Vitamíny na vlasy - GS Eladen - ověření účinků, Revalid, Biosil

by - 22 ledna

Přeji všem fajn večer,

 Dnes bych ráda napsala pár řádek o vitamínech na vlasy, nehty a kůži. S nehty ani pletí nemám nějaké výraznější problémy, ale faktem je, že vlasy mám jemnější, ne moc husté a i mi přijde, že občas relativně dost padají a tak jsem vyzkoušela již pár přípravků na jejich posílení.
Už jsem se určitě zmiňovala, že jsem zkoušela Biosil plus (cena cca 60Kč za 60tbl., berou se 2 tablety denně) a že je to za tu cenu velmi dobrý preparát, v jeho braní by se ale určitě měly dělat přestávky a na druhou stranu, nějaké velké zázraky nečekejte. Také jsem před pár lety zkoušela Revalid (cena cca 550Kč za 120tbl., bere se 1 tobolka 3x denně) a pamatuji si, že jsem byla také vcelku spokojená a že mi vlasy poporostly rychleji a přestaly padat, pak jsem ho ale zkoušela ještě jednou a již jsem žádný výraznější účinek nezaznamenala. Také jsem kdysi zkoušela GS Eladen (cena cca 340Kč za 60 tbl., bere se 1 tobolka denně) a také si pamatuji, že jsem byla spokojená s výsledkem, vlasy byly silnější a nepadaly.
Tablety na vlasy je podle mě dobré prostřídat stejně jako třeba šampony, tak jsem se rozhodla, že udělám změnu a zkusím znovu GS Eladen. Beru jednu tabletu denně od středy 18.1. a jsem moc zvědavá, jestli a jaké účinky bude přípravek mít. Tohle se určitě docela špatně měří a ověřuje, ale myslím, že kvalita a případně odrost vlasů (nehtů a kvalita pleti) se bude dát objektivně posoudit :). Pro úplnost ještě přidám pod perex složení všech přípravků a po zhruba měsíci se ozvu s prvními dojmy. Jinak jsem koukala, že na facebookové stránce GS Eladenu jsou také zajímavé informace o přípravku a zkušenosti uživatelek a čas od času tam probíhají i soutěže o Eladen :).

A co vy, berete nějaké preparáty na vlasy, jaké s nimi máte zkušenoti?


Moje vlasy, dnešní stav, bez jakýchkoliv úprav či barvení, jen umyté a usušené volně na vzduchu, mám je rok nezastřižené, protože se po poslední návštěvě kadeřnice bojím tam jít na zastřižení :D, ale chtělo by to dodat tvar:






Složení GS Eladenu:

Složení
Množství v 1 kapsli
Množství ve 2 kapslích
% DDD
L-cystin
75 mg
150 mg
*
L-methionin
150 mg
300 mg
*
Extrakt z přesličky (extrakt 10:1)
50 mg (odpovídá 3,5 mg křemíku)
100 mg (odpovídá 7 mg křemíku)
*
Biotin
0,15 mg
0,3 mg
100
Kyselina pantothenová
10 mg
20 mg
166
Kyselina listová
0,4 mg
0,8 mg
200
Niacin
6 mg
12 mg
33
Vitamin B1 (thiamin)
1 mg
2 mg
71
Vitamin B2 (riboflavin)
1 mg
2 mg
62
Vitamin B6 (pyridoxin)
1 mg
2 mg
50
Vitamin A
0,4 mg
0,8 mg
50
Vitamin E
10 mg
20 mg
100
Železo
2 mg
4 mg
14
Zinek
3 mg
6 mg
20
Měď
0,5 mg
1 mg




Složení Revalidu:

Léčivými látkami jsou: methioninum racemicum 100,0 mg, cystinum 50,0 mg, calcii
pantothenas 50,0 mg, thiamini hydrochloridum 1,5 mg, pyridoxini hydrochloridum 10,0 mg,
acidum aminobenzoicum 20,0 mg, milii seminis extractum aquosum siccum 50,0 mg, tritici
germinis extractum 50,0 mg, faex medicinalis siccata 50,0 mg, ferrum 2,0 mg, zincum 2,0
mg, cuprum 0,5 mg v jedné tobolce



Složení Biosilu Plus:

biotin, kyselina pantothenová, zinek a oxid křemičitý




You May Also Like

71 komentářů

  1. Eladen mam ted take....prekvapive :D a jsem na nej zvedava. Nez jsem na testovani kyvla, ptala jsem se mamky lekarnice a rikala, ze slozeni je opravdu kvalitni. Ja si od toho slibuju hlavne zlepseni vzhledu pleti, tak uvidime :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jsem ho právě měla kdysi a byl fajn, dostala jsem ho tenkrát k vánocům, tak jsme zvědavá,jaký bude tentokrát :).

      Vymazat
    2. hm, kupodivu i já teď na něm jedu a jsem zvědavá, co to udělá se mnou. Ráda bych vylepšila stav nehtů a pleti, tak jsem velice zvědavá :)

      Vymazat
  2. Páni vlasy ti neskutečně porostly co jsi pamatuji na nějakou fotku bez clip inu, máš je vážně překrásné, závidím, to já si nechávám dorust vlasy už třetím rokem a skoro vůbec se mi nehnuly :(( a to jsem vyzkoušela ledacos.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tedy, je fakt, že když se kouknu na fotku před rokem, tak to je rozdíl, pořád mi přišlo, že mi vlasy skoro nerostou,ale asi vážně rostou :).....jinak moc děkuji,ale nemám vážně ani moc husté ani jinak vyjímečné vlasy, určitě je musím nechat zastřihnout....jinak si všichni moc pochvalují šampony se Seleniem na růst vlasů, tak to zkus a vitamíny jsi zkoušela? ;)

      Vymazat
    2. Zkoušela jsem jak tablety tak i šampony jak z drogerie tak i z lékarny a prostě nic :(
      Nevím čím to je přitom před tím než jsem si vlasy nechala zakrátit jelikož jsem jim chtěla ulevit a zbavit se roztřepených konečků mi rostly normálně :( ale tak třeba potřebují jen čas :)

      Vymazat
  3. a ten eladen pôsobí aj na nechty? mám ich rozšitepené pomali do polovice a dosť to bolí :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měl by, obecně tyhle věci, co jsou dobré na vlasy, bývají fajn i na nehty ;).

      Vymazat
    2. Určitě ano, beru ho skoro tři měsíce a nehty i vlasy úplně paráda, nehty opravdu tvrdé a pevné bez třepení a vlasy rychleji rostou a méně padají :)

      Vymazat
  4. Ja neberu na vlasy nic ale pamatuji si, že když jsem byla malá, mamka brala ten biosil. Taky jsem si ho chtěla teď koupit, ale ješte jsem se k tomu nějak nedostala.
    Jsem zvědavá na tvé dojmy:)

    OdpovědětVymazat
  5. Beru GS Eladen od vánoc 2 tabletky denně, a zatím nepociťuju žádné změny, ani na pleti, ani na vlasech, ani na nehtech, a to mám vybráno skoro 70 tablet (měla jsem balení kde bylo 10 tablet navíc). No ještě jim dám šanci a zkusím koupit ještě jednou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm, tak to nevypadá moc lákavě, to jsem tedy zvědavá, jinak jsem koukala, že píší, že to chce alespoň tři měsíce, je teda fakt, že já vždycky nasazuji tak na půl roku, na menší časový úsek to pro mě na vlasy ani nemá smysl.....

      Vymazat
    2. Ju já tomu dám určitě šanci minimálně ty 3 měsíce, potřebuju si zregnerovat nehty, mám je zničené. A pleť mám taky nic moc, takže tomu tu šanci dám :) Brala jsem i Biosil, ale to na mě nepůsobilo vůbec, teda působilo, narostly a zesílily mi chloupky na celém těle, takže doufám, že GS Eladen nebude mít ten samý účinek :)

      Vymazat
    3. :-O Né Boze, to by mi jeste tak schazelo. Potrebovala bych, at to funguje jenom na vlasy, uz tak jsem jako opicak :D

      Vymazat
  6. Ako ti narástli! Máš ich krásne, tebe veľmi pasujú dlhé vlasy..
    S takýmito výrobkami nemám skúsenosť..ale som zvedavá na neskoršie zhodnotenie..ak by to vyšlo dobre, odporučila by som ich maminke, pretože tá sa sťažuje, že jej akosi v poslednej dobe veľmi zredli vlasy :-/

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, mít tak tvoje vlasy, tak taky nic nezkouším :D! Za ty bych vraždila :-*.

      Vymazat
  7. Já používám obyčejné z DM za 50 Kč myslím a je to 60 tablet, bere se jedna denně. Začala jsem je používat v létě, když jsem se vrátila od moře a vlasy mi hrozně padaly. Padat skoro přestaly a rostou pořád, ale nejvíce zaznamenávám pokrok na nehtech, mám je přírodní a dlouhé (2cm) a od doby začátku používání cca konec července se nezlomil žádný a jen rostly zhruba do začátku listopadu to se mi pomalu polámaly všechny, nevím jestli počasím nebo i třeba nervama před maturitou, přípravek ale používám dál a budu si ho i dál kupovat za tu cenu myslím, že super výsledek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme za další tip :). jinak co se moře týče, tam mi vždycky padají vlasy šíleným zpúsobem, vůbšc nechápu, čím to je, jestli vedrem, solí, mořem,ale je to katastrofa :(....jinak na nehtech to pozoruji také vždy více než na vlasech.

      Vymazat
    2. to mě taky až jsem se bála že o vlasy přijdu jsem na blond a tak to jak mi sluníčko ze solí vyžíralo žlutý odstín z vlasů se mi hrozně líbilo a i sem vlasy vystavovala přímému záření.. příští moře do nich budu určitě něco ochraného stříkat a více je chránit :)

      Vymazat
  8. Já jsem brala na vlasy výživový doplněk Methionin 500 (1O0tb /1x3 denně) a můžu vážně říct, že opravdu pomáhá a vlasy po něm nejen méně vypadávaly a také velmi rychle rostly, navíc jako "vedlejší" a pro mě super účinek je to, že se po něm hubne! Takže pokud nemáte, radím vyzkoušet...cena není nějaká závratná 220kč :) Hezký den Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, tak mám ten dojem, že to jsem jednu chvíli také chtěla zkusit, dokonce jsem si myslím nějaký koupila,ale bylo mi z něj špatně, byly to strašně velké a tvrdé tablety, bílé, takže jsem to brala snad jen týden a nevydržela....ale účinek je prý dobrý, hubnout bych ale nerada :D...

      Vymazat
    2. Je pravda, že ty tablety jsou velké a nehezky voní...možná máš citlivý žaludek :) Ty hubnout nepotřebuješ, to je jasné na první pohled ;)Tak hlavně, aby Eleden pomohl :)

      Jinak super blog a úžasná videa..vždy nedočkavě sedím u pc a čekám na další, pěkný věčer K.

      Vymazat
  9. Já beru Biosil,musím říct, že mi nejspíš funguje, pač od doby, kdy jsem ho začala používat mi vlasy rostou rychleji. Mám je o něco delší než máš Ty na téhle fotce.No, ale je otázka jestli je to vliv Biosilu:)

    OdpovědětVymazat
  10. To nemáš nasazený clip in???:O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :Dprávě, že se mi zdáli podezřele dlouhý:D, ale úžasný jak rychle narostli:Durčitě to taky vyzkouším))

      Vymazat
  11. Přesně neco takového bych potřebovala, takže díky moc za tip!!! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já jedla právě ten GS eladen, poslední tabletu jsem měla někdy minulý týden. K užívání jsem se rozhodla, protože mi opravdu pomalu rostou vlasy a celou zimu se mi lámou nehty. Pleť mám takovou normální. Snědla jsem tedy jen to jedno balení, tedy dvou měsíční?? kúra a mám pocit, že se mi zlepšila jen pleť a celkově mám takovou příjemnější pokožku na dotek. Ale podle komentářů výše by to chtělo asi delší kúru. Co mi ale opravdu vadilo bylo, že jsem tu piluli (tomu se pilulka nedá říct:D) musela jíst při jídle, protože když jsem ji spolkla jen tak na lačno, dělalo se mi z toho špatně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, ta kapsle je strašně velká, taky mi to vadí :(, já určitě nasadím kůru alespon tak na 4 měsíce, nejlíp na půl roku, protože na mín to nemá cenu, než vlasy začnou reagovat, vážně to trvá tak ty dva měsíce, na pleti a nehtech je to vidět mnohem rychleji.....

      Vymazat
  13. Ja som jeden rok používala VIADERM a musím ho odporučiť..odvtedy mi rýchlejšie rastú vlasy :))

    OdpovědětVymazat
  14. Já momentálně polykám Biosil, protože mi začly o dost více padat vlasy.. včera sem začala s druhou krabičkou a zdá se mi to trochu lepší.. tak sním ještě tuhle a uvidíme.. :)

    OdpovědětVymazat
  15. já jsem taky používala Viaderm, ale bohužel mi moc nepomáhal..takže jsem taky přešla na Biosil a musím říct, že se mi vlasy vážně zlepšily, i moje kadeřnice si toho všimla :) ale zároveň s ním jsem si začala dělat i olejové zábaly, takže ty měly na zlepšení určitě taky vliv :)

    OdpovědětVymazat
  16. Po Biosilu jsem byla nafouklá. V prosinci jsem začala prát Panthenol a nedávno jsem k tomu přidala tabletky z DM (na vlasy), tak jsem zvědavá, jestli porostou. :) Jinak mi vlasy hrozně zhoustly po vlasové vodě Bioaquanol U.

    OdpovědětVymazat
  17. Nějaké takové tablety jsem vždycky chtěla zkusit, tak asi zabrousím do lékarny pro ten Biosil a nebo vyzkouším ty tablety z DM, pokud se u nás prodávají :D
    Peti ale fakt ti to neskutečně narostlo, co si vzpomínám na fotku starou tak půl roku, je to hodně poznat, wow!

    OdpovědětVymazat
  18. Mas krasne vlasy, moc! Takhle urcite nevypadaji "ne moc huste jemne vlasy" :) A jestli tabletky zaberou, bude to uplne parada. Zkusim taky nejaky vitaminek koupit a po nocich se budu modlit, abych mela taky takove vlasy :D Ja vim, ja vim, komu neni shury dano... ale stejne to zkusim :) Diky za tipy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji,ale já ti nevím, mně přijde, že na fotce ty vlasy vypadají asi nějak líp než normálně, nebo je to tím,jak si dozadu pořádně nevidím a zdají se mi tenké a jemné....

      Vymazat
  19. Já teda kdysi na Revalid četla jen samé recenze, že to jsou vyhozené peníze a nikomu co já vím nepomohl :) Ale asi je to hodně subjektivní :)
    Beru Biosil, občas prostřídám s methioninem, pak jsem ještě měla Beauty You z Vitalandu a působí to na mě všechno stejně :) Okolo celé hlavy mám šílené podrosty, že nemůžu mít hladký culík, vždy jedině s čelenkou, protože jsem jak sluníčko, když mi okolo hlavy trčí cca 5-10cm tenoučké nové vlásky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to je super, že ti to takhle krásně roste, mně ted nad čelem také vyrašily nové vlásky, možná to bude i tím,jak jsem zastřihla tu ofinu, že se mi trošku vepředu zlepšily a zhoustly, nebo tím šamponem se seleniem, už ho používám skoro měsíc,tak to by taky mohlo být, no uvidím,jak zabere tohle :).....

      Vymazat
  20. Biosil si sem tam vezmu a docela mi zabral na nehty. GS Eladen chci vyzkoušet, tak děkuji za info. :)

    OdpovědětVymazat
  21. Supr článek. Já používám Biosil, nebo spíš mám takový vždy záchvat, že ho budu užívat, vydrží mi to týden dva a pak to vypustím :-(
    Na Biosil mám ale i od kamarádek dobré rcenze :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  23. Já beru asi 14 dní Das gesunde plus - Haar vital komplex, teď nevím, kolik jich tam přesně je, ale vím, že to vyšlo levněji jak biosil a tenhle má 2x víc vitaminu. Zatím se mi po něm zlepšila trochu pleť, tak uvidím, co to po delší době udělá s vlasy:D

    http://janebeautiful.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  24. Svoje vlasy máš krásné, co já bych za ně dala... :)

    OdpovědětVymazat
  25. Já "jedu" na Panthenolu a Biosilu, a nedám dopustit na vlasovou vodu Biohar.
    http://cinderellasnuts.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  26. O Biosilu již čtu na několikátem blogu, ale všude se píše, že se berou 2 tabletky denně. Nevím jestli to jenom jedna kopírujete od druhé nebo prostě neumíte číst, ale na samotném Biosilu je napsáno, že se má jíst JEDNA tabletka denně, že předávkování bude mít projímavé účinky. Už jsem prostě musela reagovat, stejně tak mi přijde pochybná alobalová metoda odlakování nehtů- 15 minut mít tampónky napuštěné odlakovačem mi přijde opravdu hodně, bála bych se, abych pak nestáhla lak i s nehtem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kočko, já se teď koukám na tu krabičku a opravdu je na něm napsáno, že se bere jedna denně, ale na samotné lahvičce toho Biosilu je napsáno, že dospělí můžou brát 1 až 2 tablety denně, takže klídek. Ze dvou tabletek se určitě nepotooo ;-)

      Vymazat
    2. Přesně tak, jak píše anonymní nade mnou, je tam napsáno, že dospělí mají užívat jednu až dvě tablety denně, 1-2 tablety je psáno i u GS Eladenu, ale byla mi doporučena zatím jedna tableta denně, tedy asi dle vlastního uvážení. Pokud si vezmeš ráno a večer s jídlem jednu tabletu Biosilu, určitě z toho nebudeš lítat na záchod ;), kdo má ale citlivý žaludek, může mu z něj být nevolno, to já sice mám, ale pokud se bere tableta s jídlem, potíže zmizí, nesmíš to brát nalačno. Co se týče alobalové metody, je to nejspolehlivější způsob,jak odstanit glitrové laky, určitě to není nic extra mít takovou dobu na nehtech odlakovač,ale pak je třeba nehty pořádně promastit olejíčkem nebo krémem a skutečně se jim nic nestane ;).

      Vymazat
    3. Jooo ono je fajn, že ta alobalová metoda jde i s bezacetonovým odlakovačem (!) :)

      Vymazat
  27. Já zrovna dobírám první balení biosilu a musím říct, že se u mě nejlépe projevil na stavu nehtů :) jsou pevné a dlouhé a to se mi moooc líbí. Také se mi po něm přestaly dělat lupy (nejspíš díky oxidu křemičitém, ten je dobrej na stav pokožky) a také se mi trošičku zlepšila pleť, ale nijak závratně :) Taky mám zkušenost s pangaminem, jenže pozitivní i negativní. Pozitivní- krásné nehty a pleť, silnější vlasy. A negativní- dost jsem po něm přibrala a jak jsem se tak koukala po diskuzích na netu, má s tím přibíráním problém více holek. Ale to je nejspíš normální, protože v něm je celý komplex vit. B a mám pocit, že mi doktorka říkala, žese přibírá po B12. Joooo a ještě jsem chtěla říct, že na padající vlasy a taky hlavně na hustší vlasy je dobréj Biohar. Je to takovej sajrajtík co se roztírá každej den na pokožku hlavy:) už ho má ošéfovanej moje kámoška a má po něm fakt lepší vlásky...hlavně jí teda nepadají!!!! :) Myslím, že stojí cca 120,- za 100ml :) ale nechcu kecat, poptejte se v lékarně :). Joo a eče piju ve velkém čaj od Váni pro krásné vlasy, nehty a zuby :) je to teda bylinkovej čaj :) já jsem si ho koupila ve zdravé vyživě v Ostravě-Porubě :) je taky moc dobrej (i chuťově) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Biohar vlasová voda je opravdu fajn, tu také můžu doporučit. Co se týče vitamínu B, konkrétně B12, tak se nepřibírá po samotném vitamínu, nýbrž vitamín zvyšuje chuť k jídlu ;). Mně kdysi B12 píchali injekčně, když jsem byla malá, po nějaké nemoci a nepřibrala jsem vůbec,ale možná jsem jen přírodní úkaz :D....rozhodně je ale na bezvadný na pleť a vlasy, to musím souhlasit a nejen na to, vitamíny skupiny B jsou nezbytné pro dobrý chod celého organismu, zvláště pak ve stresových situacích, takže je určitě dobře je pořádně doplňovat :).

      Vymazat
  28. o tychto som nepocula, ja som za zaruceny uspech u tabletiek Revalid. Su sice trochu drahsie ( nezaregistrovala som cenu tvojich tak neviem :) ale Revalid neskutocne pomaha. Mne ich poradila moja doktorka pred par rokmi a je to zazrak na nechty aj vlasy. Vlasy nielenze rastu rychlejsie ale su aj lesklejsie a pevnejsie:)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  29. Užívám denně Feminine support (pro zdravé vlasy, kůži a nehty), problémy jsem nikdy neměla, ale daleko méně mi vypadávají vlasy, buď kvůli těmto vitamínům ...nebo kvůli Lushi :D Těžko říci...

    OdpovědětVymazat
  30. Máš nádherné vlasy! Co já bych za ně dala!!!!!! a super blog :-) zvažovala jsem prodloužení vlasů a sleduju, že používáš clipy, je to asi praktičtější, ikdyž se bojím, aby to nebylo vidět, nebo nějak nevypadly, jinak mě odrazuje, že asi u prodloužení nejde jen o investici do vlasů, ale taky speciální šampon, balsám, kartáč...
    a taky závidím nádhernou pleť, jak to děláš??? nevím, jestli to tu už někde není, ale mohla bys dát video jak pečuješ o pleť - čištění apod. :-)

    OdpovědětVymazat
  31. Tak Biosil musím též pochválit a jako důkaz o jeho funkčnosti mě přesvědčilo chování sekretářky ředitele (taková trochu nafoukaná Kiki co se si od ostatních v kanceláři drží odstup a s nikým se nebaví), když na naší debatu o vlasech reagovala na Biosil slovy: "Biosil viď, po tom rostou vlasy jak blesk." Jen tak sama od sebe, všechny tím překvapila. Také stojí za zmínku melasa, po té se mi zlepšily nehty a pleť. Není moc dobrá takový hořký med, kápla jsem na ní v diskuzi na omlazení ale je to přírodní směska všeho možného včetně železa a jeho nedostatek je na nehteh a padání vlasů sakramentsky znát.
    TAKŽE DOPORUČUJU BAŠTIT MELASU stačí ráno dvě lžičky zapít vodou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konzumuji melasu a melasové produkty a musím uznat že se mi vše zlepšilo. Na doporučení známých kterým moc pomohla na klouby a zdravotní neduhy. Občas si kupuji sprchový gel i šampon - opisuji z výrobku- sprch.gel s třtinovým extraktem Peach for kids pro našeho špunta :-) a Rose magnolia for women, šampon s melasou. Začala jsem ji přidávat i do salátů, perníků, fazolí a luxusní recepty které se dají dohledat všude na Webu např. https://tastespace.wordpress.com/2014/11/29/how-to-use-blackstrap-molasses/
      www.crosbys.com/coconut-cranberry-granola-bars/
      Píšete že není moc dobrá s čím souhlasím ale časem ta chuť už nepřijde, zvyknete si a mě už chutná, můžu jen doporučit je výborná v bílém jogurtu, zakysané smetaně, mléce...s Biosilem nemám zatím zkušenosti, ale ráda vyzkouším :-)

      Vymazat
  32. Ahoj, právě beru biosil, hlavně kvůli častému vypadávání vlasů. Že by vypadávaly méně, to říct nemůžu. Ale určitě je poznat, že se tak často nemastí. Myla jsem si vlasy obden a tedko mi vydrží v pohodě i tři dny. Takže pokud má někdo problém s mastnými vlasy, mohlo by mu to pomoct. :)

    OdpovědětVymazat
  33. Mně po Biosilu podstatně rychleji rostly vlasy, což jsem uvítala na podzim, kdy mi jich spousta vypadalo a začaly mi růst nové, takže to nešlo nijak učesat a vypadala jsem pořád jako Rákosníček.
    A k tomu beru v kombinaci Revitalon, to kvůli nehtům, u nichž jsem do vínku fakt kvalitu nedostala a neustále se mi třepí a lámou. Asi nesnesou lakování - když déle nelakuju, dají se do kupy, ale pak zas začnu a jde to ke dnu. Když ale já ty laky tak miluju!

    OdpovědětVymazat
  34. Ahooj ..já jsem si před časem koupila nějaké vitaminy na vlasy a celkově prospívají pleti a nehtům. Beru je asi tak měsíc a musím podotknout, že si tu jednu tabletku zapomenu vzít. Koupila jsem je v Anglii a stály mě asi 10 liber což je kolem 300 Kč. Musím říct, že jsou fakt bezva. Nehty, které se mi normálně dost třepí, mám po nich super pevné. Nevím tedy jestli mi nějak zvlášť vyrostly vlasy, ale řekla bych, že vypadají zdravěji a pleť též. Takže vážně doporučuji. Nevím jestli se dají koupit někde v ČR, ale každopádně Vám tu na ně nechám odkaz.

    http://www.hollandandbarrett.com/pages/product_detail.asp?pid=699&prodid=742&cid=57&sid=0

    OdpovědětVymazat
  35. (menší oprava) Beru je asi tak měsíc a musím podotknout, že si tu jednu tabletku kolikrát zapomenu vzít. Tím myslím, že je neberu pravidelně každý den, ale samozřejmě se snažím. :-)

    OdpovědětVymazat
  36. ...pěkné vlasy....nic s nima nedělej,ať jim neublížíš.... :)

    OdpovědětVymazat
  37. Mě se na vlasy nejvíc osvědčil methionin...konečně už je v lékárnách i bez předpisu.

    OdpovědětVymazat
  38. Já jsme si vlasy zničila vlastní vinou. Barvila jsem si vlasy prvně na blond melírem pak barvou a pak platinou, pak jsem si na ně dala hnědou a do nich zase melíry :-( Takže vlasy mám suché a zničené. Nebarvím si je už od prosince mám sice odrosty a ostříhané konečky, je to lepší ale stale nic moc. jedla jsem biosil víc jak pul roku a šíleně mi podrustaly vlasy takže parada a taky se mi malonko zlepšila plet. nehty nevím nosila jsem akrylové nehty. nyní jím ale kvasnice. Ano normál ty kvasnice za 4 koruny a plet mám užasnou. Nemám černé tečky a prej je to dobré i nabvlasy. Jím je zatím jen 14 dní ale ta plet vynikající tak uvidím po čase co s vlasama:d

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj jak jsi je měla krátké když jsi to začala brát?

    OdpovědětVymazat
  40. no ahojte. mam neskutocny problem. kamaratka mi skratila vlasy po ramena..mam ich nakrivo a kzady den placem. som zo seba v depresiach a nemozem sa pozriet do zrkadla.mam vlnite a kratke. vyzeram ako pudel :(. predtim som zehlila. dala mi dole asi 9 centimetrov co som mala vlasy nieco nad prsia alebo po prsia v tvare spicu..takze mi to zarovnala a celkova strata dlzky tzch 9 cm.myslite ze mi v 25 este vlasy dorastu? ked budem pouzivat biosil a starat sa do akej doby by som mohla dosiahnut aspon o 7 centimetrov dlhsiu dlzku vlasov. dakujem pekne za rady

    OdpovědětVymazat
  41. Mě pomáhají přípravky na vlasy s melasou. Používám nyní šampon s třtinovým extraktem ROSE a MAGNOLIA s Aloe Vera a vlasy mi docela rostou a jsou lesklé, kupodivu, a jsem blondýna. Přestala lámavost a vypadávání. Snažím se ji konzumovat i ústně již řadu měsíců. Dočetla jsem se o ní samé dobré věci. Má spoustu minerálů a stopových prvků v přírodní formě- vápník, fosfor, železo, zinek, kyselina listová apod. Zlepšila se mi nehtová lůžka, třepení i pleť. Opravdu mi chybělo železo apod. Občas si přidávám do melasy tvaroh a napatlám si ho na pleť. Pokožka je pak krásně měkká a vláčná, vyzkoušejte! Mohu jen doporučit :-)

    OdpovědětVymazat
  42. Já jsem teďka četla zajímavý článek o vitaminu C tady, jen se teda netýkal vlasů, ale pleti. Docela mě některé informace překvapily a zaujaly, nevěděla jsem, že vitamin C má tak moc velké využití a že se i docela často vyskytuje v kosmetických produktech :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!