FOTD - v teplých barvách + rychlorecenze na použité produkty

by - 18 ledna

Krásné sobotní dopoledne,

dnešní líčení mám v počítači už nějakou chvíli (v pozadí můžete vidět vánoční stromeček :). Celé líčení se nese v duchu teplejších a zemitějších barev, bude tudíž ideální nejen pro podzim jako barevný typ, ale i pro podzimní období, které máme sice za sebou, ale já nosím tyto barvy ráda i celou zimu.
Hlavním bodem celého líčení jsou vínovofialovohnědé rty v matném provedení (bohužel na fotkách vypadá rtěnka podstatně leskleji, než ve skutečnosti, asi odrazem světla). Už jsem několikrát zmiňovala, že na matné rty mne užije, jednak taková rtěnka déle vydrží a pak, matné, sametové rty prostě vypadají zajímavěji :). Já jsem sáhla po netradičním odstínu, který mne ve rtěnce samotné vůbec nezaujal a byla jsem přesvědčená, že mi absolutně nebude sedět, musím ale říci, že výsledný efekt se mi velmi líbil a ta barva je natolik unikátní a zajímavá, že se rázem stala mým favoritem.

Jak se líbí vám? Troufli byste si na takovou barvu?
 


 
 

Použitá kosmetika:
  • Dermacol Imperial makeup odstín pale
  • Catrice All round concealer
  • NYC smooth skin powder translucent
  • Sleek Showstoppers (hodně se mne ptáte, zda bude ještě dostupná, bohužel nebude, byla to limitka)
  • Catrice gelové oční linky It´s mambo nr. 2
  • Rimmel lash akcelerátor endless řasenka
  • Milani Berry amore tvářenka
  • Sleek Dare rtěnka
  • lak je pravděpodobně Essence Twilight Edward´s love

NYC Smooth skin powder - na tento velice levný pudr už jste určitě slyšeli chválu od kdekoho a i já se musím přidat. I když nejsem pudrový specialista, tak tento se mi velmi líbí, je na pleti příjemný, transparentní, nevysušuje a udělá dojem opravdu hladké a sametové pleti. Za 66Kč je k dostání v Rossmannech a myslím si, že koupě se určitě vyplatí, i přes to, že balení samo o sobě není nic moc :).



Sleek Showstoppers - paletka z limitované edice je také oblíbená, skoro bych řekla, že je to škoda, že to byla pouze limitka. Líbí se mi poměrně nevšední barevná kombinace paletky, o které už mluvila i Lucka z GTL, tohle se Sleeku fakt povedlo. Samozřejmostí je dobrá pigmentace a konzistence stínů, jak jsme u této značky zvyklé.



Dermacol Imperial makeup - už jste o něm ode mne také slyšeli, hydratační makeup s lehčím až středním krytím krásně sjednotí a projasní plet, neleze mi do pórů a nevysušuje. Jednoznačně doporučuji pro starší a sušší pleť, nezvýrazní vrásky a je to pro mne jeden z nejlepších makeupů za loňský rok.



Sleek Dare - obecně bych řekla, že matné rtěnky od Sleeku jsou zajímavější a povedenější, než ty klasické krémové, některé odstíny mi totiž přijdou hydratační až příliš a díky tomu mohou hůře držet. Matná rtěnka ale drží skvěle, nepočítejte ovšem s hydratací a je třeba mít perfektně ošetřené rty, protože zrovna tato zvýrazní každou šupinku a suchou kůži. Vysoká pigmentace je jasná vlastnost této rtěnky, stejně jako elegantní obal.






 
 Milani Berry amore zapečená tvářenka - došla jsem k závěru, že jsem vlastně ještě nedělala  žádnou pořádnou recenzi na tyto tvářenky a asi bude třeba to napravit, protože jsou jedny z mých nejoblíbenějších. Odstín Berry amore je velmi neutrální a univerzální, dostanete přirozenou béžovorůžovou barvu a  myslím si, že barevně bude ladit hlavně teplejším typům, avšak bez obav ho může použít kdokoliv, intenzita i barva se dá regulovat různým namíchám odstínů. Tvářenka je zapečená, dobře pigmentovaná a všechny odstíny obsahují drobné třpytky nebo shimmer, takže opatrně s nimi :). Navíc oceňuji balení, které je moc hezké a obsahuje i praktické zrcátko a štěteček, který je ale úplně k ničemu :).






You May Also Like

59 komentářů

  1. Moc hezké! A ty rty,no nádhera!!! :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělá rtěnka, já bych si ji určitě zkusila! :) Moc ti to sluší, akorát bych volila asi jinou řasenku, tahle dělá hrozné pavoučí nohy, dala bych nějakou na zahuštění.

    OdpovědětVymazat
  3. krasnee licenie, ako snad vsetky tvoje :). jajha vecna skoda tej sleek paletky, ja ju mam, ale niektore farby mam uz tak vydlabane, ze mi presvita dno :( ((((

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásný článek a recenze také :) ta rtěnka se mi opravdu moc líbí a nasadila jsi mi pořádného brouka do hlavy :D Ohledně sleek paletek, čekám až budeš mít na skladě Oh So Special a teďka mi opravdu mrzí, že jsem si nekoupila i tuhle paletku :( ale co se dá dělat, sbírku budu muset obohatit o jiný kousek paletek:)
    PS: Moc ti to na fotkách sluší a na tvé nové štětce se těším jak malé dítě, už aby tu byly :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta rtěnka je božská!! Brousím si na ni zuby :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se vždycky strašně líbí, jak skvěle máš nafocené ty produkty.
    Je to, jak z nějakého zahraničního magazínu. Perfektní.

    OdpovědětVymazat
  7. Ten púder od NYC som minule držala v rukách a nakoniec som ho tam nechala, no terat si ho určite kúpim. :-)) inak krásne líčenie. :-)

    liveinfoxworld.blogspot.com

    ...

    OdpovědětVymazat
  8. V tomto období sú tmavé rúže u mňa na prvom mieste a tento od Sleek-u je úžasný. Určite by som si na neho trúfla :)

    OdpovědětVymazat
  9. Takéto líčenie sa mi na tebe najviac páči.:) Na lícenku od Milani sa dlho chystám, asi prišiel ten správny čas.

    OdpovědětVymazat
  10. je to hezký! akorát stín/tužku na obočí to chtělo tmavší, takhle ho máš jak mourovatý :-( a tý rtěnky mi podle tý detailní fotky připadá zbytečně velkej nános :-( každýho chlapa musí při představě polibku těmahle rty jímat hrůza :-D Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :D, no tužku na obočí žádnou nemám, tak nevim, ale jinak tohle není zrovna makeup na nějaké velké líbání twda ;).

      Vymazat
  11. Ta rtěnka je naprosto úžasná :-D Já bych takové rtěnky nosila pořád, ale třeba moje sestra se mě pak leká :-D Přitom to je tak krásné, nechápu ji :-D
    Musím se ale podívat po tom NYC pudru, slyším na něj jenom chválu :)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc, moc se přimlouvám za recenzi na tvářenky Milani :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také se přimlouvám. A velmi by mě zajímaly také tvářenky Sleek. Moc se mi líbil článek a barvy tvářenek Jordana, krásně srovnání a nafocení odstínů :-) Martina K.

      Vymazat
  13. Moc hezké líčení, tmavé rty, tmavé vlasy - vypadá to prostě dobře. Nyc pudr jsem měla v ruce tolikrát a vždy jsem ho dala zpátky, zůstávám věrná minerálnímu pudru Dermacol (kterej se na mé pleti vyrovná pudru od Benefitu mmch) :-). Jen u těch rtů je vidět, že máš konturovací tužku a ta má růžovou barvu, možná to foťák moc zabírá ty barvy a ve skutečnosti to není tak partné, ale na fotkách ano :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju, Dermacol ma super pudry :). Jinak co se tyka konturky, tak zadnou nemam, na pocitaci u me to vypada, ze mam fialovou a v mobilu to naopak vypada ok :), takze nevim, asi si se mnou pohral fotak nebo svetlo tentokrat :).

      Vymazat
  14. Tvářenka a rtěnka jsou super...Oční stíny nejsou moje parketa, ale tobě sluší snad všechny odstíny ...nespravedlnost :D
    My small Happinesses

    OdpovědětVymazat
  15. Liceni me nijak neoslnilo a barva rtenky neni uplne salek meho caje, ale jak se rika 100 lidi 100 chuti :-) hezky vikend Peto ;-)

    OdpovědětVymazat
  16. No to je paráda! Vypadáš úžasně:))

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Peti, tak tohle se mi líbí hrozně moc ...ta rtěnka je naprosto úžasná, moc Ti sluší.. já jsem si podobnou zkoušela u kamarádky, ale vůbec mi neslušela ...Nevím, jestli to bylo kvůli tomu, že mám hnědé oči, nebo kvůli tomu, že jsem pihatá :D Ale Tobě sluší neskutečně..!
    Pokaždé mně fascinuje, jak to máš perfektně nafocené a čisté.. Mohla bych se zeptat, jak depiluješ chloupky nad rtem? Já jsem je vytrhala...ale od té doby mi rostou černé..:( A je to otřes..nevím, co s tím..

    Děkuji za odpovědi a měj krásný víkend..

    Lucka G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucko, moc děkuju! Já tedy chloupky trhám opravdu sporadicky, ted jsem je netrhala tak dva měsíce, když už se mi chce, tak použiji voskové pásky z DM. Já mám chloupky po celém obličeji, jemné a naštěstí světlé, po vytrhání voskovými pásky mi určitě nerostou tmavší ani silnější, toho je myslím zbytečné se bát, když se to trhá i s kořínky :).

      Vymazat
  18. Hezky den, muzete mi prosim rict, v jakem odstinu mate ten maku-up od dermacol pale totiz neni odstin, to je napsane na kazde tube. Diky moc. Misa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobry den, mam ten nejsvetlejsi odstin u vsech makeupu, u Dermacolu take, co jsem koukala i na ostatni makeupy od nich, tak maji vzdy cislo 1 a nazev odstinu pale.

      Vymazat
  19. tahle sleek paletka je opravdu nádherná, to je hrůza, nejradši bych měla všechny :D

    OdpovědětVymazat
  20. Ach, ta barva rtěnky je úplně úžasná!

    OdpovědětVymazat
  21. Rtěnka ti moc sluší, mě by asi nesedla ;-/ Paletka Showstoppers mi padla do oka, asi bude moje! :)
    http://diamond-katty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  22. dermacol make - up v akci v DM za neskutečných 99,- Kč

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťo je to právě ten imperial. Pořád je ještě v akci. Dnes jsem si ho koupila a už se těším až ho vyzkouším :-)

      Vymazat
  23. Hrozně Ti sluší výrazné rtěnky :)! Asi se kouknu po tom pudru, hodně mě zaujal, ta cena je až směšná :).

    OdpovědětVymazat
  24. Pěkně, akorát by to chtělo tmavší stín na vyplnění oboci, mate ho dost světle u kořene nosu.paletka je opravdu krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nemám vyplněné obočí, nic na obočí jsem nepoužila

      Vymazat
  25. Líčení se ti povedlo :) Taky bych chtěla vyzkoušet makeup od Dermacol :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  26. Vypadá to, že máš ke rtěnce neladící konturku, a to vypadá vážně děsně.

    OdpovědětVymazat
  27. Krásné líčení a rtěnka má skvělou barvu.

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Peti, takovy dotaz..:D trhas si chloupky nad rty? Ja tam docela neco mam, sice svetle a mam a takhle zblizka bych si rty asi fotit nemohla tyjo:D tak me napadlo se zeptat...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc často si je netrhám, ted jsem je třeba netrhala dva měsíce, také mám jemné chloupky, po celém obličeji,naštěstí světlé :), ale když mám náladu,tak to vezmu voskovými pásky :).

      Vymazat
    2. Děkuju za odpověď.. těmi voskovými pásky bych asi umřela bolestí :D

      Vymazat
  29. Povedlo se ti perfektní líčení pro tmavý zimní typ! Což jsem já, takže mám velikou radost. Nedávno jsem se ve Sleeku rozhodovala právě mezi Dare a Plush a vyhrála to Plush. Takže poletím i pro Dare! :)

    OdpovědětVymazat
  30. Paletka, lícenka a rúž sa mi strašne páčia. Týmto si sa mi trafila do vkusu. Ale očný make up by som dala iný. Aspoň tmavšiu linku by som tam dala. Chýba mi tam niečo.

    OdpovědětVymazat
  31. To líčenie sa vám strašne hodí :) Ten rúž krásne dokončil celý look. Kika

    OdpovědětVymazat
  32. Ach, ty fotky jsou skvostné :)) Ale líčení samotné je super, ta rtěnka je boží a jak tobě tyhle rtěnky sluší...dokonalost <3

    OdpovědětVymazat
  33. krásné fotky a líčení supr mám taky ten pudr a jsem spokojená :-D akorát se mi ho nepodařilo tak krásně vyfotit jak tobě :(

    OdpovědětVymazat
  34. Velice se mi líbí tvé nalíčené oči a rtěnka ti také sluší.

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj Peti, nemohla by si prosím příště nafotit i zavřené oko. Ráda bych se inspirovala, ale bohužel jsem teprve začátečník. A tak bych ráda viděla vystínované celé víčko. Děkuji Míša

    OdpovědětVymazat
  36. nádherné líčení, ta rtěnka má naprosto dokonalou barvu
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  37. nadherne licenie :) skvele ti pristane :)

    http://typsforyou.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj peti,
    tadle rtěnka ti dělá krásně bílé zuby, něco na bělení používáš? díky Jitka

    OdpovědětVymazat
  39. Ach jo, ta paletka od Sleeku mne ještě teď mrzí, že jsem si říkala, zatím je času dost, vždyť ona bude... :-(

    OdpovědětVymazat
  40. Ty stíny od Bourjois mě dost zaujaly, asi si je koupím :D a na jejich skvělé řasenky jsem už zapomněla

    OdpovědětVymazat
  41. Líčení vypadá moc hezky, ačkoliv mám radši studenější líčení, ale samozřejmě záleží na náladě ;) moc krásné! jako vždy;)

    OdpovědětVymazat
  42. Krásné zlaté stíny :-) A jsem ráda, že jsi tu dala poprvé fotky bez retuše, už jsem se totiž bála, že jen já mám pórovitou pleť a budu muset používat nějaké spešl krémy. Moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!