Garnier BB cream + srovnání s Dermacolem tónovacím krémem

by - 27 ledna

Příjemný pátek všem,



Konečně jsem dostatečně dlouhou dobu testovala novinku od Garnieru BB cream, abych vám mohla zodpovědně říct svůj názor na něj. Hodně jste se mě na něj totiž ptali a i když jsem zjistila, že BB krémy se to na netu v poslední době hemží, snad přežijete i můj názor :). Co je BB cream a že pochází z Asie asi už ani psát nebudu, jen ve zkratce, je to krém, který spojuje více funkcí (makeup, rozjasnění, denní krém, SPF, báze, korektor) v jeden produkt.



Já mám tento krém ve variantě pro světlou pleť, i tak je na mě ale ještě trochu tmavší a hlavně má dost silný žlutý podtón, takže k mojí růžové pleti barevně moc nesedí (ten stejný problém mám i s opěvovaným Garnier roll onem na kruhy pod očima). Chápu, že tyto krémy se nedělají v tolika barevných variantách jako makeupy, ale přece jen, univerzální tmavá a světlá barva pleti neexistuje, že…Musím mu ale zase přiznat, že krytí má natolik jemné, že se dá dobře rozetřít do ztracena i na mé růžové pleti a je nositelný. Konzistencí je to klasický krém, ani hutný, ani lehký, spíše tak něco mezi. Trochu mi vadí, dle mě, zbytečná parfemace, ale za chvilku to vyprchá, takže se to dá přežít. Cena v DM drogerii byla 269Kč. Pro shrnutí všech funkcí, co slibuje výrobce, uvedu je a moji zkušenost se slibovanou vlastností:

Nelekejte se, prosím,  fotky, je po ránu a v pyžamu :D....na druhé fotce mám ještě rtěnku od Alverde v odstínu 30 Rose z limitky Mademioselle.


denní krém – neumím si představit, že bych si pod tento BB krém nedala ještě pečující krém, možná v létě půjde samostatně, ale v zimě, pro mě a na suchou pleť, to nestačí. Zároveň ale musím podotknout, že kdo má naopak pleť mastnou a lesklou, zřejmě se bude po tomto krému dost lesknout a bude nutno přepudrovat.


rozjasňovač – ano, tuhle funkci plní dobře, po nanesení na obličej se pleť skutečně rozzáří a odráží více světla, moc se mi tento efekt líbí a pleť vypadá opravdu zdravěji a zářivěji


korektor – jemné krytí můžete očekávat, vlastně je srovnatelné s jakýmkoliv jiným běžným tónovacím krémem, co se krytí týče, jako korektor ale určitě nefunguje, pokud máte pupínky a výraznější kruhy pod očima, potřebujete určitě ještě klasický korektor


podkladová báze – částečně, krém nefunguje tak dokonale jako třeba báze od Lorealu nebo Dermacolu, nicméně trochu pleť vyhladí a zjemní, takže tato funkce by se uznat dala, nečekejte ale takový efekt jako u klasické báze pod makeup


opalovací krém – no nevím, opalovat bych se s ním opravdu nechtěla, má sice SPF 15,  já si na obličej dávám alespoň SPF 20, ale je pravda, že na léto, do práce nebo někam, kde se nebudete vyloženě vystavovat slunci, to bude asi dobrá volba


make up – ano, lehce krycí funkci má a pleť pěkně sjednotí




Co říci závěrem? Podle mě je to povedený tónovací krém, rozhodně mi to nepřijde takový zázrak, jak se všude uvádí, ale zase musím uznat, že je fajn a nelituji, že jsem si ho koupila. Tedy, kdo nemáte problematickou a extra mastnou pleť (na tu se podle mě prostě nehodí), určitě ho můžete zkusit, myslím, že zklamaní nebudete, ale nemějte přehnané nároky a nečekejte, že vám s pletí udělá zázraky :).



Ještě tu mám krátké srovnání s mým doposud nejoblíbenějším tónovacím krémem  od Dermacolu Shimmering toning cream v odstínu Natural, který používám v létě, neb teď je na mě moc tmavý. Pokud bych měla tyto dva porovnat, Garnier je trošku hutnější, ale lépe se roztírá a přizpůsobí pleti a také více pleť rozzáří, kromě toho mi i lépe vyhovuje odstín, i přesto, že je do žluta. Určitě také Garnier lépe hydratuje, po Dermacolu mám pleť více suchou. Krytí je zhruba stejné. Pokud bych si měla vybrat, beru Garnier, přijde mi lepší, ale je to samozřejmě jen moje osobní zkušenost :). Cena za Garnier o objemu 50ml je 269Kč, za Dermacol o objemu 30ml cca 120Kč.


You May Also Like

72 komentářů

  1. Ja mám doma taký od Nivei ale popravde som sa ešte neodvážila ho vyskúšať, lebo som ho dostala a doteraz som vlastne nechápala jeho využitie:) Ten krém vyzerá super, len ja mám z času na čas nepekné vyrážky a trocha sa bojím teda či by ich prekryl ale ako riešenie na leto mi príde ideálne, to si ma vážne nakopla :) Ale asi skôr kým si kúpim ten Garnier ( vyzerá vážne super) by som mala spotrebovať tú Niveu ( juj ale tá sa mi tak ako ten Garnier nepáči) Ale super post vážne si ma ,, osvietila" :) Ďakujem Peťka :)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no je pravda, že na vyrážky je asi lepší nemazat vůbec nic barevného a nechat to zahojit a plet nechat dýchat...ale jako tonovací krém je tento Garnier opravdu fajn

      Vymazat
  2. Super..vypadá to velice dobře to srovnání(fotka)Už jsem si ho teda taky pořídila ale o 100,-míň než Ty(VMD drog.)mám tu druhou tmavší variantu,taky mi přijde,že je to tmavší víc,než sem čekala,ale když se dobře rozetře,nevadí mi to :-)Parfemace mi přijde příjemná,je fakt,že za pár min,ji necítím...použ.narychlo ráno do mš a pak na to hodím make-up.Myslím,že je to fakt jako tonovák dobrá věcička...:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zapomněla jsem se podepsati-Olga :-)

      Vymazat
    2. Souhlasím na 100% :) a prosím tě,jak to, že jsi ho pořídila v DM o stovku levněji? Já ho viděla jen za 269,- :(...

      Vymazat
    3. Néé v DM,ale VMD drog.mají sklad ve Veselí n.Moravou,jakožto z Moravy,u nás je asi levněji,ale néé,mají i e-shop...http://www.vmd-drogerie.cz/

      Vymazat
    4. http://www.vmd-drogerie.cz/vmd-drog/eshop/0/3/5/27704-Garnier-Skin-Perfector-BB-cream-pro-normalni-plet-50-ml....důkaz :-)Olga

      Vymazat
  3. Zajímavé, ale podle mě se mi z toho udělají šupinky na tváři - tak jako snad u každého make-up, tonovacích krémů a dalších a dost mě to štve. Nikdy snad můj make-uo nebude dokonalý. Teď budu váhat zda si tento BB krém koupit nebo ne jestli má oranžový podtón tak to na mě půjde určitě znám jsem blená 365 dní v roce :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, zkoušela jsi báze pod makeup, třeba Satin od Dermacolu? Vždy jsem taky měla šupinky a po této bázi můžu mít makeup a vypadá bezvadně. jinak po tohle krému vážně šupinky nemám :), je celkem hydratační.

      Vymazat
    2. Bázi od Dermacolu mám, ale asi to s ní neumím i tak mám šupinky. Zkoušela jsem i pealing od Clean Clear, ale výsledek žádný za-to se mi spravilo akné tak, alespoň jedno pozitivum :-)

      Vymazat
  4. Opravdu bych chtěla mít tak krásnou pleť a po ránu,Peti:)Bohužel tady ty úžasné krémy nemůžu používat,protože potřebuju krytí,ale jak čtu Tvou recenzi,zkusím jako bázi pod make up...můžu se zeptat,jestli pleť příliš nemastí?Děkuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju,ale já bych řekla, že fotka je milosrdná :). Jako báze pod makeup by se to určitě taky dalo použít, neřekla bych, že by krém plet zmastil, ale samostatně na mastnou plet by se člověk určitě lesknul :).

      Vymazat
  5. Péťo díky za tuhle recenzi, já ho používám už pár týdnů a jsem s ním moc spokojená a do puntíku souhlasím se vším, co jsi napsala. Jsem taky bledá a mám hodně suchou pleť, žádné pupínky, takže za mě super, v kombinaci s korektorem od Garnieru. Zatím jsem na něj četla jen samé negativní ohlasy, takže jsem ráda, že někomu vyhovuje tak, jako mně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simčo, to bude asi právě tím, že když si to koupil někdo na mastnou mladistvou pleť, tak se vůbec nedivím, že mu nevyhovuje, na pupínky a mastnotu to fakt není,ale pro nás se suchou nepubertální pletí, si myslím, že je vážně dobrý :).

      Vymazat
  6. Škoda, že mám špatnou pleť a potřebuju větší krytí, na léto by to bylo asi ideální :)

    OdpovědětVymazat
  7. Je pravda, že tvé pleti dělá dobrou službu :), krásně ti sjednotil barevný ton pleti. Naajs xD

    OdpovědětVymazat
  8. Super recenze! Ten Dermacol mám také a samozřejmě tahle novinka BB o kterém všude čtu mě moc láká, ale stejně i po tvé recenzi si stále nejsem jistá jestli do něj půjdu ... nechám to uležet na jaro :D a pak uvidím :D:D

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Paráda, díky za článek :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Na recenzi jsem se moc těšila protože mě tenhle BB cream zajímá. Ale dívala jsem se u elfu na Studio Tónovací krém a doma mám Essentials lehký makeup. Myslíš, že by se daly trochu přirovnat k BB krému? Ten Essentials právě jen tak sjednotí pleť, nekryje a má SPF 15.
    Pěkný pátek:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terčo, tak mně ten Esencials tonovací od ELFu vůbec nevyhovoval, vysušoval, nepříjemně mi voněl, podle mě ten ELF je na mastnější plet než tento Garnier. Ale jinak co se krytí týče, to by se srovnat daly, ale ELF tolik neprojasní.

      Vymazat
  11. Konečně někdo kdo dal fotku celého obličeje před/po, díky! :) Uvažuju nad oběma a nemůzu se rozhodnout(potrebovala bych sjednotit mou normalni az suchou plet, zakryt kruhy, rozzaářit- co bys doporučila?:), najdu u tebe někde i takovoutu fotku s Dermacolem tonovacím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jaj, tak nevím,myslím, že s Dermacolem takovou fotku nemám,ale na suchou plet a prozáření se mi rozhodně jeví lépe Garnier, Dermacol je trošku sušší nebo alespon mou plet více vysušší, je tmavší a také přijde mi, že BB cream mi plet více rozzáří, i když ten shimmering od Dermacolu také prozáří, má třpytky. Výdrž je stejná, cena v porovnání s obsahem, pokud koupíš Garnier výhodněji než já, také srovnatelná :).

      Vymazat
  12. mám také oba ve stejných odstínech, a pro mě o chlup lepší Dermacol, ale je to spíš tím, že stojí polovinu a udělá mi stejnou službu jako ten Garnier, co stojí jednou tolik :) ale jak říkáš, záleží jaký typ pleti člověk má

    OdpovědětVymazat
  13. Na léto si ho určitě pořídím, snad se mi do té doby trochu ta pleť zestálí, zatím mám tipickou smíšenou pleť mastnou v T-zóně, ale už ne tolik jako dřív. A z tvé recenze jsem to pochopila, tak že je určitě lehčí jak make-up :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak bych to řekla i já, prostě tonovací krém nebo velmi lehký kréový makeup, rozhodně ale pokud se ti plet v T zoně mastí, bude třeba pudr, jinak by ses asi leskla :).....

      Vymazat
  14. super,díky za tento článek, pár recenzí jsem už četla, ale čekala jsem hlavně na tu od tebe. líbí se mi srovnávací obrázek, kde máš krém na obličeji, myslím, že jsi mě přesvědčila!

    OdpovědětVymazat
  15. Super recenze! Docela bych si ho i pořídila podle toho, co píšeš, tak by mi mohl vyhovovat. Ale po tom, co mi ještě stále nemizel ekzém, tak má strach s čímkoliv experimentovat na obličeji. uvidíme, každopádně díky za recenzi a za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  16. tvoje recenzie sú vždy super aj táto :) ja sa v tom absolutne nevyznám, pre mňa čo nie je v reklame alebo tak to ani nepoznám :( mám rada tvoj blog :)
    pekný post :)

    www.karissaworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj chtěla bych se zeptat, za 14 dní mám maturitách a nevím jak se nalíčit, mám bílé šaty a myslím, že k nim klasické kouřové líčení nejde a obyč řasenku a k tomu horní linky nosím denně, tak bych chtěla něco "víc" ale zase ne moc přehnané a výrazné, tak jestli by jsi neudělala nějaké takové líčení na videjko a pokud bys ještě chtěla i třeba nějaký učes, nechci drdol a vlasy mám tak po prsa. Tak kdybys nevěděla co natočit, doufám, že si uděláš čas. Děkuju :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mrkni na moje video se stříbrným plesovým líčením, takové líčení je podle mě k bílým šatům úplně bezvadné ;).

      Vymazat
  18. Peti, super recenze, žádný z nich jsem zatím neměla, ale až bude léto, tak určitě jeden z nich vyzkoušim. Mimochodem máš nádhernou pleť!:-) M.

    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  19. S tvojí recenzí musím souhlasit. Taky nelituji koupě, i přes hodně negativních recenzí, co jsem četla. Mě vyhovuje. Na léto, si myslím, bude ideální, protože v létě mi make-up není moc příjemný ve velkých vedrech. A s korektorem a pudrem je to ideální trojka :)

    OdpovědětVymazat
  20. Já za sebe jsem opravdu spokojená. Používám jej asi pět dní, ale nemohu si stěžovat. Pro mě plní všechny funkce tak jak má a kupodivu mám to štěstí, že mi sedne k mé pleti. Potřebuji žluté podtony, ne ty oranžové, které jsou skoro všude k mání (zmíním-li přijatelnější ceny).

    Jinak v Rossmanu jsem jej sehnala za krásných 199kč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. opravdu mě štve, že nemám Rossmanna v dosahu, DMko je pěkně drahé :(

      Vymazat
    2. Zdravím všechny dámy,
      na tento blog jsem narazila čirou náhodou po reklamě na Garnier SKIN perfect BB cream, o kterém jsem si hledala informace. Podrobnější popis a zkušenosti s výrobkem se vždycky hodí.
      Jen jsem chtěla přispět troškou do mlýna, že není třeba si hned kupovat výrobek v první prodejně, na kterou narazíte. Taky jsem se takhle už vícekrát napálila. Tento výrobek jsem našla ještě levnější na http://www.lekarna.cz/garnier-skin-perfect-bb-cream-50ml-normalni-plet/
      a jelikož tam sem tam nakupuji více produktů, tak je vlastně jedno, komu zaplatím poštovné. Samozřejmě při koupi jednoho produktu se to nevyplatí a vyjde to stejně, jako v obchodě.

      Vymazat
  21. vyzerá dobre,super recenzia!:-)

    OdpovědětVymazat
  22. Hledám nějaký vhodný lehký tónovací krém, moc jsem si chtěla koupit Dermacol, protože na něj čtu samé pozitivní ohlasy , ale je na mě extrémně tmavý . Ten výběr odstínů je opravdu bída.Vím, že máš suchou pokožku, ale nemáš náhodou nějaký typ na lehký tón krém pro smíšenou pleť ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já tím,jak mám suchou,tak bohužel mám osobně vyzkoušeny jen ty věci na sušší pleť,ale myslím, že právě ten Dermacol by byl na tu smíšenou celkem vhodný, ovšem na mě je také tmavý ted v zimě :(

      Vymazat
    2. Ano...Dermacol je na smíšenou ideální..mohu doporučit.

      Vymazat
  23. ještě že si udělala recenzi :) vypadá fakt skvěle,snad ho brzy vyzkouším :))

    OdpovědětVymazat
  24. uz jsem o nem cetla, vypada dobre!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, musím pochválit blok jsi moc šikovná opravdu nádhera, snad nejlepší blog co jsem kdy viděla a závidím ti ty laky, snad sen každé dívky :D No ale chtěla bych se zeptat co používáš na nehty že je máš tak silné a pevné? víš mně třeba narostou ale hrozně se mi štěpí, nevím, co stím? Děkuji předem. A ještě jednou, krásnej blog!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, moc děkuji, no já nic zvláštního nepoužívám, dávám podlak, dobrý je gel s vápníkem od Four Seasons a jinak klasicky barevné laky a rychlosušič, myslím,ž je to spíš genetika, než cokoliv jiného, alespon v mém případě, ale fajn jsou i vitamíny (např. Biosil nebo Eladen)

      Vymazat
  26. Už jsem o něm četla a zdá se mi docela fajn. Díky za recenzi, snad ho někdy vyzkouším! :)

    OdpovědětVymazat
  27. já jsem zase asi z jiné planety, protože jsem o těhle chytrých krémech milion v jednom nic neslyšela :D takže já nejvíc ocenuji, že už alespon vím o co jde a nalákala jsi mě k nákupy ;) :D
    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  28. taky ho mám a musím říct, že dokud mi nepřišel opravdový asijský BB cream, myslela jsem si, že je ten od Garnieru
    bohužel ale nemá s asijskými BB creamy téměř nic společného

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tomu věřím, proto chci zkusit i nějaký ten asijský ;), třeba právě uznávaný skin79

      Vymazat
  29. tk se mi zda ten dermacol lepsi...;-) Gabina

    OdpovědětVymazat
  30. I když se poslední dobou tento produkt objevuje všude, od tebe mi to vůbec nevadí a tvůj názor přežiju vždycky ;-). Já používám tónovací krémy(mám od oriflame very me, ještě jedno balení do zásoby :)). Láká mne i třeba od Balea, nebo Nivea, ale to je trochu mimo...
    No, tento BB krém od Garnieru bych taky docela zkusila, ale nevím, zda by to u mne bylo zatím potřeba a jestli bych do něho měla investovat i přes to, že si vystačím s tónovacími krémy. Takže pro mne asi ne, ale rozhodně mne tahle recenze potěšila a bavila ;-)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Sorry ale tady ti to opravdu nesluší...Navíc fotka před vypadá líp..

    OdpovědětVymazat
  32. super recenzia, čítala som na neho už všelijaké názory, ale na tebe vyzerá fakt dobre :)

    http://mynewbeautybook.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  33. Teď jsem na něj jednu recenzi zrovna dočetla a čtu hned tuhle. Ale vůbec mi to nevadí, krém mě zaujal a asi ho v blízké době vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat
  34. No teda, asi jsi mě do něj právě ukecala :) Myslím, aspoň podle fotek, že pleť mám dost podobnou tvé tvojí a ten efekt z téhle fotky mě docela dostal, je to fakt hodně evidentní rozdíl. Vypadá to, že by mi díky němu mohlo odpadnout aspoň pět minut líčení korektorem plus make upem. Díky za recenzi! :)

    OdpovědětVymazat
  35. presvedčila si ma, dnes som si ho bola kúpiť :)) skvelá recenzia! :)

    OdpovědětVymazat
  36. Súhlasím s eQ, dnes som si ho bola doobeda kúpiť, úplne skvelý je!

    http://impossible-dannie.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  37. škoda že mám mastnou pleť, protože mě láká opravdu hodně. ale už jsem četla na více blozích, že na mastnou pleť není, takže si asi budu muset nechat zajít chuť. škoda :-(

    OdpovědětVymazat
  38. Úžasná recenze. Jsem Ti za tento článek vděčná! :**

    OdpovědětVymazat
  39. Proč vůbec nepíšeš články? (teda hrozně málo)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože většina lidí chce více videí než článků :)

      Vymazat
  40. Moc vám všem děkuji za komentáře a určitě dejte vědět, pokud krém pořídíte,jak jste spokojené :).

    OdpovědětVymazat
  41. Súhlasím, zázrak to teda nie je :-) Ale dievčatá píšu, že sú oveľa lepšie bb krémy, takže ešte sa po nejakom porozhliadnem.. je to dobrá vec na cestovanie, alebo ak ráno ozaj človek nestíha a má 5 minut na skrášlenie.
    Aktuálne si ho miešam s inými makeupmi, pretože sa mi na ňom, páči hlavne tá hydratácia a rozjasnenie...ale? Potrebovala by som bledší odtieň :-))
    v Ázii by s ním teda podľa mňa neuspeli :)

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj, na základě tvé recenze jsem se rozhodla si krém koupit a zatím maximální spokojenost :) Odstín normální pleť je tmavší, ale jelikož jsem snědá tak no problem:)Tvůj blog mě baví a inspiruje:)

    OdpovědětVymazat
  43. Pořídila jsem a snad budu stejně spokojená jako ty. Máš senzační blog a moc hezká videa! jen tak dál, Peti.

    OdpovědětVymazat
  44. Dobrý den, děkuji za Vaši recenzi. Jsem sportovně založený typ a vůbec se nemaluji. Jsem ostuda, ale bohužel ve svých 24 letech si neumím ani nanést make-up. V létě se rychle opálím, ale v zimě mám takovou povadlou pleť. Proto jsem se Vás chtěla zeptat, jestli by jste mi tento krém doporučila? Nebo co bych měla udělat proto, aby má pleť přes zimu vypadala aspoň trošku svěžeji. Děkuji mockrát za odpověď! V.

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj Péťo, moc ráda se dívám na tvoje videa. Nevím jestli takové video už máš ale neviděla jsem ho, udělej prosím video o lacích na nehty. Díky moc

    OdpovědětVymazat
  46. petka, ahoj, prosim ta, co by si odporucala, aby to neupchavalo pory a nebolo drahe, nieco velmi lahke, som bledsi typ

    OdpovědětVymazat
  47. Moc děkuji za recenzi. Garnier BB jsem testovala zrovna dneska. Upřímně jsem čekala spíše průser, protože nemám zrovna suchou pleť - spíš smíšenou a s pár pigmentovými flíčky. Navíc jsem měla tester z časopisu v té světlé verzi a já mám pleť spíše tmavší. Co mě ale překvapilo - i přesto, že jsem čekala, že světlá verze na mě bude jako omítka, nestalo se tak. Odstín seděl, bílá jsem nebyla. Zvláštní. Neumím si potom představit, jak tmavá musí být ta medium verze. Pleť mi udělal pěknou, do horka to asi nebude - to bych se leskla, ale na chladnější počasí fajn. Co mi ale vadilo - celý den jsem cítila na pleti něco jako masku a pleť mě jakoby mírně svědila. Možná mi nesedla parfemace, a nebo prostě nezvyk, nevím:-(

    OdpovědětVymazat
  48. Já ten BB krém od Garnier používám a je celkem dobrý, ale zdá se mi, že moc dlouho nevydrží a moc se leskne. Nechci používat make-up, protože ráno nemám moc času, ale chci si koupit BB krém od Loreal.

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj Peťko, děkuji za info, koukala jsem v drogerii Schlecker na ten od Garnier, a myslela jsem si, že ten světlý bude na nic, celkem dobře se opaluji, a říkala jsem si, že ten neee. Každopádně děkuji, že jsi mě vyvedla z omylu :D Koupím si ten světlý, protože má barvu suprovou, skoro jako můj make-up. A navíc zajdu do Dm, protože ve Schleckeru stál 299Kč :))
    Díky moc za rady
    P.S. Je super, že máš stále nové a aktuální recence, ať už podle ročního období, tak i super novinek! Díky za to, že jsi :)))
    Tvá fanynka Bája N.

    OdpovědětVymazat
  50. Musela som sa sem pozrieť a nájsť si tú receziu, dnes som si na polku tváre "napatlala" tester v DM presne tento istý BB a nečakala som zázraky. Po ceste domov som sa pozrela do zrkadla a bola som milo prekvapená, pleť zjenotená, jemnejšia, rozžiarená. Mám normálnu až suchšiu pleť a asi do toho pôjdem, hoc to nie je pravé BB a teraz je i v akcii.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!