Essence Crystalliced

by - 18 ledna

Fajn středu všem,

dnes mám pro vás pár věcí z limitky, na kterou jsem se hodně těšila a je to Essence Crystalliced. Koupila jsem ji v drogerii DM a ceny všech výrobků jsou, jak to u Essence bývá, lidové, pohybují se od 39 do cca 80Kč, alespoň mám ten dojem :). V nabídce jsou laky, bílá řasenka, nálepky na nehty s vločkami, čtvery tekuté oční stíny, dvoje sypké třpytivé stíny, tekutý rozjasňovač a tři lesky na rty.

Jakmile jsem tuhle kolekci uviděla na netu, bylo mi jasné, že něco si odnesu, už jen kvůli těm obalům se sněhovými vločkami, miluju všechno s vločkami a navíc je konečně zima se sněhem a i barevně tyhle produkty pdopoří zimní náladu. Všechno to jsou jemné a třpytivé barvy a proto jsem z té kolekce byla celkem nadšená a moc se mi líbí. Věřím ale, že moje nadšení plyne i z toho, že jsem hodně bílá a tak tmavší typy ho asi sdílet nebudou, neb některé věci, bych řekla, že budou pro ně hodně světlé.....


Produkty v akci:

-rozjasňovač tekutý Essence Liquid highlighter
-lesk Essence 03 Crystals on my Window
-stíny Essence 01 Frosted champaign + mono stíny Essence Get ready!
- řasenka Loreal Lash architect 4D
-makeup Unifiance Satin Creme La Roche 01
-tvářenka pěnová ELF tease
-korektor ELF Studio Concealer&Highlighter light




Tekutý rozjasňovač

Tohle byla jasná volba, tvářenky, rtěnky a rozjasňovače, to je něco pro mě :). Tento je tekutý, je ho 15ml a balení je s pumpičkou, takže praktické. Stačí ho opravdu maličko, je dobře a silně pigmentovaný. Barevně je to hodně třpytivá bílá, tudíž pro bledulky ideální. Pro tmavší pleť bych ho asi nedoporučila, přijde mi dost světlý. Za mě ale rozhodně produkt na jedničku, je krásně jemně krémový, neparfémovaný, dobře se roztírá, neflekatí, nezdrcává se a i když je hodně třpytivý, v malém množství vypadá báječně. Určitě doporučuji, o dost lepší než ELF Facial Whip, alespoň pro mě.


Třpytky glitter froster

Já bych skoro řekla, že jsou to takové hrubší pigmenty na oči, nejsou totiž tak extra jemné jako klasické pigmenty, ale ani to nejsou klasické třpytky. Na oči na bázi perfektní. Jsou tedy opravdu hodně třpytivé, ale jak už jsem zmiňovala, v zimě to mám ráda a tak s řasenkou klidně i na den :). Vzala jsem oba dva odstíny, protože jsem se nemohla rozhodnout a nelituji, jsou vážně krásné! Použít se dají i na tělo a vlasy, kdo sháníte třpytivé stíny, třeba i na ples, určitě po nich sáhněte. Báze pod oční stíny je ale nutností!







Lesk na rty 03 Crystals on my wWindow

Už jen ten název! :D Ano, jsem blázen a kupuji kosmetiku i podle názvu, opět jsem se nemohla rozhodnout mezi dvěma odstíny, tímto a 01 it’s a snow-woman’s world, i když myslím, že na rtech budou možná vypadat podobně. Lesk je příjemný, dobře drží, je trošku hutnější a malinko lepí, což by mohlo někomu vadit, ale já to mám právě ráda a zvláště v zimě, kdy rty potřebují větší ochranu. Barevně má lesk mléčný základ se spoustou maličkých růžových tpřytek. Musím říct, že se mi moc líbí, nečekejte ale žádné velké krytí, dodá rtům jen mléčný nádech a třpyt. Co mě ale nadchlo je i to, že tím, jak je lesk hutnější, tak vyhladí vrásky a rty působí hladším dojmem. Není to tedy nic úplně převratného, ale ten lesk je fajn a na běžné nošení teď v zimě určitě mohu doporučit.



Co říct závěrem? Určitě se mi tahle kolekce moc líbí a rozhodně bych ji doporučila k nahlédnutí v drogeriích :). A co na ní řikáte vy?

P.S. kdo ještě nevíte o mém FACEBOOKU, určitě tam mrkněte, postuji tam horké novinky :)

You May Also Like

78 komentářů

  1. úžasné :) Petí můžu se zeptat, kolik stojí konkrétně ty Třpytky glitter froster :):) děkuju moc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju a jaj, já ti nevím přesně :D, ale mám ten dojem, že asi 50Kč

      Vymazat
  2. Všechno vypadá skvěle :) Tak to abych rychle vyrazila do DM aby mi to tam někdo nesebral :D .. Jinak na fotce ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já se na základě tvé upoutávky dopoledne na facebooku vydala po obědě do nejbližšího DM a NIC! :( Přitom jsem četla, že ode dneška by kolekce měla být ve všech DM, v Rosmmannovi snad nemá být vůbec. Chjo, tak si ještě počkám. Ten lesk na rty se mi moc líbí a chci nějaké laky!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tahle kolekce vypadá pěkně, ty třpytky na oči se mi líbí ze všeho nejvíc. U nás jsem ale zatím tuhle kolekci neviděla, teď je tam Legends of the sky, a tam mě nezaujalo vůbec nic...ty barvy jsou všechny spíš na podzim. Tak se těším až k nám tahle taky dorazí :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mě naopak takhle kolekce moc nezaujala a u nás jí ještě ani nemají ...

    http://angellovely-things.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. ten rozjasňovač bych brala , ale jelikož je naše město stolet za opicema , tak v DMku na nějaké věci od essence můžeme zapomenout , což je docela škoda :)

    OdpovědětVymazat
  7. snad i u nás v drogerii najdu ten rozjasnovač :)

    OdpovědětVymazat
  8. Super veci :-) u nás o limitkách ani nechyrujú tak len vždy slintám pri počítači.

    p.s. Peti neber to prosím ťa v zlom a je aj dosť možné že ja mám nejako zle nastavené farby ale viem že rada používaš rozjasnovač pod oči len niekedy sa mi zdá že je ho trochu viac. to len taká moja poznámka :-)

    prajem pekný den :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je v pořádku, já ale rozjasňovač pod oči právě nějak moc nepoužívám :D, to je jen korektor většinou,ale je to tím, že já mám kůži pod očima bílošedoprůhlednou sama o sobě, kdybys mě ted viděla úplně nenamalovanou (možná se hodím fatku zas :), tak by bylo vidět, že bílo pod očima mám furt, jen když jsem nevyspalá,tak jsou ty kruhy fialové :)

      Vymazat
  9. sakra, zas musím do drogérky :-)) Doufám, že nezklamou a už to tam bude. U nás máme Essence jen v Rossmanovi, DM stávkuje či co..
    Péťo, nedá mi to a chci se zeptat jak děláš na nalakovaným nehtu ten hezkej čistej oblouček nebo jak to říct :-) Já když si to nalakuju, tak mě právě štve, jak mám třeba obarvenou kůžičku nebo je to tam křivý..děkuju moc za radu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta kolekce v Rossmannovi prý vůbec nemá být, tak nevím,nechápu ten systém,jakým ty kolekce uvádí a samotnou mě překvapuje, že u nás už byla, protože u nás většinou nikdy nic není :D...Jinak co se týče nehtů, tak já dělám oblouček normálně podle ruky, chce to jen praxi a pevnou ruku ;), kdyžtak opřít loket a nezajet až do kůžičky a nemít moc laku na štětečku. mrkni na video vánoční fialovostříbrné nehty, tak jsem ukazovala i povídala o lakování :).

      Vymazat
  10. Moc se mi líbí vzhled téhle kolekce, vločky jsou roztomilé :)
    Já si ale pravděpodobně nic z téhle limitky nepořídím, kosmetiku spíš nestíhám spotřebovat tak si musím na chviličku dát pohov :D

    OdpovědětVymazat
  11. můžu se zeptat, v jakém městě (jestli v Praze, tak kde přímo) si kolekci sehnala? Já na ní stále nějak nenerazila a docela se mi líbil ten rozjasňovač :) Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  12. Téda, tak něco z této kolekce musím mít! A jak na ní tak koukám, asi sáhnu po úplně stejných věcěch jako ty:-) Jen se bojím toho rozjasňovače, ačkoliv by mi měl vyhovovat, neb jsem též bledule a make-up mám v nejsvětlejším odstínu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec se ho neboj, když ho dáš maličko, vypadá krásně ;).

      Vymazat
  13. Jůůůů tak to si musím dojít do DM.. :) kolekce vypadá naprosto úžasně! A u nás v Rosmannovi už mají tu následující kolekci.. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak mne určitě zaujala. Třpytivé barvy to je taky něco pro mě. A na zimu a plesy jako dělané. Možná koupím ty třpytky, uvidím :) Snad se u nás objeví :)

    OdpovědětVymazat
  15. wow!:)
    skoda ze k nam to dorazi tak za rok:DD

    OdpovědětVymazat
  16. Kolekce je nádherná, jenže se pro mě nehodí, ale asi něco koupím a podaruji nějakou kamarádku:)))

    OdpovědětVymazat
  17. Ten rozjasňovač vypadá úžasně, mám už asi měsíc v plánu koupit si rozjasňovač (žádný nemám) a tenhle je jasný favorit, jsem bledá jako ty, zítra si pro něj zajdu, děkuju za skvělé fotky produktů na ruce, hodně to pomáhá při rozhodování. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda a věřím, že nebudeš zklamaná,je fakt super :)!

      Vymazat
  18. Úžasné!Jak jsem dopoledne na facebooku psala, že mě kolekce zatím nezaujala tak teď už se nejvíc třesu na ty třpytky:D Taky se asi nebudu moct rozhodnout, jsou krásné!:)
    A taky se chci mrknout po lacích, na internetu vypadaly pěkně:)
    Měj se pěkně:)

    http://myparadise-teresa.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem lakům zatím odolala, ale je mi jasný, že si ještě stejně nejspíš pro nějaký skočím :D....krásný den :).

      Vymazat
  19. Hned zítra limitku obhlédnu:)
    Bez nalepených řas vypadáš úplně jinak:)

    OdpovědětVymazat
  20. nedá se nic dělat, zítra zamířím do DM! :D a chci ti Peti poděkovat, protože od té doby, co sleduju tvůj blog a tvá videa, jsem se v mnohém inspirovala a v mých kosmetických taštičkách je díky tobě spousta nových a báječných produktů!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda a děkuji, moc mě to těší, i když tedy doufám, že mi nepřijdeš vynadat, že ti ruinuji peněženku :) :D....

      Vymazat
  21. Vypadá to luxusně, hned to půjdu omrknout :)

    OdpovědětVymazat
  22. Opravdu povedený článek, tahle kolekce už mne předtím moc zaujala! takže děkuji za postík :DD

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Wooow! Asi vážně potřebuju do toho Brna jet, nakoupit spoustu Essence kosmetiky! Stíny mě nadchly :)

    OdpovědětVymazat
  24. Tato kolekce mě také velmi zaujala,byla jsem jí kupovat se ségrou také v DM.A myslím,že je na zimu jak dělaná.Jsou to spíše světlé barvy,ale fakt je ten,že se to k zimě hodí,protože skoro každýmu vybledne pleť v zimě.Jinak sluší ti to.Ahoj.

    OdpovědětVymazat
  25. tedy dnes jsem tam byla a zapoměla jsem se podívat .. budu muset jít znovu :-D

    OdpovědětVymazat
  26. Rozjasňovač určitě musím vyzkoušet:)

    OdpovědětVymazat
  27. já dneska taky udělala nájezd na DM, ale musím popravdě přiznat, že jsem se neudržela tak jako ty. už bych se s tím fakt měla začít léčit :-) no ten třpytivý stín jsem si vzala jenom jeden, ten stříbrný, ale vidím že jsem udělala chybu a vrátím se i pro ten champagne. léčbu zahájím později :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, tak to se strašně těším na recenze :)! a já se sice relativně udržela,ale bojím se, že se pro něco vrátím :D.....

      Vymazat
  28. Mooooc krásné, a ta cena je přímo suprová

    OdpovědětVymazat
  29. Ty jemné barvy u téhle kolekce se mi vážně líbí:))

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  30. je to moc hezke muzu se zeptat kde si koupila tenhle Catrice I wear my sunglesse at night & Essence Circus Confetti a Essence Blue Addicted lak moc se mi líbí a nemuzu je nikde sehnat...Gabina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gabčo, Catrice jsem koupila v MY Tesco na Národní v Praze a Essenci normálně v Rossmannu, asi je štěstí, kde zrovna laky mají a nejsou vyprodané.....třeba CC u nás také nemají,ale Blue Addicted myslím měli.

      Vymazat
  31. Já mám z crystaliced lesk,takový ten s fialovým nádechem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jaký je? je vidět na rtech nebo je taky spíš takový průhlednější? :)

      Vymazat
  32. dneska jsem na to zrovna koukala a přemýšlela jsem nad těma lakama, ale nakonec jsem odešla s prázdnou :)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj,
    asi tady budu úplně za trapku, ale jak se používá ten rozjasňovač? Já tuším, že snad nad licní kosti. Ale třeba i doprostřed čela, nebo k nosu, na tváře??? Děkuji za radu. Jinak bych chtěla moc pochválit tuhle reportáž i celý Petřin blog, protože je fakt supr. Moc kvalitních českých blogů s někým tak sympatickým neznám :-) Líbí se mi, že Petra používá kosmetiku, která je dostupná všem, postupně mě však nutí neustále něco dokupovat, jako třeba ten rozjasňovač o kterým nevím ani jak ho používat. Ale prostě ho musím mít, jsem taky úplná bledule. Péťo, moc tě chválím, jsi velmi milá, hezká, sympatická a neuvěřitelně šikovná a nadaná. Navíc se na tvých stránkám vždy i pobavím a to oceňuji snad nejvíc. Držím Ti pěsti a jen tak dál......Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ivuš, moc Ti děkuji za krásný komentář :), moc jsi mě potěšila. Co se týče rozjasňovače, tak já ho používám hlavně nad lícní kosti a trošičku těsně pod obočí a případně nad střed horního rtu - dělá to pak dojem plnějších rtů. Do středu čela, nosu a brady se dá maličko použít také,ale opravdu lehkou rukou, v podstatě bych řekla, že co chceš,aby vystoupilo do prostoru a upoutalo pozornost, tam dej rozjasňovač, naopak, co chceš,aby ustoupilo, tak tam tmavý pudr nebo bronzer bez třpytek :).

      Vymazat
  34. Dúfam, že to bude aj na Slovensku, tie tiene sypké by som chcela :) Inak ti to veľmi pristane :)
    http://mynewbeautybook.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  35. Páni, vypadá to nádherně! Třpytky sice nemusím, ale tyto bych si nechala líbit :)

    OdpovědětVymazat
  36. Na tuhle limitku se opravdu těším, jen se jí zatím nedaří se dostat k nám do města :/ .. U nás je teď po limitce upírů, která mě nenadchla a vydržela tam nejdéle, limitka Legond of the skyes, ze které také nejsem zrovna nadšená. Z týhle bych si určitě něco vybrala a ne málo. Ty třpytkatý stíny sou moc pěkný :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně souhlasím ani jedna z kolekcí, co píšeš, mě také nenadchla, ale tahle jo :).

      Vymazat
  37. Dnes jsem si na tuhle limitku zasla do DMka a mam ten druhy lesk, jak jsi o nem uvazovala :) Je takovy "studenejsi" a ma ruzovo-fialove trpytky, na rtech vypada zajimave ... Myslim ze by ti slusel :)
    O rozjasnovaci stale uvazuji, ale ty laky na nehty me nezaujaly vubec :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Achjo :D,já to věděla, že se budu muset pro něj vrátit :D.....

      Vymazat
  38. Tak dnes jsem byla ve městě a nic...a jak si říkala o lepidle na umělé řasy..tak sehnat v našich drogérkách vůbec nějaké je umění...tak ted si budu hrát:) snad se neslepím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, proto já kupuji lepidlo na ebay, z drogerky mi žádné nevyhovovalo a jaké jsi nakonec sehnala?

      Vymazat
  39. to vypada krasne!!:)
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  40. Mas uplnou pravdu, vcera jsem ji take v DM objevila a hned jsem si odnesla hromadu veci, me osobne nejvic uchvatily laky na nehty v krasnych pastelovych barvach :) vice takovych kolekci !

    OdpovědětVymazat
  41. ach ten rozjasnovac uplne zavidim :( je to super kolekcia ale u nas nebude:(
    http://biancaprincipessa.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  42. Kde všichni berete essence u DMka?? Já to tam nikdy nenašla... Asi jsem slepá... Každopádně vzhledem k tomu že jsem bledší než nejbledší tak se mi moc líbí... Asi se budu muset na essence v DM zeptat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ten dojem, že Essence je jen ve vybraných DM drogeriích...

      Vymazat
  43. tak u nás v Boleslavi už bohužel nemají :-( Je tam už ta nová řada Legends of the sky.. ale i tak jsem samozřejmě pokoupila :-)) Vzala jsem paletku stínů a tvářenku..

    OdpovědětVymazat
  44. Já, bledule nejbledší, jsem včera naběhla do DM a.... NIC. Koukám napravo, nalevo... a pořád nic! Nezaujal mě jedinej odstín, ani vedle zbytky Vampire kolekce, Top Sealer, pro kterej jsem přišla tam nemají vůbec... každá určitě víte, jak nadšená jsem odcházela - s šampónem v akci, jaká koupě! (fňuk!)

    Cestou domů jsem poprvé zkusila shánět essence eshop... no, našla, no. Ten Top Sealer za 60Kč mě vyjde na víc jak pětikilo, mají toho tam až moc, kudla :D takže kdo má problém něco sehnat (bacha, reklama) a ještě neví, tak babybaby.cz!

    A pro paní majitelku blogu:
    Madam, Ty jsi ve videích tak milá a sympatická, že nemam ani sílu Ti závidět, že jsi navíc ještě krásná! Vážně skvěle se od Tebe čte a kouká! Díky dík!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D moc děkuji za komentář, pobavil mě i potěšil! Jinak ten eshop můžu také doporučit!

      Vymazat
    2. Souhlasím s komentářem na videa a jinak..na e-shopu sem ty limitky neviděla :/

      Vymazat
  45. Tuto řadu jsem viděla v Německu, když jsme byli lyžovat a lituju, že jsem si jí nekoupila. :( Nicméně zítra běžím do DM a okouknu to, ty třpytky Frosted champagne vypadají nádherně a lesk také! A pokud nebude v dm, mrknu na ten e-shop, jak píše slečna výše. :) A tyhle barvy ti moc sluší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už mám mezitím balíček doma, za tři dny i při platbě předem na účet, všechno bez problémů a hromada vzorků sebamed k tomu. Takže bez obav!
      (a stále to není reklama, jen doporučení, mizernejch eshopů je pořád zbytečně moc!)

      Vymazat
    2. Pravda, Verčo, bez obav ten eshop zkus, kamarádka také objednávala opravdu rychlé vyřízení a plno vrozků :).

      Vymazat
  46. Krásne! Najmä tie pigmenty..ako píšeš na zimu vhodné aj na deň, určite :-)
    Zistila som, že k nám táto limitka nepríde..najbližšie to bude vraj nejaká "ovocníčková".. škoda..snáď mi to tam vynahradia nejakým pekným výrobkom :)

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  47. Moc všem děkuji za krásné komentáře a jsem ráda, že se vám limitka většinou líbí, já se asi ještě budu muset pro něco vrátit :D....přeji všem fajn den a ještě dnes bude druhý díl videa o zimních favoritech - oblečení, pletová, vlasová a tělová kosmetika :).

    OdpovědětVymazat
  48. Ten rozjasňovač vypadá moc dobře. Jsem podobný světlý typ jako ty, takže myslím, že si pro něj taky zajdu :o) Jen se bojím, abych se po něm moc netřpytila :D

    Leah

    OdpovědětVymazat
  49. dúfam , že sa aj na slovensku dočkame ! :-)
    U mňa prebieha giveaway zapoj sa!:)
    http://bloomingflowers-ika.blogspot.com/2012/01/giveaway-vol1.html

    OdpovědětVymazat
  50. Me se klasicky nejvic libi laky a trpytky, ale predpokladam, ze u nas nikde nebudou:(

    OdpovědětVymazat
  51. Můžete mi poslat napsat adresu toho e-shopu? jako obvykle sem slepá :D děkuju!

    OdpovědětVymazat
  52. K tobě tyhle barvičky jsou. Já si koupila jen jeden lak, zbytek jsem si na sobě neuměla představit. I z toho laku mám pochybnosti, nejsem u sebe zvyklá na takové světloučké barvičky. Ale je to hezky něžné :-)

    OdpovědětVymazat
  53. Jsem ráda že nejsem jedinej magor co si vybírá kosmetiku jen podle názvu:D. Jinak ta kolekce se mi taky moc líbí, píšu o tom na blogu, kdyby ses chtěla podívat. Mám rozjasnovač a dva stíny. Ale asi se vrátím pro ty třpytky a lesk :D

    OdpovědětVymazat
  54. Po těch stínech se musím taky kouknout :D. Vypadají opravdu nádherně!

    OdpovědětVymazat
  55. Ty bláho tohle ti fakticky sluší :)) Hodně se mi to na tobě líbí..:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!