Čertovský makeup - video

by - 05 prosince

Krásné odpoledne,

přestože jdu večer za anděla, rozhodla jsem se natočit ještě dnes ráno na rychlo čertovský makeup, protože jsem vám ho slíbila a myslím, že se dnes může hodit :).
Já jsem to pojala jako takového toho upocenějšího čerta z pekla, co chodí s Mikulášem, pokud byste chtěli tento makeup použít na maškarní třeba jako trošku více sexy čertici, určitě je třeba vyhrát si s konturami a nedávat vazelínu jako poklad, taktéž precizněji vystínovat oči a dát bázi pod stíny, já jsem to dnes nedělala, protože jsem neměla tolik času a chtěla jsem spíše variaci na klasičtějšího čerta od kotle :), ale myslím, že sexy čertici také ještě někdy příště udělám.

Mějte fajn den a doufám, že jste byli hodní a máte na večer připravenou básničku :)!

You May Also Like

43 komentářů

  1. Jo, rychle rychle, první komentík ! ;-) Moc povedený makeup, teprve dokoukávám na e-mailu :DD Jinsk jsem se moc těšila, až tě zase uslyším... <3 Abych byla pořád první komentující skončím moje kecání... Jinak tedy super video i mekeup, i všechno ;-)

    Hezký den a užij si večer s tim tvým suplováním anděla :))
    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. PS: hodná jsem byla(fakt!), ale stejně nebudu moc jíst dobrůtky, musím pořád držet jaterní dietu(mononuklelóza). To je ale nefér! No, ale snad se něco dobrého a hlavně sladkého najde... :))

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Teda ty jsi šikovná..jsi fakt úžasná. Já bohužel ležím doma nemocná, takže z andělů a čertů nic nebude:(...Moc si to s manželem užijte! Budeš krásnej andílek.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je super, šikovná! Ale viac sa mi páčiš ako anjel, čo si ukazovala už dávnejšie, nejako sa ti to viac hodí ;) Príjemnú zábavu!

    GIVEAWAY whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezký video si moc šikovná :).chtěla jsem se ještě zeptat v jakém rozlišení máš tu fotku na tom záhlaví pokud ti to nevadí prosím odpověz moc děkuji.

    OdpovědětVymazat
  6. wow,super líčení,jsi všikovná! :) ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Povedlo se - vůbec se nemůžu rozhodnout, jestli ti sluší víc tohle líčení, nebo to jak tu bylo nedávno s tím andělem...fakt moc hezký oboje dvoje
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  8. To je mazec! :D Tebe bych se bála, jsi pořádná čertice! :)

    OdpovědětVymazat
  9. ďakujem za inšpiráciu :) zajtra líčim dvoch čertov:)

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrej čertík :)) Je bezva, že jdeš za anděla, zdá se mi, že ve městech už Mikuláš a spol. moc nechodí, tak je dobré, že držíš tradici :) U nás to vypadá vždy tak, že když jde někde čert, tak po něm akorát děcka hází petardy :/

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to je mazec! Normálně bych se tě bála :D Ta červená tvář, to je hodně dobrej nápad ;) Zase před tebou smekám!

    OdpovědětVymazat
  12. jé to je super :) díky za typ :))

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. To je skvělý:) Jen bych to pak nechtěla odličovat:)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty si prostě úžasná i jako čertice! :D

    OdpovědětVymazat
  15. Tobě sluší úplně všechno :D.
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  16. Já jsem byla vážně hodná :-D
    Skvělé to je :-) Supr čertice.

    OdpovědětVymazat
  17. S Mikuláčem? WTF?

    OdpovědětVymazat
  18. jsi skvělá!!! :-)) úžasný, skvělý nápad, všichni si obličej jen černí, tohle je vážně originální ;-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. To je strašný, já se tě bojím i ve svých 23, co teprve chudáci děcka :D Andílek byl daleko lepší a více ti sedl. Ještě že jdeš za něj, mně se jako umaštěný čert vůbec nelíbíš :)

    OdpovědětVymazat
  20. :)) super nápad

    PS: VIANOČNÁ SÚŤAŽ na mojom blogu :)

    www.energiq.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj,

    no není to špatný nápad, ale já bych se na tom víc vyřádila...Akorát ty řasy se mi k tomu absolutně nehodí! Naopak ta paruka nemá chybu, vypadáš v ní čertovsky dobře:-)

    OdpovědětVymazat
  22. zapoměla jsem na autogram:-)

    Poppy

    OdpovědětVymazat
  23. Moc vám všem děkuji za krásné komentáře, bohužel zas odpovídám jen takhle rychle, protože jsem se ráno opět vzbudila s úplně červenýma očima, už se z toho vážně zblázním, takže musím od obrazovky pryč :(. Mějte fajn den!

    OdpovědětVymazat
  24. Ale jinak nějaká videa mám předtočená, takže postovat budu :).

    OdpovědětVymazat
  25. Hezký =) dneska jsem podle tvého videa líčila dvě čertice =). Měla bych dotaz jakým programem upravuješ videa? =) Předem děkuji za odpověď věřím že mi odpovíš, protože většinou máš obdivuhodnou trpělivost číst všechny komentáře a odpovídat =)

    OdpovědětVymazat
  26. Perfektní, jsi šikovná, což teda není žádná novinka :) Odličovat bych to ale asi nechtěla :D

    OdpovědětVymazat
  27. ahoj chtěla bych se zeptat kde si koupila paletku očních stínů COASAL SCENTS ukazovala si ji ve videu MY MAKEUP COLLECTION předem děkuji za odpověď

    P.S: moc hezké videa jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  28. Moc hezký lak na nehty!Jaký to je?
    Eva

    OdpovědětVymazat
  29. To je super! :) I přítel se se mnou koukal, ze zvědavosti. :D To jsi pořádná čertice, být dítětem, tak sei bojím. :)

    OdpovědětVymazat
  30. Já jsem si myslela že se mi to zdá když jsem omylem narazila na youtube na video ale koukám že to paní/slečna myslí vážně Bohužel je to všechno celkem dost velký peklo... a teď nemyslím jen ten čertovský makeup :-D Fakt hrůza, bože jak někdo může ztrácet čas tím, že točí videa s příšerným líčením a jak někdo další může trávit čas koukáním na to. Možná dobré triky líčení pro holky z E55 a nebo s retrospektivou 2O let... visage.mania@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. @Elizabeth College: ahoj, moc děkuji, doufám, že čertice dopadly dobře :) a jinak videa upravuji v Movie makeru :)
    @Evi je to OPI Merryberry Mauve :)
    @Veronique: jé, tak to děkuji, málokterý chlap by se na to vydržel koukat myslím :D a já šla večer za anděla,ale za čerta byl manžel a děti se ho celkem bály,to je fakt :D...
    @anonym 23:45: no, pokud budu předpokládat, že email je skutečně Váš a nebyl založen včera ve 23:44 za jedním účelem :D, tak musím konstatovat, že hrůza je vyjádřit se tímto způsobem, pakliže byste byla skutečně profík a taktéž bych upozornila na skutečnost, že já ukazuji realitu, žádnou retuš jako všechny fotky na většině vizážistických stránek, to mě vždy pobaví, když foto před je cvaknuté div ne mobilem a po je v ateliéru vyfocená profíkem a vyretušovaná až hanba, to je skutečně "umění".Ale faktem je, že jako reklama to možná působí, ačkoliv je to vlastně podvod, já se ale líčením neživím, takže je mi jedno,co si myslíte a pokud bych se tím živila, taky by mi to bylo jedno. Ale jsme přesvědčená, že jsi jen rýpal, který se snaží zaštítit "profi" emailem, takže good luck ;).

    Všem vám moc děkuji za krásné komentáře a ještě během dneška přibude video s vánočním makeupem :).

    @teensmajdicka:mononukleozu jsem také měla, pěkný prevít, ta dieta byla otrava, tak držím palce, at jsi c nejdřív úplně v pořádku ;)
    @Lenčaa: moc děkuji a přeji brzské uzdravení
    @Rezka.98: jejda, tak to neví, ale mám dojem, že původní velikost byla 800 na šířku ;), ale zaškrtla jsem přizpůsobit v nastavení, takže těžko říct,jak je to velké ted :)...

    OdpovědětVymazat
  32. je to super ale na mikulasa pre decka ani by som ta nepoznala :) ale mohla by si natocit este taku sexi certicu :))

    OdpovědětVymazat
  33. hezky, ale bez namalovani vypadas upa jinak! :D

    OdpovědětVymazat
  34. Hej, mazec, naprosto dokonalý a perfektní nápad s tím make-upem a stíny v něm :)) Všichni se vždycky jen napatlají něčím černým a finito, což ve finále spíš vypadá jako kdyby lozili kamnama, než jako čert, ale tohle prostě nemá chybu, prostě pekelný líčení jak má bejt :)) A skvělý video k tomu!! :D

    OdpovědětVymazat
  35. já si vždycky na sebe nanesu silnou vrstvu
    make-upu a do toho zamíchám stíny :)... A letos jsem si přes to ještě rozmazala řasenku a na rty si dávám rudou rtěnku :)...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!