Renokin Lash Lash - sérum na prodloužení a růst řas

by - 11 ledna

Krásný den všem,



Dnes tu mám jen takový informativní článek. Jak už víte, moje řasy nejsou nic moc, už jsem si na ně několikrát stěžovala, nemám je ani dlouhé, ani příliš husté a tak, pokud chci, aby vypadaly dobře, lepím si umělé řasy vcelku. Proto, když mi byla nabídnuta možnost vyzkoušet přípravek na podporu růstu řas, byla jsem z toho nadšená, tímto děkuji firmě MEDAPREX za poskytnutí séra na růst řas RenokinLash Lash.

Dnešním dnem tedy začínám toto sérum používat a budu vás průběžně informovat o výsledku a také pokrok zdokumentuji na fotkách. Sérum se nanáší jednou denně, nejlépe večer na odlíčenou pokožku, nanáší se na celou linii řas a musí se nechat působit minimálně 4 hodiny. Budu nanášet na vrchní i spodní víčko. Musím říct, že jsem sama zvědavá :)…..ještě bych podotkla, že mám celkem červené a unavené oči od rýmy, ale to snad nebude pro porovnání výsledků vadit :).






A co o séru říká výrobce?

 Renokin Lash Lash je unikátní přípravek obsahující komplex patentovaných biomimetických peptidů, které dokážou řasy prodloužit, zahustit, dodat jmi pevnost a celkově zlepšit jejich kvalitu. Jedná se o permanentní prodloužení vlastních řas, aniž byste si museli přilepovat umělé řasy. Tento prodlužovač řas využívá novou technologii nanokapslí, takže se všechny účinné látky dostanou až ke kořenům řas a mohou tak podpořit jejich růst.

Účinky

Trvalé prodloužení řas o 20 - 50%.

Zahuštění řas a obočí.

Zlepšení kvality řas.

 Výhody

Nemá žádné negativní vedlejší účinky a je zcela bezpečný.
Při pravidelném používání vydrží 1 balení až 12 týdnů.
Určeno pro muže i ženy různého věku.

Možné aplikovat pro růst řas i obočí .

Viditelné výsledky již za 4 týdny.

Prokázaný účinek (in-vivo a in-vitro data).

Snadná aplikace, jednoduší než s kapkami.

Bez parabenů.

 Určeno pro

Přirozené prodloužení a zahuštění řas

Krátké a nekvalitní řasy

Výživa pro řasy již prodloužené nebo zahuštěné

 Složení

Dekapeptid - 10 - chrání vlasové buňky před stresem, UV zářením a dalšími vnějšími faktory. Dodává kořínkům výživu a řasy zpevní.

Oligopeptid - 54 - zamezuje vypadávání řas, obnovuje růstový signál a stimuluje vlasové váčky k růstu zdravějších řas.

Dekapeptid - 18: - vytváří nové vlasové folikuly aktivací růstového signálu.

Acetyl-Dekapeptid - 3, Oligopeptid - 42 - zlepšuje pokožku v očním okolí a kvalitu již stávajících řas.

Biotin (vit.H) - má léčivé účinky na pokožku.

Arginin - nenahraditelná látka, která je zodpovědná za přenos oxidu dusíku a přímé vylučování růstového hormonu, Urychluje obnovu buněk.

Obsah balení

5 ml séra





Mějte fajn večer a držte mi palce, ať mám řasy jako mrkačka :).

P.S děkuji za komentáře, odpovím na ně zítra

You May Also Like

33 komentářů

  1. som zvedavá na výsledok,teda :)
    inak máš krásne upravené obočie ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Třeba bude konec umělým řasám, to by sis oddechla viď :D Sama jsem zvědavá na výsledek :) Obočí máš opravdu krásné. Brzy se uzdrav!

    OdpovědětVymazat
  3. už se moc těším na výsledek... Sama jsem na toto koukala, ale dát za to 1000, aby to nemělo výsledek? To se mi fakt nechtělo ... Ale pokud to bude stát OPRAVDU za to, proč ne :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja taky musim zaodovat na to tvoje krasny oboci! (hlavne po dnesku, kdy mi muj spolubydlici, chlap, rekl ze si to svoje trham spatne, chjo O.o) A na serum sem zvedava, ja pouzivam My Lash Serum od Etude House a trosku to snad i funguje, ale taky mi z toho rasy jdou sejdrem (nevim cim jinym by to bylo:D) x

    OdpovědětVymazat
  5. Peťulko, já jsem toto sérum dostala k Vánocům a nemohu si ho vynachválit! Měla jsem 2 roky prodloužené řasy a rozhodla jsem se, že tomu dám na chvíli pauzu, abych je znovu zrenegerovala... Samozřejmě že po sundání jsem měla každou řasu jinak dlouhou, někde jsem měla i mezery, ale po třítýdenním používání séra mám řasy dlouhé jako kdysi a znatelně hustší :) Už se těším na tvé dojmy! Verča

    OdpovědětVymazat
  6. za mě více takových článků bez videa, na to nemám pokaždé dostatek času a přiležitost koukat(pořád je to video a k tomu potřebuji zvuk), takže super a já si zase ráda počtu! zajímá mě, jak to bude fungovat!

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to jsem zvědavá, jaký bude výsledek.. i když budu asi muset čekat hodně dlouho :D :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to jsem tedy zvědavá, používala jsem dřív taky jeden přípravek a úspěšnost? Žádná :-/

    OdpovědětVymazat
  9. jestli to tedy bude fungovat tak budu uvažovat o koupi :D

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to sem zvědavá na výsledek, Peťulko! :) Já mám řasy ještě řidší a kratší než ty.. je to hrůza děs :D :(

    OdpovědětVymazat
  11. Můžu se zeptat jak přidáváš počítadlo pod archiv napravo ? .. Moc by mi to pomohlo, už si mevím rady .. Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jsem moc zvědavá na výsledek! :)

    OdpovědětVymazat
  13. až toto bude fungovať, bude to povinnou výbavou každej ženy asi ako krém na ruky :) som zvedavá!

    OdpovědětVymazat
  14. eL.: Klikni na Design, přidat miniiaplikaci a vyber z nabídky Statistika blogu, je to asi třetí v pořadí :)

    OdpovědětVymazat
  15. To vypadá zajímavě. Přeji ti, ať se rychle vyléčíš :)!

    OdpovědětVymazat
  16. Taky si počkám na to jestli to pomuže a pak si to koupim:-).zrovna jsem na to včera koukala na internetu:-).a máš opravdu krásný obočí-závidim:-D.Weronika

    OdpovědětVymazat
  17. Holky, moc vám děkuju za komentáře a jsem taky napnutá jak kšandy, co to s mýma řasama udělá, protože kdo by nechtěl krásnější řasy, že :)......přiznám se, že jsem o tomto přípravku četla na internetu a vesměs si to všichni chválí, že to opravdu pomohlo, tak uvidím :). Já jsem měla kdysi Taliku na řasy a poprvé mi pomohla, ale co sjem ji měla podruhé, tak už jsem takový výsledek nepozorovala.Jinak děkuji za pochvalu obočí, s tím to mám zrovna jednoduché, jen vytrhnu chloupky, co jsou mimo, učesu nahoru a zastřihnu, jinak tvar mám takhle svůj, nic s ním nědělám :).Koukala jsem ale, že Renokin má i něco na rlst obočí a prý i toto se dá použít i na obočí.
    Co se týče statistik, tak je to desingu, jak psala Markvitka a přidat miniaplikaci nebo si můžeš vložit na web počítadlo, já mám dole toplist ;). krásný den všem!

    OdpovědětVymazat
  18. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  19. Momentálně jedu v Talice, takže mám taky očekávání, ale tak uvidím=).
    Do budoucna bych chtěla vyzkoušet toto-http://www.biora.cz/biohar-max.html. Vzhledem k tomu, jak je chválený Biohar na vlasy, tak asi ani na ty řasy nebude k zahození. No a potom občas koupím ricinový olej;)a ještě mě láká ta řasenka od Dermacolu a...toho by se určitě ještě našlo, takže přinejmenším děkuji za tip- řadím si ho do své řaso-záložky:)(:

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ten Biohar taky vypadá dobře, je fakt, že na vlasy je moc fajn :). Jinak co se týče té řasenky od Dermacolu - vyhozené peníze, někde tu mám recenzi, na mně to tedy nezapůsobilo ani omylem, nic mi s řasami neudělala. Ricinový olej je prý taky fajn,ale prý štípe v očích, já je mám docela citlivé, takže jsem ještě nezkoušela...

      Vymazat
    2. Jo vlastně to jsem četla u tebe tu recenzi. No ale ani ta mne neodradila=Djsem takovej maniak v tomhle, musím to vyzkoušet na vlastní kůži:D Tím riciňákem smíchaným s olivovým třeba měsíc, dva odličuju, ale může někoho dráždit, to jo.
      Jinak chválím odpovídání na konkrétní komentáře:)

      Vymazat
  20. Já mám sovje řasy dlouhé,zatočené a husté, takže aspoň něco:)) ale na výsledek jsem zvědavá:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to upřímně závidím a gratuluju :D, řasy udělají hrozně moc ;).

      Vymazat
  21. Týý jo, tak to budu s napětím čekat na výsledky :) Mých pět chudinek na každým oku by si zasloužilo společnost :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem taky zvědavá a taky bych to potřebovala :D....

      Vymazat
  22. Ahoj, miluju tvuj blog, tak doufam, ze to nevezmes spatne, ale prijde mi zvlastni, kdyz porad rikas, jak mas unavene oci, cervene oci, zanet spojivek, tak ze si porad ty rasy lepis. Podle me mas nadherne oci i jen s rasenkou a vazne to neni potreba (pokud nejde vazne o ten ples). Mozna by se ocim ulevilo, kdybys je na cas nepouzivala....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc ti děkuji, sice bych řekla, že řasy mám hrozný, ale i tak děkuju. No ono jde o to, že já to mám čistě jen z práce na počítači, mám hodně citlivé oči a jelikož pracuji na počítači hodně, tak mám z toho oči vlastně pořád podrážděné, řasy si samozřejmě nelepím každý den,ale jelikož to se stejně lepí na víčko na kůži a to lepidlo je pro mě absolutně nedráždivé, myslím si, že ani tak by to nemělo vliv,ale samozřejmě, pokud mám ty oči zrovna nějak víc červené, tak je šetřím a nelepím ani nemaluji, pokud to není nutné :).

      Vymazat
  23. Ahoj:) Jsi fakt super a děkuju (určitě za všechny), že se dáváš takovýhle typy, rady a nápady:) Mohla bych tě jen poprosit o dvě věci? Mohla by jsi ke svým videím dávat i ceny výrobků, popřípadě stránky, kde jsi výrobek sehnala. Vím, že jsem asi otravná, ale kolikrát něco hledám a maj to vyprodaný:( A druhá věc, neměla bys pár typů na účesy pro krátké vlasy? Děkuju moc a měj se hezky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji :), těší mne to. Ceny, pokud si budu pamatovat,tak dávat můžu, já to občas i říkám,ale ono je to těžký, přesně si ty ceny nepamatuju a tak si řikám, že se každý raději mrkne do drogerky či na net na cenu,ale určitě je můžu uvídět častěji :) a stránky, ty se snažím dávat, odkazy atd, jenže pak mi zas někdo píše, že je to reklama a já přitom třeba jen fakt dám odkaz, kde jsem to koupila, je to těžké :D....Co se týče krátkých vlasů, na tom jsem hůř, protože ty jsem vlasně nikdy neměla, takže se v jejich úpravě příliš nevyznám, tak nevím, zda bych byla dobrý rádce :)....

      Vymazat
  24. tak to jsem zvědavá, zda-li to bude fungivat mé řasy jsou taky takové nic moc a k úmělým jsem se popravdě ještě nedostala

    OdpovědětVymazat
  25. Jak to dopadlo? :)

    OdpovědětVymazat
  26. Taky jsem napnutá :-) prosím o info jaká je ta řasenka, dneska bych si ji měla vyzvednout v lékárně. Martina

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!