♥ Lovely Top 10 - únor 2015 ♥

by - 05 března

Krásný první čtvrtek v měsíci,

únor nám utekl jako voda a tak i dnes pro vás mám mé oblíbence. Připadá mi, že v poslední době ten čas neskutečně letí a že netočím snad nic jiného než Top 10 a News ☺. Tak či tak, podívejte se se mnou, jakou kosmetiku jsem v měsíci únoru používala nejvíce a co se mi přihodilo a co jsem zažila ☺.

 
↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓


na sobě: košile
lak: Sally Hansen gel lak Pink pong
clip in: Bellami balayage 1C/18 http://goo.gl/4vRVxi code "petra" pro 5USD off

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz
 
o čem mluvím:
♥ Pompeje
♥ 50 Shades of grey
♥ Ellie Goulding Love me like you do https://www.youtube.com/watch?v=AJtDXIazrMo
♥ Sally Hansen Gel lak Pink pong
♥ Milani Color statement Red label, Cupcake icing, Blue print http://www.milanicosmetics.eu
♥ Sephora rouge no. R17
♥ Rimmel Kate 08
♥ NARS Audacious lipstick Anita
♥ Makeup Revolution London Love can set you free http://www.makeuprevolution.cz
♥ Bioderma Matriciane Fermete http://www.bioderma.com
♥ Kiehl´s Lip balm hruška, brusinka, máta
♥ Bione Kosmetická vazelína s agranovým olejem a karité
♥ Bioderma Atoderm čistící krém do sprchy
♥ Mizon  BB cream Snail nutrition http://www.mizon.cz
♥ Bioderma BB cream Sensibio AR
♥ I ♥ makeup Godddess of love Goddess of faith
♥ Daniel Wellington hodinky http://www.danielwellington.com
♥ kozačky F&F
♥ Bellami balayage hari extensions 220g 1C/18
♥ Tangle teezer http://www.salonpro.cz
♥ Invisibobble http://www.salonpro.cz
 

You May Also Like

39 komentářů

  1. Ty vlasy jsou úděsné, přidávají ti roky. Ale ten přirozený účes, který jsi měla v televizi, ten ti ohromně slušel. Vypadala jsi v něm mladistvě a svěže. Podle mě ti nalepené řasy a příčesky ubírají na kráse a přidávají zbytečně léta. Slušelo by ti delší, rovně střižené mikádo. Prokoukla bys. Nechápu, proč ženy tolik bazírují na extrémně dlouhých vlasech. Ty sluší jen hodně mladým slečnám, ženám po třicítce spíše přidávají roky a dělají medvědí službu. Ale proti gustu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja si zase myslim, ze zkracovani a zesvetlovani vlasu s vekem je prezitek. ale moc dekuji za pochvalu ;), ja mam rada zmenu a proto me bavi jak clip in, tak rasy a ruzne druhy makeupu, od toho mam blog, abych vam mohla ukazat, jak muze byt zena pokazde jina a s licenim si vyhrat.

      Vymazat
    2. Já když někde slyšim něco o mikádu, tak se osypu. Nestříhat, neeee! Takovej hřích by to byl.

      Vymazat
    3. Proc herecky po ctyricitce, ktere jsou hodnoceny verejnosti nebo povazovany za nejpritazlivejsi nebo nejkrasnejsi, maji dlouhe vlasy? Mne osobne slusi vic dlouhe vlasy nez ty kratsi.

      Vymazat
    4. Ty blond prameny jsou prostě nevkusné! Nevidím na nich nic hezkého. Mají žlutý podton, takže ti zkrátka nesluší. Jinak mě každá žena 45 a výš s hodně dlouhými vlasy připadá jak indiánská babička. Málokdo má krásnou, lesklou hřívu do vyššího veku. Nejlepší jsou ty, co mají 5 chlupů na hlave, ale hlavně že mají dlouhy, lpí na dlouhých vlasech. Nepochopitelné, směšné

      Vymazat
    5. Řekla bych, že mají o něco lepší kadeřníky než běžné ženy z lidu :-) taky naprosto běžně vypadají o 10-15 let mladší a podle mě žádná z nich nemá vlasy až do pasu nebo nikterak extrémně dlouhe! Podle mě je rozhodující typ obličeje a osobnosti a kvalita vlasů. S jemnými, ridkymi vlasy v dlouhém provedení parádu prostě neuděláš. Ale takové vlasy ty krásky asi nemaji. Krátké vlasy nejsou pro každého a dlouhé stejně tak!

      Vymazat
    6. anonym 13:47: To nejsou blond prameny, ale ombré a žluté nejsou, to tak vypadá možná na tvém monitoru a na kameře,ale v reálu ne. Jinak si myslím, že spoustě žen i po 40 nebo 50 dlouhé vlasy sluší, zvláště se mi líbí různé drdoly, třeba taková paní Olga Knoblochová, je jí 80 a má dlouhé vlasy a jaká je to dáma, tohle zobecňování je nesmysl, každému sluší něco jiného. Směšné je spíše odsuzovat lidi podle toho jaké nosí vlasy.

      Vymazat
    7. Marti, přesně tak, ty jsi zrovna ten případ, že ti dlouhé vlasy vyloženě sluší a máš je krásné, husté, zdravé, mně i přijde, že kolikrát nejvíc o střihání mluví dámy, které si samy nechají na hlavě udělat drn a pak chtějí,aby to ostatní ženy jejich věku měly také pod heslem společné neštěstí zbližuje.....

      Vymazat
    8. Tak pojem "společné neštěstí zbližuje..." mě vyloženě rozchcechtal, mě zase fascinoval účes, kterému já říkám "kancelářský", to je skoro pánský střih s trvalou, nahoře ještě vytupírováno, vystříhaný krk, běda té, které ho v kanceláři nenosila. Tu potom nemělo co zbližovat, a odnesla to jinak. Mě osobně se klipy se světlými konci líbí, je to změna, a je na ní fajn, že člověk si nemusí zesvětlovat svoje vlasy, a přidá si je dle nálady. Pé´te sluší, tak proč ne.

      Vymazat
    9. Mně ty klipy přijdou super. Člověk si neničí svoje vlasy odbarvováním a může si obměnit účas a pak to zase sundat. K dlouhým vlasům... fakt si myslím, že některé ženy adorují na starý kolena krátký vlasy jen proto, že samy dlouhé nemají a neměly trpělivost si je nechat dorůst a starat se o ně. Také v tom vidím to společné neštěstí a závist (sice nejsem zastánce hesla nelíbí se ti to, tak určitě závidíš, ale v tomto konkrétním případě si nemohu pomoct, protože co znám ženy kafrající na dlouhé vlasy, nikdy neměly samy pěkný účes). Jasně že vlasy by měly být udržované, ale to platí i o krátkých. On špatně udržovaný drn s přepálenou trvalou není v 50 o nic lepší, než těch 5 dlouhých chlupů v šesti řadách.

      Vymazat
    10. Coco Chanel : " Žena, která si ostříhá vlasy je připravena změnit celý svět. " A nehadejte se! :-) Je to jedno, jestli dlouhé nebo krátké. Vlasy by měly být hlavně upravené, vkusné a účes by měl ladit s typem nositelky. Těch mastných ohonu v černé gumičce vídám taky dost.....a taky vídám dost nevkusných barevných melirů na neforemne hlavě hlavě. Zatímco první situace je výsledkem pouze lenosti nositelky, druhá situace je výsledkem amaterismu kadeřnice, většinou. Nevím co je horši tedy. Troufnu si říct, že pokud se zvolí vhodný střih a odstín, krátké vlasy jsou velmi šik a sluší každé ženě. Pak je ale problém, zda si žena sama umí účes upravit. Často se ptám, proč mají ženy dlouhé vlasy, protože opravdu z 90% je nosí stažené do culiku. Málokdy vidím vlasy rozpuštěné nebo ucesane do nějakého drdolu či moderního copu. Ano, culik je praktický a vlasy pokud nejsou mastné, vypadají jakože upraveně. Takže je to ve finále opravdu jedno, protože základ je úprava a péče o vlasy. A dnes přece není problém vyhledat profesionála kadeřníka s dobrými referencem, ten byl mel umět poradit. Ženy totiž dost často páchají to zlo na sobě samy - domácím barvením,někdy i stříháním a nevhodnou péčí.

      Vymazat
  2. Podle mě ti to tady strašně sluší! :)
    www.my-makeupstore.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Peti, díky za video
    Chtěla jsem se zeptat na vel. košile, zřejmě máš velikost 36 jako já, kolikátku jsi si z choies objednávala? Sedí dobře a myslíš že materiál je ok?
    Díky moc za odpověd,
    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, mam S, tu nejmensi, sedi mi dobře.Material je takovy silnější, jako jsou panske oblekova košile, neni to jako klasicka halenka.

      Vymazat
  4. Mohla bys prosím, když budeš mluvit o jakýkoli rtěnce, říct taky jestli je teplá nebo studená? Vždycky bych si pro tu rtěnku skoro běžela, ale hrozí mi, že donesu domů další studenou a radši tedy nekupuju nic. :/ Jsem ten typ, co na něm studený rtěnky vypadají hodně blbě. Jenže podtón nerozeznám, vždycky jen tak hádám. Že to vypadá blbě, vidím až na puse. Dííík!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli ns to nezspomenu, tak jo :). Sephora je urcite stufena, Anita spise studenejsi at neutralni a ty dalsi dve jsou neutralni, vyloženě teplym rtenkam se ja spise vyhýbám, jelikoz jsem hodne studená :).

      Vymazat
    2. Omlouvám se za preklepy, ja se na tom dotykaci snad nikdy nenaucim psat ;D

      Vymazat
    3. Tak neutrál můžu mít i já, že jo. :) Moc ti děkuju. Napiš mi prosím ještě, jakej podtón má tahle, ta se mi strašně líbí, ale za 300 Kč (nebo kolik stojí) se toho možnýho omylu prostě obávám :D https://www.facebook.com/PetraLovelyHair/photos/pb.190299520995429.-2207520000.1425650630./933382233353817/?type=3&theater

      Vymazat
    4. Jo, na dotykáči taky neumim psát, už ho mam přes rok a nezlomilo se to. Takže ne, neni to o zvyku. :D

      Vymazat
    5. Ta Bourjois mi přijde spíše na té neutrálně studenější hranici, ale faktem je, že já jak jsem hodně studená, tak i některé neutrální odstíny na mně vypadají teplejší než skutečně jsou.

      Vymazat
  5. skoda te fake burberry kosile..

    OdpovědětVymazat
  6. Ty máš vždycky tak krásné nude oči. Já když to zkoušim, tak jsou tak nude, že to není ani vidět :D Umělé řasy jsem zkusila jednou a připadala jsem si jako pornoherečka :D A ten pocit, že mam na očích závěs......brrrrr
    Co se Fifty shades týče, mluvíš mi z duše. Film jsem sice neviděla, ale knížky jsem četla. Prostoduché věty, stupidní dialogy, o gramatických chybách raději nemluvim. A to ten první díl ještě celkem ujde, druhý už se četl hůř a se třetím jsem měla opravdu problém, červená knihovna jako vyšitá. Děs a hrůza! :o) První díl jsem kupovala hned jakmile vyšel v ČR, paní v knihkupectví tahala jeden výtisk ze zadního fochu, později toho byly plné výlohy :o) Nechápu, že je to takový bestseller.....
    BTW: Miluju Lovely Top 10 a miluju tvoje štětce!!!! M*

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné video Péťo!:) Jinak jak jsi měla ty "nude únor" tak já mám zase "průhledný únor":-D všechy laky musely jít bokem a používám jenom průhledný,a když si dám i jenom obyčejný růžový tak už je to na mě moc.:-D:)
    jinak skvělé video!:)

    http://monniegawlasova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Tak jsem se musela pousmát jak jsi mluvila o nude rtěnkách.Na těchhle odstínech totiž taky ujíždím a řekla jsem si,že si dávám stopku jejich nákupům.Manžel,dcera i mamka mi už říkají,proč mám tolik "stejných" rtěnek,ale já si prostě nemůžu pomoct,strašně se mi líbí,baví mě je srovnávat a tak.No znáš to ;-) Jinak jsi mě inspirovala svojí super károvanou košilí k nějakému jarnímu nákupu,zítra jedu na prodloužený víkend do Prahy,tak doufám,že si nějakou povezu domů.Co se týká těch vlasů a řas,tak netvrdím,že by ti neslušely,vypadáš v nich dobře,ale fakt je,že prostě bez nich a s nude líčením vypadáš mladší.Lenka.

    OdpovědětVymazat
  9. Krasne video, s kremy od Kiehls naprosto souhlasim, taky mi vubec nesedly, mam suchou plet (teda po testech v prodejne dle prodavacky mastnou) doporucila mi produkty cca za 4.000,- pouzivala jsem je týden a vsude jsem mela hrozny pupinky a plet mi supinkovatela, tak jsem si rikala, ze tomu dam jeste cas, ze treba to tu plet timhle zpusobem leci.... ale ne, bylo to jeste horsi. Uz jsem si myslela, ze jsem nejaka divna, protoze kremy jsou vychvalovane az do nebes a me naprosto nesedi. Za tu cenu je to des, podle me cena vubec neodpovida kvalite. Ale ty balzamy na rty mám taky a ty jsou teda ok =)

    Jinak k tomu Tvému intru - omlouvám se, ale nedá mi to a musím se vyjádřit... Vždycky, když zapnu Tvé video, tak se leknu, že jsem otevřela něco s náboženským podtextem, evokuje to ve mě úvod videa nějaké sekty, která rekrutuje do svým řad =) K Tobě by se hodilo spíše něco energického... Teď mě všichni ukamenujte, ale myslím, že na intru hodně záleží, je to úvod, který diváky musí nadchnout a vzbudit v nich zájem... I když Ty máš výhodu, že Tě všichni znají, takže si tam vlastně můžeš dát cokoliv a sledovanost Ti to rozdoně nezmenší =)))

    Přeju Ti hodně úspěchů!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, také mám suchou a citlivou plet a Kiehls mi vůbec nesedl! Co se týče intra, já jsem měla na mysli spíše to, že bude takové relaxační, pohádkové,ale jestli to zní jak sekta :D, no tak to tedy potěš :D.......JInak moc děkuji!

      Vymazat
    2. Přesně to jsem chtěla napsat....já si vždycky uhoněná po celém dnu zapnu Tvoje video a relaxuju......intro je super!!! Mě pokaždé krásně naladí na tu správnou pohodovou vlnu..... a vždycky se úplně nejvíc těším na Top Ten...je to takové jakoby shrnutí uplynulého měsíce, hodně se nechávám inspirovat a prostě pokaždé jsem zrovna na ten Top Ten úplně nejvíc zvědavá :)

      Vymazat
    3. Mně naskočí pocit nějakého meditačního, nebo duchovně zaměřeného videa. Vůbec mi to nekoresponduje s tím, co přijde, že přijde příjemné, oddychové, ale informacemi a energii nabité video, proložené smíchem a humorem. Poprvé jsem měla divný pocit, jako co to je, že jsem se asi spletla, že to muselo "přeskočit" na nějaké jiné, cizí video.
      Takže se v podstatě přidávám k výše uvedeným pocitům. Ale také si myslím, že to nebude mít žádný vliv na sledovanost, dnes už vím, že to je tvé a už to vnímám jinak.

      Vymazat
    4. Ahoj Peťulko, tak nejdříve musím říct, že nude barvičky jsou moc fajn, já je mám taky ráda a tobě sluší, i když se přiznám, že jsem neviděla nic co by ti neslušelo. Dále se přiznám, že i já bych si teď na jaro představovala jiný intr, tento je spíš zimní, vánoční. K tobě bych dala taky něco jiného, pružnějšího, nevím proč, ale cítím to tak. Toto mi přijde moc smutný. Hezký den.

      Vymazat
    5. Také se mi to intro moc nelíbí. Ne že by mě odradilo, video si ráda pustím i tak, ale nepasuje mi k tobě a taky mě napadla nějaká náboženská tematika.

      Vymazat
  10. Dobrý den, Petro,
    ráda bych též poprosila, jak tu již psal někdo výše, kdybyste k dekorativní kosmetice (nejen rtěnkám, ale i očním stínům a třeba i produktům na tváře) zmiňovala také to, zda jde o odstín studený nebo teplý. Také mne jste několikrát navnadila a v drogerii jsem zklamaná nepochodila (já vypadám v teplých ostínech naprosto směšně). Ještě horší je to pak u kosmetiky objednávané z internetu, na to nemám vyloženě odvahu právě kvůli tomu...
    Jsem předvědčená, že s typováním studená/teplá válčíme téměř všechny tady...
    Děkuji a přeji hezký den
    Silvie

    OdpovědětVymazat
  11. Peti, objavia sa nove stetce na oci aj na slovenskom eshop-e prosim?
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, to nemohu bohužel rozhodnout, to musí majitelé slovenského eshopu ;).

      Vymazat
    2. Vdaka za odpoved Peti, myslela som, ze "patri pod Teba". Tak sa snad dockam...Jana

      Vymazat
  12. Ty ombré vlasy vypadají mnohem lépe natočené, takhle to je přeci jen poznat, že je to jiná struktura vlasů. V tom natočení se ty rozdíly ztratí a vypadá to lépe.

    Byl tu také komentář ohledně délky vlasů a věku. Nemyslím, že by jsme se měli omezovat věkem. To rozhodně neplatí. Někdo má krásné vlasy až do vyššího věku. Je to individuální i s délkou, je to na každém, jak se cítí. A ostatně, řekla bych, že mnohem více nevkusu a neupravenosti vídám u kratších vlasů. Ty, které mají dlouhé, buď zásluhou genetiky, nebo si k nim nějak dopomáhají, tak zpravidla o vlasy pečují. Nosím dlouhé, ale věkem bych už tedy měla mít to doporučované mikádo. Ano, také vždy za několik let, když mám délku do pasu, tak mám chuť na změnu a vlasy ostříhám po ramena. Ale pak je zase nechám dorůst. A záleží na účesu, jaký se zvolí, podle toho člověk i působí jinak. U dlouhých je zkrátka velká variabilita.

    To mi připomnělo, jaká bezvadná účesová videa dělala Petra. A já se ledasčemu přiučila. Velký dík, Petro.

    OdpovědětVymazat
  13. Hrozně ráda poslouchám tvé tipy a hlavně tvůj hlas! Jinak vazelínu mám taky moc ráda a je to každodenní záležitost. Jsi super!
    Hvězdné úlomky

    OdpovědětVymazat
  14. Zdravím :) to ombré se mi tedy opravdu nelíbí, přechod vůbec není přirozenej je to taková "domácí výroba". Stylové ombré vypadá opravdu jinak no.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Peto, mohla bych se jen zeptat, jak na tebe pusobi krem od benefitu, ten v tom kalisku s jakoby korkovym vickem? Vim, ze jsi ho jednou ukazovala, ale nevim, jestli se k nemu vyjadrovala, co se pomoci pleti tyka. Dekuju moc a preju hezky den!

    OdpovědětVymazat
  16. Petulko,silene Ti to slusiiii!!!!! Vsadil bych se,ze ten prvni komentar psala naka zavistiva tlusta stara slepice s jednim chlupem na hlave, co by ji prodluzko nemelo na cem drzet!!!! Petr.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!