Tyrkysové "Tiffany blue" líčení a vlasy jako Audrey Hepburn - video

by - 02 ledna

Příjemný večer všem,

na vaše přání jsem vytvořila líčení vhodné na večer a na ples, laděné do tyrkysovošeda. Líčení není inspirováno Audrey, pouze jsem použila signální barvu :), líčení ala Audrey mám ale v plánu také. Účes je inspirovaný drdolem Audrey ze Snídaně u Tiffanyho. Bohužel jsem nenašla doma na sebe nic tyrkysového, takže tílko omluvte, ale o něj v tutoriálu nejde :).

Mějte fajn večer!

You May Also Like

52 komentářů

  1. krásné video:)
    máš krásnou sponku ve vlasech!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc podařené video!! Myslím, že na ples se hodí určitě!! :) Inspirovala jsi mě jak líčením, tak účesem! Vážně skvělé a nemyslím si, že by Ti toto líčení neslušelo - právě naopak!! Vypadá na Tobě úchvatně :)

    Jsi moje guru v líčení a tak jsem Tě chtěla požádat o radu. Byla bych moc ráda, kdyby jsi mi napsala, jak bych se měla líčit (denní líčení)....Něco, né příliš výrazného (ještě chodím do školy) Mám středně dlouhé, kaštanově hnědé vlasy a tmavě hnědé oči. Mám docela světlou pleť....Moc děkuji, jestli mi odpovíš :)

    Krásný večer, Stephanie :)

    OdpovědětVymazat
  3. No páni, úplná panenka, sluší ti to krasavice! A přijde mi, že tenhle typ líčení k tobě jde, i když je hodně výrazný;-).

    krásný večer,
    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší. Je to hodně výrazný, ale na ples se to podle mě hodí :).
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, toto líčení se ti opravdu povedlo a navíc ti nádherně sedí.
    Mám na tebe prosbu. Většinu líčení děláš na své oči, ale já třeba nemám tak nádherná víčka, mám je spadlá. Asi to špatně vysvětluji, ale moc dobře se to vysvětlit nedá. Proto Tě žádám jestli bys nemohla zkusit nějaké nádherné líčení, které by bylo nějaké universální. Děkuji Adéla

    OdpovědětVymazat
  6. Podle mně na ples je to uplně výborný, sluší ti tohle líční i dohromady ten účes - perfekt
    Musím vyzkoušet ten trik s bílou tužkou, zní to dobře :)
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj,

    no wow, to líčení je překrásné:-) Taky nejsem oblíbenkyně modré, ale tohle je opravdu paráda.

    Taky jsem Tě chtěla požádat o tutoriál na líčení alá barbie:-). Přítel mě totiž doslova odrovnal pozvánkou na ples, který bude letos ve stylu Barbie a Ken. Šaty problém nejsou, ale nevím si moc rady s líčením a s účesem. Už jsem hledala na you tube u Promise Phan a některých dalších, ale každá to líčení měla přehnané, prostě mi přišli fakt zmalované. Potřebovala bych něco jemnějšího.. šaty mám dlouhé antického střihu se stříbrným řekněme páskem:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ta tyrkysová ti jde krásně k očím, obzvlášť s tou šedou! :) Nebo to tak aspoň vypadá na videu, pokud to nezkresluje.. Takový drdol by se mi moc líbil i bez korunky na běžnější nošení, jdu zapátrat po tý vycpávce, musím si jí koupit :)) Děkuju za supr video!

    OdpovědětVymazat
  9. Zdravím, super blog. Již dlouho sleduji.
    Chtěla bych se zeptat jestli někdo neví o nějaké podobné rtěnce, která je v přiloženém videu - dostupné v Čr. Díky
    http://www.youtube.com/watch?v=JQeN3vBEJJ0&feature=mr_meh&list=PLD4541F7235FA19DB&lf=results_main&playnext=0

    OdpovědětVymazat
  10. Krása krása krása :) Petí, chtěla bych se tě zeptat, neudělala bych video na hnědé kouřové líčení a úpravu obočí? Mně se to nikdy moc nepovede :(
    Díky Míša

    OdpovědětVymazat
  11. to je super, musim zkusit:) konečně jsi mi ukázala využití pro tyrkysový stín od essence :D

    OdpovědětVymazat
  12. Já nevím no, mně osobně se tahle tyrkysová k Tobě hodí, mně se to šíleně líbí :D. Tu vycpávku chci taky, já tyhle drdoly nikdy neudělám, a když to teda už vypadá dobře tak to nevydrží :D...

    OdpovědětVymazat
  13. To je pěkné líčení! Drdol už jsem zkoušela dělat,mám na to spoustu vychytávek a nevím čeho ale furt mi to nejde:D Všimla jsem si jak sis dávala korunku že máš svaly.. Cvičíš? :))

    OdpovědětVymazat
  14. WOW krása a moc ti toto sluší!

    OdpovědětVymazat
  15. Je to nádherné líčení a líbí se mi i to tílko :)

    OdpovědětVymazat
  16. Moc hezké video!:)
    Já mám teda radši přírodní barvy, ale tohle vypadá fakt super


    http://janebeautiful.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  17. Jestli se chcete doopravdy pokochat jak se pěkně nalíčit, doporučuju kuknout sem http://www.youtube.com/user/panacea81 nebo sem ;) http://www.youtube.com/user/michellephan?blend=1&ob=4 ... "stojí to za to" :)

    OdpovědětVymazat
  18. Celý vzhled je naprosto úchvatný, ale koukám, že žiju celý život v bludu- myslela jsem, že tohlevje teal nebo zelenkavá a tyrkysová, že je víc do modra..?

    OdpovědětVymazat
  19. teda.. nádherný! doopravdy tohle je moc povedený!

    OdpovědětVymazat
  20. I love Audrey Hepburn! Thanks for posting!!

    -kim
    found the route

    OdpovědětVymazat
  21. Veľmi pekné :-) Ako si povedala..tak jednoduchý účes a tak efektný! Veľmi ti pristane.
    Ja teda tyrkysovú nemám medzi tými najobľúbenejšími farbami na oči..ale je veľmi príjemnou zmenou..oživením líčenia..ja som ju využívala najmä cez leto :)

    GIVEAWAY Rimmel Lipstick by Kate

    OdpovědětVymazat
  22. Skvělá inspirace. Krásné video. Povedlo se ti to. A na líčení ala Audrey se moc těším!!!! Miluji jí.

    OdpovědětVymazat
  23. @Stephanie: moc děkuji :), to jsi mne moc potěšila. Co se denního líčení týče, osobně bych byla pro nějaký přirozené odstíny do hněda a béžova, mohla by ti slušet i béžovorůžová, filaková, světlejší do vnitřního kouktu, o chlup tmavšího do vnějšího a černou nebo hnědou linku na horní víčko, trošku broskovorůžové tvářenky na líčka a lesk nebo nějakou přirozenou rtěnku a šla bych :). Podle tvého popisu budeš ale asi výrazný typ a tak bude třeba stačit jen ta řasenka, tvářenka a lesk, myslím, že do školy není nutné to nějak moc řešit, takže bych asi chodila co nejpřirozeněji, já jsem se třeba do školy nikdy nemalovala, ani řasenku, maximálně jaký lesk na pusu (vlasně jo,na vš jsem se malovala,ale protože jsem byla snad jediná a ostatní do mě ryli,tak jsem se na to pak vykašlala :D)…Jinak mrkni na má starší videa, takové běžné líčení tam mám několikrát :).
    @Adélko, na ta zapadlá víčka se vás ptá taková spousta, že určitě něco natočím,jen jak už jsem psala, problém je v tom,že když to budu dělat na sobě, tak to nebude mít ten efekt, potřebuji někoho se spadlýma víčkama jako modelku :), ale možná se pokusím i na sobě….
    @Kirasko, moc děkuju. Jinak co se Barbie líčení týče, je to super nápad a určitě něco vytvořím, akorát tedy vzhledem k tomu, že to bude Barbie, tak to asi bude do růžova a abych se přiznala, nějak si neumím představit k růžovému líčení ala Barbie antické šaty, teda alespon tak,jak jsi je představuju já :D, mně by k nim šel spíš nějaký volný uzel z navlněných vlasů a líčení jemné decentní v přírodních tonech (popř. ještě tak něco do zlata či stříbrna) s černou horní linkou a nějakou přirozenou pusou, tak ted nevím :D, ale líčení ala Barbie v nějaké jemnější verzi určitě ráda udělám, na to se těším :), ale řekla bych, že u té barbíny je to právě o té kýčovitosti…..
    @antigram: já mám od Catrice 180 Meet Violeta, což je fialková se stříbrným shimmerem, je maličko světlejší naž ta, co ccheš,ale koukla bych na kosmetiku Catrice např. 170 Play the Plum
    @Míšo, moc děkuji, můžu,ale mám ten dojem , že hnědého líčení tu už mám docela dost, nejsem si teda jistá, jestli v kouřové výraznjěší variantě, to asi ne, takže si píši na seznam :), ale jemnější denní tu určitě je, mrkni do starších videí. Jinak co se úpravy obočí týče, to tu také někde už mám v článku, já si obočí příliš neupravuji, roste mi do tohoto tvaru samo,jen shora zastřihnu a vytrhnu nějaký zbloudilý chloupek zespod :)
    @Jeannette, jejda, děkuji, no cvičím občas,ale na ruce do teda dost flákám, to mě nikdy nebavilo, potřebovala bych víc zpevnit paže, hlavně spodní stranu…..
    @Dejni, děkuji a jak jsem řikala ve videu, at si to každý nazve dle sebe tu barvu :D, ono to video barevně malinko zkresluje, řekla bych, že ve skutečnosti jsou ty odstíny malinko modřejší, ale jinak tyrkysová je u mě prostě modrozelená v různých odstínech a intenzitách, ale věřím, že každej to má jinak :D…
    @anonymní 21:59: Michelle a Panaceu si myslím, že všichni znají, líčí nádherně, ovšem ve většině případů dost výrazně, jen mám takový dodatek :D, když se výrazně nalíčí američanka, tak tu nad tím anonymové budou achat a když předvedu výraznější líčení já, tak mi napíšete, že vypadám jak „k…a“ jako minule, takže asi tak, je to celkem dost trapné ;).

    Moc všem děkuji za krásné komentáře a jsem moc ráda, že se vám líčení líbí, přiznám se, že i já jsem se v něm cítila dobře,ačkoliv na tyhle barvy nejsem a mít k tomu šaty, tak si líčení na ples určitě v těchto barvách udělám :).

    OdpovědětVymazat
  24. Jsi skvělá. Sympatická, s obrovitánským citem pro estetiku, je moc příjemné Tě sledovat, úplně se vždycky křením, když se dívám na video. Opravdu inspirativní!!

    The Diary Of Pie Rette

    OdpovědětVymazat
  25. Nj, je pravda že se Michelle Phan a panacea ličí výrazně :), ale jim to prostě sedí! Tobě ani moc ne ;)... a já jsem o to bě nepisala, že vypadáš jako noo tamto xD ... decentnější líčení máš lepčí :), jen můj názor, žádné nadávky :)

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj ,toto líčení je nádherné! A prosím, jak se jmenuje ta písnička jak tam máš ? A kolik ti je let?

    OdpovědětVymazat
  27. Chmm, tak jsem si zagůglila a hluboce se omlouvám, co já vidím jako jasnou zelenkavou oni mají patentováno jako světle modrou:-D
    http://www.wisegeek.com/what-is-tiffany-blue.htm

    Jinak jsem včera byla líná vypisovat, protože jsem byla jenom na ipadu, ale tohle je vzhled, ze kterého jsem si zatím nejvíc sedla "na prdel"- sluší ti neskutečně, jak ty barvy, tak účes a ta tiarka je naprosto rozkošná. Myslím, že si k tomu prostě musíš sehnat šaty a vyrazit na ples princezno!;-)

    OdpovědětVymazat
  28. ahoj Peti :-) Prosim sprav video ako pomoc pre mňa :) vo februari idem na ples a mam čierno sivé flitrované šaty http://www.iwearsin.com/product_info.php?cPath=34&products_id=390
    pokožku mam tak ako ty velmi bledu miestami priesvitnu a oči zeleno hnede.Ake ličenie by si mi doporučila?:)

    OdpovědětVymazat
  29. to líčení ti fakt sluší! ;-)

    OdpovědětVymazat
  30. Mockrát děkuju Petro!! Určitě si vezmu vaše rady k srdci! Ještě jednou moc děkuji :) Myslím, že je výborné, že se dělíte za svými zkušenostmi s těmi, co potřebují nějak poradit nebo tak...Chci říct, že je určitě skvělé, to co tady na blogu děláte a hlavně že to má smysl - protože v dnešním světě, se nenajde moc věcí, co by měli nějaký smysl...Děkuji a přeji hodně štěstí :)

    Stephanie

    OdpovědětVymazat
  31. jééé,tak tohle vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  32. Nádherné:) určitě taky vyzkouším! :))*

    OdpovědětVymazat
  33. Úžasný makeup, musím ho co nejdřív zkusit, uvidím jestli mi tahle modrá bude slušet:)
    A ten drdol si občas dělám, je super!:)
    Sluší ti to:)

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Petro, chválím líčení, vypadá to moc pěkně :-) Mám takovou otázečku, nemohla bys mi prosím poradit nějakej tip na líčení k šatům antickýho stylu? Blíží se mi maturitní ples a já si zatím nevím s líčením rady:-) Děkuju mnohokrát předem a přeju hezkej zbytek dne.
    Anička

    OdpovědětVymazat
  35. Nejlepší líčení, Peti, fakt že jo! Moc moc ti sedne, tyrkysové se neboj. A ten drdol, to je třída, tu vychytávku si musím už konečně koupit :)

    OdpovědětVymazat
  36. Sluší ti to, ale řekla bych, že jsi spíše výjimka, že tyrkysové stíny holkám obecně moc nesluší. A účes je pěkný.

    OdpovědětVymazat
  37. Opět tu achám nad krásným líčením. Moc ti ta tyrkysová sluší a obdivuji, jak umíš oko krásně vystínovat :) Tip na účes se hodí, už jen sehnat tu malou korunku. :)

    OdpovědětVymazat
  38. Jeej :) Prvykrat som sa tu nahodou ocitla a vidim, ze tu este zabludim :)

    OdpovědětVymazat
  39. Moc vám všem děkuji za krásné komentáře, dělají mi oprvadu radost. A také jsem moc ráda, že se vám tohle líčení tak líbilo, přiznám se, že i já jsem se v něm cítila dobře,ačkoliv tu tyrkysovou moc nemusím :D. Zase odpovím tak nějak dohromady, opakuje se mi totiž hodně otázek a během posledních dvou dnů mi přišlo na mail asi 50 zpráv,jak se nalíčit a učesat k takovým a takovým šatům. Rozhodla jsem se tedy, že udělám serii plesových líčení v různých odstínech a takyé udělám takové video shrnutí o plese, líčení, barvách, účesu, bude to samozřejmě jen můj subjektivní a laický názor! Zároveň se omlouvám, že nestíhám na vše odpovídat, já jsem hrozně moc vděčná za všechny zprávy,opravdu se snažím na vše postupně odepsat,ale někdy se to nedá stihnout,mám také práci a musím dělat i ještě další věci, takže moc děkuji za pochopení. Ještě dnes přibude nové video s účesem a pak opět líčení :). krásný den všem!

    Jinak písnička se jmenuje Moon River - Hanry Manchini, je to uvedeno na konci videa ;). A je mi 31 let.¨
    Iko, záleží také na tom,jaké máš doplňky a jaký jsi typ (asi taková sněhurka? :) a co budeš dělat s vlasy, šaty jsou moc krásné! Kdybys to ladila do rockovějšího, rebelského směru, tak bych udělal kouřovky, umělé řasy, nebála bych se dát na víčko trochu šedostříbrných glitrů, výrazný náramek, takové ty gladiátorky boty na vysokém podpatku a vlasy velké vlny, spíše nedbalé, něco na zpúsob Sereny z GG. Kdybys to chtěla v uhlazenějším stylu, dala bych světlejší šedý třpytivý stín na horní víčko na celé a černou linku na horní víčko. Na rty něco béžovorůžového plus přirozenou tvářenku a s vlasy bych udělala nějaký ležérní cop na boku nebo drdol z navlněných vlasů na temeni. Ale je to jen takový můj momentální pohled a nápad :).....

    OdpovědětVymazat
  40. krásne video :) tá tyrkysová ti veľmi pristane :)

    OdpovědětVymazat
  41. No ty si neuveritelne perfektna ! :-) To rebelske využijem :-) Dakujem velmi pekne , včera som cely večer pozerala tvoje videa !:) Su perfektne ako ty .. velmi pekne dakujem , verna čitatelka Ika ;)

    OdpovědětVymazat
  42. Beautiful :) Julia

    OdpovědětVymazat
  43. Kde si sehnala tu paletku se stínama ? :) Díky

    OdpovědětVymazat
  44. Korunka je úžasná!!!!

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj :) Máš moc krásný videa. Chtěla bych se tě zeptat, jestli tě nenapadlo udělat i líčení inspirované Kate Middleton? Moooc by mě to zajímalo.proosím :) :) opravdu ji mám moc ráda a myslím, že si s tym hravě poradíš. Děkuju mooc :) Aďa

    OdpovědětVymazat
  46. Tyrkysová je skvělá!!! Wow... :-)

    OdpovědětVymazat
  47. Ahojky Péto mocinky moc tě obdivuju mam vse co ty rikas a pouzivam to diky moc za vsechny rady.:D a chtela bych se zeptat jake lice bis udelala k satu svetlonce ruzovym? dikes paja(ps muj e-mail:pajunka012@seznam.cz) dikes

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj, tohle video mě strašně potěšilo, protože mám celkově ráda "old school" líčení, modu atd. Jen by mě zajímalo, kde jsi sehnala tu korunku a jak je vysoká. Chtěla bych si něco podobného pořídit na ples :) díky, Zuzana.

    OdpovědětVymazat
  49. Ty vycpávka do drdolu má 170 mm nebo 290? :) Děkuji Marquissa.

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj, narazila jsme ted na tohle :http://www.parfums.cz/zrcadlo/ da se tam vyzkouset líčení na vlastní fotce :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!