Jak na celulitidu - video

by - 19 prosince

Krásné pondělí,

dnes naprosto nevánočně, ale myslím, že vánočních témat je všude dost a tohle téma bude možná pro spoustu z nás po Vánocích užitečnější než líčení :D....tento týden plánuji ještě video na líčení Kate Moss z reklamy na její rtěnky a ještě jedny vánoční nehty.

Mějte fajn den!

You May Also Like

39 komentářů

  1. Super video:-) Ryor proti celulitidě je opravdu fajn, ale teď používám zpěvňující Niveu a ta je opravdu super, můžu doporučit!:-)

    Škoda jen že když se tyto výrobky přestanou používat, zase se ta potvora celulitida vrátí:-/:-D

    Marki

    OdpovědětVymazat
  2. celulitidu som nemala kym som nezacala brat antikoncepciu :/
    a jedine co mi pomaha, je kavovy peeling :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pravidelně se mažu tělovým krémem (jakýmkoliv) jen v létě, jinak sem strašně líná, ale ten rozdíl je fakt poznat.

    OdpovědětVymazat
  4. Super video, to by mne nenapadlo, na tohle téma video točit, ale bavilo mne. Sakra, je vůbec nějaké tvoje video, co by mne nebavilo(?) to asi těžko...
    P.S.: díky za komentář(e) na mém blogu, potěšila jsi mne :D

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,

    musím Ti dát za pravdu, je to opravdu malichenrnost...No na druhou stranu se chce každá z nás líbit:-) Já osobně doporučuju baňkování. Začala jsem na něj chodit kvůli bolestem zad, kde si právě paní z RHB centra všimla mých ďolíků:-), a tak mi to doporučila. Nevěřila jsem tomu, ale fakt to pomáhá. Je pravda, že na to chodím jen v jarní sezoně(taková přípravka na léto), ale jsem vždy spokojena. Ono to není zrovna levná záležitost, navíc čloměk musí překousnout i ty "cucfleky", ale fakt to stojí za to. Jinak se samozřejmě snažím hodně pít a zdravěji se stravovat. Z krémů, co se prodávají v drogériích, nevím o žádném zázraku, ale musím Ti dát za pravdu, že Koňská mast je skvělá a navíc velmi levná a dá se koupit už i v Teta drogérii':-)

    Děkuji za fajn video Poppy

    OdpovědětVymazat
  6. Ten začátek se ti fakt povedl :)..hrozně mě to pobavilo :D..hlavně to s těma komplexama :D..jinak já osobně s celulitidou už nic moc nedělám..jen jí nuceně netoleruju :D..nic mi na ní totiž nezabralo..tak jsem zkusila vysadit antikoncepci..a taky nic moc změny :/..tak dám ještě něčemu šanci a zkusím ještě ten skořicovej gel :)..ikdyž jsem teda lenoch na pravidelný mazání :D..
    Klára

    OdpovědětVymazat
  7. I když jí netrpím, na video jsem se koukla a jsi skvělá. Osvětlení videa je úplně v pořádku, hlavně že nám nějaké natočíš a ještě ti musím říct, že ti to moc sluší. Jiank super rady, jestli se jednou objeví, alespoň budu vědět, jak na ní! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Řekla bych, že to světlo nebylo špatný ;)

    Neznám holku, která by ji aspoň trochu neměla. Jednu dobu jsem pozorovala, že mám tak tlusté nohy, že zanikla, ale je tu zas. Souhlasím, že pomáhají masáže, má se prý masírovat směrem k srdci (od kolene nahoru), ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Péti,

    tak celulitida je jedno VELKÉ TÉMA a mohlo by se o ní mluvit do nekonečna :).
    Já osobně můžu doporučit masážní balzám proti striím a celulitidě od Dermacolu http://celulitida-a-strie.heureka.cz/dermacol-masazni-balzam-proti-striim-a-celulitide-enja-200-ml/
    Chce to ale opravdu dodržovat pitný režim a občasný pohyb...na mě funguje aplikace jen 1x denně před spaním. Nic před tím mi nepomohlo...ani Avon, ani Ryor, až Dermacol...ale každý člověk je jiný, takže myslím, že je nutné zkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  10. Super video :) zkusim ten skoricovy masazni gel :) a jenom staci masirovat to misto nebo musim zabalit stehna do alobalu a rucniku?

    OdpovědětVymazat
  11. zajímavé video,moc ti to v něm sluší a těším se na další video :))*

    OdpovědětVymazat
  12. Já to nijak neřeším, ale je fakt, že ji nemám nějak extra výraznou. Takže proti ní bojuji jen střídáním studené a teplé vody ve sprše (pro podporu toho lymfatického systému) a jakýmkoliv krémem co mám zrovna po ruce. Slyšela jsem ale, že je dobré na celulitidu i saunování s tím, že pak hupsnete do studené vody. Jinak souhlasím, že koňská mast je super a to nejen na tu celulitidu. Používám i tu hřejivou, ale i tu chladivou, sehnat se dají snad kdekoliv, mají je i v drogérkách :)

    OdpovědětVymazat
  13. Bohužel, na mě žádný krém nezabírá, jen pravidelný pohyb:-)
    Zvu vás na svůj GIVEAWAY:
    http://levanduleodlutense.blogspot.com/2011/12/giveaway-kosmeticky-balicek.html

    OdpovědětVymazat
  14. Docela pomáha skořicový zabal. Kelimek jogurtu a dvě lžice skořice, zamíchat a nanest, omotat folii. Vydržet 1Omin, oplachnout))

    OdpovědětVymazat
  15. no to jsi mě zas dostala, fakt jsem se pobavila! :-D
    jinak je mi 20, jsem vysoká, hubená, ale mám trochu širší boky a asi jsi mi pomohla odhalit období, kdy se mi celulitýda začala objevovat - s antikoncepcí! a fakt jsi se dost trefila do černého, protože je to pár měsíců, co jsem si toho začla nějak víc všímat - nebo se to trošku možná i zhoršilo tím, že jsem přestala pravidelně cvičit... tak si aspoň každý večer sprchuji nohy studenou a teplou vodou a začala jsem uvažovat o nějakym přípravku. děkuji za upozornění, že většina těch věcí z drogerek nefunguje /myslela jsem si to!/ a za tip na koňskou mast! máme jí doma, takže to hned vyzkouším ;-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. dobrý video! nechtěla bys natočit nějaké silvestrovske blaznive liceni a taky silvestrovske normální líčení, ne tak blaznive?

    OdpovědětVymazat
  17. Ja som už tiež trošku spozorovala že ju mám ..teda zatial to neriešim ...uvidíme neskôr...

    OdpovědětVymazat
  18. Opět skvělé video! Prosím tě Pěťko pochybuju, že ty nějakou celulitidu máš! :D Viděla jsem v létě v plavkách a pochybuju, že by jsi nějakou měla. Nebo jedině nějakou neviditelnou. :D
    Já ji mám, ale když cvičím, tak je to lepší. Dobré jsou i lymfodrenáže, ale ve formě stroje, kdy si oblékneš takové kalhoty a masiruje tě to samo. :)

    OdpovědětVymazat
  19. No, já třeba nejsem zrovna žádná chcíplinka (vel. oblečení 38-40) ale na celulitidu nějak zvlášť netrpím. I když mám silný stehna, nějaký ďolíčky objevím jenom když si fakt silně stisknu kůži. Takže ta váha asi fakt nebude primární důvod. Jinak od té doby, co chodím cvičit, (do posilovny, ale s kamarádama, takže mě to fakt baví) se to rozhodně ještě zlepšilo, takže cvičení taky vřele doporučuju :)

    OdpovědětVymazat
  20. Skvělé video, Peti. Mám 17, beru antikoncepci něco přes rok a ne že celulitida, ale ty mrchy strie se mi udělaly! Napřed na prsou, tak jsem začala používat nějaký krém pro těhotný na strie :D Ale kupodivu to zabralo, jsou pryč. No ale ted se mi objevily na zadku a stehnech, jsem z toho úplně neštastná :( A protože nejsem zrovna trpělivá a nemažu to každý den, tak s tím bojuju už dlouho a pěkně mě to štve :D
    Celulitidu zatím naštěstí nemám, akorá můj problém je, že jsem za tento rok šíleně zlenivěla a vůbec nesportuju, občas si zajdu zabruslit, občas jedeme lyžovat, v létě občas kolo. Ale zase chodím, všude a pořád chodím. No, uvidíme. Do novýho roku chci určitě víc sportovat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj taky mám strie a nevím co stím dělat...strasně se stydím..převlíkat na tělocvik mezi holkama které je nemaj :(..

      Vymazat
  21. Celulitidu mám! Je mi 20, antinu beru 5 let s přestávkama,cvičím,jím zdravě! Dřív jsem jsem se v létě potila v kalhotách a na bazén šla jen v šátku:D Teď už to neřeším,nekupuju drahý neučinný gely atd.. Přítel snad ani nevím že něco jako celulitida existuje:D

    OdpovědětVymazat
  22. Kamarádka mi jednou před cvičením půjčila takový nějaký podobný krém s chilli...no pálilo to jak čert a bylo mi šílený vedro z toho. ale asi to pak účinkovalo, spalovaly se ty tuky :)
    Vyzkouším ten skořicový krém, miluju skořici. A ten mají taky v lékárně?

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Peti, tvůj blog čtu již velmi dlouho... A myslím, že je skvělej...

    Řekla bych že ses pustila do tématu, do kterého se celkově moc nevidí... Já mám genetický problém s lymfatickými cestami a tak bych chtěla přispět svojí troškou do mlýna... :o)

    Především, celulitida se nedá odstranit napořád (asi jako strie ty už taky nikdy nezmizí) Celulitidu máme jakoby všichni jen u někoho je vidět a u někoho je tok lymfy v pořádku a tudíž není vidět...

    Antikoncepce bohužel ovlivňuje a to dlouhodobě i po vysazení... V podstatě, kdo objevil celu po antikoncepci (jakože díky ní) tak se ji bude špatně zbavovat... Lékařka mi řekla, že jsem si svoji nemoc rozjela právě díky antikoncepci... Objevila by se třeba při těhotenství (kdy neseš dlouhodobě těžkou váhu a to pomáhá snižovat tok lymfy, proto oteklé kotníky na konci těhotenství)

    Předepsala mi lymfatické drenáže (první 10 týdnů 1x za týden, a po té jedenkrát za 14 dní asi na 20 masáží, a nakonec to snížila na jednou za 3 týdny)... Pomohli mi asi o 2 konfekční velikosti a celu v podstatě zmizela... Taky je jasné, že interval jednou za 3 týdny budu mít po celý zbytek života (což je v běžném pracovním procesu dost pruda - asi jako když někdo musí chodit každý týden k doktorovi na nějaké vyšetření)...

    Co se sportu týká, tak chození, jízda na kole, plavání, jóga a tanec jsou jediné vhodné sporty na podporu lymfy... (což je taky dost hnusný)... Silové, zátěžové sporty jsou naprosto nevhodné stejně jako různé skákání, hopsání a jiné...

    Dříve celulitida byla určitě méně rozšířená. Především proto, že lidé více chodili, méně seděli a nebo stáli na místě v práci a celkově měli více pohybu - samozřejmě svou zásluhu má i stravování a znečištěné ovzduší a hromady "éček" ... Proto je teď celulitida jakoby častější...

    A nakonec jsem si nechala jednu perličku :o) Na celulitidu a poruchy lymfatického systému není vhodné horko (moře, sauna ani horké sprchování). Každý kdo na to trpí by se měl koupat ve vodě tak akorát a v létě vyrazit spíš do hor než k moři... A co se krémů týká, tak ty nefungují díky tomu co obsahují, ale díky samotnému faktu masáže, při které se aktivuje podkoží...

    Petro, moc ráda čtu tvůj blog, ale prostě jsem měla potřebu udělat osvětu, protože výrobcům "zázraků na tyto kosmetické problémy" se prostě nehodí šířit pravdu... :o)

    P.s: Splnění všech aspektů pro odstranění celulitidy a nebo poruchy lymfatického systému není možné splnit... ALE dá se s tím bojovat!!!

    OdpovědětVymazat
  24. Opět skvělé video. Juknla jsem jen v rychlosti, takže večer kouknu znova a pečlivěji :-) Ten skořicový jsem také měla, asi bych mohla zase pořídit.
    Ach jo....proč nemůžou mít celu chlapi :-D

    OdpovědětVymazat
  25. Holky, moc vám všem děkuji za vaše názory a další tipy na celulitidu, já to vezmu zas takhle hromadně, snad to nebude vadit :). Také moc děkuji za zajímavý komentář od zddenika, opravdu díky, moc poučné a je fakt, že všude je tolik informací, až jsou to v některých případech spíše dezinformace :D.Obecně bych také řekla, že jestli něco fungujer nejlépe, tak určitě masáže a také si myslím, že sport je vhodný, jen bych osobně vynechala silové posilování,ale třeba aerobik u mě osobně působí fakt dobře na tento problém nebo ten stepper, to bych opravdu doporučila. A jinak holky, buďme v klidu, někteří chlapi mají celu též :D!
    ještě byc h dodala k líčení, zrovna dnes nahrávám další návod na svátečnější výraznější líčení, takže návody určitě budou :). Krásný den všem!

    OdpovědětVymazat
  26. Super video... chtěla bych se zeptat jakou jsi dělala střední/vysokou školu a přesně obor? předem děkuji Jitka

    OdpovědětVymazat
  27. Zdravím:) mno já teda problém celulitidy řeším celkem pořád:D začalo mi to samozřejmě díky antikoncepci, ale mám to daný dost i geneticky, takže bych řekla, že se to spíš urychlilo:) Každopádně, ty krémy nemají za úkol hned vyhladit celulitidu, ačkoliv to teda většinou v reklamách uslyšíte:D ale mají za úkol právě zpomalit ten proces, protože je to jaksi nevratné a ten proces trvá dost dlouho a na tohle to prý teda zabírá, já používám taky krémy s masážní hlavicí i bez a mě příjde, že je to o dost lepší od tý doby co je používám, ale ruku na srdce, kdo z nás má nervy na mazání se dvakrát denně?? to je pak jasný, že ten účiněk nebude takový:-/

    OdpovědětVymazat
  28. asi takhle - je mi 15let a celulitidu mám teda hroznou. bohužel jí mám geneticky /asi teda../ takže vím že s tím nic moc neudělám, ale zkusím nějaké tvé tipy z videa;)
    PS: skvělý blog, úžasná videa;))*

    OdpovědětVymazat
  29. Mám 18 let, 50 kg a 170 cm a celulitidu stejně mám, takže na tom vážně nezáleží! Jinak děkuji moc za tip, určitě vyzkouším!

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Ahoj,
    super video, neuvažovala jsi, že by jsi natočila něco o striích? myslím si, že to je dost podobné téma tomuto a určitě to trápí také hodně z nás..

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj mužu se zeptat myslíte že parafínový zábal bylinný taky pomuže proti celulitídě? děkuji za odpoved :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím o odpoved na ivetka.eliasova@email.cz děkuji :-)

      Vymazat
  32. Musím souhlasit!!! Jedna z nejlevnějších a nejúčinnějších věcí proti celulitidě, která 100% zabírá i na mne je břečťanový Ryor!! Jsem typická hruška zmutovaná s celulitickým květákem:-))), ale tenhle přípravek dělá viditelné divy! Také doporučuji!
    VeronikasStyle

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Peti,
    dlouho sleduji tvoje videa a moc se mi líbí. Máš opravdu talent ! :) Je to déle co jsem viděla video o celulitidě, ale právě včera jsem si ho pustila znovu, protože díky antikoncepci, kterou jsem začala brát, mi připadá, že za poslední dobu se mi hodně zhoršila, snad nikdy jsem ji neměla tak viditelnou. No a dneska jsem letěla do lékárny, zkusit ten skořicový gel.
    Chci se tedy zeptat, lepkal ti taky tolik ??
    Odpověz prosím na sabovinka@centrum.cz
    Díky ;)

    OdpovědětVymazat
  34. S tou antikoncepci jsem slyšela,že je dobrá YAZ nebo YADINE,protože obsahuje latku,ktera odvodnuje pravě :) Bohužel jsou dost drahe.

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj,
    ty zábaly na celulitidu fungují nebo ne? Všude čtu o skořicovém zábalu. Nebo čokoládovém. Dle vašich zkušeností, funguje to? Děkuji!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!