FOTD - fialovorůžové kouřovky | purple-pink smokey eyes

by - 19 února

Krásný páteční večer vám všem,

dnes mám pro vás jen rychlý a jednoduchý look, který jsem dnes měla na sobě. Občas mám i na den náladu na něco výraznějšího a smokey a tak se čas od času neubráním klasickým kouřovkám. Tento styl líčení, výrazné oči a nude rty, má na mně nejraději můj manžel, i když v poslední době si již zvykl i na výraznější rtěnky.
Já sama mám ráda obojí, už jen proto, že mne baví být každý den maličko jiná. Navíc fialová varianta, kterou vám dnes ukáži, bude slušet úplně všem. V závislosti na odstínu a intenzitě vašich očí a pleti, volte odstíny fialové. Od studenějších světlejších, po syté a výrazné teplé tóny, lichotí úplně každému a krásně zvýrazní odstín duhovky!

lak: Miss Sporty 025

Já jsem dnes pro líčení očí využila paletku Freedom House of glamdolls v odstínu Vintage doll. Také již nějakou dobu testuji štětce od Makeup revolution v té rose-gold edici, která čítá 5 kusů štětců a stojí 2000Kč. Provedení je moc hezké a jelikož plánuji samostatné štětcové video a mou sbírku štětců plus jejich čistění a péči o ně, tak se dnes o nich nebudu rozepisovat, ale řeknu vám více ve videu ☺.

Co se týče paletky samotné, zařadila bych ji do průměru, stíny jsou pěkně pigmentované, až na ten první šedočerný a hezky se mi s nimi pracuje. Při líčení maličko opadávají, ale není to vůbec nic hrozného, co by stálo za minusové body. Moc se mi však nelíbí odstíny rtěnek, které se v paletce nalézají a také jsou dost málo pigmentované, proto jsem zvolila rtěnku jinou.
Nakonec, na novinky Freedom také uvidíte samostatné video, takže se o paletce nebudu zdlouhavě rozepisovat ☺.


Co se týče stínování, vyhrála jsem si dnes s několika odstíny a postupovala klasicky od světlounké růžové, po střední fialovourůžovou, po třpytivou fialovou a úplně matnou tmavě fialovou ve vnější části víčka horního i na spodní lince. Přechodům jsem pomohla střední matnou hnědou a tělovou barvou. Pokud vám přechody nejdou tak, jak byste si představovali, sáhněte po neutrální matné barvě, která to bez větší námahy vyřeší za vás. Na spodní linku jsem také využila voděodolnou tužku od Milani Liquid eye v odstínu perfect purple, tyto tužky jsou skvělé, měkké, vysoce pigmentované a velmi odolné. Oči jsem zakončila řasenkou a řasami Ardell Demi wispies.

Tváře jsem doladila tvářenkou z téže paletky a na rty nanesla nahou růžovou rtěnku od Max Factor v odstínu Stardust pink. Tento odstín je mým velkým oblíbencem a vždy, když nevím, tak po něm sáhnu, hodí se totiž úplně ke všemu. Rtěnka je navíc velmi příjemná a hydratační, i když příliš dlouho nevydrží.

Pokud pátráte po tom, co mám na pleti, je to Cushion makeup od firmy Missha v tom světlém odstínu 21. Je opravdu skvělý, moc ráda se k němu vracím, protože dobře kryje, velmi hydratuje a nevytváří masku.

Mějte krásný víkend a napište mi, zda také rády a pravidelně nosíte fialovou ☺. Těším se příště ☺!

  • Produkt (paletka a štětce) mi byl zaslán nezávazně na otestování firmou nebo eshopem, můj názor na něj je zcela nezávislý a tato recenze není sponzorována. To, že mi byl produkt zaslán zdarma nemá absolutně žádný vliv na můj názor a vlastnosti produktu. Nejsem nikým nijak vázána a o produktu se zmínit mohu nebo nemusím podle toho jak sama uznám za vhodné.

You May Also Like

14 komentářů

  1. Hezký článek! Jsem se jen lekla té ruky, vypadá skoro jako moje :-) Netipla jsem si, že máš pihy. Nějak jsem si toho nevšimla, tak teď tě mám ještě raději ;-)
    Parádní líčení!

    Krásný den přeje Elegant 40!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám pihy hrozně moc, v létě mi vyskáčí po celém těle, jen na obličeji to není vidět, ten si neopaluji a také skrz makeup :). Ale koukám, že na té ruce mám ještě nějaký flek od swatchování stínů :D.

      Vymazat
  2. Krásné líčení;) Fialová je prostě klasika, která sedne hodně lidem. Tobě krásně zvýrazňuje oči a sluší ti. Za mě jsou fialové kouřovky top!

    OdpovědětVymazat
  3. Jee, štětcové video ! Super nápad a moc se těším ! Jinak pěkné líčení očí, opravdu je fialová vhodná pro zvýraznění očí všech barev? (osobně mám hnědozelené, tak se jí trochu bojím)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem rada, hodně si o něj pisete. JoJo, fialová jde ke každé duhovce, krásné vytáhne zelenou, určitě se neboj, jen zvolit správný odstín.

      Vymazat
  4. líčení je úžasný, ty jsi prostě šikula :) moc se mi líbí, jak máš krásně rozzářenou pleť. Fialovou v líčení občas nosím, ale já jsem na tohle konzerva a nedělám moc experimentů, mám naučené to, co mi sedí a toho se držím :)
    big random

    OdpovědětVymazat
  5. Liceni je velmi pekne a zaujala me ta rtenka.:-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Moc děkuji a i me značka příjemné prekvapila ☺

    OdpovědětVymazat
  7. Máš moc krásné oči. :-)
    Díky za inspiraci na líčení, tvoje videa se mi moc líbí. Ta paletka stínů je bezva.

    OdpovědětVymazat
  8. Peti, přesně, jak píšeš, fialová je super. Nemám nějak výraznou barvu očí, ale s fialovým stínem mi krásně zezelenají:o))

    OdpovědětVymazat
  9. Perfektní look :) opravdu moc ti to sluší hold kdo umí ten umí :). Krásně popsané a ta paletka je krásná:)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný look, fialovou na očích také můžu!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!