La Roche-Posey Unifiance Satin creme makeup

by - 07 ledna

Krásný víkend všem,

dnes tu mám pro vás recenzi, která navazuje na včerejší video a jelikož jsem měla na tento makeup docela dost dotazů, doufám, že recenze vám přijde vhod :).


Tento makeup už jsem vám ukazovala ve videu a také jsem o něm něco málo řekla, myslím ale, že si zaslouží samostatnou recenzi. Ještě bych na úvod podotkla, že mi ke zrecenzování byl věnován internetovým obchodem www.la-roche.cz, pokud by to někomu vrtalo hlavou jako minule :D a za poskytnutí možnosti produkt zrecenzovat moc děkuji, neb jsem ho chtěla už déle vyzkoušet. Tento makeup jsem si vybrala z toho důvodu, že v zimě mám, jako většina žen, dost citlivou a suchou pleť, s klesající teplotou se vysušení a podráždění samozřejmě zhoršuje a až na pár výjimek bych řekla, že vesměs většina makeupů v mrazu a zimě vysušuje a pleť jakoby stahuje, zvláště bez báze by pro mě použití makeupu v zimě bylo takřka nemožné. Když jsem o tomhle makeupu četla na internetu, řekla jsem si, že by to pro mě mohla být dobrá volba a musím říct, že jsem se nemýlila.




Makeup Unifiance Satin creme mám v nejsvětlejším odstínu číslo 01, ale dělá se celkem v pěti barvách. Makeup je to hodně krémový a lehký, texturou mi až připomíná takový hodně jemný našlehaný tekutější krém či tónovací krém, tím pádem se mi nejlépe nanáší prsty, ale můžete použít i štětec. Krytí je lehčí až střední, určitě to není makeup, co by zakryl všechno a ani na takový typ pleti, kde je třeba větší krytí, není určený. Osobně si myslím, že je vhodný pro suchou a citlivou pleť a spíše pro pleť dospělou či zralou, určitě není vhodný na pleť mastnou, smíšenou popřípadě aknozní. Nanáší se bezvadně, je neparfémovaný, jde krásně rozetřít do ztracena a nedělá masku a neleze do vrásek a pórů, což skutečně oceňuji a je to rozhodně plus. Jako minus by někdo mohl vidět ne moc výrazné krytí, ale to já stejně nemám ráda a díky tomu vypadá makeup maximálně přirozeně. Další dobrá věc je, že dokonce ani já pod něj díky krémové struktuře nemusím používat bázi, dokonce bych řekla, že s bází je to moc, stačí krém a rovnou makeup. Balení je v klasické plastové tubičce, takže ho určitě můžete vypotřebovat až do konce a také dávkování je v pořádku, neleze ho víc, než je třeba. Jako jedinou nevýhodu bych tedy viděla nejspíš cenu, která činí cca 500Kč, ale vzhledem k tomu, že je neparfémovaný, hypoalergenní, neleze do vrásek a neucpává póry a navíc zralá či suchá pleť si žádá větší hydrataci,  jsem přesvědčena o tom, že je to dobrá investice a rozhodně se hned zařadil mezi mé zimní stálice.

Pokud máte pleť naopak mastnou a chtěli byste zkusit nějaký makeup od La Roche-Posey, mrkla bych na UnifianceFluide Mat , který je také určen i na citlivou pleť a taktéž je nekomedogenní, neparfémovaný, bez parabenů a hypoalergenní, matuje a slibuje celodenní výdrž. Řekla bych, že celá řada dekorqativní kosmetiky La Roche Unifiance je velmi povedená a je testována na citlivé pleti a určena pro ženy, které mají specifické požadavky a mají netolerantní pleť.

 Nakonec bych asi měla dodat, že makeupu je v balení 30ml a že za mě můžu Satin creme s čistým svědomím doporučit.



Přeji všem krásný víkend!

You May Also Like

24 komentářů

  1. Budu o koupi uvažovat... jinak včerejší video je naprosto úžasný, moc se mi líbí líčení v takových zlatavých odstínech. Děkuji za inspiraci na ples =)

    OdpovědětVymazat
  2. NA první pohled vypadá na ruce opravdu fajn, mám jen strach jestli se po několikahodinovém nošení úplně nesetře...? Mám hodně suchou pleť a téměř každý makeup mi udělá nevzhledné šupinky ať po děj použiji bázi či krém:( Jak je to s tímhle? "Šupinkuje"? Díky za odpověď, přeji Ti hezký den:)

    Zvu Tě ke sledování mého blogu:)
    http://beautyyapona.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. @Dominicca: moc děkuji :)!
    @Yapona: mně právě také dělají všechny makeupy šupinky, hlavně v zimě, bez báze jsou pro mě nepoužitelné,ale tento je fajn, nezdá se mi, že by se setřel, řekla bych, že výdrž je tak zhruba průměrná, já jsem s ním spokojená, dokonce, když jsem ho zkoušela s bází, tak jsem byla lesklá a jakoby až moc mastná, takže s tou satin base od Dermacolu už to bylo moc a moc s ní nespolupracoval, pak jsem ho dala jen na krém a v pohodě, takže bude určitě sám o sobě skutečně hydratační a nestahuje a nevysušuje.S makeupy je to vždycky oříšek, co sedne jednomu, druhému nemusí, zkusila bych v lékárně poprosit o vzorek a uvidíš ;).

    OdpovědětVymazat
  4. La roche je celkovo veľmi podarená kozmetika. Našla som si u ich výrobky, ktoré by som nemenila :-)
    Ta cena je vyššia ako sme zvykuté v drógeriách, ale pokiaľ má dievčina veľmi citlivú pleť, alebo naopak nejak inak problematickú..tak sa oplatí investovať do lepších makeupov..je to základ ;-)
    ps: Ty sa máš! Testovať pre La roche och, aj ja chcem O:-)

    GIVEAWAY Rimmel Lipstick by Kate

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělá recenze! No tak ten si nejspíš pořídím. Potřebuji nějaký kvalitní světlý a hydratační make-up. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Osobně jsem ještě nikdy nepoužila make-up od nich, ale určitě bych doporučila např. krémy, nebo doedoranty. Je to skvělá značka.

    OdpovědětVymazat
  7. Už jsem na něj také koukala, protože vypadám velmi dobře ... přemýšlím, že do něj asi půjdu :))

    http://angellovely-things.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Perfektní make-up, mám ho taky :). Mimochodem, mám prosbičku - hrozně se mi líbí tvoje videa a tak bych tě poprosila, jestli by si nenatočila video jak se líčí Avril? :) Jestli ne tak nevadí.
    Určitě pokračuj ve videích - určitě nás co nejvíce zásobuj!
    Pa, Péťa.

    OdpovědětVymazat
  9. Sama mám velmi citlivou pleť a bohužel se mi osvědčila jen velmi drahá kosmetika :/ Protože z kosmetiky, prodávané v drogérii mě pálí pokožka a pleť zrudne. Tuhle kosmetiku jsem objevila asi před rokem a byla jsem mile překvapena ... Pleť mi nezrudla ani nepálila ba právě naopak :)) Tenhle make-up nemám, ale po tvé recenzi se mi začíná moc líbit .. :D Jinak máš opravdu krásný blog, tvoje videa jsou úžasná a jsou pro mě inspirací !

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, tento produkt také můžu jen doporučit! Neplánuješ video s tím, co jsi dostala od Ježíška?:) Nebo třeba video, jak probíhá tvůj běžný den nebo něco na ten způsob :) Díky Jitule.

    OdpovědětVymazat
  11. ahoj, nemohla by si udělat zase video s tvými favority? :D
    moc se mi to minulé líbilo.

    OdpovědětVymazat
  12. @Čajová: máš úplnou pravdu, zjišťuji,že tahle značka je vážně moc fajn!
    @Péťo: moc děkuji a v budoucnu se pokusím, ted mám v plánu hlavně hodně líčení na plesy, o to si nejvíc píšete :)
    @Jitule: určitě plánuji video se zimními favority a vzhledem k tomu, že dárky se staly hned mými favority a přála jsem si je proto,tak je určitě uvidíte :)
    @anonymní 21:10: moc děkuji a určitě ano,takové video bude :)

    Moc všem děkuji za krásné komentáře, přeji krásnou neděli a ještě dnes video na téma plesový speciál :).

    OdpovědětVymazat
  13. Kosmetiku La Roche-Posay mám moc ráda, krémy používám prakticky jen této značky. Pleť mám hodně suchou, takže nějaký hydratační make up by asi byl ideální volbou. Až "dovyplácám" ten co mám doma, určitě o něm budu uvažovat. :)

    OdpovědětVymazat
  14. ahoj prosimtě jak jsi dělala ten cop s tím řetízkem tak jsem to zkoušela doma no a musím říct že se mi povedl ale nemohla by jsi udělat jako nějaký rychlí video nebo vafotit jak by se to dalo udělat s nějakým hezkým šátkem??? Jdu s přítelem večer na důůležitou večeři(che mě požádat o ruku) a chtěla bych to mít na sobě nebo z nějakou mašlí hezkou.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Peti, sice to sem nepatří ale chci se zeptat, máš zkušenosti s rozjasňujícími perlami od Avonu? Chtěla bych si je pořídit ale moc nevím co od toho očekávat. Monča

    OdpovědětVymazat
  16. @Markvitko a jaké krémy od nich se Ti zdají nejlepší na suchou pleť?Přemýšlím, že bych také nějaký zkusila, ta značka je moc fajn :).
    @leonko: já mám chřipku,takže dnes určitě ne, ale zkus místo jednoho pramene copu dát právě ten šátek, například bych udělala cop ze 4 pramenů a místo jednoho pramene bych zaplatla ten šátek ;) a jinak gratuluji :).
    @Mončo, Avon já vůbec nepoužívám, takže to bohužel neporadím.....ale myslím, že budou mít stejný efekt jako jakýkoliv jiný rozjasnovač.

    OdpovědětVymazat
  17. Já si kupuju v lékárně acnecolor mám už druhej mají to za 115 a stačí fakt jen trošička je to proti černým tečkám a uhrákům no a mají dva odstíny jeden dohně světlej(myslím že na tvou pleť ideál) a pak tmavší na mou pleť ale nesmí se ho moc dávat jinak do udělá nepřirozenej odstín oproti mému krku atd Máš s acnecolorem zkušenost??? No a sestra používala tmavej jak já i když má uplně světlounkou pleť a te´d si koupila ten světlej a říkala že je po něm strašně světlá světlejší než má svou pleť mě vyhovuje a jsem s ním spokojená je jedna z mála kterej mě nezklamal a zkterého mám radost vydrží mě přez 2 měsíce což j plus

    OdpovědětVymazat
  18. La roche mám moc ráda. Makeup vypadá skvěle. Kdybych neměla svůj minerální Bare Minerals tak do něj jdu.

    OdpovědětVymazat
  19. vypadá to moc dobře...já mám imperial make up od dermacol a jsem s ním moc spokojená, jsem hodně bledá a nejsvětlejší odstín mi vyhovuje...jinak bych se chtěla zeptat, jestli bys mohla udělat nějakeé video s Contouring Blush&Bronzing Powder od e.l.f. tvářenku používám,ale nevím si rady s tím bronzerem, jak ho rozumně použít¨
    měj se hezky

    OdpovědětVymazat
  20. Péťo já používám Hydraphase intense legere, pak mají ještě riche, a ten by měl být ještě o něco víc hydratující, přemýšlím že si ho ještě pořídím. Jinak s tim Legere jsem moc spokojená, je lehounkej, rychle se vstřebává, používám ho i pod make up a nikdy mi nedělal žmolečky, jak si občas někdy někdo stěžuje.. takže ten doporučuju :)
    Já se dneska byla podívat v lékarně na ten make up, ale neměli vzorečky :( Chtěla bych ho zkusit přímo na pleť, jestli by i něco málo zakryl. Jinak odstín bych musela mít 05!! :D Buď si asi vážně bledulka nebo já dost tmavá :))

    OdpovědětVymazat
  21. Ahojte, bola som v lekárni kupit dalsi make up a ze uz sa prestal vyrábat?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!