lidé byli více upřímní, možná by nebyli tak přednasraní jak jsi řekla ;-) Přeji ti ať se brzy uzdravíš a těším se na další článek Léňa :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, dekuju moc, jsi zlata. Myslim, ze vyjadrit nazor tak,aby nikoho neurazil prece neni problem, tak jsem to nemyslela, mela jsem na mysli ty, kteri na vsem hledaji jen ta negativa, ktera by mohli vypichnout :).

      Vymazat
    2. Já si naopak myslím, že přetvářka a faleš je něco docela jiného. Když nechci šířit "blbou" náladu a snažím se zaměřit na hezké věci, tak to přece není přetvářka. Přetvářka je, když je něco černé a já tvrdím, že je to bílé. Ale když vidím, že je to černé, a rozhodnu se to nekomentovat a mlčím, tak je to prostě mé rozhodnutí. Nevidím v tom problém. Jinak Peťo, přeji brzké uzdravení.

      Vymazat
  10. Ahoj, rozhodnutie pre zmenu vlasov určite chválim (aj keď ich máš krásne aj teraz). Určite to bude vyzerať skvele. Želám skoré uzdravenie :) Nikol

    OdpovědětVymazat
  11. Navzdory nemoci vypadáte krásně a působíte velmi mile a pozitivně. Prožívám nyní problémy a velké zklamání ohledně nové práce a velice jste mě dalším videem potěšila :-) Mám Vás ráda a přeji brzké uzdravení! :-) K.

    OdpovědětVymazat
  12. Petka, si uzasna zena...krasna, vtipna, orginalna...mas moj velky obdiv! Tesim sa na kazde Tvoje video, hlavne tutoriali a recenzie, ktore su vyborne (profesionalne) spracovane.
    Vdaka Tebe som si nasla uz dost skvelych produtov a tesim sa z nich.
    Zelam skore uzdravenie!!!
    Ammy

    OdpovědětVymazat
  13. Petí, mám ráda Tvá videa, ale to dnešní mi tedy docela vadí...moc Ti to tam sluší, ale to Tvé ,,jako'' mě úplně zabíjí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo, tak tohle bylo opravdu takove povidani, neresila jsem jak mluvim, normalne se take nekontroluju,ale je fakt, ze vycpavkova slova pouzivam casteji nez by mi bylo mile :).

      Vymazat
    2. Video jako takové bylo super, ráda Tě poslouchám ☺ jen to byl takový trochu rušivý element 😉

      Vymazat
    3. Ono hovořit cca 20 minut spatra není až taková legrace. Zkuste to lidi, já to zkusila a pak když jsem se slyšela, děs a běs. A to mi bylo dobře, špatně se mi udělalo až po vyslechnutí se. Takže mám dojem, že počítat někomu slova v době kdy mu není nejlíp a hovoří spatra se mi zdá přinejmenším "neetické".

      Vymazat
  14. Moc vam vsem dekuju za krasne komentare a podporu!

    OdpovědětVymazat
  15. Blérynka je boží :-) Kočky se vrněním harmonizují, tak tě asi léčí, jestli na tebe takhle lehá, budeš zdravá raz dva :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Peti :)
    no mat traviace problemy ako opisujes, tak by mi vyliezli oci z jamiek od bolesti pri tom lezani na bruchu co predvadzas vo videu ;) a este aby macka bola na chrbte a chrbat sa este viac prehol do brucha a este sa natahovala aby bola macka v zabere, no neuveritelne, az ma brucho zabolelo :)
    Kratsie navlnene vlasy ti mozno pristanu, ale budes si ich tocit stale ci zehlit? Nebolo by k tvojej hustote a strukture vlasov vhodnejsie ich zastrihnut do rovna nech sa zahustia a nechat dorast a udrzovat to? dlhe zdrave vlasy bez ofiny by ti podla mna pristali najviac.
    Nech sa ti dari a k liecbe/ oddychu pristupuj zodpovedne :)
    AFi

    OdpovědětVymazat
  17. Nám se v sobotu ztratila kočka. Ani sama jsem si to nemyslela, ale strašně mě to vzalo. Takže od chvíle, kdy se objevila "Blekí", tak jsem prořvala zbytek videa.....

    Právě jsem si říkala, že bych všechnu svojí kosmetiku i boty vyházela, jen kdyby se mi vrátila...

    OdpovědětVymazat
  18. Peti, chtěla bych Ti vyjádřit podporu... Myslela jsem, že to dnes udělají všichni v komentářích, ale evidentně to nebylo v jejich silách, škoda... Mám Tě moc ráda a blog znám od začátku až do konce, i recenze mám ráda, vlastně upřímně je mi úplně jedno, jaký článek kdy přidáš, těším se úplně na každý, každičký... A i když to může znít podplaceně, není to tak, prostě se mi tu neuvěřitelně moc líbí:o))) Drž se a těším se, že Ti bude brzy líp a zase Tě uvidíme! Hezký večer a kočičce i Tobě posílám pohlazení a objetí:o))

    OdpovědětVymazat
  19. Péťo, tak v tomhle videu úplně záříš! Vůbec bych neřekla, že se necítíš úplně ok, není to poznat. Vypadáš tu neskutečně uvolněně a máš jiskru! Nevím, možná to hodně dělá světlé líčení (něco na tom je, že v tmavých barvách vypadáme starší a unavenější). Chtěla jsem jen říct, že hodně věřím na to, že psychika je provázaná s tělem a naopak. Možná ti tělo dává signál, abys zvolnila a dala si trošku pauzu. Jsme lidé, ne stroje.Doba je bohužel holt taková, že vyžaduje výkon, ale nemělo by to být na úkor zdraví! Odpočiň si a načerpej sílu. Přeji brzké uzdravení

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Peti :), jenom pěkně relaxuj a odpočívej, to je taky potřeba. Zdraví je nejdůležitější, aspoň se pak budeme na Tvoje videa o to víc těšit. Tohle video se mi hodně líbilo, takový pohodový, super nová rubrika.

    Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  21. Milá Péťo,
    ačkoliv sama říkáš, že se necítíš nejlépe, stále jsi krásně usměvavá a vyzařuje z Tebe optimismus. To je něco, co se vidí jen u málo lidí. Člověk může ve svém životě nadávat na spoustu věcí, jakmile ho však zradí zdraví, uvědomí si, co je doopravdy důležité. Moje mamka říká, že jakmile začneme marodit, tělo se nás snaží upozornit a volá na nás:,,Haloo holka, trochu zpomal"! Je to znamení, že je třeba také občas myslet jen na sebe a dbát o to, co nám bylo dáno. Proto si zkus užít trochu toho odpočinku a nabrat spoustu sil. Budu Ti držet palce, aby ses z toho v pravý čas dostala a mohla dál bez zábran pokračovat v tom, co Tě baví a v životě naplňuje.
    Co se týče lidí, sto lidí a sto "chutí" - názorů. Ten, kdo Ti bude chtít porozumět, cestu si k Tobě najde. Ten, kdo ne, bude vyjadřovat své názory negativní, naštvané, provokativní atd. Každý z nás si na věci může najít to pozitivní i negativní, záleží kus od kusu. Hlavní je, nenechat si hlodat červíka v hlavě a narušovat si tím svojí vnitřní pohodu, která je co? Nejdůležitější!
    Pěkný večer a s úsměvem, Darina :))

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Peti,

    nejprve bych Ti chtěla popřát brzké uzdravení. Video zase úžasné a pozitivní i když Ti určitě nebylo nijak dobře, tak kdyby jsi o tom nemluvila, tak to prostě není vůbec vidět, že se necítíš zrovna nejlépe. Zase samý úsměv a dobrá nálada čišela z celého Tvého videa. Takže se zase těším na nějaké další. Rozhodně se ale nejprve uzdrav, protože až když má člověk nějaké zdravotní problémy, tak si většinou začne uvědomovat, že opravdu to zdraví je nejdůležitější. A kdo má nějaký problém a nelíbí se mu něco z toho co děláš nebo říkáš, tak ať se na Tvá videa nedívá. To já totiž nedokážu pochopit, že někdo kritizuje a přitom ho třeba tyhle věci ani nezajímají.
    Rozhodně si myslím ( a určitě je nás většina ), že tohle všechno co pro nás děláš děláš skvěle:)
    Takže ještě jednou Ti přeji aby jsi se co nejdříve uzdravila.

    Měj se hezky

    Martina

    OdpovědětVymazat
  23. Mila Peto, preji Ti, at je Ti brzo lepe, modlim se, at jsi zase ve sve kuzi a je Ti dobre. :)
    Mam moc rada outfity a GRWM. Tvuj blog me bavi, prinasis dobrou naladu!
    Teja

    OdpovědětVymazat
  24. A ja se vubec nedivim, ze to mas ted takhle, s tim vysokym nasazenim a mnozstvim casu, ktery blogu a youtube venujes, to nemuze byt jinak, bohuzel:/ Takze otevrit oci a vic myslet na sebe!!! Vis co je fajn si rict? Nikdo jiny na me myslet nebude, nikdo nevi, jak se presne citis, musis myslet proste v prvni rade sama na sebe a pak na blog. Ja ac mam tvuj blog rada, bych ho v zadnem pripade nechtela cist s vedomim, ze je ti pak unavou zle, to fakt ne. Radsi si dat mesic pohov a pak si to zase uzivat, nez tocit rozhovory s bolesti, ne? No!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. súhlas, Peťka, prepracovala si sa, ja som v poslednom čase len "čumela" - v dobrom - že aké neuveriteľné tempo si nasadila, nedokážem si vôbec predstaviť, koľko času a energie ťa to stálo! holt, nie sme zo železa a skôr či neskôr sa to prejaví. tak teraz len pekne oddychuj, regeneruj a lieč sa (radšej prírodou ako tými chemikáliami, ak je to možné! - neviem, aké konkrétne zažívacie problémy máš, ale takmer na všetky je výborný koreň puškvorca a silybum mariánske alias ostropestrec, to sú zázračné byliny, puškvorec lieči aj celiakiu a silybum regeneruje játra. tiež môžem odporučiť ľanový olej, vynikajúca vec). opatruj sa a Míra nech ťa zásobuje pozitívnou energiou! :D

      Vymazat
  25. Ahoj Péťo. Opravdu jsi šikovná v tom co děláš a jak blog vedeš. Tvá videa mě baví a inspirují. Je mi blízký také tvůj pohled na život.Přeji ti spousty energie, ať brzy zvládneš vyřešit zdravotní problémy. Myslím však, že s přístupem jaký máš, tak bude brzy vše v pořádku. :-) Držím pěsti. Žaneta

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Péťo, děkuji za video. Vlasy máš krásné a dle mého je škoda je ještě zkracovat. A ombré? zbytečně si tím zatížíš vlasy, když ti teď víc padají, dala bych jim odpočinek. To je můj názor. Brzké uzdravení..

    OdpovědětVymazat
  27. Prosim te Peto, kam chodis k zubari? Mas hrozne krasne zuby!

    OdpovědětVymazat
  28. Moc často Ti videa nekomentuji, spíš se dívám, ale teď musím. Koukej pořádně odpočívat a opatrovat se nám, protože jsi zlatíčko!:*

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Péťo, neskutečně ti to ve videu sluší. Přeju Ti, aby bylo brzy lépe a cítila jsi se fajn a samozřejmě tomu tak i bude. Jinak úplně chápu, že potřebuješ trochu ubrat a dát si pauzu, naopak nechápu, že jsi v takovém zápřahu vydržela tak dlouho- práce, blog, rekonstrukce a zařizování baráčku, no prostě klobouk dolů :-) Je to tvůj život, nikdo nechodíme v tvých botách a nevíme jaké problémy řešíš, tak si ho zařiď tak, ať jsi co nejvíce šťastná. Co se blogu týče, opravdový čtenáři to pochopí. Jinak je moc pěkný, jak tě mám Blair ráda a reaguje na tebe, tím pomňokáváním, prostě miláček :-) Posílám Ti spoustu pozitivní energie. Terka

    OdpovědětVymazat
  30. My, co tě máme rádi, na tebe myslíme a přejeme ti jen to dobré. Nechci opakovat to, co už tu ostatní psali, ale mají pravdu v tom, aby jsi zvolnila a dala si třeba pauzu. Děláš blog zodpovědně a mně připadá, že asi až moc zodpovědně, až na doraz. Víc jak na 100%, prostě jako workoholik, který žije svou prací, protože je to jeho koníček. Ale sama vím, jak je to těžké, sama jsem si neuměla představit, jak bych vydržela bez své práce, bylo to pro mne nepředstavitelné.

    Hodně zdraví. Co vic?
    Lásku stále trvající.
    Spokojenost se životem takovým, jaký je.
    A štěstí. Bez toho to nejde.
    A aby zas bylo líp.

    G.

    OdpovědětVymazat
  31. Peti, preju Ti brzke uzdraveni!! Fakt bych z videa nepoznala, ze je Ti zle.. Moc Ti to slusi! Kocicka je krasna a Ty taky, hezky se poslouchas!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  32. Jo a Peti, nestrihej se! Budes toho litovat - vlastni zkusenost... Nepochybuju, ze Ti to bude sluset, ale dlouhy vlasy jsou dlouhy vlasy! :-D
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bože, vlasy přece dorostou...

      Vymazat
    2. Ahoj, no když bude mít Péťa chuť na dlouhé vlasy, tak si přece kdykoliv může nandat clip-in vlasy a je to :) Řeší to tak spousta žen a myslím, že Péťa na to určitě taky pomyslela. Já to taky tak dělala a i dnes kdy mám vlasy do poloviny zad si čas od času do některých účesů pro zhuštění nějaký ten pás přidám. Ve filmu Sex ve městě (1) to tak měla Samantha (měla i ofinu) a během seriálu se občas objevili i na Carrie. Myslím, že je to dobrý nápad a změna bude určitě zajímavá :)
      Jinak Ti Péťo přeji aby Ti bylo brzo lépe a v klidu odpočívej. Krásný make up a super řasy.
      Bára :)

      Vymazat
  33. Mně přijde úplně směšně, že takovéto věci (blogové co a jak) musíš takto řešit a vysvětlovat... Dělej si co chceš, jak chceš, je to Tvůj blog a pokud Ti čtenáři za toto neplatí, tak do toho nemají co kecat a Ty se jim opravdu nemusíš zodpovídat! Tak :-)
    Jinak na to, že je Ti blbě, vypadaš super, ach jo... :-))

    OdpovědětVymazat
  34. Ještě co se vlasů týče, mně se hrozně nelíbí tento zkracovací trend :-( Mnoho hereček i blogerek jde to "delšího zvlněného mikáda" a není to prostě ono, obzvlášť, když to má teď už fakt každá holka... Chápu, že při padání vlasů je to možná řešení, ale mně osobně třeba přijde, že delší vlasy je snadnější a jednodušší upravovat. Já když jsem nemocná, prostě udelám drdol nebo zapletu a je klid. S mikádem to nejde. To je potřeba furt opečovávat, pokud ne, tak to vypadá fakt blbě...:-( To je jen můj praktický názor :-))

    OdpovědětVymazat
  35. Moc ti to v tomto videu sluší. Přirozené rtěnky se mi na Tobě líbí nejvíc. A ty řasy, božské :-). Já si je prostě nikdy nedokážu nalepit tak aby vypadaly přirozeně. Povídací videa mám skoro nejradši ze všech a čím delší, tím lepší:-). Líbilo by se mi, kdybys udělala video ze stříhání, myslím, že by to bylo pro hodně čtenářek zajímavé :-). Hlavně se brzy uzdrav!
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  36. stálo by za to spočítat, kolikrát jste řekla v tomhle videu slovo "jako"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nestálo!!!
      Trápne...



      Vymazat
    2. To je fakt tak hrozně důležitý? zaručí to celosvětový mír nebo bude nižší DPH????

      Vymazat
  37. Ahoj Petulko, preji ti brzke uzdraveni at jsi brzo zdrava,spatnych komentaru si nevsimej stejne ti beztak zavidi,jsi nase slunicko ktere rozdava teplo a lasku, zvolni a uzdrav se pockame,jsi ma oblibena blogerka a vzdycky me zvednes naladu, sama bojuji s nemoci tak vim co to je citit se spatne.Clanky o kosmetice jsou super rada se dozvim novinky,ale na prvnim miste se dej dohromady at jsi brzo fit,odpocivej cti si peknou knizku poslouchej hudbu a naber hodne sil to aspon pomaha me. muzes na sebe byt pysna co jsi dokazala v blogovani, je videt ze do toho davas srdce. Petulko brzo se uzdrav , hodne sil a pozitivni energie posilam:-)))))))))))))))))))))))))))))))

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj Peťo, sleduji tvůj blog a tvé kroky dalo by se říci od začátku, je vidět, že jsi ušla velkou cestu a stále se zlepšuješ. Mám ráda tvé videa, jsou jasná, srozumitelná a dá se podle nich dobře líčit. Moc jsem se od tebe přiučila a tvé štětce mi velice dobře slouží:-)
    Přeji brzké uzdravení a ať tě to tu stále baví :-)
    Jana H.

    OdpovědětVymazat
  39. Peťo, jsi kouzelná! Jsi tak pozitivní, i když ti není dobře a myslíš na ostatní! Uzdrav se brzy, posílám hodně energie a sluníčka, abys ji mohla pak zase dávat ty nám v tvých úžasných videích! <3

    OdpovědětVymazat
  40. Peti, přeji hlavně brzké uzdravení, na ostatní nekoukej.....neomlouvej se za to, to je jasná věc, že zdravíčko je na prvním místě.
    Hlavně si odpočiň.....nežeň se za ničím...mysli také na sebe...ne na ostatní!
    Budeme se těšit někdy..je jedno kdy....zdravím Tě do pelíšku :-).
    A.

    OdpovědětVymazat
  41. Péťo, mrzí mě, že ti je znovu blbě :( Brzo se uzdrav a kašli na hejty, nemá cenu je řešit :)

    OdpovědětVymazat
  42. V prvom rade ti chcem zapriať skoré uzdravenie, a hlavne si poriadne oddýchni, lebo si to zaslúžiš. :)
    V tom druhom rade, Ti chcem poďakovať za tú super pozitívnu energiu i napriek tvojej chorobe, musíš byť úžasný človek aj v súkromí a musí byť fajn ťa poznať.
    Ďakujem za tvoje príspevky, videá a všetok čas, ktorý nám venuješ. Si super <3

    OdpovědětVymazat

  43. Pro Anonyma 24. března 2015 8:18 - slovo "jako" zaznělo cca 130x, ale přišlo mi to spíš vtipný :D a rozhodně si nemyslím, že by Peťa v tomhle videu kňourala nebo snad potřebovala politovat. Video mělo být čistě informační a funkci podle mě splňuje.

    Držím palce, ať jsi z toho co nejdříve venku a máš zase na nějakou tu dobu pokoj od veškerých problémů. Myslím, že pokud je tvůj čtenář/divák/fanoušek rozumný, tak počká a bude se těšit na další tvorbu, je potřeba si uvědomit kolik práce takové jedno video/článek dá, mějte se s Blekí a Mírou pěkně :).

    OdpovědětVymazat
  44. Každý potřebujeme pauzu a odpočinek a obzvlášť když nám není zrovna nejlépe, přeju ti brzké uzdravení a těším se na další videa a články mé nej blogerky :-) Deni

    OdpovědětVymazat
  45. Mila Peto, ja uz se strasne dlouho chystala napsat Ti komentar, ale stale jsem nevedela, kdy je ten pravy okamzik. Jsem rada, ze jsem pockala, jelikoz ted sis o nej vlastne rekla. :D A ted ani nevim, co Ti napsat. Ja se o kosmetiku nijak nezajimam. Staci mi nejake to BB a rasenka, a proto jsem o to vic prekvapena, ze me tak strasne bavis. Dospela jsem do faze, kdy kazdy den sleduji Tvoji stranku, jestli nahodou nepribylo treba dalsi videjko. A kdyz ano, tak si ho davam za odmenu. "Peta ma nove video, tak si honem udelej vsechny povinnosti do skoly a pak si ho muzes vychutnat." Kolikrat ale tato sebekontrola nefunguje a dokazu u Tvych videi prokrastinovat opravdu dlouho. :D Narazila jsem na Tebe diky videim s ucesy a rikala jsem si, jak hezky se Te posloucha, a to bylo zcela jiste rozhodujici. Kolikrat uz jsem se u Tvych videi opravdu zcela uprimne nasmala a odreagovala..to uz bych nespocitala na prstech rukou. To, ze jsi udelala obrovsky pokrok, Ti pise spousta lidi a ja to mohu jen potvrdit. Nevim, jestli to prijde jenom mne, ale z novych videi z Tebe cisi predevsim radost, vice se usmivas atd. Takze si rikam, ze Te to opravdu naplnuje a bavi Te to. A co vic si clovek muze prat? :) Prijde mi, ze tu jen tak placam, tak to uz nejak zakoncim. A asi slovy dekuji a gratuluji. Dekuji za to, ze jsi opravdu dobra v tom, co delas, a bavi me to. A gratuluji, ze jsi na svoji stranu ziskala kosmetickou ignorantku! :D
    P.S. Liceni podobna tomu, co mas v tomto videu se mi na Tobe libi zcela jiste nejvice. Spolu s vycesanymi vlasy do drdolu je to u me top! :)

    Patricie

    OdpovědětVymazat
  46. Milá Petro,

    tvoje videa mě moc baví, je to úleva když přijdu z práce a můžu "vypnout" u něčeho, co mám ráda (šminky, šminky, šminky!!!!) Každopádně ti přeju, ať je ti líp, musí to bejt hrozný sr.ní :-( Ale věřím, že to zvládneš, i kdyby ti všichni blbečci světa psali hatový komentáře :-) Co se týče recenzí, tak za mě klidně přitlač. Co nesedí tobě (většinou na pleť, protože já jsem i ve 30 umaštěná), tak sedí mě a to je fajn. A v případě těch balíčků co ti choděj, tak já bych byla na vrcholu blaha, ať mi klidně všichni záviděj, jejich problém a takových lidí je mi fakt líto, protože mají nějakej ukrutnej problém, se kterým si neví rady a musej se někde ventilovat.... Takže z toho si nic nedělej, i když chápu, že je to nepříjemný :-( Tak se nám hlavně dej brzo do kupy, ať máme nějakou inspiraci na jaro/léto :-)

    P.S. Dobrý ponožky, takový nosím na doma taky :-)

    Tereza561

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Péťo,
    dneska prostě musím napsat :-) i přes to, že jsi říkala, že ti není dobře, jsi vypadala naprosto nádherně. Líčení překrásné (rtěnku závidím, pro lak si poběžím :-D), úsměv překrásný, zkrátka jsi celá jako cukrová panenka. Moc obdivuju, jak všechno trpělivě vysvětluješ, po milionté první, i když ti není nejlépe. Někteří lidé ne že by nechápali, prostě mají takovou tu čecháčkovskou potřebu do všeho rýt, vše kritizovat a překrucovat do negativního pohledu. Vůbec si jich nevšímej, dělat to nepřestanou, mrzet tě to ani nemusí - víš proč? Protože ti nemusí záležet, co si o tobě takoví ubožáci myslí. Ty jsi úžasná právě tím, že ti na čtenářích hrozně záleží, tím jsi jedinečná. Prostě hoď ty pitomce za hlavu, ti co o tvá videa opravdu stojí a zaslouží si tě nejsou sprostí a urážliví, ale konstruktivní, objektivní, povzbuzující.
    Nápad s rubrikou "v posteli" se mi hrozně líbí, je to moc milé a oddechové, působí to roztomile :-) Moc ráda si tvoje videa pouštím takhle k večeru, kdy už jsem trošku unavená a relaxuju. Tvoje práce je na každém videu vidět, jsou na profesionální úrovni. Přiznám se, že já jako naprostý laik jsem si taky říkala "jee, teď mi ty stíny přijdou tmavší", ale já natáčení nerozumím ani za mák a navíc při umělém osvětlení nebo při tlumeném nabývají každé stíny na intenzitě a lesku, vrásky se ztrácejí...prostě kouzlo večerního světla :-) Takže by mě ani nenapadlo nějak kverulovat a jsem moc ráda, že jsi to vysvětlila. A důvěru mám stoprocentní, proč bys proboha říkala něco, co není pravda...Na to tě známe už dost dlouho, abychom věděli, že to nikdy neděláš a recenzuješ upřímně a 100% spolehlivě.
    Ombré by ti podle mě moc slušelo :-) na clip-inech ti slušelo bombasticky, na jaro a léto je to boží nápad. Navíc konce se vždycky můžou ostříhat, když tě to omrzí nebo jim to už nebude svědčit :-)
    Závěrem ti chci popřát hodně sil, hodně uzdravujícího odpočinku, aby se ti rychle ulevilo a nevyčerpávala tě nemoc. Vím, jak je strašné když se člověk nemůže soustředit kvůli zažívání, už nějaký čas bojuju taky se zažívacími problémy, jen u mě jsou psychického původu. Taky ti přeju, aby ti blog dával pořád radost a aby tě naplňoval, aby zároveň s tím přicházely další a další úžasné zážitky a úspěchy. Jsi úžasná, nádherná žena s osobností, kterou všechny obdivujeme.
    Brzy se uzdrav.

    OdpovědětVymazat
  48. Zdraví je důležitější, takže ať je brzy lépe a pozdravuj kočičku <3

    OdpovědětVymazat
  49. Péti, přeji ať je Ti co nejdříve dobře a ať si pěkně odpočineš, to je fakt třeba:-), jedeš na max a jsi prostě skvělá, díky za vše:-), hezké dny.

    OdpovědětVymazat
  50. Chtěla bych se zeptat, jak vidíš zpětně tu svoji výplň nosoretních vrásek. Asi nulový efekt, že? Nebo to bylo ze začátku trošku poznat? Děkuji a přeji krásné volné dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no uprimne, jsem zklamana, zpocatku to bylo tak mesic hezke a pak jakobych nic nemela a kdyz si vezmu tu cenu, tak znovu bych na tohle konkretne nesla. Nevim, mozna spatna vypln nebo spatne pichnuta,ale nejsem spokojena, chtela jsem o tom zrovna mluvit ve videu. A moc dekuji!

      Vymazat
  51. Ahoj Péťo. Se vším co jsi řekla ve videu naprosto souhlasím, co se týká těch recenzí a že zdraví je to nejdůležitější...Nevím proč někteří lidi mají potřebu do všeho rýpat a třeba i kritizovat. Já mám tvůj blog moc ráda a doufám, že budeš brzo zase v pohodě a přidáš další videa ;-)

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj Petro,
    chtěla bych ti možná poradit.... Proč jsi obličejem tak nalepená při natáčení na kameru? Promiň, ale vždycky když si tě pustím tak ti koukám akorát na pusu a zuby, často se usmíváš (což je samozřejmě správně!) ale člověk ti doslova kouká do krku. Asi chceš, aby bylo vidět líčení detailně....možná....nevím.... Každopádně kolikrát tvé články raději jen čtu.
    Promiň za nepříznivý komentář, brzy se uzdrav...

    Zuza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zuzo, predem moc dekuju :)! Ja nalepena nejsem, ale mam pevne sklo objektiv a tak to vypada, ze jsem blizko :). Hlavne ale ja moc daleko od kamery nemuzu, jelikoz potom na displeji nevidim, zda jsem zaostrena, coz tocit treba dve hodiny tutrorial a pak zjistit,ze jsem rozostrena je docela problem ;).

      Vymazat
  53. Jeste jednou bych vam vsem chtela moc podekovat za krasna slova a podporu,ale take za mile maily, ktere mi pisete, dekuju moc!

    OdpovědětVymazat
  54. Peti jsi úžásná a jak jsi řekla, že ti bude 35, no nevěřím, nevěřím prostě :D Vypadáš tak krásně, navíc ty videa z blízka jak ti tady někdo vytknul, se mě osobně líbí, a opravdu málo kdo vypadá z blízka tak krásně jako ty, přeji Ti ať jsi co nejdříve zase fit ! Alexandra

    OdpovědětVymazat
  55. Pohybuju se ve zdravotnictví, takže možná trošku více vnímám důležitost zdraví než ostatní (ne že by to normálně lidé nevnímali, jen chci říct, že to mám před očima asi častěji než druzí ) a přeji Vám brzké uzdravení, nebo alespoň navrácení se do fungováníschopného stavu :) Myslím, že co se hejtrů týče, měla byste se na ně vykašlat! Vy děláte práci, která Vás baví a spoustě lidem to moc pomůže! Já nejsem v líčení žádný expert a začínám si kupovat trochu víc dekorativky atd. a před tím než si něco koupím, tak si hledám různé recenze, které mi často moc pomohly a ušetřily mi dost peněz, protože jsem si nekoupila spoustu blbostí, které bych pak nepoužívala. Myslím, že kdo Vás nemá rád, jste mu nesympatická nebo cokoli jiného, Vás prostě nemusí sledovat a hotovo, od toho je tady ten křížek v pravo nahoře že :D Takže ostatní neřešte, máte spoustu čtenářů, kteří si váží toho, co pro ně děláte ;)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!