Flormar Up to 7 days Shine and color - recenze a swatche

by - 15 února

Krásné pondělí vám všem,

jestli jste už viděli novou Blogerku a drogerku, tak víte, že jednou z novinek v drogeriích Rossmann je právě značka Flormar, která tam má sortiment, který jste si dříve mohli zakoupit jen na eshopu nebo v prodejně v Praze. No a jelikož Flormar je hodně o lacích na nehty a vy jste se na ně také poměrně dost ptali, přináším vám dnes recenzi právě na poslední počin Up to 7 days.

Na stránkách výrobce o lacích píší, že se jedná o laky gelové, ke kterým doporučují speciální UV top coat. Laky by měly dlouho vydržet, mít vysoký lesk a vypadat dokonale.
Co se týče samotného balení, flaštičky jsou pěkně hranaté, což se mi docela líbí, ale je s tím spojena jedna maličkost, která mě trochu vytáčí ☺. Já se snažím lak vždy co nejvíce utáhnout, aby nevysychal a když tady víčko utáhnete do konce, tak nesedí na tom hranatém spodku, ale je o půl otáčky jinde (což u kulatých lahviček nepoznáte). Já vím, že je to děsná blbost a určitě to nikomu jinému vadit nebude, ale mě to trošku štve ☺.

Co však oceňuji, je širší štěteček, se kterým se bezvadně lakuje. Lak má konzistenci tak akorát, je na té tekutější straně, ale přesto je pořád pohodlné s ním lakovat a nezatéká vám ke kůžičce. Také poměrně rychle schne.

Co se týče krytí, je to kus od kusu. Já většinou dávám dvě vrstvy, což vidíte i na fotkách. U některých odstínů by stačila s trochou dobré vůle i jedna silnější vrstva, u některých naopak nekryjí dobře ani ty dvě. To je případ odstínu Nude o´clock, ale jsem si jistá, že byl takto mléčný vytvořen záměrně, takže to rozhodně neberu jako negativum, jen mi katastrofálně nesluší ☺.
Jak víte, nosím gel lak, na kterém vše vydrží dlouho, takže o výdrží vám toho nepovím mnoho. Bohužel je to stejně natolik individuální, že i kdybych vám řekla, mně vydrží 5 dnů, někomu jinému se může sloupat do večera a někomu držet více jak týden. Já mám obecně docela dobré nehty a laky mi drží většinou slušně. Kdo má nehty měkké a problémové, tam nedokáži soudit. Nicméně podle konzistence a podle odlakování bych řekla, že budou držet opravdu slušně i na nehtech přírodních. Gelový top coat totiž barvu krásně zafixuje a i u odlakování je cítit, že musíte přitlačit na tamponek. Jde to skvěle i tak, ale je to prostě maličko jiné, než úplně klasický lak s klasickým top coatem.


Já bych vám dnes chtěla ukázat 6 odstínů, ale celkově jich Flormar nabízí 30.

Prvním a za mě propadákem, je odstín 002 Nude o´clock. Vůbec mne nechápejte špatně, je to fajn odstín sám o sobě, mléčný, nude, moc hezký, ale ne na mých bílých zimních rukách! Vypadají s ním jako ruce mrtvoly právě vytažené z rybníka. Tohle teď opravdu ne, i když k opálené pokožce v létě bude určitě pěkný!

007 Dusty rose je naproti tomu mým oblíbencem. krásná nude růžová barva, která se hodí ke všemu a bude jistě všem slušet!

S odstínem 009 Honeymoon jsme se přehoupli už trošku do jara. Je to úžasná střední růžová, relativně neutrální a akorát tak výrazná, určitě také volba pro všechny.

Vampy odstín 022 Immortal love je tmavá krvavá rudá. Je moc hezká, ale má trošičku vlastnost "sorbetu", je maličko průsvitnější, než zbylé odstíny, ale dvě vrstvy to hravě spraví. Klasika, kterou nic nezkazíte.

026 Mood boosting je skvělá mint barvička, na jaro jako dělaná a opravdu dobře kryje. Na nehtech se mi moc líbila a připomíná mi můj nejoblíbenější mint lak od Essie Mint candy apple.

Posledním odstínem, který vám ukáži, je 029 Blue cobalt. Já mám modré laky moc ráda, zvláště pak ty tmavší, pro mě jsou novou černou, protože černé laky mi nesluší. Tahle zastřená tmavší modrá je také trefou do černého, nositelná a ladící i bledé pleti.

Co se týče mého hodnocení, jsem dnes maličko rozpačitá. Ne proto, že by ty laky nebyly fajn nebo hezké, to určitě jsou a najdete tam moc krásné nositelné odstíny. Ale pro mě je to maličko nuda, já nevím, nenašla jsem žádný unikátní odstín, ze kterého bych si sedla na zadek. Vím, že s mou sbírkou laků je to poměrně těžké, ale přesto ani jeden z odstínů mne nenadchl tak, abych se jím často kochala, což ráda dělám, třeba když jsem na procházce. To si pak lak prohlížím na denním světle a mám radost z toho, jak krásný je ☺. Jestli vás však v drogerce nějaký odstín zaujme, určitě ho vyzkoušejte, kvalita je standardně dobrá. Přesto se však přiznám, že mé srdce si více získala řada Full color ☺.


Cena za duo laku a top coatu je 219,-, v Rosmanu 189,-, samostatně stojí 119,- na eshopu.

 shrnutí:
+ nositelné barvy
+ příjemná konzistence
+ hezký design
+ přijatelná cena
- barvy jsou příliš "obyčejné"



  • Produkt mi byl zaslán nezávazně na otestování firmou nebo eshopem, můj názor na něj je zcela nezávislý a tato recenze není sponzorována. To, že mi byl produkt zaslán zdarma nemá absolutně žádný vliv na můj názor a vlastnosti produktu. Nejsem nikým nijak vázána a o produktu se zmínit mohu nebo nemusím podle toho jak sama uznám za vhodné.

You May Also Like

31 komentářů

  1. Ta vínová vypadá hezky! Asi se po něm podívám :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. achjo, tak jsem napsala dlouhy koment a pak se to smazlo, pac tu uz neni na vyber url adresa...:( To jste smazali na trvalo?
    Laky krasne, nude o nicem a vydrz fakt je u kazde jina, takze by nam tve info ani moc nepomohlo, tak neva.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, tak to nevím, já jsem zakázala jen anonymy.....to se omlouvam.Kouknu na to.

      Vymazat
  3. S tím vrškem u hranatých laků s tebou musím souhlasit. Nejsem žádný extra puntičkář nebo tak, ale je fakt, že to mě úplně vytáčí, když to na sebe nesedí jak má! :D Jinak Flormar jsem okoukla i víkendu a zatím nic, co bych musela mít doma.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne tak. Poradne utahnout - ono to neaedi ach jo.

      Vymazat
    2. holky, to mě těší, že nejsem sama, mně bylo až blbé to napsat :D

      Vymazat
    3. Tak nevím, jak to bylo v únoru, ale teď je to tak, že ta hranatá část se sundá a zbude štěteček s kulatým vrškem. Po nalakování se ta hranatá část zase nasadí.

      Vymazat
  4. Mě se odstíny moc líbí, nejvíce se mi líbí mint :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  5. Modrá Blue cobalt je nejhezčí, fakt krásná barvička!!!

    OdpovědětVymazat
  6. S těma víčkama od těch laků, že to nejde zavřít uplně tak aby to sedělo, to mě taky nehorázně vytáčí, akorát já to tak mám na lacích od Tanya Burr. :D :D Od Flormaru zatím žádný laky nemám, ale zaujal mě ten honeymoon a immortal love, ale ani ten poslední modrej není špatnej, asi se budu muset stavit do drogérky :D

    OdpovědětVymazat
  7. Peťo, můžeš být naprosto v klidu, nejsi jediná, koho ty hranatý vršky rozčilují :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hurá, přišla jsem si jak blázen :D

      Vymazat
    2. Nejsi, taky to nesnáším, mají je i laky she a ty mě úplně s.aly s tímhle. Navíc se ty vršky kolikrát urvaly a pak tam bylo jen takové kolečko a nešlo to otevřít. Vrrr.

      Vymazat
  8. Odstíny se mi líbí úplně všechny, nepřijde mi, že by byly nudné nebo obyčejné :-) Já mám ve sbírce přes 50 laků a některé zde zmíněné odstíny by se mi docela šikly, protože je ještě nevlastním :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Opravdu krásné barvičky...já jsem takový lakumil :))) Zrovna včera mi lak došel a hned jsem si musela, z důvodu smutku, nakoupit nové. Ale co, když už je ten poslední zkouškový den :D Ten Blue cobalt je fakt krásný odstín. Musím ho mít :D
    FitBlanka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. ten top coat se musí vytvrdit v UV lampě, nebo to je jako že má výdrž jako gel lak? Já mám mizerné nehty, na kterých nedrží nic, pokud nemám nehty úplně nejvíc nakrátko. Jak mi nehty trochu odrostou, už se začnou loupat, jak je mám měkké :/ ale právě gellaky mi docela na nehtech držely ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemusí, klasicky schne na vzduchu :).Ale má právě fixovat ten barevný a zajistuje ochranu a výdrž.

      Vymazat
  11. Vybrané barvy jsou super nositelné nejvíc mě zaujala asi barva Honeymoon, je opravdu krásna asi si ji pořídím abych zjistila jak vypadá live :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ten nude a mentolový... aaaach! Pro ty si asi budu muset zajít. Krásné barvy!

    http://lifestylebykej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Já nevim, ten nude tvým rukám sluší ze všech nejvíc. A pak se mi líbí ten honeymoon.

    Simple living: BH Cosmetics – štětce, bronzer, rtěnky

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem právě taky bledule a bála sem se te tmavě modré, ale když to vidím asi to zkusím. Už nevím jaké odstíny nosit, chci zkusit něco nového, ale nevim co se hodí na blede ruce?

    OdpovědětVymazat
  15. Barvičky jsou moc pěkné, ale ten široký štěteček je na mé úzké nehty fakt peklo. :-(

    OdpovědětVymazat
  16. Za mě tedy odstíny fajnové a líbí se mi všechny :D hlavně rudý a modrý, dokonce i ten mint vypadá suprově!

    OdpovědětVymazat
  17. Pokud bys chtěla zkusit něco jiného, mrkni na http://rainbow-connection.co.uk/ nebo http://www.hypnoticpolish.com/ Mají tam laky od menších výrobců s opravdu zajímavými odstíny.

    OdpovědětVymazat
  18. Mne sa veľmi páči ten "ibalginový" ,ale máš pravdu ,že tie odtiene sú obyčajné a určite aspoň jeden z týchto 6 lakov mám doma :).


    Bio súťaž

    OdpovědětVymazat
  19. Ako píšeš - farby sú príliš obyčajné.. ale aj tak ma mrzí, že Flormar tu u nás nie je prístupný tak ako v ČR.

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  20. Barvičky se mi líbí všechny, asi kromě prvního. Ono to ani nebude bílou kůží, ale ten odstín se mi zdá i špatně kryje, podle mě to není hezký, když je tam vidět rozdíl přechod.. nevim jak to popsat :D.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!