Moji zimní favorité - Dekorativka - video

by - 17 ledna

Krásný den,

přináším slíbené video o favoritech na letošní zimu, zase budou dvě části, z nichž ta první, dnešní, je o dekorativní kosmetice, vždycky se totiž hrozně rozpovídám a tak se omlouvám za to, že je video tak dlouhé :). Přeji všem fajn den!

You May Also Like

58 komentářů

  1. jéé,už jsem se nemohla dočkat dalšího videa :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tiež doporučujem Essence Top Coat, u mňa nahradil Seche, je rovnako dobrý a lacnejší :)

    GIVEAWAY whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je vážně výborný! musím si ho koupit do zásoby :)

      Vymazat
  3. Ahoj, nevím, jestli to tady už bylo řečeno, ale chtěla bych se zeptat, jaký bys doporučila rozjasňovač pro světlou pleť, nejlíp takový, který se dá běžně sehnat v drogerii. Nemám s nimi moc zkušenosti, ale chtěla bych je vyzkoušet :) Díky za odpověď!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Dančo, ono můžeš jako rozjasňovač používat v podstatě jakýkoliv třpytivý nebo i matný světlý stín na oči, ale zrovna včera jsem si DM koupila rozjasňovač z nové limitky Crystalliced od Essence a je skvělý, ten bych určitě doporučila! 3patné nejsou ani Facial whip od ELFu,ale některé jsou hodně vodové a tečou, zvláště odstín spotlight.

      Vymazat
  4. Teda Péťo, ty fakt jedeš :D Bodejť by to video nebylo tak dlouhý, když máš doma zásoby kosmetiky na x let dopředu :D Chtěla jsem se zeptat, podařilo se ti někdy, v tomhle množství co máš, vypotřebovat stíny nebo rtěnku až dokonce? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to by mne taky zajímalo... :DD

      Vymazat
    2. Holky :D, zásoby tedy mám, to je fakt :D, musím všechno vyzkoušet :D...,ale zase to není až tak strašný, hodně věcí mám oblíbených a v podstatě je ukazuji a používám pořád dokola, takže to vypadá, že toho mám šílené kvantum,ale mám jeden větší košíček na všechno a jeden menší na rtěnky a lesky, nevím,jestli jste viděly video my makeup collection, ono to asi takhle vypadá šíleně monstrozně....já taky líčím i ostatní, takže třeba makeupů, stínů a tvářenek potřebuju větší barfevnou škálu :). Ale jo, do dna mám vždy vypotřebované krémové tvářenky a oblíbené rtěnky :).

      Vymazat
    3. To si piš, že vím, že líčíš jiné a video jsem taky viděla, si piš! není tvoje video, co bych neviděla ;-) Ale zajímalo mne, jak to spotřebuješ :)

      www.teensmajdicka.blog.cz

      Vymazat
  5. miluju tvoje "megadlouhý" videa! :)))

    OdpovědětVymazat
  6. Nevadí, že je tak dlouhé. Právě naopak!:))

    OdpovědětVymazat
  7. Nechci působit jako nějakej uchyl, ale tvoje videa mi navozujou takovou pohodovou naladu, jakoby se celej svet scvrknul jen do sveta kosmetiky a vonavych kremu:D Moc Ti to ve videich slusi, nejdriv sem teda mela vyhrady k tomu meliru v ofine, v celo tmavym looku se mi libis vic, ale musim uznat, ze to ma smrnc. Az na neustale rikani slovniho spojeni ,,musim rict", ktere je ale ve vysledku az roztomile Ti nemuzu nic vytknout a budu se moc tesit na dalsi povidaci videa, kde nam predstavis dalsi produkty. Takova videa mne bavi totiz nejvic. Mej se moc krasne, preju Ti malo kousavych anonymu a hodne penez v penezence na ty vsechny malovatka, abys mohla natacet treba kazdy den:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc Ti děkuji, komentář mě nejen moc potěšil,ale i pobavil, úchylné to určitě není, moc mě to těší :)! Jinak o těch slovních spojeních vím, je to hrozně těžké se toho zbavit, já jsem koukala, že to používám i v psaném projevu :D a plno dalších vycpávek, nedá se to ukočírovat,jak se rozkecám o kosmetice, leze to ze mě samo :D....

      Vymazat
  8. A Peťi nemáš nějaký tip na řasenku, která natáčí? Kleštičky používám ale tak není to ono uplně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně kleštičky nefungují vůbec, co mi ale celkem fungovala byla ta zahnutá 2000Calories od Max Factor a dobrá je i kulma na řasy, mám ted nedlouho Panasonic (recenze bude urfčitě) a fakt je to fajn věcička :).

      Vymazat
  9. Ahoj, máš nějakou dobrou stránku, kde se dají sehnat laky od O. P. I.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já je kupuji na ebay, vyjdou levněji než u nás ;)

      Vymazat
  10. Ahoj :-), chtěla jsem tě poprosit, jestli bys mi neporadila nějaký trik na to, aby se mi stíny tak rychle nesbíhaly do jedné linky nad víčkem, dost mě to štve a vypadá to hrozně :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec to nevadilo,že to video bylo dlouhé!Naopak....Jinak slušít ti to s tou kosmetikou od essence máme asi stejný vkus,protože většinu stínů co máš tak máš také,a byla bych ráda kdyby si natočila to samostatné video od essence.Ahoj a Hezký den.

      Vymazat
    2. Essence je vážně fajn kosmetika, video o stínech od nich mám už skoro hotové, myslím, že by mohlo být někdy příští týden :)...

      Vymazat
    3. Ahoj, určitě zkus bázi pod oční stíny, na ní se ti nic slívat nebude ;), bezvadná je od ELFu klasická bezbarvá nebo prý je fajn z drogerky od Catrice a Essence.

      Vymazat
  11. Super, na videa se těším snad čím dál tím víc :)). Jinak musím řict, že i přes to, jak je video dlouhé se ti tohle mimořádně povedlo. Však víš, že jsem na tyhle okukovačky produktů a povídání o nich šílená...
    A děkuju za tip na one by one, pořád jsem hrozně přemýšlela, abych neprodělala, protože ne každý jí miluje... Dám ale na tvoje slova a když si jí budu chtít pořídit, uděělám tak!- ale nejdřív mne budeš muset ještě víc přesvědčovat recenzí ;-) :D

    Pěkný den,
    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi :), moc děkuji za krásný komentář, recenze na ní určitě bude, mně opravdu vyhovuje a myslím, že na hezčí řasy, než mám já, bude úplná bomba, ale ono tohle je vždy sázka do loterie s tou kosmetikou, co vyhovuje jednomu, druhému nemusí, tak snad mě pak nepřijdeš uškrtit :D...

      Vymazat
  12. Peti ten odstin linek od Catrice je Black Jack with JACK BLACK. Vim, ze to je detail, ale ten nazev je vtipnej prave diky tomuhle poradi slov:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, já vím :), název jsem řekla celý,ale do popisku se mi to nevešlo, tak proto ty tři tečky :).

      Vymazat
    2. No ja to myslela spis tak, ze ty ve videu dycky rikas Black Jack with Black Jack:)

      Vymazat
  13. Moc hezké video, na kosmetiku NYX už si dlouho brousím zuby..:)

    http://janebeautiful.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. Teda, na to jak je video dlouhé, jsem se od něj nemohla hnout, než byl konec :). Doopravdy moc povedené :).

    OdpovědětVymazat
  15. Já mám taky moc ráda tvoje videa..zrovna jsem nemocná, tak ležim u počítače a nepřijdu si tak sama :)) Zrovna jsem si dodělala článek o pár používaných věcech (ale je to prd oproti tobě), tak zítra to tam budu mít :)
    Jsem ráda, že jsem na tebe na netu kdysi narazila.

    OdpovědětVymazat
  16. Tolko tipov! Najma krasne nude laky.. aj ked Pepo vravi, ze sa mu na mne nepacia. Som si povdala, ze no ale mne ano! Ale na jeho rady strasne dam a teraz pred lakovanim ozaj rozmyslam ci siahnem po obvyklych tmavych, alebo si dam tu nude :-)
    One by one vyhovuje aj mne! Tiež ju akosi stále zabúdam zrecenzovať..alebo skôr - málokedy zastihnem dobré svetlo..
    Mne inak vôbec nevadia tvoje dlhé videa..prinesiem si k nim čajík, odpočívam a inšpirujem sa :-)

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :), máš pravdu v tom, že když se manželovi na mně něco nelíbí,tak si taky rozmýšlím, jestli si to vzít,nakonec se stajně ale rozhodnu podle sebe :), chudák, někdy trpí, nemá rád ofinu a výrazné rtěnky :)....ale je fakt, že mně k tobě také jsou tak nějak víc výrazné barvy na rtech i na nehtech, tobě to prostě sluší jako málokomu :).

      Vymazat
  17. Video super... A musím říct, že už se těším až uděláš samostatný video k Essence... Na to jsem hooodně zvědavá!!!

    OdpovědětVymazat
  18. Moc všem děkuji za krásné komentáře a překvapilo mě, že jste video dokoukaly a nevyply v půlce, bála jsem se, že s tou délkou na to nikdo koukat nebude,ale když se rozjedu o kosmetice, nedá se to uhlídat :D....krásný den a ještě dnes recenze na novou limitku od Essence Crystalliced (na mém facebooku už malý náhled).

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj:o) Vůbec netuším, jestli si tenhle komentář přečteš, ale byla bych moc ráda, kdyby jo. Protože jen dík tvým typům, radám a nápadům jsem od nového roku ve škole šťastnější a spokojenější. Jsem totiž z menší vesnice a loni jsem nastoupila v Praze na střední. A protože jsem nikdy nebyla na šminky a podobný věci, tady jsem si dost s holkama užívala :o( Bylo mi z toho často do breku, ale pak jsem na youtube narazila na tvoje videa. Od té doby pomalu začínám pronikat do tajů stínů, rtěnek a pudřenek a holky mě hned berou víc. Takže ti moc moc moc děkuju :o) :*
    Chtěla bych tě ale i o něco poprosit. Mohla bys udělat nějakej "slovník"? Teprv díky tým příspěvkům jsem zhistila co je to šimr. Já vím, je to asi divný, ale říkám, jsem z menší vesnice z Moravy a tam jsem všichni žili trochu jinak. A taky bych tě chtěla poprosit, jestli bys neudělala nějaký rady pro začátečníky ohledně malování, čemu se vyhýbat, jak na linky atd. A taky o nějaké malování pro brunetky s hnědýma očima, ale světlejší pletí.

    Ještě jednou ti moc děkuju!! A promiň za tak dlouhej komentář, ale musela jsem ti to říct. Měj se moc krásně a mnoho úspěchů přeji:o) V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj V., moc Ti děkuji za tak krásný komentář a jsem moc ráda, že je můj blog a videa prospěšná, ani nevíš,jak mě to těší :). Já tě úplně chápu, že v Praze je to trošku jiné, přecejen holky na sebe tak nějak více dbají, protože je tam více možností, zábavy a tak vůbec :), jsem ráda, že Ti můj blog dopomohl k dobré náladě ve škole ;). Ono líčení a šminky rozhodně nejsou nic důležitého a nestojí na tom svět, ale je to fajn zábava a když jde si maličko dopomoct k lepšímu vzhledu, proč toho nevyužít, já jsem pro všemi deseti :). Slovník, to je zajímavý nápad, určitě se pokusím sestavit nějaké vysvětlení své nebo kosmetické hantýrky :D. Co se týče líčení do školy a pro začátečníky, konkrétně i ty linky, něco takového určitě udělám, už se na to ptalo hodně lidí, jen musím postupně, mám nápadů na dva papíry a nějak to ani nestíhám točit :D, líčení pro různé typy určitě také bude, při nejhorším ukážu na sobě, i když mi to ladit nebude, ale spíš někoho přemluvím,aby vylezl na kameru :D....Přeji fajn den a i Tobě mnoho úspěchů a ať se daří ve škole :).

      Vymazat
  20. Moc pěkný video! Asi to sem úplně nepatří, ale mám prosbu o radu-jediné, co mi zlepšilo pleť a nemůžu bez toho žít, je Manhattan clearface. Z obchodů úplně zmizel, koupila jsem poslední kusy co byly, ale už všechno dochází :( Nemáte ponětí, kde sehnat čistící vodu a gel na problematickou pleť? Byla bych vděčná za všechny rady...Díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju a Mannhattan mají tuším v Praze na Národní v My Tesco, alespoň já jsem ho tam viděla :)

      Vymazat
    2. Díky, tam ale právě už mají jen poslední zbytky a zboží nedoplňují...

      Vymazat
    3. Zkus se kouknout do lekarny, nekdy je tam mivaji!

      Vymazat
  21. Ahojky,
    na Tvůj blog jsem narazila náhodou a už jsem cca měsíc věrným čtenářem. Videa, kde recenzuješ produkty jsou skvělá, vždy jsem za takové dlouhé naopak ráda:).Musím souhlasit, že jsi moc příjemná a dobře se na Tebe dívá. Navíc obdivuji, jaké máš nápady, používáš běžně dostupnou kosmetiku a nehraješ si na to "čím dražší, tím lepší". U Tvých článků se mi libí, jak píšeš, má to hlavu a patu, neděláš hrubky, používáš čárky, píšeš zkrátka spisovně(ne jako některé jiné bloggerky, z čehož jdu často do kolen:).K dnešnímu článku bych se Tě chtěla ještě doptat, zda bys mohla doporučit na laky O.P.I. prodejce na ebay? Jsi moc sympatická a fajn, přeji hezký den a těším se na Tvé další příspěvky. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, moc Ti děkuji za krásný komentář, těší mne to, ale obávám se, že co se češtiny týáče, kolikrát píšu v rychlosti a dělám spoustu překlepů a čárky mi také chybí, i hrubky se mi někdy povedou, já se za to vždycky omlouvám, ale ono to člověk úplně neuhlídá v tom množství textu :), ale jsem moc ráda, že to není do očí bijící :D.....Co se týče laků, já nemám úplně konkrétního prodejce, beru vždycky tu nejelpší cenu a jen kouknu,jaké má hodnocení,ale kdo je určitě spolehlivý je beautyzone2007 ;). Krásný den.

      Vymazat
  22. prosímtě,můžu se tě na něco zeptat? chtěla jsem si koupit bázi pod oční stíny od elfu,ale tu mají pořád vyprodanou..neznáš nějakou dobrou drogérkovou variantu?nebo jestli znáš bázi od nyxu?přemýšlela jsem nad ní,i když je dražší..
    a ještě prosímtě,jaké používáš lepidlo na umělé řasy?
    Děkuji moc za odpovědi,jsi úžasná!:)
    P.S. nechceš si založit formspring?myslím,že by se to určitě hodilo na takovéto dotazy:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc Ti děkuji :), Jinak co se formspringu týče, já ho mám,ale moc tam nechodím :D....K bázi, dobrá drogerková by měla být od Catrice nebo od Essence, NYX bych zrovna dvakrát nedoporučila, to je ten ELF mnohem levnější a lepší :), ale zkus tu Catrice ;), prý je super, MIa ji moc chválila. Jinak lepislo používám Ardell Lash Grip, bezva je i DUO, z drogerkových mi žádné nevyhovovalo.

      Vymazat
  23. skvelé video, už sa teším na pokračovanie

    a takmer rovnaké výrobky mám aj ja, len v iných farbách :-)

    catrice simply rosewood....oooh, po tomto rúži snívam odkedy prišiel catrice na slovensko. práve teraz nám renovujú DM tak dúfam že budú aj nové výrobky a hádam sa mi splní detský sen a bude tam aj tento rúž.

    OdpovědětVymazat
  24. Další skvělé video:) bylo tak dlouhé že jsem z toho jakási zmatená:))

    OdpovědětVymazat
  25. Moc hezké video. Že je dlouhé mi nevadilo. Kdybys to pořád neopakovala, tak by mi to ani nepřišlo. Těch 20 minut mi příjemně uběhlo. Ač mme třeba některé produkty nezaujaly, tak se na tebe příjemně dívá a příjemně poslouchá :-)

    OdpovědětVymazat
  26. super video Peťo. a ani mi nepřišlo že mělo přes 20minut. klidně bych si dala i delší! :-) na tvoje doporučení z minulých videí jsem si dneska stín Essence - Blockbuster taky koupila, sama bych si ho nevšimla, ale vypadá hodně dobře. A taky na základě tvojí recenze ode dneška mám lak Time for Romance. A do třetice jsem koupila rtěnku Catrice - Berry Pink, ale ve výprodeji, takže tenhle odstín asi končí. a nejsem si jistá, jestli tam nebyl i ten druhý co zmiňuješ.
    jinam musím říct, že já jsem měla první řasenku One by One a byla jsem z ní hned od začátku paf. ted testuju 4D a teda nic moc odvázaní z ní nejsem,ta plná cena ještě za ni je šílená.
    a nakonec promiň, že nekomentuju pravidelně. jsem ostuda a pokusím se to napravit ;-) měj se hezky

    OdpovědětVymazat
  27. Úžasné video. Hodně mě zaujal šampán od vichy, příjde mi, že vlasy roskou rychle snad po každém šapónu téhle řady

    OdpovědětVymazat
  28. super videa a tie veci.. chcela by som ich vsetky :)

    OdpovědětVymazat
  29. Musím souhlasit s ostatními, super video a věci. Tvůj blog mám nejradši, inspiruji se nákupy i tutoriálky.

    OdpovědětVymazat
  30. prosím přestaň říkat "šimerem" horšíslovo jsem snad ještě nikdy neslyšela :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!