120 Color Eyeshadow Palette

by - 22 dubna

Poměrně známá paletka, kterou už určitě každý z vás někde na internetu viděl. Já ji mám pro "experimentální" účely, protože obsahuje plno zářivých barev, jako je oranžová, zelená a žlutá, které bych běžně nepoužila, ale čas od času se, na nějaký experiment nebo pro líčení na fotografii, hodí.
Paletku jsem si objednala z ebay za cenu kolem 10 dolarů, koupila jsem ji jako "kup teď", ale pokud jste trpěliví a baví vás dražit, ceny tam začínají už od 1 dolaru za paletku, takže se určitě nejedná o žádnou závratnou investici. Dá se sehnat i na různých eshopech, ovšem za několikanásobně vyšší cenu, což vzhledem k tomu, že se stejně všechny vyrábí v Číně, bude pravděpodobně zbytečná investice.  Paletka mi přišla dnes a dodání trvalo zhruba 10 dní a ačkoliv byla paletka velice dobře zabalená, dva stíny to trochu odnesly a rozlámaly se, ale není to žádná katastrofa, i tak se dají použít.
Zatím ji tedy nemám nějak extra odzkoušenou, ale můžu s určitostí říct, že stíny jsou bezvadně pigmentované a s podkladovou bází budou určitě perfektně držet. Já používám podkladovou bázi pod oční stíny od ELF a NYX a s oběma jsem spokojená, ale ty si zaslouží samostatný článek, pokud by o něj byl zájem :-)....
Paletka má i poměrně praktické elegantní černé balení, nevýhodu vidím v tom, že je dvoupatrová a patra jsou na sobě postavena a to vrchní se dost špatně vyndavá, ale vem to čert za tu cenu :-).
Za poměrně příznivou cenu tedy dostanete 120 barev, z nichž některé jsou použitelné na běžné nošení, některé nikoliv, ale určitě je to dobrá volba pro ty z vás, které s líčením, stejně jako já, rády experimentují. Pokud bych sháněla paletku pouze na běžné denní líčení, určitě bych si pořídila nějakou kvalitnější od kosmetické značky a takovou, kde by byly všechny barvy použitelné, nicméně, pro moje účely je tato dostačující......







You May Also Like

9 komentářů

  1. některý barvy jsou dost šílený ale určitě bych si dokázala vybrat :D možná si jí taky pořídím:P

    OdpovědětVymazat
  2. na me je to zbytecne moc, vyuzila bych jenom par barev:) ale je to hezke vesele:)

    OdpovědětVymazat
  3. beautiful post!!!
    awesome ;)
    xx
    honey

    OdpovědětVymazat
  4. I'm so dying to buy a cute palette. I found cute palettes on ebay from fraulein38. what brand is yours? great blog

    OdpovědětVymazat
  5. Juhů :) Také mám! A miluji ji! Já ji mám z aukra. tehdy mě stála snad přes 500, ale dnes je tam snad za 200,-. Stíny drží perfektně (s podkladovkou). Co se týče vrchního patra, já tam mám takovou tenkou pentli, přes kterou se to hezky zvedá. Takže já s tím nemám problém :) Vůbec nelituji, že jsem si ji koupila! A mohu taky jen doporučit. Docela přemýšlím i o těch paletkách hnědých odstínů, ale bojim se, že už to bude na jedno brdo ty hnědý :))

    OdpovědětVymazat
  6. muzete mi ji objednat

    OdpovědětVymazat
  7. Jak se da objednat?

    OdpovědětVymazat
  8. Mám sto chutí si ji objednat (na e-bay mají i krásné paletky s nude odstíny), ale trošku mě zaráží ta cena a to, že je z Číny. Myslím, že když chtějí, tak umí udělat i pořádné věci, ale když chtějí něco prodat levně, tak jsou v tom někdy i různé svinstva :-( Všichni určitě máme pár špatných zkušeností s NĚKTERÝMI čínskými výrobky (samozřejmě i s jinými výrobky než čínskými), ale mám trochu strach, že bych třeba dostala nějakou alergickou reakci.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!