Jak nanáším makeup - video

by - 16 prosince

Krásný den všem,

dost z vás mi v komentářích zde i na mail psalo, že by chtěli vidět, jak si dávám makeup, že vždycky ukazuji jen líčení očí. Rozhodla jsem se tedy takové video natočit, i když fakt nedělám nic speciálního, ale třeba by to pro někoho mohl být nějaký tip :). Rozhodně také doporučuji ke zhlédnutí video o makeupu u PlumFoolery , která o nanášení mluvila moc pěkně a rozhodně by se vám mohlo hodit.

Co se týče štětců, mám je od Sigmy a mohu jedině vřele doporučit.

Mějte fajn víkend!

You May Also Like

23 komentářů

  1. na takové video jsem se moc těšila,je skvělé :))*

    OdpovědětVymazat
  2. Video je skvělé, já make-up nanáším prstama :D.

    OdpovědětVymazat
  3. podľa mňa ty vôbec makeup nepotrebuješ :)

    OdpovědětVymazat
  4. Make-up nanáším prsty a vždy až po nalíčení očí, doporučují to i špičkoví vizážisté, aspoň se mi vždycky perfektně vsákne krém.

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký video, já mám raději stipple brush, protože je to s ním rychlejší, s tím placatým mi to trvá dlouho a bolí mě z toho ruka, tak jsem na to líná (ale ten štetec se mi osvědčil na nanášení té báze od Lorealu, to jsem odkoukala od Bezegy).

    A jinak ještě malá technická - ten odkaz na Plum je na její celý blog, neměl tam být spíš odkaz přímo na ten článek (video)?

    A ať je ti brzo lépe!

    OdpovědětVymazat
  6. mám stipple a jsem s ním spokojená...ale je fakt, že každému vyhovuje něco jiného:) btw co ta desinfekce z lékárny, můžeš to prosím nějak rozvést?

    OdpovědětVymazat
  7. Dělám to stejně, taky nejdřív nanesu krém, pak líčím oči a teprve až když se krém vsákne, dávám makeup :-) Ale štětec na makeup peru po každém použití, nesnesla bych jakékoli zbytky produktu v něm (u pudrových věcí mi to tolik nevadí, tyto štětce peru jednou týdně). Ale nepoužívám na makeup štětce často, jen když mi opravdu záleží na výsledku, jinak si vystačím s prsty.

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný den, sice komentáře či příspěvky nevkládám - tohle je můj druhý příspěvek zde na blogu :) ale chtěla jsem Vám napsat, že videa jsou vždy povedená, vždycky se na ně moc těším, protože jste milá, sympatická a hlavně na mě působíte jako energický a pozitivně naladěný člověk. A hlevně Vám chci popřát krásné a pohodové Vánoce a do toho nadcházejícího roku hodně zdraví, lásky, štěstí a také spoustu úspěchů v osobním i pracovním životě! Zdraví Jitule, Děčín.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj moc hezké video, asi bych si taky měla konečně pořídit nějaký ten štětec :) Doposud jsem nanášela make-up pouze prstama. A taky si myslím že ty žádný nepotřebuješ, máš krásnou pleť!! Zmínila jsi jemné vrásky kolem očí, já je mám taky a docela mě to děsí je mi 22 let.. Máš zkušenosti s nějakým očním krémem třeba?? Jinak jsi vážně úžasně milý človíček, ale to já už vím dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahojky, pěkné video, tvůj blog se stal mým oblíbeným a vždy s napětím čekám a nová videa.
    Já osobně make-up nanáším štětcem a někdy prsty, jak se mi chce a jaky jaký mám make-up.
    Jinak miluju tvoje videa, kde dáváš recenze o dostupné kosmetice(Balea, Dermacol,...) jak dekorativní, tak tělové apod. Super, jen tak dál :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Opět moc povedené video, ty make-up ani nepotřebuješ, jsi krásná i nenalíčená! Já teda make-up ještě nepoužívám, v mém věku ( 14) je to podle mě zbytečné a ani nemám problém s pupínky, nebo tak. Spíš naopak mám pleť strašně vysušenou. Už se moc těším na tvá další videa, jsi jednička!!! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já se přidávám k Suzie a taky Tě prosím, pokud znáš nějaký název dezinfekce, která se dá koupit v lékárně, napiš nějakou. Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já už prostě nevim, jak mám ty tvá videa komentovat a reagovat na ně... prostě krásné jako vždy, seděla jsem u něhu zaujatě jako u každého tvého videa! Ale to už jsem ti říkala milionkrát, že tvoje videa žeru <3 ... Fakt moc pěkné video a přeju, aby ti bylo líp ;-)
    Ps: Make-up si děláš moc pěkně a přirozeně, nesnáším, když potkám někoho s jinou tváří a je poznat, že je to maska a tlustá vrstvva špatně rozetřeného make-upu, úplně mám chut jim make.up předělat a udělat ho líp :DD Což teda u tebe fakt nehrozí. ;-) Já ho nepoužívám, jen mám tónovací krém, což podle mne( ještě ke všemu pro můj věk) bohatě stačí :))

    www.teensmadicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  14. můžu se zeptat, kolik je ti let? vypadáš hrozně mladě, ale zkušeně, co se toho všeho týče...make up, vlasy a tak

    OdpovědětVymazat
  15. @LaMarianaMia: děkuju,ale já bych neřekla, že je to taková hitparáda :)
    @Lucka: tak to jsem ráda, že to nedělám úplně špatně,také mi vyhovuje nanášet makeup až po nalíčení očí :)
    @Tipy-pro-krásu: moc děkuju, já jsem se se stipplem nějak nesžila,ale bude to moje chyba, plno lidem vyhovuje, určitě je to fajn štětec :), jinak odkaz jsem uvedla záměrně na celý blog ;)
    @Suzie, Talonova žena: joj holky, to je trochu problém s tou desinfektcí z lékárny, protože název byl nalepený na folii a nějak se mi to ošoupalo, takže nevím,jak se to jmenuje :D, ale pamatuju si, že to stálo kolem 100Kč a je to desinfekce na nástroje, dokonce mi říkali v lékárně, že se to používá jako desinfence u chirurgických pomůcek, je to sprej a bílá flaštička. Kůži by škodit určitě neměla, když se to používá i při operacích na nástroje, trochu se to stříkne a nechá uschnout a můžete používat, možná to nebude úplně nejideálnější pro štětce,ale já to používám a nic se s nimi nestalo. Určitě se zeptejte v lékárně po desinfekci na nástroje a oni vám poradí ;).
    @Jitule z Děčína: strašně moc děkuji za krásný komentář, moc mě potěšil a také přeji jen to nej a pohodové svátky! :)
    @Majdo, moc děkuju, co se těch vrásek kolem očí týče, je to tím, že tam je kůže nejtenčí a nejcitlivější, tak se opotřebuje nejdřív, já používám hlavně vazelínu a ted v poslední době ryor,ale vyzkoušela jsem toho víc, už mi víc lidí psalo o recenzi na oční krémy, tak určitě nějaká bude a ukáži tam vše, co používám :)
    @anonymní 18:54: moc děkuji, určitě busou další recenze :)
    @teensmajdičko, moc děkuji za další krásný komentář, jsi hrozně milá, vždycky mě moc potěšíš :), já jsem makeup začla používat až docela nedávno a dřív jsem ho nepoužívala bud vůbec nebo na speciální příležitosti, myslím, že tonovací krém bohatě stačí a také po něm často sáhnu . Jinak s tou maskou máš tedy pravdu,to taky nesnáším, proto si dávám fakt maličko, nesnesla bych takovou vrstvu na obličeji, ani to neprospívá pleti podle mě.
    @anonymní23:57. moc děkuji,no ale je mi 31, takže žádné mládě tedy nejsem :D

    Moc vám všem děkuji za krásné komentáře a za pochva,lu pleti, no já myslím, že to není zas taková hitparáda, řekla bych, že na kamaře plet sama o sobě vypadá spíš líp než ve skutečnosti ;).

    OdpovědětVymazat
  16. Pekné video! Myslím, že veľmi nápomocné :-)
    Ja si makeup nanášam rada prstami..a vlastne ho ako keby vťukávam..vydrží mi potom na tvári oveľa dlhšie..ale zase štetec je pohodlnejší ;) to je asi od nálady..
    S tymi štetcami od sigmy súhlasím..sú proste úžasné..po vianociach sa chystám na ich edíciu štetcov v cestovnom balení!juu:)

    GIVEAWAY Rimmel Lipstick by Kate

    OdpovědětVymazat
  17. Moc pěkné video :)
    Od Sigmy mám Round Top Kabuki a je vážně úžasnej! Určitě si koupím i Angled a Flat Kabuki :))

    OdpovědětVymazat
  18. ahojky petruš..mohla by jsi udělat nějaký to malování pro teenagery ??prosím asi tak mezi 13-18 lety??předem dekuji za odpověď.. :D
    P.S. moc ti to slusí a hezky natočený videa a moc hezký líčení

    OdpovědětVymazat
  19. ahoj Peto, chtela jsem se zeptat jestli bys mi poradila ohledne make upu... Mám černé vlasy tmave hnede oci cerne oboci, ale svetlou plet jsem jak snehurka:D a libi se mi make upy co maji odstin trochu do zluta, Myslis, ze by mi mohl sedet nebo mas jiny nazor?
    Predem moc dekuji za odpoved. Petra

    OdpovědětVymazat
  20. Ahojky, právě jsem objevila tvuj blog a je fakt super. Zaujalo mě jak jsi si dávala na nos bradu a čelo ten fialový krém. Chci se zeptat na co přesně je a jestli se dá sehnat i od běžně dostupných značek z drogeri. Předm děkuji Eva

    OdpovědětVymazat
  21. Mohla bych tě poprosit aby si udělala video jak pereš štětce?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!