Studené růžově nude líčení | Cold nude-pink makeup look

by - 17 března

Krásné úterý vám všem,

dnešní líčení je dalším ze série nude looků, které mám moc ráda a často nosím jako běžné denní líčení. Studené odstíny v dnešním líčení budou perfektně sedět studenějším typům jako je léto a zima, ale v podstatě se jich nemusí bát žádná z vás. A co víc, tyto odstíny moc hezky podtrhnou modrou a zelenou barvu vašich očí ♥!

↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz
lak: Catrice Magical nude
 
použité produtky:
♥ Bioderma Sensibio AR BB cream light
♥ Benefit Fake up concealer light
♥ Astor Perfect stay powder nude
♥ E style eyebrow pencil brown
♥ The Balm Bahama mama http://www.thebalm.cz
♥ The Balm Hot mama
♥ Urban Decay primer potion sin
♥ The Balm Nude dude
♥ Catrice Made to stay inside eye highlighter pen
♥ The Balm Mayr Lou manizer
♥ E style lip liner frosty mauve
♥ Sephora rouge R17
♥ Miss Sporty Studio lash The miaoow
 
music:
Topher Mohr and Alex Elena How about it
youtube music gallery
 

You May Also Like

23 komentářů

  1. Nádherné..tohle líčení ti moc sluší ...

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, krásné líčení a ty barvy ti moc sluší. Chtěla jsem se zeptat, když si dám hydratační krém a pak používám minerální pudr ze Sephory, tak po úpravě štětcem se mi na čele udělají šupinky kůže...je to špatným pudrem nebo čím? ;-). Děkuji, a přeji pěkný den. P.

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi pekný make up :) škoda, že mne moc fialové líčenie nepasuje, ale zase na druhú stranu, linky veľmi nepoužívam, tak ma potešilo, že líčenie je bez nich a je fakt krásne :)
    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
  4. Peťo, Peťo...achjo...co s tebou??? :-) ...nádherné líčení. Mně se snad na tobě líbí úplně všechno krom oranžových a bordó odstínů na víčkách.
    Hodně se inspiruji tvým líčením ale výsledek není nikdy tak dokonalý jako u tebe a to mám tvé štětce :-D (jsou moc příjemné na líčení a plní funkci podle mých představ a "neškrábou" mi víčka jako některé štětce od jiných známých značek)
    Moc ráda bych ve videích uvítala, kde líčíš někoho jiného než sebe. Věřím, že už na něčem takovém makáš nebo alespoň nad tím uvažuješ.
    Přeji krásné sluníčkové dny. Adel

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tohle líčení se ti moc povedlo, paráda :)

    OdpovědětVymazat
  6. Peti, tak tohle líčení opravdu nádhera, moc se mi líbí poižíté barvy a naprosto Ti sedí a lichotí, opravdu jsi mě tím zaujala! A to opálení je změna, plet vypadá více zdravěji, aspon nejsme, my bledule, tak světlé a nevypadáme nemocně, navíc ty barvy celkově jsou pak jiné. Už se těším, až budu vypadat také zdravěji :D Za mě palec nahoru! Anet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pleť možná někomu může připadat zdravěji vypadající, ale ve skutečnosti barva z nějakého s prominutím sajrajtu a pak x vrstev všeho možnýho nejen na pleti, ale i na očních víčkách (tam ještě navíc vrstva lepidla na řasy) a rtech nemá se zdravím společného vůbec nic... ženský, proberte se!!!
      já se taky líčím, ale... radši nic... kydejte si na sebe, co chcete ;-)

      Vymazat
  7. Děkuju za video. Konečně jsem zjistila, jak mám namalovat tu nejtmavší vnější špičku:-). Doteď mi to nějak nešlo:-).

    OdpovědětVymazat
  8. Boží, boží, boží!!! neskutečně ti to sluší Peti <3

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkné líčení.Petro mužeš udělat tutoriál na linky v ruzném provedení,stíny...fixem atd. Určitě by to bylo zajímavé jak to vypadá v ruzném provedení.Pěkný den přeje Andrea

    OdpovědětVymazat
  10. Moc povedené líčení :) mě naopak linka v každém líčení nevadí, taky ji nosím denně :)

    www.lettetomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Peti, že jsi krásná, to snad netřeba opakovat, ale co na tobě nejvíc obdivuju je, jak pozitivně a mile působíš. Pořád nemůžu najít způsob, jak se to naučit. Moc mě mrzí, že působím chladně a zakřiknutě, nebo když se naopak snažím, je to moc patrné a vždycky se mi povede plácnout nějakou hloupost nebo to vyzní nevhodně. Mám ráda lidi jako ty a prosím, nenech se nikdy znechutit a zůstaň, jaká jsi.
    Líčení je krásné. Tohle je snad nej. Také miluju linku, ale připadá mi, že když je člověk používá moc dlouho, že se to nějak okouká nebo co. Sama jsem si od nich teď dala pauzu a zjišťuju, že vypadám jemněji. Budu to muset střídat. Nejspíš to funguje jako s parfémy: když člověk používá fakt jen jeden, je to sice jeho trademark a srdcovka, ale okolí už to nepřekvapí, nehledě na to, že někdo má tendenci čím dál víc přidávát. Naopak když se prostřídá, je to příjemné překvapení stejně, jako pak návrat k původnímu.

    OdpovědětVymazat
  12. Peti naprosto skvělé líčení, kromě očí ti vynikly také úžasně bílé zuby :) Mohu se zeptat zda jsi byla na profesionálním bělení, či je to nějaké domácí bělení? :) Děkuju Káťa

    OdpovědětVymazat
  13. Jak mi tak krasna rtenka mohla v Sephore ujit?!?! Musim napravit:)) Liceni paradni.

    OdpovědětVymazat
  14. Opet pekne liceni.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Moc se mi líbí tohle líčení. Perfektní. Nevím jaký jsem typ, ale určitě ho zkusím :D

    OdpovědětVymazat
  16. Nádhera. Některá rána se něco podobného snažím vytvořit, ale stále se jen učím a žasnu :) Děkuji moc za dnešní skvělé video !!!

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Peti,
    chtěla bych se zeptat, zda si uvědomuješ že názvy produktů nebo značek ve videích špatně vyslovuješ(myslím ty anglické).
    Nemyslím to vůbec jako hate, spíš jako doporučení. Radši si na youtube poslechni jak se to správně vyslovuje a nebo ten název raději neříkej a napiš ho do videa. Já vím, nikdo není dokonalý. Už od školky se učím anglicky a koukám spíš na zahraniční videa a trhá mi to s prominutím uši :D
    Tutoriál je skvělý! Mám ráda tyhle přirozené nude barvy, protože si na výraznější netroufnu, a když to zkazím, není to ani tolik vidět :D
    Těším se na další videa
    Jitka

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Peto. Musim rict, ze tohle video se mi zatim libilo uplne nejvic. I kdyz vubec nefandim samoopalovakum, tobe to opaleni strasne slusi a vypada moc prirozene a zdrave. Uplne ti to projasnilo a rozzarilo plet:-) a liceni urco zkusim. Mam moc rada nude barvy a tahle kombinace me moc zaujala. Jsi moc sikovna :-) Adela

    OdpovědětVymazat
  19. Peti, daj tip na samoopalovák, nemôžem natrafiť na fakt dobrý, ktorý by nerobil fľaky a nebol oranžovej farby :-)

    OdpovědětVymazat
  20. S líčením umíš zázraky. Před a po, to je teda mega rozdíl.

    OdpovědětVymazat
  21. Oči a rty luxusní! To jsou přesně tvoje barvy:-) Jen moc nemusím ten samoopalovák, nemůžu si pomoci, ale přijde mi to nepřirozené a umělé. Ale to samoopalováky komplexně :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Moc pěkné barvičky. :-) Mouni

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!