Makeup by my husband aneb jak to dopadne, když se chlap pustí do líčení.....

by - 12 dubna

Milí přátelé,

na youtube mě zaujala videa, kde se žena nechá nalíčit přítelem, manželem, kamarádem a pod.....Musím říct, že se mi ten nápad strašně zalíbil a tak jsem přemluvila manžela (no podplatila bábovkou) , aby se mnou video natočil. Musím předeslat, že se dost stydím, jsem ve videu naprosto nenalíčená, trochu nevyspalá a oči červené od alergie, ale i tak video zveřejním. Musím říct, že mě překvapilo, že manžel věděl, kam který kosmetický produkt patří a na co je, až na rozjasňující paletku od ELFu, tam mě rozjasnil malinko víc :D. Doufám, že si video užijete a třeba se pobavíte jako my, moc děkuji za zhlédnutí a prosím o toleranci, děkuju!
P.S. nevím,jak často a zda vůbec se následující dva dny dostanu na internet, tak je to takové video "na rozloučenou" :D

You May Also Like

24 komentářů

  1. tak to je boží :D máš šikovného manžu..folow!!.. :)))

    www.michelle-moi.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. :D :D Opravdu mě to pobavilo :D Nedokážu si v této roli představit mého milého :D Jste mi strašně sympatičtí oba dva :)

    OdpovědětVymazat
  3. Petro, je to úžasné! Manžel je šikovný (bez legrace), šel na to krásně intuitivně a na poprvé se to moc povedlo. Třeba by to mohl dělat jako vedlejšák :D A souhlasím s Jane - oba jste velmi sympatičtí.

    OdpovědětVymazat
  4. jéé jste skvělí oba dva..a ty jsi krásná i bez make-upu..já jsem ráda že mi přitel dokáže uplést cop, ale řasenkou by mi asi dokázel způsobit zranění!!:) manžel je třída..skvělý video!!

    OdpovědětVymazat
  5. :D bože to je suprový, manža je úžasnej :) bravo, fakt tleskám :) až na rozjasnění je to super na chlapa :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jé to je milé video a skvělý nápad! Oba dva jste úžasní. Že bych taky řekla manželovi, aby mě nalíčil? :)

    OdpovědětVymazat
  7. Haaaa, měl ti udělat ty brejle ! ;) Teeda, jste boží, pěkně jsem si vás pustila na celou obrazovku! Manžel je extratřída! Fakt bezvadnej nápad!!! ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Já se smála od začátku až do konce, boží video! Manžel je šikovnej a fakt mě to pobavilo. Jste sympaťáci a ty bez makeupu krásná!

    OdpovědětVymazat
  9. uzasny video, bavila jsem se moc. A manzel je vazne borec, moc mu to slo...nedokazu si predstavit sveho pritele, ten ani nevi, ze se pouziva tvarenka...uzasny!!jste sympataci!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Mě to taky moc pobavilo, oba jste skvělí, a manžel fakt šikovnej a odvážnej, že do toho šel!! A také se přidávám k ostatním, že ti to bez makeupu moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  11. mockrát všem děkuji za komentáře :-)!!! moc jste mě potěšili, já si tam teda připadám jak strašák do zelí :D,ale tak nevadí, jsem ráda, že se vám video líbí, že jste se třeba trošku zasmáli :-), určitě plánuju přemluvit manžu i na něco dalšího...:-)

    OdpovědětVymazat
  12. tak to je mazec!!:D hrozně dobré video a líbí se mi že jsi manžela k tomuto přemluvila:)

    OdpovědětVymazat
  13. Objevila jsem Tě až včera, ale musela jsem si projít celej blog. Fakt super! Chválím!

    Video jsem si nechala na dnešek, protože bylo kapku delší a dnešní post mi jej připomněl. Zkoukla jsem to od začátku do konce a skvěle jsem se bavila. Manžel je vtipnej! A šikovnej rozhodně taky. Zkusím taky přemluvit jednou manžela na něco podobnýho. Jsme moc zvědavá, jak si povede a jak to dopadne...

    Hezké velikonoce přeju!

    OdpovědětVymazat
  14. @Žirafka: moc ti děkuji za pochvalu a jsem ráda, že jsem tě zaujala :-), moc mě to těší!

    OdpovědětVymazat
  15. Naprosto úžasné video a nápad! Vážně jsem se pobavila a jste oba velmi sympatičtí a manžel navíc velmi šikovný! ;D

    OdpovědětVymazat
  16. :D :D Tak to je mazec! Obdiv pro manžela! Nedokážu si představit chlapa, který by se na tohle nechal ukecat :D šikovnej! Jste oba sympatičtí :)

    OdpovědětVymazat
  17. Děkuju! :D No, přiznám se, že to byla docela fakt sranda to točit, mně se chtělo furt smát,ale ovládala jsem se teda :D, manžel byl z té vší kosmetiky značně nesvůj :DDDD....

    OdpovědětVymazat
  18. Hlavně chudáček, už tak s tím měl takové dřiny a ty vždycky: A co používáš teď? A proč sis vybrals zrovna tohle? :D :D Hlavně nejlepší pořadí produktů :D

    OdpovědětVymazat
  19. musím říct že manžel líčí hodně podobně jako paní Petra xD

    OdpovědětVymazat
  20. Hah....prej " nevýrazná" tak tohle mě opravdu hodně pobavilo :D Jinak moc hezké video, ostatně jako všechny.
    Katushka

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, projíždím si staré příspěvky a tohle video mě tedy opravdu rozesmálo, že musím zanechat komentář. :-) Míra je boží. Řasenku nanášet jako první, ten pidi štěteček na make-up... - se nedivím, že se ti pořád chtělo smát. Jinak, Péťo, já tě sleduju asi od listopadu 2013, tak je strašně husté prohlížet si příspěvky pár let dozadu, protože je na nich hrozně vidět pokrok celého blogu - článků, fotek, videí, dokonce i komentářů (dřív jich bylo jen pár (přijde mi to až jako v takovém "rodinném" kruhu) a i anglicky ti někdo komentoval! :-) ). Moc ráda tě sleduju, i když to někdy úplně nestíhám, takže pak dokoukávám třeba uplynulý týden se zpožděním. Krásný den! Mouni :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Taky Peťu sleduju už dýl, mám v práci dlouhou chvíli a tak projíždím stará videa a je to opravdu sranda :D je vidět, že od roku 2011 blog prošel velkým progresem :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!