Červenozlatý vánoční makeup - video

by - 14 prosince

Ještě jednou fajn den všem,

přináším slíbené červenozlaté líčení, téměř v každém videu nebo příspěvku a líčení je v poslední době něco třpytivého, ale mohu vám slíbit, že příště to trochu prostřídám. zase si říkám kdy jindy všechny ty glitry a třpytivé stíny využít než na Vánoce a koncem roku či v plesové sezoně ;)......

You May Also Like

33 komentářů

  1. s tou nude rtěnkou je to dokonalé,ale ta červená rtěnka je moc pěkná - díky za tip :)
    Video je super,líčení určitě vyzkouším,povedlo se ti to :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super líčení, ale taky nejsem zrovna opálená( mám hnědé vlasy a hnědé oči, trocha opálenosti tam je, ale rozhodně ne velká...) takže nevím, jak by to na mě vypadalo, navíc jsem na to asi mladá, hlavně na ty rty. Třpytky, takové ty kýčovité nemusím, ale tpytivé stíny nebo stíne se shimer efektem mám moc ráda. Něco na tento zúůsob na očích vykouzlím, ale poněkud to přizbůsobím... Jiank krásné nvideo jako vždy, miluju když mluvíš. <3!

    krásný den,
    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi pekné, si strašne šikovná, a kľudne třpyť a glitruj aj viac, mne sa to páči, a nielen v "sezóne" :)


    GIVEAWAY whatluciadid.blogspot.com


    .

    OdpovědětVymazat
  4. hezké video;) ta nude rtěnka vypadá skvěle!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Aj ja mám trošku zo zlatou problém..no tak ju zbožňujem, že ma to neodradí..naladím k tomu zlaté doplnky - náušnice či náhrdelník..a je to! ;-)

    GIVEAWAY Rimmel Lipstick by Kate

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, líčení je super, no já tam dám i fialkový odstín, pusu nechám v nude odstínu:-). Myslím, že Ty se bát výraznějších barev nemusíš...kdyby si byla bledule a ještě blondýna k tomu jako já:-)

    Poppy

    OdpovědětVymazat
  7. S tou nude rtěnkou ti to podle mě sluší a určitě vyzkouším (:

    OdpovědětVymazat
  8. Je to pěkné líčení, akorát pro mě až moc výrazné. S tou nude rtěnkou je to hezčí si myslím :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jé, tuhle písničku zbožňuju :) A video skvělé, jen trošku méně sebekritiky, podle mě ti to sluší a bude slušet snad vždycky všechno :))

    OdpovědětVymazat
  10. Jak já miluju tvoje videa :-) .. a vždycky dojdeš s něčím, co mě navnadí a musím si to jít koupit! Tentokrát je to ta rtěnka od alverde, je dobře pigmentovaná? Mám úzký rty a hodně často dost červený, takže mi některý lesky nebo rtěnky skoro vůbec nekryjí, takže si převětšinou na rty nic nepatlám. :-/ Jinak je to super a je pravda, že s nude rtěnkou to bylo lepší :-) máš dokonalý oči :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ještě jsme se teda zapomněla zeptat, za kolik jsi ji pořídila? :-)

    OdpovědětVymazat
  12. to je cool super :)

    www.karissaworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Mě se to na tobě líbí, sluší ti to :-) Ale víc se mi to asi líbí s tou nude rtěnkou.
    Určitě to vyzkouším, zlatý stíny se mi moc líbí.
    Těším se na další video!:-*

    OdpovědětVymazat
  14. DOkážu si to líčení na sobě představit na vánočním večírku:)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahojky, ja asi budu jedina :-( ale me se to liceni opravdu nelibi.. asi mozna proto ze zlata neni zrovna moje barva.. ale mas strasne krasne rty:)

    Marki

    OdpovědětVymazat
  16. Tak nechci být za škarodhlída, ale mě se ta kombinace zlaté a tmavé červené rtěnky nelíbí. Možná jiný odstín té rtěnky k tomu.

    OdpovědětVymazat
  17. Jo a můžu mít dotaz ? Tedy spíš prosbičku. Mě by se na tobě strašně líbilo líčení do hněda. Nezkusila by si nějaký tutoriál do hnědé barvy na oči, bronz na tváře atd. a nějakou rtěnku hezkou k tomu ? Třeba se mi teorie nepotvrdí :D, ale myslím, že by ti to fakt seklo ;). Je to jen návrh.

    OdpovědětVymazat
  18. Více se mi k líčení hodí ten nude odstín. Ale skvělé líčení, jsi naše šikulka! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Dnes jsem úplnou náhodou narazila na tvůj blog, moc se mi líbí a myslím že tady budu častěji :) Nemůžu si pomoct, ale mám silný pocit že jsem objevila mou milovanou ztracenou Daisy...? Jsi to ty,žejo?? Jestli ne, tak se omlouvám :) Jestli ano, věř že jsem každý den chodívala na tvůj starý blog.. Marie

    OdpovědětVymazat
  20. mhhhhm, zlate oci by som nedala asi cele, by som to vytienovala s inou farbou:-)
    a ten ruz od alverde by som brala tiez, len keby u nas ta kolekcia bola, ze? joooj a tak moc sa mi lubi

    nechcem otravovat, ale rozdavat malickosti, keby chcete, tak kuk http://heidi-o-kozmetike.blogspot.com/2011/12/jezisko-menom-heidi.html

    OdpovědětVymazat
  21. Opět super video. A jsi kočka! :) Takových tipů, jak se namalovat teba na ples, opravdu super!

    OdpovědětVymazat
  22. Musím souhlasit s ostatníma, že s tou nude rtěnkou je to super, moc se mi to líbí a mně by ty zlaté stíny celkem seděly, díky za inspiraci :) A mimochodem, jsem totálně odvařená z těch řas, vypadají suprově, přirozeně, ale stále výrazné a dlouhé, prostě super :)

    OdpovědětVymazat
  23. Inspirace nebo náhoda? :)

    http://www.youtube.com/watch?v=sVitJIo6Y6Y&feature=youtu.be

    A není to myšleno Peti vůbec nijak zle, jen jsem ti chtěla ukázat, že DulceCandy to možná padne víc, protože je mnohem tmavší typ (přesně jak jsi upozornila, že to není make-up pro každého).
    Další videa uvítám, hezký večer!
    Monika

    OdpovědětVymazat
  24. Bohužel mi nešel vložit komentář k minulému videu, tak zkusím tady, ještě k těm rtům -super nápad! Přesně, jak psala Anonymní v 9:59 - jsi hodně nápaditá, líbí se mi, jak nikoho nenapodobuješ a děláš vše po svém, paráda.
    Mimochodem, máš krásně bílé zuby, můžu se zeptat, čím je bělíš? (nevím, jestli už jsi o tom náhodou nemluvila v nějakém tutorialu)

    OdpovědětVymazat
  25. Jinak se přimlouvám spíš k líčení, které sedí tobě, ptž to je vždycky nejlepší, když ukazuješ, co sedí tvému typu, myslím, že bledulek je víc, než si myslíš :-) a tvoje triky se jim hodí.

    OdpovědětVymazat
  26. @teensmajdicka: moc děkuju, ty jsi zlato :), máš pravdu, že s třpytkama se musí opatrně,ale já jim vždycky v zimě a koncem roku nostalgicky propadám :)
    @ivet: ta rtěnka má úžasnou barvu,ale nějak extrémně pigmentovaná není, musí se rty přejet vícekrát,aby byla barva vidět, takže jestli checš barvu rtů překrýt, nejsem si jistá, jestli by to zvládla, já jsem celkově dost světlá i rty mám spíš jen růžové, tak mně to stačí ;), jinak cenu si ted nepamatuju, ale mám to tu někde v článku, ale asi kolem 70Kč nebo tak nějak, kdyžtak mě klidně opravte :)
    @Bezega: jojo, teplá zlatá není úplně moje barva :D, souhlas, jinak tedy s tou hnědou máš určitě pravdu,jen s bronzem na tvář musím hodně opatrně, zvláště ted, nosím tohle líčení hlavně v létě a už tu mám určitě tutoriál na hnědé každodenní líčení a ještě další s hnědýma stínama, ted teda přesně nevím název,ale určitě jsem to dělala, hnědou totiž miluju, i když jsme s tím asi nudná, právě proto se ted v období večírků a plesů snažím dělat něco víc barevného a třpytivého :D....
    @Maruško moc děkuju ;)
    @Chupito: moc děkuju, tyhle řasy jsou moje nejoblíbenější, ani nevím,jestli se ještě vůbec dělají a prodávají a nevím co budu dělat,až je zničím :D
    @Moniko, to máš pravdu,jak jsem řikala, pro tmavší typy je tohle líčení super, strašně jí to sluší, přesně tak jsem to myslela :)! Jinak je to úplná náhoda, dokonce by se spíš musela opičit Dulce, neb tohle video už jsem měla natočené pár dní,jen jsem ho tento týden sestřihala, dělala jsem ho totiž společně s tím copem podle Sereny :D, ale myslím, že zrovna zlatá a červená je taková kombinace, že to napadne hodně lidí, jinak Dulce je nádherná a může si dovolit výrazné líčení ;). A ještě co se tak týká videí, ono se asi často stane, že třeba člověka napadne něco podobného nebo někde něco zahlédne a inspiruje se, je toho tolik, že je mi jasný, že se určitě někde něco podobného nebo stejného je :).
    @anonymní 18:37: moc ti děkuji,tak to jsem ráda, že je bledulek víc,já mám vždycky pocit, že jsem nejbělejší široko daleko, alespon z lidí co znám :D. Jinak co se zubů týče děkuji za pochvalu, bělila jsem Crestem . pásky a je tu na to článek "bělení zubů", tak kdyžtak mrkni :).

    Moc bych vám všem chtěla poděkovat a musím souhlasit, že i já jsem se rozhodně cítila mnohem lépe s tou nude rtěnkou :) a mrkněte na odkaz, co dávala Monika, přesně takhle jsem to myslela, na Dulce je to opravdu dokonalé! Krásný večer všem, zítra bude nové video :)

    OdpovědětVymazat
  27. Děkuji za odpověď na komentář, jak říkám - nemyslela jsem to vůbec nijak zle, chápu, že tohle je takové jedno z typických vánočních líčení, takže se tím youtube hemží :) Jen jsem chtěla dát odkaz, třeba pro porovnání právě těch typů pleti.
    Hezký večer Peti!
    Monika

    OdpovědětVymazat
  28. tvoje videa mám nejradši! :) strašně příjemně a smysluplně povídáš a ty nápady jsou super! jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  29. @Monika: však to je úplně jasné, v pořádku a pochopila jsem to dobře, vůbec nemusíš mít obavy :-*, já jsem ráda, že jsi odkaz dala, na ní je krásně vidět,jak to tmavovláskám sluší :)!
    @Jaycee: moc děkuju, to mě tší :)!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!