Rozjasni to! :)

by - 27 dubna

Rozjasňovače jsou mojí druhou nejoblíbenější kosmetickou pomůckou, hned po tvářence, tyhle dvě věci  totiž dokáží divy i s jinak nenalíčeným obličejem.
Rozjasňovače používám jak tekuté, tak pudrové a to téměř vždy, pokud tedy nemám tvářenku s výraznějšími třpytkami, protože všeho moc škodí a o rozjasňovačích to platí dvojnásob.
Kam ano: nanáším jej pod obočí a nad lícní kosti, hezký je ale i doprostřed čela, na hřbet nosu, pokud nemáte mastnou pletˇa nad horní ret, rty potom vypadají plnější.
Kam naopak rozjasňovač nepoužívat: lesk přitahuje pozornost, takže určitě ne na místa, kde máme pupínky nebo vrásky, dále potom nepatří na hodně se mastící místa a pod oči, protože oči pak vypadají menší a oteklé, což jste mohli názorně vidět ve  videu, kde mě nalíčil manžel a použil rozjasnující paletku ve velkém množství pod oči :-).

Moje sbírka rozjasňovačů:




Pudrové rozjasňovače:

ELF Studio Blush - odstín Gotta Glow, klasický pudrový rozjasňovač mléčně bílé barvy s dost velkým množstvím zlatých třpytek, trakže ho stačí opravdu málo,ale vypadá moc pěkně na opálené pleti.


NYX Mosaic Powder - 01 Highlighter, velmi jemně mletý , lehoučký a sametový, neobsahuje třpytky, takže se perfektně hodí pro každodenní nošení. Skládá se z pěti odstínů, které si můžete namíchat podle libosti. je opravdu super, můj favorit a stálice.




Dermacol rozjasňující tvářenka 01 - praktické balení s kulatým zrcátkem a štětečkem naspod, který je celkem solidně použitelný. Barva taková hodně lesklá světle béžová, neobsahuje viditelné třpytky,ale je spíš celá taková lesklá, velmi dobrá kvalita a použitelnost pro běžné denní líčení, z drogerkových věcí určitě můj favorit.


Tekuté rozjasňovače:

ELF Shimmering facial whip - odstíny Lilac petal vlevo a Spotlight vpravo. Za tu cenu solidní produkt, konzistence je tedy tekutá, stačí ho opravdu maličko,je hodně lesklý a třpytivý. Co vidím jako hlavní pozitivum je to, že se dá přimíchat do makeupu a hned máte rozjasňující makeup s glow efektem.



Krémové rozjasňpovače:

ELF Shimmer palette - Sheer sunrise - bezvadný produkt, opravdu jemné krémové složení, dostanenete 4 velmi variabilní odstíny, které jsou použitelné i na oči nebo na rty. V balení ja navíc poměrně velké zrcátko a docela solidní štěteček.


A co vy a rozjasňovače, kamarádíte s nimi? :-)

You May Also Like

13 komentářů

  1. ja som rozjasnovac este nikdy nepouzila,pretoze ked som si ho skusila na ruku vzdy ma to nejak odpudilo(nepouzivam ani makeup)ale rada by som nejaky kvalitny konecne vyskusala.daj mi tip na ten najlepsi ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Zatím s nimi nemám žádnou zkušenost, ale určitě mám v plánu vyzkoušet ho! Uvidím jak to při mé šikovnosti dopadne :D

    OdpovědětVymazat
  3. @ Silvi, já bych řekla, že nejpoužitelnější je ten NYX a Dermacol z těch pudrových, jsou úplně neutrální a ne přehnaně třpytivé a pokud to chceš jen tak vyzkoušel,jak to bude vypadat a třeba i místo tvářenky, tak doporučuju ten ELF Shimmering facial whip:( http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~73.htm ), protože je skutečně za hubičku,tuším 35Kč u nás nebo 1,50GBP z Anglie a určitě ti udělá dobrou službu, nemyslím, že zrovna rozjasnovač musí být nějaký extra drahý a značkový, podle mě i ty levnější odvedou dobrou službu :).

    OdpovědětVymazat
  4. jééé..skvělé..už slouho o nich uvažuji a vůbec jsem nevěděla jak na to!! určitě vyzkouším!díky!!

    OdpovědětVymazat
  5. Mám jich taky pár doma, a nějak jsem si našla na youtube, jak je používát, ale Tvůj návod je skvělý, už to jdu zkoumat a vyzkoušet :D

    OdpovědětVymazat
  6. ten dermacol zlaty je moc krasny!! super vyrobky.

    OdpovědětVymazat
  7. můj nejoblíbenější produkt dekorativní kosmetiky je tvářenka. a hned za ní taky rozjasňovač. já rozjasňuji kdykoliv a kdekoliv... klidně i přes tvářenku, když mě to popadne. no z tvojí kolekce bych si taky hned vybrala...

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám High Beam od Benefitu a jsem z něj nadšená! Ale časem určitě vyzkouším i nějaké další. Je to fakt super věcička

    OdpovědětVymazat
  9. asi jsem nějaký beauty zaostalec, ale rozjasňovač stále ještě nevlastním =D ale jak tak ten článek čtu rohodně si nějaký musím pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám tu Elfí paletku, to je můj nej rozjasňovač pod obočí (i když v poslední době její použití dost flákám). Z pudrových rozjasňovačů mám hlavně MAC, ale jsem lempl, nepoužívám je skoro vůbec, radši sáhnu po lesklé tvářence.

    OdpovědětVymazat
  11. mluvis mi z duse, ja se bez rozjasnovacu neobejdu, nadherne se vykresli a zvyrazni kontury obliceje :)

    OdpovědětVymazat
  12. nikdy jsem to neměla..maximálně použiju třpytivější světlý stín..ale nemůžu nikde sehnat světlý krémově žlutý odstín rozjasnovače pod obočí:-(:-D..jinak díky moc za recenze..je to bombastic

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!