OOTD - black leather turtleneck | černý kožený roláček a růžová sukně

by - 01 února

Krásný pondělní večer vám všem,

dnes jsem měla báječný den. Hned ráno jsem vyrazila směr Praha, protože jsem byla pozvána jako vizážistka do pořadu Sama doma a podílela jsem se tak na proměně čtenářky Jany z Orlických hor. Je to mladá maminka dvou dětí a tak hlavní bylo, aby líčení bylo jednoduché a praktické a zvýraznilo přirozené rysy obličeje. Stejně tak účes, který vytvořila kadeřnice, měl zvýraznit tvář nositelky a ušetřit ji tak práci s líčením a dlouhým česáním ☺. Jak se nám proměna povedla, se můžete podívat tady v archivu České televize, vstupy jsou  cca 4:40 a 79:00. Jedním z hostů byl i tricholog Lukáš Rossbach, kterého z mých videí důvěrně znáte ☺. Já jsem pro vás samozřejmě vlogovala i z místa, takže se pokusím nový vlog střihnout hned zítra ☺.



Dnes bych vám ale chtěla ukázat můj dnešní outfit. Docela dost mi píšete, že po outfitpostech se vám stýská. Já musím přiznat, že mně také, ale jak je venku zima a brzy tma, málokdy se nám zadaří něco vyfotit a ani fotky nejsou tak pěkné a tak už se těším na jaro, až se do outfitů zase více pustím ☺. Určitě se nemusíte bát, že by z mého blogu zmizely ☺.
Já jsem dnes zvolila koženkový roláček, strašně moc se mi tento trend líbí a i v kombinaci tón v tónu s černými kalhotami nebo sukní. Já jsem ale dnes nechtěla být celá tmavá, tak jsem k roláčku vzala růžovou sukni z HMka, kterou mám už asi dva roky. Byla tenkrát z kolekce Mirandy Kerr a já si ji neskutečně oblíbila ☺. Má bezvadný střih a je ušita z takové těžké splývavé látky, takže se ani v autě nemačká, což je pro mne výhodné. Navíc kombinace dominantní černé a něžné, ale přesto výrazné, růžové, se mi moc líbila.
Celý look jsem doladila už jen černými doplňky. Punčochami, kotníkovými kozačkami a hlavně novou kabelkou. Věnoval mi ji eshop Ladylove a mně se moc líbí, je velmi pěkně řešená, z pevného materiálu a kvalitně provedená, ta se bude nosit jedna báseň ☺. Ostatně, novou černou kabelku už to chtělo, at netahám pořád tu jednu z HMka ☺.

Jak se vám zamlouvá dnešní look ?



boty - ? nějaký eshop
punčochy - Fiore
sukně - HM
rolák - Choies
kabelka - Ladylove
P.S. docela často se ptáte na tyhle náušnice. Já je mám přes 10 let z nějakého obchodu se stříbrem v J. Hradci, takže bohužel opravdu nevím, kde by se daly sehnat.....





Co se týče líčení, tak na pleti mám Astor Skin match protect v odstínu porcelain, na očích Naked od Urban Decay a na rtech Failbait od Urban Decay lesk.




You May Also Like

44 komentářů

  1. Mně osobně se roláček moc nelíbí, ale kdyby byl obyčejný černý, outfit by byl bez chybičky! :-)

    andresquad.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. PEŤO TOBĚ TO TAK SLUŠÍ ! TO NENÍ MOŽNÉ :) KRÁSNÁ JAKO VŽDY :)

    OdpovědětVymazat
  3. Seš nádherná Peti :). Moc se mi líbí barva a styl sukně
    Proměna se Vám opravdu povedla

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych ti prostě stejně řekla tak 25 :D Strašně moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera! Vůbec nevypadáš na svůj věk, ale jako studentka vysoké školy. Úžasný rolák a sukně, přesně můj vkus. Když koukám na tvoje videa, tak občas pokukuje i přítel, a taky říkal, že vypadáš max na 25 :) Fakt supr, jen tak dál. Víc ženských jako ty a hned by to tu vypadalo jinak a lépe. Krásná jsi! :)
    Marky

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Péťo, kabelka je hezká, ale bohužel je až příliš "podobná" Birkin...

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherná! Strašně supr kombinace a sekne ti :)

    OdpovědětVymazat
  9. Na fotkách zde se mi to líbí moc (kožený roláček i líčení), v televizi se mi to nelíbilo vůbec včetně tvého líčení - všechno až moc lesklé (rozjasňovače a kontur bylo až až)a takové umělé, přitom jindy spíš chválím. Vím ale, že kamera vytáhne kde co, tak třeba zas příště.

    OdpovědětVymazat
  10. Tobě sluší snad všechno. ten rolák není mé gusto, ale tobě sluší moc. Ta sukýnka je nádherná. A tvoje nohy... jsou dokonalé. Jsi krásná žena a umíš se udělat ještě krásnější. :-)

    OdpovědětVymazat
  11. ten koženkový rolák se mi nelíbí, ale já obecně nemám ráda koženkové věci, na kalhotách to ještě snesu, ale taky ne na každém, ale tohle je už pro mě moc velká plocha, ty ho ale umíš nosit a kombinace s křiklavou růžovou nevypadá špatně :)

    OdpovědětVymazat
  12. Peti, super! Moc se mi ta kombinace libi, k tomu rolacku bezvadne sedne vysoky culik, sukne je roztomila a tak zlehcuje ten "dominantni" look.. A k tomu Tvoje krasna postava a dokonaly oblicej. Skvele je i naliceni te mlade pani v tv, akorat ty vlasy se mi vubec nelibi. Sama kadernice ma blond a prirodni blondynce udela takovou nepovedenou usedlou barvu s flakama melirku. Jako kdyz si delaji nekdy z promen legraci s tim "vozivime".. Pani zestarla a pritom je fakt moc hezka, skoda..
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  13. peti ty máš gelovky?

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Peti, i já jsem jedna z těch které se stýská po outfitpostech. Úplně nejradši mám outfitová videa, moc se mi líbilo to, kde jsi natáčela outfity z celého týdne. Proto hlasuji pro další takové :-) Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, tak to mne těší, jedno takové video zase plánuji,tak uvidíme :).

      Vymazat
  15. Péti, rolák se mi moc nezamlouvá. Celkově se mi "kožené" věci z asij. eshopů moc nelíbí /to platí i u spousty kousků v kamenných obchodech/,ale beru, že se ti to líbí. Sukni bych prodloužila, Péti máš super postavu, ale přeci jenom si myslím, že už nemáš věk na sukínky pod zadek, V létě možná, ale jinak mi to přijde směšné, nebo spíš, že to nemáš za potřebí V mnoha outfitech jsi nám ukázala, že umíš být sexy i v delších, elegantních kouscích. Je mi líto, že jsem napsala kritiku a určitě to prosím neber jako hate.
    Kája

    OdpovědětVymazat
  16. Moc se mi líbila barva Vašeho hlasu, i odpovědi, pohotové srozumitelné.
    Rolák opravdu ne, zvlášť to jak odstává stojáček.
    Magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Magdi, děkuji a odstávajícího roláčku jsem si všimla až zpětně bohužel, chce to zmenšit obvod krku :), on také odstával více, jak tam byl provlečený mikrofon.

      Vymazat
  17. ten rolák sa mi taktiež nepáči, ale tá sukňa je krásna :) a neviem či sa mi to iba zdá, ale nemáš jedno obočie namalované bližšie k nosu? príde mi to na všetkých fotkách i videách :) Mirka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji :) a co se týče obočí, nemyslím si,ale je fakt, že nemám obě úplně identická a jedno mám i maličko výš než druhé :).

      Vymazat
  18. Paní Janě to strašně sluší, ale zestárla o pár let ... před proměnou to byla taková dívka, teď je z ní žena ;-) P.

    OdpovědětVymazat
  19. Wow tie fotky sú nádherné :) Aký používaš fotoaparát Peti ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji,to je otázka spíše na Míru, ten to fotil,ale je to Canonem 6D :).

      Vymazat
  20. Ahoj Péťo,

    za mě se roláček moc nelíbí, ale je to jen tím, že nemám moc ráda kožený věci, jinak vše je moc hezké a moc Ti to sluší. Botičky jsou nádherné. Líčení dokonalé. Líbí se mi (nebo podle mě Ti víc sluší) když máš stažené vlasy. Outfit dnes opět za jedna:-)
    P.S. Proměna se povedla:-)
    Krásný den Gumička

    OdpovědětVymazat
  21. Nikdy jsem nenapsala žádný negativní koment, ale dnes mě bohužel outfit a ani proměna nezaujaly tak snad to vyjádřím nějak kulantně :-) Nelíbí se mi že v nadpisu uvádíš že je roláček kožený, dle mého názoru (soudě dle fotek) není ani koženkový. Působí na mě jako klasický 100% polyester s lakovanou vrstvou. Tento kousek ani sukně mne neoslovili. Co se týče proměny ze Sama doma - líčení je krásné, ostatně od Peti je líčení top vždycky. Vlasy se mi ale nelíbí a dle mě paní hlavně nelichotí a přidávají léta. Před proměnou na mě působila jako mladá žena - tipovala jsem cca 30 let, po proměně je v mých očích za seriózní 40 letou ženu. Snad jsem nikoho neurazila, samozřejmě nejdůležitější je jak se v tom člověk cítí sám. Deni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se omlouvám, pokud to někoho zmátlo, z kůže samozřejmě není, možná jsme to měla dát do uvozovek, v článku píší koženkový, ale měla jsem tím na mysli spíše vzhled než materiál, příště se vyjádřím přesněji :). Jinak paní bylo tuším ke 40,ale nejsem si ted jistá :), je fakt, že tmavší barva většinou přidá nějaký ten rok,ale zase v tom byla o moc výraznější a šmrncovnější kočka, ale to je samozřejmě vkus každého, ono také v TV a v reálu to přece jen vypadá maličko jinak :) a děkuji za pochvalu líčení.

      Vymazat
  22. Jsi krásná! Moc ti to sekne! ♥ Já roláky nerada nosím, vždycky mi vadí, jak to mám "nasáté" kolem krku ,-)

    OdpovědětVymazat
  23. Toho koženkového roláku jsem si na videu všimla okamžitě. Je to výrazný kousek, který bude iritovat velké množství lidí :-) . Vypadá nenápadně, ale ve své podstatě je dost extravagantní, což lidé u nás nesnesou :-) . Jejich škoda, protože dohromady to vypadá vážně dobře :-) .

    OdpovědětVymazat
  24. Vyměnit rolák a boty. Pak bys byla dokonalá.

    OdpovědětVymazat
  25. Ten rolak se mi bohuzel vůbec nelíbí, působí na me trochu jak oblek pro potápěče :D sukýnka je ale skvělá ;)

    OdpovědětVymazat
  26. Lucka Křížková (Váchová)!! Moje bývalá skorosousedka z Příbrami. Krásná a milá - jako vždycky. Vám to Peti sluší, akorát ten rolák špatně sedí u krku a to mi kazí dojem. Přeji Vám hodně úspěchů.

    OdpovědětVymazat
  27. Mě osobně se tenhle trend taky velmi líbí, obzvlášť na lidech, kteří na to mají postavu jako například i ty Péťo :). Ráda bych taky něco takového jednou zkusila, ale obávám se, že s naším nadměrným pocením v rodině bych byla akorát tak mokrá jak myš :D.

    OdpovědětVymazat
  28. Hezká kombinace, černá a růžová se pěkně doplňují, také je spolu nosím. Sukně je krásná, skládané mám moc ráda.
    Hezký den,
    Amelia

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj :-) Snad se nebudes zlobit za par mensich vytek. Mas moc pekne huste oboci prirozene, proc si ho posledni dobou tolik prikreslujes? Vypada to hodne neprirozene a je to proste skoda s tvym prirozenym obocim. Kousky samostatne ok. Ale rozbijet cerny outfit takhle jemnou ruzovou nebyl zrovna dobry napad. Je chudinka takova ubita vedla cerne. Navic ten drsny kozenkovy rolak je uz stylove trochu moc jinde. Osobne bych pod nej volila min "naducanou" podprsenku, protoze to vypada uz pomalu vulgarne. Tohle je presne ten druh obleceni, kde my ne moc vybavene mame vyhodu a muzem si ho dovolit, aniz by to tak pusobilo... Ale uznavam, ze to posledni je to spis vec osobniho vkusu

    OdpovědětVymazat
  30. Rolak je jak pro dominu, ale zbytek super :)

    OdpovědětVymazat
  31. Moc vám všem děkuji za ohlasy a komentáře ☺!

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Peto,

    mozna budu mit dotaz z trosku jineho soudku. Rada bych se dozvedela neco vic o foceni a snazim se ted ucit a hrat si s fotakem a chtela jsme dosahnout prave toho, aby jeden objekt v popredi byl ostry a zbytek rozmazly.

    Rada bych se zeptala, jestli jste tem fotkam trosku v tom rozmazani "pomohli" nejakym programem nebo je to nastavenim fotaku a pripadne, jestli si Mira/ty vzpomenete jakym :-) Je mozne, ze ta moje mala mrcha tohle proste nezvlada

    Moc dekuji a outfit je peecka :)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Péťo,

    jsi nádherná! Strašně bych chtěla ten rolák, ale jaký je to materiál? Na stránkách prodejce se píše, že je to 90 % z polyuretanu, ale dle obrázků to vypadá spíš na takovou tu pružnou napodobeninu koženky... Je to opravdu klasická - omyvatelná, polyretanová - koženka? Předem ti děkuju za odpověď... ;)

    Jana

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!