Plesový speciál - video

by - 08 ledna

Krásnou neděli,

nevím,jak u vás, ale já se stále povaluji, ještě mi není úplně dobře, ale už to není tak hrozné :), počasí stejně stojí za prd, tak mi to ani moc nevadí. Mám tu ale pro vás připravené jedno video, které se týká aktuálního témtatu a to jsou plesy, hodně si píšete o různé líčení a tak ještě než přijdou další tutoriály, připravila jsem si pár názorů i k šatům, botám a pod., doufám, že se vám video bude líbit, je zas jednou povídací a přeji vám příjemný zbytek dne :).


You May Also Like

52 komentářů

  1. Ty máš 165 cm ? Cože :O. Na fotkách mi přijdeš daleko větší !!! Já mám 168 :D.

    OdpovědětVymazat
  2. Jedno z nejlěpších videí.... moc se povedlo!

    OdpovědětVymazat
  3. Bezva video, díky za pár fajn tipů:-)

    OdpovědětVymazat
  4. to pocasi me stve. Timhle clankem a videem jsi me neskutecne potesila. Za dva tydny se chystam na ples, takze se to hodi. Diky :3

    OdpovědětVymazat
  5. Peti super video! My sa tento rok na ples nechystáme, takže to ide mimo mňa, ale určite budem ako poradca pri maminke a babke :-)
    Ja ani neviem povedať ktoré šaty či farba sa páčia mne..pretože ich je krásnych veľmi veľa a najmä každému sa hodí niečo iné. Veľa krát sa stalo, že šaty, ktoré sa mi nepáčili a následne som ich videla na nejakej dievčine..a tej teda sadli..no celkom som na tie šaty zmenila názor! :)

    ps: Dúfam, že sa nám potom pred plesom odfotíš ;-)

    GIVEAWAY Rimmel Lipstick by Kate

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezky jsi to shrnula...užitečné video! :( N.

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezké. Mám na ples jednoduché černé mini a vemu si k nim asi nude lodičky a zlaté doplňky, no uvidíme:)

    http://janebeautiful.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný video, už se těším na líčení =).
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Tak zrovna v tomhle videu ti to neskutečně sluší! :) já bohužel nemám na jakej ples jít:(

    OdpovědětVymazat
  10. Video je opäť krásne. Ja ale na plesy nechodím. Ako "princezna" som vyzerala jedine na stužkovej, ale to predovšetkým vďaka mojej kaderníčke, ktorá mi urobila prekrásny účes. Trvalo jej to asi 2-3 hodiny, ale výsledok bol kúzelný. Všetci sa ma pýtali, či mám príčesok a ja som hrdo hlásala, že sú to moje vlasy - a skutočne boli. Zuzka (moja dlhoročná kadernička) je v tomto smere kúzelník. :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Miluju ty tvoje kecací videa :D Jinak užitečný rady :) já mám na ples dvoje kratké šaty, jedny klasicky černý a pak jedny divočejši s leopardím vzorem, který nevím jestli jsou vůbec na ples vhodný, ale měla jsem je do tanečních.
    A v tomhle videu ti to fakt sluší! ;-)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, pěkné video :-) Dřív bych souhlasila, že šaty, boty a kabelka v jedné barvě jsou divná kombinace, ale teď jsem si koupila červené šaty s flitrovými detaily a pravděpodobně si k nim vezmu červené psaníčko a červené lodičky (ideálně nějaké třpytivé, pokud je seženu), jinak to prostě asi nejde :-D Černé doplňky mám, ale vzhledem k těm flitrům na šatech mi to přijde už překombinované, a nude doplňky se k nim také podle mě moc nehodí, takže poruším své pravidlo a půjdu celá červená :-) Nalíčená chodím stejně jen jemně, takže aspoň něčím to odlehčím. :-) Markéta B.

    OdpovědětVymazat
  13. Milé video! :) Jak to děláš, že ti to pořád tak sluší?! :D Já jsem taky nemocná, ale tak krásně nevypadám. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Skvělé video, je vidět, jak moc si na tom dáváš záležet..a strašně moc ti děkuji za zmínku..jsem moc ráda že se ti moje šatové kreace líbí:)

    A ještě jednou moc děkuji!!

    http://ina-tina.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  15. Já měřín 165,5cm:D jinak krásné video, ale já to určitě nevyužiju:(

    OdpovědětVymazat
  16. Nějak se mi to video nechce načíst, mrcha jedna, tak se na něj podívám zítra.

    OdpovědětVymazat
  17. Milá Peti, krásné video!
    Co mě teda nejvíc naštve je, když na slečnách vidím na plese lezoucí spodní prádlo. Myslím si, že v dnešní době už je na trhu tolik druhů variabilních podprsenek nebo bezešvých kalhotek, že takové chyby jsou prostě nepřípustné a naprosto pokazí celkový dojem. A tak často mívám tendenci jim ta lezoucí ramínka ustřihnout :D
    Hezký zbytek víkendu!

    OdpovědětVymazat
  18. Ukážeš nám fotografii ze svého maturitního plesu?.)

    OdpovědětVymazat
  19. Výborné video! Na plesy vůbec nechodím,byla jsem akorát na maturiťáku jinak mě to nebere. A kdybych šla s přítelem nevím jak bych řešila boty,jsem o 1cm vyšší než on. Běžně si na výšku mých podpatků nestěžuje ale občas něco zamručí:)

    OdpovědětVymazat
  20. Bože, tady ti to tak neuvěřitelně sluší! Kéž bys mi mohla dát aspoň trochu z tvojí krásy <3

    OdpovědětVymazat
  21. Parádní shrnutí. Já nebyla na plese ani nepamatuji :-( Ach jo.

    OdpovědětVymazat
  22. Mimochodem, moc ti to tam sluší.

    OdpovědětVymazat
  23. ty psanicka jsou krasny!!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj. Nepřemýšlela jsi někdy, že by jsi udělala sety clip in i nějaké levnější třeba za 999? :) A nešlo by to nějak koupit třeba jen půlka? Protože už od vás jedny mám a chtěla bych další,ale stačilo by jen tak trochu :) děkuji za odpověd

    OdpovědětVymazat
  25. Krásný (jako vždy:)). Se silonkama bojuju pořád-příčí se mi si je vzít do otevřených bot, ale většinou pak na plese mrznu! A když se rozhlídnu, tak zjistím, že je stejně většina holek má a vůbec to neřeší :) snad se letos překonám a vezmu si je :)
    Musím dojít k vietnamcům omrknout psaníčka, díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  26. Petí, opět hezké video :) Závidím Ti výšku a lodičky na těch skvělých podpadcích...já měřím 180cm a mám problém nějaké hezké plesové boty sehnat :( všechny mají podpatek min.10 cm,to se mi sice líbí,ale tak nějak v nich nemám odvahu vyjít :(
    Těším se na líčení! :)

    OdpovědětVymazat
  27. Já teda nevím, jestli jsem odněkud nespadla, ale mám nějak vryté do paměti, že jít večer do společnosti (dokonce na ples) bez silonek není vhodné..jako, taky mi přijde zbytečné to nějak řešit, důležité je cítit se dobře;) Kamča

    OdpovědětVymazat
  28. škoda, že nechodím na plesy :-(
    na videu si veľmi pekne nalíčená :))

    OdpovědětVymazat
  29. Budu se opakovat, ale opět skvělé video! Musím říct, že ti to tady obzvlášť sluší :) Hodně mě překvapilo, že máš jen 165 cm, myslela jsem, že jsi vyšší. Ale je mi to sympatické, já jsem taky prcek :) A ty boty a psaníčka jsou nádherné!

    OdpovědětVymazat
  30. Tak už konečně musím taky komentovat. Tvůj blog už mám v záložkách nějakej ten pátek a vždycky jsem jen tak nakoukla na jeden, dva články, ale teprv teď jsem ho "sjela" od začátku do konce a strašně moc se mi tu zalíbilo=)(=.
    Proto k Tvému staršímu videu Pin up look- absolutně nechápu, jak někdo může říct, že k tobě ta výrazná rtěnka nejde. Mně naopak přijde, že tobě takové sednou (s prominutím) jak... na hrnec:D, ale tak jasně, každej to vidíme jinak. Právě po takovém líčení jsem se sháněla také kvůli plesu;)(uchvátil mě totiž make-up, co měla Ch. Aguilera ve filmu Varieté, jak zpívá v těch zelených šatech- doporučuji k podívání), takže děkuji. Mně by k tomu sice seděla asi úplně rudá rtěnka, ale i s růžovkou to je skvělé.

    OdpovědětVymazat
  31. prosim pridej se k nám!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  32. Páni, krásné video! Sice se na ples nechystám, ale i tak mne moc bavilo ;-) Tvoje videa jsou vážně mojí drogou, a už se z toho snad nikdy nedostanu :))

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj moc hezké a přínosné video,ale chtěla bych se zeptat na něco trošku jiného.Chtěla bych nějakou bázi pod oční stíny ale nechce se mi objednávat ji ze zahraničí chtěla bych se zeptat jestli neznáš nějakou dobrou "drogérkovou" bázi.
    Předem děkuji ze odpověď.

    OdpovědětVymazat
  34. To bylo bezvadné video, ráda tě poslouchám :)

    OdpovědětVymazat
  35. A zapomněla jsem napsat, že mě taky dost překvapilo těch 165 cm, měříš stejně jako já a přitom mi podle videí a fotek připadáš hrozně vysoká :D

    OdpovědětVymazat
  36. vazne ? to by som nikdy nepovedala! Ja ze mas o 10 cm viac:) To je zlate:)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  37. krasne video a tie lodicky a kabelky su super :)

    OdpovědětVymazat
  38. Moc pěkná videa !!!!! samozřajmě celý blog je skvělí , ale videa opravdu úžasný

    OdpovědětVymazat
  39. Jen ne mini šatky, u nás jsou to samé mini šatečky stylu "čím víc zadku vykukuje, tím líp". Nevím, ale za mě tohle na ples fakt ee, to nezachrání ani sebekrásnější nožky.

    OdpovědětVymazat
  40. @@Markéta B. tak ono fakt záleží na konkrétním případu, tohle se strašně blbě zobecňuje, jinak je fakt, že černá je k červené celkem tvrdá, i když v učitých případech je to naopak super, třeba k mým červeným pouzdrovkám jsou černé lodičky moc hezké, co se týče nude doplňků, ty se mi červené líbí,ale co se flitrů týče,asi bych to taky volila do barvy, to je jiný případ a vážně by to bylo asi překombinované :)
    @Dášo děkuju,ale to video je předtočené, s tou rýmou bysme mi vůbec nerozuměli,to byla hrůza,ale už to celkem jde :)
    @Moniko, to máš úplnou pravdu, ono vůbec různě barevné vykukující nebo nepadnoucí spodní prádlo zbytečně kazí nejen outfit,ale i celou postavu ;)
    @my.angel.from.hell : to už je dávno :), moc fotek nemám a žádnou v digitální podobě a popravdě, trochu soukromí si chci také nechat pro sebe,ale můžu říct, že když jsem maturovala, vůbec se to takhle neřešilo, měla jsem úplně obyčejné dlouhé černé šaty bez ničeho, vlasy jsem měla navlněné a na puse se mi udělaly dva opary, takže žádná hitparáda a je to 12 let zpátky, dřív to bylo úplně jiné a také s úplně jiným rozpočtem než dnes, byla jsem oblečená naprosto obyčejně, nic ke koukání :)...
    @anonymní 22:45: ahoj, to bohužel nemohu, neb to nezáleží tak docela jen na mně :),ale děkuji za návrh, vnesu ho :)
    @anonymní 0:23: vysoké holky jsou krásné,já bych brala hned 10cm navíc, určitě se toho neboj :)
    @Kamčo, určitě, souhlasím s tebou, řeší se to moc :) a také jsem slyšela, že bez silonek ne, ale v tom případě asi jedině uzavřené lodičky, nevím, také to tolik neřeším :)
    @Dášo moc děkuji za pochvalu, to mne těší a musím teda říct, že já výrazné rtěnky hlavně ted v zimě ráda, takže je stejně nosím :D....
    @Rezka.98: moc děkuji, no bezvadná je ta klasická od ELFu ze základní řady, snad jediná věc co za ty peníze stojí :D plus ještě natural umělé řasy.....z drogerie je určitě fajn báze od Catrice a Essence, mrkni tam :) a pokud bys zavítala do Sephory, tam určitě také vybereš, třeba legendární Urban Decay Primer Potion
    @Elli Lightning: tak já samozřejmě nemyslím ultramini co z nich vykukují kalhotky,ale podle mě rozumně dlouhé mini pěkného střihu (třeba právě inspirace z těch 60´) vypadají bezvadně a rozhodně je škoda nosit jen dlouhé, nevidím na tom nic špatného,ale určitě se každému líbí něco jiného :)

    Moc vám všem děkuji za krásné komentáře a za pochvaly, jinak mne ost překvapuje, že mě chválíte, protože to světlo je strašné a i jsem měla celkem červené oči, tak bych řekla, že je to děs,ale nevadí :D. A překvapuje mne také, kolik lidí si myslelo, že jsem vysoká,ale pravda je, že tak na lidi asi působím, protože mi to říkají i známí, kteří mě znají osobně, že si myslí, že měřím víc :D....Přeji všem fajn den a dnes bude video na tohle stříbrné líčení :).

    OdpovědětVymazat
  41. ty jsi prostě úžasná!:) mě by zajímalo nějaké to líčení zlato-černé kouřové nebo to ala Audrey Hepburn...A jdu na ples už 20tého tak doufám že to stihneš zveřejnit:))

    A k těm podpatkům-já zase nesnáším podpatky a na ples jdu v lesklých černých balerinkách,nejen proto že můj partner je menší asi o 5 centimetrů i bez podpatků ale i protože prostě v podpatkách klopýtám jak kačena..a obdivuju tě jestli v takových botech vydržíš,já bych to teda nedokázala:D:) na(ne)štěstí jsem vysoká :D

    Těším se na další video:)

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj :)
    Chtěla jsem si nalepit umělý řasy, ale chtěla jsem nejdřív vyzkoušet drogérkový lepidlo, než si objednám něco z ebaye ;). Koupila sem ho samostatně - není to malej šunt přidanej k řasám. Jmenuje se to Quik Set od firmy Lash's. Problém mám s tím, že to vůbec nedrží. Dělám všechno podle tvého postupu lepení, ale jakmile je nalepím a přimáčknu, atd... Hezky se to začne ze strany odlepovat. Je to mnou nebo tímto lepidlem? Děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj, ty černý lodičky máme úplně stejný, koupila jsem je tak před 3 měsíci ve slevě. Doufám že budou pohodlný. Monika

    OdpovědětVymazat
  44. Strašně moc ti to na tom videu sluší :-) .Docela ti závidim tvojí výšku, já měřím 178cm a když si vezmu nějaké vyšší podpatky, tak vypadám jak žirafa :-)

    OdpovědětVymazat
  45. Moc hezky udělané video. Já na plesy chodím moc ráda a těším se, až zase na něj půjdu. Na plesy se oblékám hlavně podle toho co se mi líbí, sluší a cítím se v tom dobře. Nelíbí se mi, když jdu na ples a hodně žen tam je v černém. Mě se líbí barevné šaty, co jen tak někdo nemá. Když vidím tu záplavu černých šatů, tak mi to přijde, že se spíš hodí na pohřeb, ale když se jim to líbí, tak ať v nich jdou. Šaty se nechávám šít, protože když se koupí, tak je pravděpodoné, že je bude mít ještě někdo další a budou určitě podle mého vkusu. Mě se osobně nelíbí, když se na ples chodí bez silonek i do otevřených bot. Přijde mi to, jako kdyby šly v létě na procházku nebo jako u moře. Se silonkama mi to přijde vkusnější, i když to hodně lidí kritizuje. Těšímse na to zelené líčení:-). Alyx

    OdpovědětVymazat
  46. To je naprosto úžasné video a hrozně moc ti to sluší. S tou výškou to máš ale docela dobrý moje mamka měří 163cm a mě je 12 a zatím mám 155cm tak doufám že nebudu malá. Obdivuju ty vysoké podpatky. Jinak se mi líbí tvoje "pravidla" jak na ples s tou dýlkou šatů atd... Úplně s tebou souhlasím :). Anet

    OdpovědětVymazat
  47. Dobrý večer Petro, mohla bych se zeptat, kolik vážíte při těch 165 cm? Jinak moc fandím!
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  48. Dobrý den, mohla bych se zeptat na účes co máte na tomto videu? Mohla byste natočit jak jste ho dělala? Jinak sleduji pravidelně jak blog, tak videa a musím říct, že super. Hlavně recenze na kosmetiku jsou pro mě přínosné. Jen tak dál :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!