Catrice Hidden World

by - 20 prosince

Krásné úterý,

tak doufám, že jsem první,  kdo vás bude informovat o nové kolekci od Catrice Hidden World. Běžně to nedělám, ale tato kolekce mě natolik zaujala, že musím pár řádků napsat. Dostupná v drogeriích by měla být od ledna 2012 a já pevně doufám, že se dostane i k nám. Určitě bych si chtěla pořídit bázi pod makeup, pěnovou tvářenku, stíny made to stay a nějaký ten lesk. A co vy, líbí se vám kolekce, pořídíte něco?




Kolekce obsahuje:

Pěnové oční stíny Made to stay ve třech barvách, přiznám se dobrovolně, že mě zaujaly všechny tři barvy a určitě nějakou pořídím.



Tekutý metalický lesk na rty také ve třech odstínech a protože už dva lesky od Catrice mám a jsou super, pravděpodobně neodolám odstínu 01 a 03.




Další věc, kterou určitě budu muset mít, je pěnová tvářenka , vypadá to na světle růžový odstín, což je přesně něco pro mne a navíc pěnovou tvářenku jsem ještě žádnou nezkoušela.


Další můj favorit je Prosvětlující báze pod make up , která slibuje prosvětlení a sjednocení pleti a dokonce vyhlazuje drobné nedostatky, zda to bude pravda, uvidíme, každopádně na prosvětlení a sjednocení slyším vždy, takže vyzkouším a třeba naleznu změnu a náhradu za mou oblíbenou Satin base od Dermacolu.




Co mě zatím na obrázku úplně nezaujalo jsou tři odstíny laků na nehty ultimate. Catrice má sice za cenu mezi 60-70Kč velmi pěkné a kvalitní laky na nehty, ale zrovna tyto tři nové odstíny mi nepřijdou ničím unikátní, i když přiznávám, že pro meruňkovou mám slabost, tak možná jedině ten.....


Posledním produktem kolekce je tajemné zrcátko, upřímně moc nevím, co si pod tím mám představit jiného než běžné zrcátko do kabelky, ale třeba nás Catrice překvapí.....

zdroj: catrice.eu

Moc vám všem děkuji za komentáře k minulému videu, odpovím později, přeji všem fajn den!

You May Also Like

30 komentářů

  1. už jsem o ní sice psala, ale máme úplně jiný názor :) mě se teda nelíbí, nebo spíš tak soudím zatím jen podle fotek, tak uvidíme, jak bude vypadat. nepotkala jsi jí už někde v obchodě? :)

    OdpovědětVymazat
  2. K nám akurát dorazila ako nová od Catrice Welcome to Las Vegas..včera večer som napísala recenziu :) a pri prehliadani catrice stránky som narazila aj na túto kolekciu.. a teda tiež som si povedala, že baza a penove tiene pojdu urcite so mnou! Snad k nam dorazi ;-)

    GIVEAWAY Rimmel Lipstick by Kate

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem zvědavá až ji uvidím naživo....zatím vypadá celkem fajn :-) Ale popravdě mě spíše láká Od Essence Circus...nevís kdy bude? A zda bude?

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, ako som hodila letmý kuk na obrázok videa, pozerám, že WOW to si ty :D No neviem prečo, ale s modelkou sa mi podobáte :)
    a zaujali ma penove ocne tiene aj lícenka.

    OdpovědětVymazat
  5. @Rendy, aha, ta jsem pozadu :D, v obchodě jsem ji ještě neviděla, nemám Rossmanna poblíž, takže jsem s těmi limitkami trochu namydlená, ale na stránkách píší, že v prodeji bude od ledna. Mně právě moc zaujlala, já mám ráda jemné barvy :).
    @Čajová: ten pudr mě uchvátil, sice nevím,jak bych ho využila,ale to balení je dokonalé :D!
    @Shaki: já doufám, že bude a že by mohla být každým dnem v drogeriích, já se teda víc těším na tuhle Catrice,ale určitě i tu essenci omrknu...u nás je problém v tom, že ne všechny kolekce se sem dostanou :(...

    OdpovědětVymazat
  6. Tak penova tvarenka bude moje, i kdybych se o ni mela i toho stojanu poprat :D

    OdpovědětVymazat
  7. Pěnové konzistence mám ráda, ale zrovna žádný z těch odstínů by mi neslušel. Škoda že u těch limitek dělají tak málo odstínů. Jeden na tvářenku mi přijde opravdu málo :(

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj,

    náhodou to vypadá víc jak dobře...Už se těším do Rossmana:-)

    Na tvářenku jsem hodně zvědavá

    Poppy

    OdpovědětVymazat
  9. Juj ja uz by som si konecne mala zohnat nejaku bazu pod make-up :)tak sa tesim :)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Kolekce vypadá docela pěkně. Líbí se mi ten meruňkový odstín :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Když si uvědomím kolik mám doma kosmetiky tak zauvažuji jen nad tou bází, používám taky tu vyhlazující od Dermacolu tak snad nás tahle překvapí :))

    OdpovědětVymazat
  12. nová kolekce od Essence bude začátkem ledna a to ne Circus (bohužel), ale Legends of the sky.
    Jinak tahle kolekce se mi moc líbí, chtěla bych zkusit ty pěnvé stíny

    OdpovědětVymazat
  13. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  14. To video je pěkný, ale kolekce mě nijak nezaujala a viděla jsem jí už u Ordinary life :D.
    http://ordinarylife-my.blogspot.com/2011/12/co-nas-ceka-nemine.html

    OdpovědětVymazat
  15. doufám, že budu mít možnost tu pěnovou tvářenku vyzkoušet! :) souhlasím s PLUM! ♥:)

    OdpovědětVymazat
  16. Tak to by mě tedy taky zajímalo, co je na zrcátku tajemného.. :)

    OdpovědětVymazat
  17. No, až na to tajemství zrcátka mě to teda nijak nezaujalo :)

    OdpovědětVymazat
  18. Už mám lak na nehty od Catrice)) super. Paletky taký byli v prodeji v Rossmanu))

    OdpovědětVymazat
  19. myslíš, že ta pěnová tvářenka bude mít lesklý finiš?? na takovou totiž čekám celou věčnost:DD

    OdpovědětVymazat
  20. OT: Kolekci Circus od Essence jsem viděla dnes v Drážďanech

    OdpovědětVymazat
  21. A to se dá sehnat jenom u Rossmana? U nás (Kroměříž) nám ho bohužel zrušili a je z nej Schlecker, tam je od Essence výběr jenom dost omezený mi přijde :-(

    OdpovědětVymazat
  22. zrovna včera jsem jí viděla v Drážďanech a bohužel mě vůbec nenadchla, na tu pěnovou tvářenku jsem koukala, ale bála jsem se aplikace.

    OdpovědětVymazat
  23. Páni..to vypadá dobře:)

    http://ina-tina.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Péťo, tu pěnovou tvářenku bohužel nedoporučuju. Tak jsem se na ní těšila, ale je to špatný. Nejlíp vypadá na ruce, tester v drogerce mě právě přišel v pořádku. Za prvé ve spojení s make-upem se vše drolí, takže používám jen když nedávám make-up, pouze krém. No a samotná aplikace je stejně hrozná :-(. Trvá dost dlouho, než na tváři vytvoříš požadovaný odstín (intenzitu), protože tvářenka má tendenci se rozmazat buď úplně do ztracena anebo na tváři zůstávají čmouhy, takový kusy, jak během nanášení zasychá. Možná sis ji už koupila :D, kdyby ještě ne, tak nákup nedoporučuju...
    Prosvětlující báze pod make-up mě taky zaujala! Vyzkoušela jsem tester... opět pod make-up na normální denní nošení nepoužitelné, to není žádná báze, ale rozjasňovač! No vážně :D Jako tekutý rozjasňovač to vypadalo dobře, ale natřít si tohle jako bázi po celém obličeji, ehm... to fakt ne :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!