Bella Swan Twilight 4. líčení - video

by - 27 prosince

Krásný večer všem,

předem bych vám chtěla moc poděkovat za všechny komentáře, moc ted nestíhám odpovídat jednotlivě, ale moc mne těší a dělají mi radost, jste vážně báječní! :). A co se týče dotazů na bělení zubů, tak článek je TADY. Co se týče návodu na rybí cop, tak ten je TADY.

Dnes bych vám ale ráda ukázala líčení podle Belly ze Stmívání, musím se přiznat, že mě upíři  zezačátku moc nechytli, ale nedávno jsem koukla náhodou na první díl a už jsem jela, musela jsem vidět všechny :D, tak doufám, že příznivce této ságy líčení potěší, ale myslím, že je bezvadně použitelné i pro všechny ostatní a klidně na den.

V následujích dnech bych vám zase ráda ukázala pár produktů, které mne poslední dobou nezklamaly a jsou moc fajn jako například micerální voda Bioderma nebo šampon Vichy Dercos proti lupům a padání vlasů.



Na www.photofunia.com si můžete vytvořit spoustu zajímavých nebo srandovních obrázků .D....

You May Also Like

37 komentářů

  1. Tak jsem poctěna tím, že sem dávám první komentář (doufám, že mě nikdo nepředběhne, než to dopíšu :D).
    Krásné video, jako vždycky, těším se na další a další..;)
    A chtěla bych se tě zeptat, jestli by jsi někdy neudělala video s tím, jak si lakuješ nehty. Jak si dáváš podkladový lak, jak si nehty upravuješ;) Moc by mě to zajímalo.:) Děkuji předem!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé video, opět ;) sem do Twilight ságy úplnej blázen, takže jsem přečetla a shlédla všechny díly.
    Pokračuj ve videích, jseš skvělá :)
    P.S. taky se mi hrozně líbí Jacob))

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Peti moc povedené líčení moc ti pasuje.Rozbřesk jsem viděla nejmíň 5krát moc povedený film a musím podotknout,že Jacob je hrozně sexy :D :D. Ještě bych se chtěla zeptat jakým štětečkem nanášíš bázi pod stíny?? A měla bych ještě jeden dotaz není úplně k tomu videu,ale snad to vadit nebude chtěla jsem se zeptat už hrozně dlouho mě láká objednat si kosmetiku ELF z britského webu a v některým videu jsem viděla,že ty ji objednáváš můžu je zeptat kolik je poštovné moc děkuji předem za odpověď.

    PS:Přeji ti do nového roku vše nejlepší ať se ti vydaří vše po čem toužíš a v blogu jen tak dál :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Síce tieto filmy nemám rada ale make up je super :)

    Merry Christmas
    www.karissaworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Opět krásné líčení, vypadáš nádherně!
    Každopádně děkuji za ten odkaz, dlouho jsem ho hledala a myslím, že "společná" fotka přítelovo sestry s někým z Twilight, jí udělá velkou radost jako jeden z dárků k narozkám! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkný, máš skvělý nápady :D.

    OdpovědětVymazat
  7. Jé ty si úžasná. Twilight miluju, Rozbřesk jsem viděla několikrát. Úplně se mi rozklepalo srdce když jsem si přečetla že to bude líčení z Twilight :D :)
    Jinak teda mě se líbí víc Edward, Jacoba moc nemusím..ale to je jedno :)
    Tohle líčení ti hrozně sluší, myslím, že je to dokonalý. A účes je perfektní!

    OdpovědětVymazat
  8. Moc krásné video, opět :-). Moc se mi líčení líbí, je velmi přirozené a svěží. S účesem jsi mě potěšila, něco podobného hledám na ples, budu se inspirovat :-). Moc díky a jen tak dál. Skvělá videa, a moc se těším na další. Ahojky Zdeňka

    OdpovědětVymazat
  9. Povedené video, jako vždy:)
    A líbí se mi taky Jacob, ale Edward je jen o chlup za ním :D

    http://janebeautiful.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné líčení, ta paletka nyx vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to je boží! Děkuji za Vánoční komentář. A chválím tento originální krásně zpracovaný návod! <3 Ty mi nikdy nepřestaneš být inspirací. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Make up mi Bellin štýl veľmi nepripomína, ale inak veľmi pekné líčenie, svedčí ti to!!

    whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Super nápad, krásné líčení. Také mě tato mánie jeden čas postihla :-D

    OdpovědětVymazat
  14. To je úplně boží nápad, takový originál jsem dlouho neviděla;-) A ta fotka je fakt super, jsi prostě úžasná, že to všechno takhle hezky promyslíš a zpracuješ!
    Taky jsem upíry nikdy nemusela, ale jakmile jsem se koukla na stmívání, bylo to tam. Miluju všechny díly a jsem už do toho tak zapadlá, že mne lze považovat za tu správnou fanynku :DD

    pěkný den,
    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  15. líčení je pěkné, ale těším se na tutorial na ten účes :)
    Upíry jsem viděla do dílu 3, na 4 si čekám až příjde k nám do kina, nicméně, Jacoba taky miluju a kopu za tým Jacob! ♥:D
    a nejoblíbenější postava? Asi Alice ;) a Jacob :))

    OdpovědětVymazat
  16. Bronzovou moc nepoužívám, ale Twilight miluju! :D

    OdpovědětVymazat
  17. Ahojky, omlouvám se za OT, ale musím se prostě zeptat. Dostala jsem k Vánocům pásky crest a po 5ti aplikacích nevidím žádnou změnu.Bojím se, že naši naletěli podvodníkovi. Za jak dlouho si viděla změnu ty? Díky J.

    OdpovědětVymazat
  18. @Catherine: moc děkuji a určitě bych mohla takové video udělat, ale v podstatě jsem to řekla vše v posledním nehtovém videu stříbrno fialové vánoční nehty, mrkni na něj, ukazuji tam jak lakuji i podkladový lak :)
    @Rezka.98: ahoj, moc děkuji :), co se týče štětečku, tak já někdy nanesu bázi prstem, někdy štětečkem, je to úplně jedno,ale když už,tak používám plochý štěteček na oční stíny od Sigmy, mrkni kdyžtak na video o kosmetických štětcích, tam je vidět krásně zblízka :). A co se týče ELFu, já jsem vždy objednávala z UK, jen poslední objednávku, kterou jsem dělala někdy v září jsem dělala z českého eshopu a upřímně, moc mne nenadchnul přístup, vyřízení objednávky trvalo 14 dní, to z UK jsem měla za týden věci doma. Bohužel ale prý z UK již objednávat nelze, protože máme náš český eshop,i když tu věčně polovina věcí není k sehnání,taky mě to štve, z Uk jsem objednávala raději. Nevím,jaké je situace přesně ted,ale co vím,tak to nešlo. Jinak poštovné z UK je hodně často úplně zdarma, někdy stojí asi 3 libry nebo tak nějak, určitě není dražší než poštovné po ČR ;).A také přeji vše nej do nového roku!
    @Lucia Petruchová: moc děkuji, no přecejen jí nejsem moc podobná, škoda, klidně bych měnila :D….jinak ale použitá kosmetika barevně celkem odpovídá,alespon,co jsem četla od vizážisty stmívání, že používal na Bellu :).
    @teensmajdicka: moc děkuji a přesně tak, mne to zezačátku vůbec nechytlo,ale pak jsem musela vidět všechny díly během asi dvou dnů :D

    Moc všem děkuji, jsem moc ráda, že se vám líčení líbí, účes bude asi někdy koncem tohoto nebo začátkem příštího týdne :). Přeji všem krásný den a jsem moc ráda, že máte Twilight taky rádi, neb v mém okolí to moc pochopení nemá :D. Jinak musím souhlasit, že se mi líbí i Edward, ve skutečnosti, co jsem viděla rozhovory s ním, bude asi i velký sympaťák a vtipálek, ovšem Jacob je prostě víc sexy….:D.Mějte fajn den!

    OdpovědětVymazat
  19. @J.: a jaké pásky máš a odkud? některé totiž nemají tak vysoký podíl peroxidu a na aukru prý prodávají padělky-já je měla přímo z USA, ale i tak musíš vydržet, postupně jsem tedy rozdíly viděla, nepamatuji si přesně, ale po pár dnech už by to určitě mělo být znát!

    OdpovědětVymazat
  20. Moc pěkné líčení, jen přijde, že Bella měla v Twilight líčení hnědé, skoro až do červena, spíš s takovým nádechem. Ale je to pěkné i na běžné nošení, jen si nejsem jistá těmi odstíny, mně by asi neslušela takováhle barva.
    Na video s tímto účesem se moc těším a hned ho vyzkouším ;)
    Jinak nevím, jestli se zde stihnu ukázat, tak bych ti ráda popřála všechno nejlepší do roku 2012, ať se daří v osobním, karierním i bloggerském životě :).

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj,

    líčení je moc povedené, nude odstíny miluju, tak díky za tip:-). Co se filmů o upírech týče, tak mě nikdy nenadchly, raději omrknu něco z realného života, i přesto je mi více sympatický Robert Pattison.

    A dnes jsi mě taky poprvé rozesmála, ta fotka pod videem je božííííí:-)))))

    OdpovědětVymazat
  22. Hezké:) Ale připadá mi, že nejde videt zadny rozdíl mezi tvou prirozenou barvou pleti a kdyz si naneses makeup. A muzu se zeptat kolik ti je let? :) Eve

    OdpovědětVymazat
  23. me rozesmiva trosku jak v kazdem videu reknes na zacatku uplne stejnym tonem vetu: "Ahoj, ja vas vsechny vitam /zdravim u dnesniho videa" ale jsi prijemna slecna :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Opäť pekné video a krásne líčenie! Ta paletka od nyx má veľmi dobre naladené farby :-)
    no nič.. dnes máme smutné počasie..menší ohlavobkl..idem si ja stiahnuť tú 4. časť twilightu..ešte som ju nevidela ;-)

    GIVEAWAY Rimmel Lipstick by Kate

    OdpovědětVymazat
  25. Opět moc pěkné, povedlo se ti to moc :) já pro sebe volím spíš tmavší líčení, ale i tohle někdy zkusím :)
    JA osobně mám Twilight sagu moc rada, čtvrtek díl se mi moc líbil, byla jsem tak zvědavá jak to bude pokračovat, že jsem si pujčila knižku a i když moc nečtu, tak jsem se rozhodla Rozbřesk dočíst. :) Moje nejoblíbenější postava z kluků je určitě Edward :D nevím proč, něco na něm prostě je, Robert Pattinson se mi libil už v Harry Potterovi a zustavám mu nadále věrná i v Twilight :) a z dívek je to Alice Cullen. a tímhle bych tě chtěla poprosit, jestli by si neudělala tutorial i na líčení Alice :) nejvíc se mi asi líbilo to, které měla v New Moon http://idigitalcitizen.files.wordpress.com/2009/11/4x6-alice-cullen.jpg . JE to jen pro inspiraci, kdyby se ti někdy chtělo. :)

    OdpovědětVymazat
  26. JOOOOOOOOOOOOOOOOOO ! KONEČNĚ ! Někdo z ČR udělal skvělej tutoriál na Bella líčení, který sem vždycky chtěla zhlédnout v češtině ! Musím říct, že to skutečně vypadá jako u Belly, totálně perfektní ;) ! Hned sem to zkusila, a výsledek byl fakt super! :) Jinak abych se doplnila, já mám osobně taky úplně nejradši Jacoba :) Vždycky když ho vidim, tak se mi úplně podloměj kolena, uaaaaaaaaaaa :) Je perfektní ;)

    OdpovědětVymazat
  27. Ráda bych se na to podívala ale video ti nefunguje..

    OdpovědětVymazat
  28. Super vidoe, ale ještě více než líčení mě zaujal ten tvůj účes je perfektní, nechceš ho dát do nějakého z dalších videí.

    OdpovědětVymazat
  29. Přirozené líčení nemá chybu. A už se konečně začínám dívat po NYX kosmetice! Twilight jsem samozřejmě viděla i četla. Zbožňovala jsem Edwarda, ale teď se mi začíná čím dál víc líbit Jacob. Ale být upírem by bylo o dost lepší než vlkodlakem :) A ta tvá koláž dole nemá chybu, slušelo by ti to s ním :)

    OdpovědětVymazat
  30. Taky jsem moc ráda,že jsi udělala tohle video na líčení od Belly,scháněla jsem ho všude možně:D.Jedině mě ale vadí,že jsi použila stíny se šimrem,matné by byly lepší ale to je asik o vkusu:)jinak libi se mi děsně Jacob!:D

    OdpovědětVymazat
  31. Jsem moc ráda, že nejsem jediný nekulturní nevzdělanec, který objevil Stmívání až nedávno, ale měla jsem to tak nějak jako jsi psala Ty, nejdřív mě to nijak nelákala, pak jsem náhodou shlédla první díl a pak musela vidět všechny :-)

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj, nejsi sama, kdo má ráda Jackoba. Ten look se mi moc líbí, ale myslím si, že by se pro mě, jako pro blondýnku nehodil a navíc nemám kosmetiku na toto líčení. Na té fotce s Robertem Pattisonem vypadáš fakt skvěle. Umíš se skvěle líčit a ještě si takhle vyhrát s photoshopem ;) Monča

    OdpovědětVymazat
  33. tvoje video se mi moc líbylo ale to líčení belly swan bylo moc výrazné dala bych spíš zrzavě červenou barvu bez třpitek a mohla by si napsat kde bydlíš prosím děkuji a ahoj petruško papapa janička w.

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj,do twilight sem cvok (knihy 16x přečtené xD) a již dlouho hledám jakýkoliv návod právě na toto líčení.Všude ale jenom anglický,ve kterých není nic uvedeno a je to nepochopitelné.A pak jsem narazila na youtube na tohle video.Je to úžasné!Moc si mi pomohla.Ten den jsem zkoukla ještě poměrně dost tvých videí a moc se mi líbí.Budu určitě pravidelně kkoukat na videa :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!