39. vlog - TV Relax, Burda projekt, vysněné auto, zařizování podkroví

by - 24 února

Pěkný středeční večer vám všem,


já vím, že s těmi vlogy nám to trošičku v poslední době vázne a také vím, že je máte rádi, což mě těší. Mám toho ale v poslední době strašně moc a nestíhám vydávat 3 beauty videa a pak ještě vlog v jednom týdnu, ale slibuji vám, že se polepším. Víte, vždycky, když nějaká youtuberka říkala, kolik toho má pracovně mimo youtube, tak jsem si říkala, že určitě kecá, co tak může dělat, prostě sedne, natočí video, uploaduje a je to. Jenže ono to zabere vážně neskutečné množství času a práce a energie a ten, kdo si to nezkusil, tak si to neumí představit :). Já toho mám ted navíc pracovně strašně moc právě mimo blog a youtube a tak trošku stresuju, právě proto ty vlogy jsou spíše tak nahodile. Chtěla bych se ale vrátit k pravidelnému uploadu, třeba i vícekrát týdně, protože mně neskutečně baví je natáčet. Na druhou stranu, když jsem ve stresu, jak právě ted, tak si říkám, že vás do toho nebudu zbytečně tahat. Tak mi dejte dole vědět, jak byste to rádi, jestli mám třeba točit, i když se necítím úplně ok :). Děkujeme vám za zhlédnutí a těšíme se příště ♥☺!

You May Also Like

14 komentářů

  1. Petí, sice z tebe vyřazuje energie i když říkáš, že nejsi ok, tudíž by to nevadilo, ale nic se nemá lámat přes koleno ... zkrátka toč jak potřebuješ, nemusíš dodržovat žádný režim a pravidelně přispívat ;-) Upřímně kolikrát stejně ani nevím který je den v týdnu, takže tvé příspěvky budou pro nás aspoň milým překvapením ;-) Peťula

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Péťo,

    zbytečně se nestresuj! Prostě jak Ti čas dovoluje. Mám ráda tvoje videa a příspěvky, ale je mi jasné, že máš spoustu věcí na práci a nemůžeš se pořád věnovat blogu. Takže no stress:-)
    Ahoj gumička

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, pokud jsi ve stresu určitě se nevysiluj natáčením vlogů ;-) Jiné by to bylo, kdyby tě to skutečně těšilo i v tom stresovém vypětí a pomáhalo ti to období překonat. To záleží čistě na tobě. Já bych radši, kdybys byla v pohodě a blogovala klidně méně často, ale dlouho. Už jsem si zvykla, že "jsi součástí mého života." :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to je krásné, moc děkuju ♥. Já se určitě přemáhat nebudu, když se na to cítím, něco natočím, když ne, tak se do vlogů nenutím :).

      Vymazat
  4. Petul ja hlasuji pro saty od Martina,ty bile s limcem a ozdobnymi kameny,v tech byste byla nadherna:-)
    To liceni s modrymi linkami je paradni!

    OdpovědětVymazat
  5. Jee, teď koukám na snapchat - ten makeup je úžasný!♥
    A už se nemůžu dočkat na populární videa jako je beauty room tour, makeup collection, apod.... nebo nějaká Morning routine? :)))

    OdpovědětVymazat
  6. Mila Peťo :) další krásný vlog :) ty návrhy jsou úžasné, studenti jsou opravdu strašně nadaní nedivím se, že si nemůžeš vybrat :) Musím říct, že Vaše podkroví je opravdu krásné viděla jsem i fotky úchytek a jsou luxusní :) Ta zásoba štětců je úchvatná :) Rozhovor se ti povedl :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vsechny navrhy se mi moc libily. Velka inspirace! Libily se mi ty bile saty a take ty na jedno rameno. Hezky vlog.

    OdpovědětVymazat
  8. Podle mě vůbec nevadí, že je to nahodile, je jasné, že máte mnoho práce okolo. Určitě není třeba se navíc stresovat natáčením, aby se z toho pak nestala povinnost, mělo by Vás to hlavně bavit :) Studenti jsou opravdu šikovní, krásné návrhy. Kompenzační auta mě pobavila :D Jste oba moc sympatičtí a sluší Vám to spolu.
    Hezký večer,
    A. D.

    OdpovědětVymazat
  9. Supr video, co je s Blérou? :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!