Návštěva v L´Orealu - představení novinek Maybelline + OOTD šedočerně

by - 27 ledna

Krásný pondělní večer vám všem,

dneska to bude taková všehochuť. Možná jste si už na blozích všimli, že v sobotu byly pozvaným blogerkám představeny novinky značky Maybelline. Osobně se musím přiznat, že se na taková setkání vždycky velmi těším, protože je to příležitost sejít se stejně "praštěnými" jedinci :D, doufám, že tím se nikoho nedotknu a probrat čistě ženské věci jako je právě kosmetika nebo blogování. Nejinak tomu bylo v sobotu, užila jsem si skvělé odpoledne, za které patří dík nejen organizátorce Terce z L´Orealu, ale právě i všem blogerkám a v neposlední řadě hlavní vizážistce Maybelline Margině Skřenkové, která nám dala cenné rady a jsem velmi ráda, že mi potvrdila moje postupy v líčení :). S jejími tipy se s vámi samozřejmě podělím v pokračování článku, kde naleznete i více fotek.


V sobotu jsem vám i chtěla vyfotit outfit, ale jelikož jsme se s holkama nějak zakecaly, tak už bylo venku šero a strašná zima, tak jsem to dohonila dnes, kdy jsem měla to samé na sobě znovu :).


V sobotu kolem 11 hodiny jsme se s ostatními blogerkami sešly v pražském sídle společnosti L´Oreal u příležitosti představení novinek, které do našich drogerií vypouští právě značka Maybelline. Nevím jak vy, ale já mám tuto značku ráda. Obzvláště řasenky One by one a Rocket volume, stíny Color tattoo a Color sensational rtěnky. Byla jsem moc ráda, že právě tohle jsou i nejoblíbenější výrobky vizážistky Margity Skřenkové :).
 
PR L´Oreal a Maybelline Terezka a vizážistka Margita
 
Sobota ale patřila nové řadě Fit me, konkrétně makeupu, který je prý vhodnější pro normální až sušší pleť, pokud máte pleť mladou a mastnou, je dobré smíchat ho s fluidem, korektoru, tvářenkám a pudru ze stejné řady. Představena byla i nová řasenka The colossal volume Go extreme!, je to další verze oblíbené řady řasenek, tato má na rukojeti kartáčku dvě vyboulená místa, díky tomu nabírá více barvy na kartáček a vytvoří větší objem řas. Osobně mám trošku obavy, aby díky tomu neslepovala, ale uvidíme, ještě jsem ji nezkoušela :).
 
 
Kromě báječného občerstvení a popovídání u čaje a sektu, nám byla po celou dobu k dispozici na líčení právě Margita, která je přední českou vizážistkou. Probíraly se nejen novinky od Maybelline, ale také nové trendy letošního jara. Margitu nejvíce zaujaly bílé oční linky, nude líčení s dokonale rozjasněnou pletí a barevné šťavnaté rty. Přiznám se, že to jsou i moji favorité, bílou linku ráda oživuji ještě jemnější černou k řasám, něco jako v tomto tutorialu, barevné rty jsou mým poznávacím znamením a dokonalá pleť je mým snem :). Margita se nám také svěřila, že má ráda líčení nekomplikované, takové, které podtrhne přirozenou ženskou krásu.
 

 
 
 
Co se týká novinek samotných, ráda bych vám o nich sdělila více, ale momentálně sháním nejsvětlejší odstín makeupu a korektoru, jelikož, jak to tak bývá, tak do ČR se světlé odstíny nedováží. Když jsem se na to ptala, tak je to prý proto, že češky si kupují tmavší makeupy (super, takže nejen špatné velikosti podprsenek nosíme :D). Nevím, zda je to tím, že v drogeriích ty světlé nejsou nebo tím, že je tam blbé světlo nebo tím, že chtějí vypadat opálenější. Tak či tak, měly bychom se pochlapit a vybírat odstíny ladící naší pleti. Sama ovšem vím ,jak velký je to problém, v drogerii si nevyberu skoro vůbec, takže odstíny, které mi sedí skvěle, objednávám přes internet ze zahraničí. Kdybyste někdo tušil, kde výhodně sehnat Fit me makeup v odstínu 110 a korektor v odstínu 15 (edit: děkuji za info, zdá se, že všechny odstíny mají v Rosmannu,tak se na ně zajdu podívat, děkuji!), budu moc ráda, protože tyto novinky mne zaujaly  a ráda bych otestovala svou barvu, jinak opravdu těžkou posoudit krytí a další schopnosti :).
 


 Na závěr musím říci, že celá akce se mi moc líbila a pevně doufám, že jsme se neviděly naposledy, moc děkuji všem za skvělé odpoledne :)!
 
S Luckou jsme ladily, kožíšky a výrazné rty :). Když jsem u toho, Lucka je i ve skutečnosti tak vtipná, krásná a sympatická jako na blogu, ale co víc a to vám musím "prásknout", obdivovala jsem její pleť. Vážně, věřte mi, že tak dokonalou pleť jsem snad ještě neviděla, jako z photoshopu a tak jsme z ní samozřejmě tahala jak to dělá :D, takže teď už je nad slunce jasné, že něco od Hádka prostě musím zkusit ;).

S Beccou, já jí hrozně ráda poslouchám, je s ní sranda a navíc jak je malinká a mluví slovensky, je to hrozně roztomilé, navíc také blbě shání světlé makeupy na svou pleť.....máme to těžké, my bledule :).

 
Bohužel, nebo spíše bohudík, jsme byly natolik zabrané do konverzace, že nemám více jednotlivých fotek. Jsem si ale jistá, že pokud navštívíte blogy ostatních, naleznete i více obrázků :)......
 

 
a samozřejmě za fotoaparátem skvělá Rendy, které děkujeme za hromadné fotky
 
 
A tímto se dostáváme k outfitu, který v poslední době, v malých obměnách, nosím podezřele často :). Konečně začala pořádná zima a tak je třeba ohřát se v pořádném kožíšku. Nikdy jsem na tento typ vest příliš nebyla,ale musím jim přiznat jednu věc, fakt zahřejí! V sobotu jsem měla jen jiný náhrdelník, z ebay. Samozřejmě na to nosím kabát, šálu, rukavice a případně čepici ;).
 
boty - Persunmall
džíny - Bershka (mají tam obrovské slevy, tyhle stály 199,- a mně osobně tam sedí úplně nejlépe)
tričko, kabelka - HM
vesta - Chicnova
náhrdelník - Chicnova
lak - She 030
líčení - bude v zítřejším tutorialu, ale použila jsem paletku Pupa art 003, na rtech lesk Milani Mauve fetish a tvářenka Sleek  Pink lemonad ;)
 
 


Často se mne také ptáte na to, jak mám dlouhé své vlasy, no takhle, ale budu zkracovat, protože konečky už mám řídké a celkově, jak vidíte, nemám vlasy extra husté.




 

Tak to by bylo pro dnešek vše, doufám, že se vám dnešní megadlouhý post líbil a dejte mi vědět, ať už zda jste vyzkoušeli něco z novinek nebo jak se vám líbí můj outfit ;). Krásný večer!
 

You May Also Like

103 komentářů

  1. Péťo chci se zeptat máš tady na fotkách clip in vlasy nebo ne? Nějak jsem to nevyčetla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Peto, ty tmave vlasy ti velice pristanu.. mozem sa opytat, preco nikdy nie je na fotkach Renata?? Ilka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, nemohu za nikoho mluvit, ale tak ne každý se rád fotí :).

      Vymazat
  3. Zrovna ty Peti máš taky nádhernou pleť :-) Hádkovu kosmetiku také používám, už několik let, a mohu jen doporučit, je vážně skvělá. Zvášť hydratační maska jojoba, kterou se mažu na noc, je super :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Velice krásný outfit! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, moc často nekomentuji, ale nyní mi to nedá - nádherný outfit a líčení! Opravdu, viděla jsem tě a spadla mi čelist, moc Ti to sluší, Petro! :-) Eva

    OdpovědětVymazat
  6. A já hned jak jsem viděla fotku outfitu na FB, tak jsem si říkala, že máš jiný náhrdelník! :) Ale tenhle je snad ještě krásnější! Jsi prostě vážně kočka a navíc úžasně milá osoba! Snad se zase brzy uvidíme! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Péťo tobě to tak slušelo (sluší) :)))

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tady vidím to líčení pořádně a teda divím se.. Nikdy bych netipla, že ti takové líčení, odstíny, budou slušet, to jsem teda fakt překvapená:) Super fotky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, no byl to spíše takový pokus, je v tom hodně červené, růžové a fialové, takže jsem se bála, že v tom budu ubrečená,ale nakonec to nebylo tak zlé :).

      Vymazat
  9. Korektor v odstínu 15 jsem našla v Rossmanu, ale i přesto, že jim přišlo před třemi dni zboží, tak jsem chytila poslední kus :D :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo? tak to je super, myslela jsm, že není ani ten,ale dělají ještě 10, tak jestli nebude světlejší.....

      Vymazat
  10. krása Peti, rifle ti skvěle padnou a celkově ti to moc slusi!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, mám z nich fakt radost, za ty peníze, mně sedí v Bershce nejlíp!

      Vymazat
  11. krása Peti, rifle ti skvěle padnou a celkově ti to moc slusi!! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tady ti to moc sluší:)! Připomínáš mi tu Bellu ze Stmívání :D!

    OdpovědětVymazat
  13. Ten outfit je vážně skvělej, vesta ti opravdu sedne. Hned jsem koukala na odkaz, cos k ní dávala a bohužel je už vyprodaná :( Ale někde si jí musim pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  14. Petruš ty máš ombré vid? Je vidět, že spodní polovina vlasů je o pár odstínů světlejší, ale vypadá to fakt hezky, takové nenápadné ombré :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no spíš měla jsem, sjednocuji přelivem, ale z těch světlejších konců se to rychleji vymyje, i když teda já mám právě délky vlasů světlejší normálně o d přírody, i když ombré nemám ;)

      Vymazat
  15. Krasny outfit, moc ti to slusi a ty dziny jsu sexy, delaji super zadek! Zavidim snih, u nas je 20 stupnu, zima letos zadna :-( Vlasky mas pekne dlouhe, myslela jsem, ze mas kratsi. Tu Kosmetiku Hadek neznam, tak bude fajn, kdyz vyzkousis a udelas nejakou recenzi, rada bych zkusila na plet neco jineho, zatim mi na mou smisenou plet s citlivosti na akne nic moc nesedelo :-( Bud me kosmetika vysusuje anebo zase naopak masti a dela akne... LV

    OdpovědětVymazat
  16. Korektor fit me v odstínu 15 je normálně k dostání v drogériích ...já ho kupovala v Rossmannu, ještě v akci za 99,- ;-)
    Jinak ta kožíšková vesta je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  17. Becca je hrozne roztomila a ta slovenstina taky !!!! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach, ďakujem veľmi pekne! :) Peti, vyzeráš fantasticky, to som ti už hovorila, ako stále :)

      Vymazat
  18. WOW! To musí být úžasné se něčeho takového zúčastnit! Taky bych chtěla... :)
    Jinak Peti ten outfit ti strašně sluší, je to jeden z nejhezčích co jsem na tobě viděla (podle mě). Máš v těch džínách strašně pěkné nohy. (doufám, že to nevyzní blbě :D) Fakt sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Korektor Fit me v odstínu 15 jsem taky koupila v Rossmannu a ještě v akci za 99,- ...:)
    Ta kožíšková vesta je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  20. Outfitek je nádherný ;) Já na věci typu kožíšky nejsem, ale tobě to vážně sluší :) Jinak novinky mě zaujaly a s tou světlostí makeupů to máme podobně...kdybych se v drogerii na hlavu postavila, všecko na mě bude prostě tmavé :D

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Peti, moc hezký článek :) já jsem osobně zkusila ten fit me korektor 010, koupila jsem ho v akci v rossmanu cca dva týdny zpátky za 99,-! :) je opravdu skvělý - světloučký, má růžový podtón a skvěle kryje, s čímž se u drogerkových korektorů nesetkávám, mám problém s červenými žilkami na obličeji. Zkoušela jsem catrice camouflage cream, ale i nejsvětlejší je na mně hrozně žlutý. Takže korektor fit me vřele doporučuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jé tak super, takže korektorový problém vyřešen, v Rosmannu by tedy měli mít všechny odstíny, pokud to dobře chápu :), určitě na to mrknu!

      Vymazat
    2. jj já teda doufám.. popravdě byl tam úplně poslední a naštěstí teda 010..ikdyž ta 15ctka je taky super světlá :) přijde mi dost podobnej jako clinique ikdyž na výdrž se to asi srovnat nedá:)

      Vymazat
  22. Bylo to opravdu perfektní odpoledne a jsem ráda, že jsem tě mohla poznat. Co se korektoru týče, tak já jsem v balíčku měla 15 a ta je nejsvětlejší (světe div se, 10 je tmavší) a co jsem koukala, tak se běžně v drogériích prodává. S makeupem to bude již horší i na internetu jsem viděla nejsvětlejší 115. Ale třeba ho někde objevíš :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, tak já právě korektor nemám vůbec :D, ale je to tedy zajímavé s těmi odstíny, právě si myslím, že na mě bude tmavá i ta 115 a že bude spíše do žluta....

      Vymazat
  23. Moc pěkný článek :) Ten outfit je skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  24. Já osobně si nekupuji tmavší make up účelně. Spíš je to problém nabídky v drogeriích. Tento make up už jsem tako chtěla zkoušet.ale je tmavý,jak sama píšeš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, jako co si má člověk koupit, když světlejší není? Opravdu divná výmluva, že Češky kupují jen tmavé a přitom na většině blogů a i mé kamarádky si neustále všichni stěžují, že prostě nejsou vyhovující světlé make-upy dobře dostupné. Přitom by je každý bral. Já bohužel zakládat paypal kvůli tomu, abych si mohla v cizině koupit make-up nehodlám, protože to bych pak začla objednávat tunu dalších věcí a o to nestojím. Jsem tedy také odkázaná na drogerie, kde jsou bohužel i ty nejsvětlejší make-upy tmavé a dá hodně práce je dobře zapracovat do pleti, aby to nebylo tak vidět, obzvlášť, když člověk potřebuje nějaké krytí. Je mi docela líto, že prodávající neslyší na poptávku a totálně nás ignorují.

      Vymazat
    2. to je fakt výhovorka - nejdem si založiť paypal, lebo by som nakúpila tonu vecí. preboha, kúpim si make-up a dosť, hádam sa vieš zaprieť.

      Vymazat
    3. já souhlasím, že je to špatnou nabídkou odstínů v drogerii a ne naší barvoslepostí, jenže dokud budeme dál kupovat tmavé makeupy, tak možná světlejší nebudou......chtělo by to petici za světlé odstíny,co :D?! Já už jsem lobbovala v Lorealu, ale prý to tam říkají pořád a nic se nezměnilo :(......

      Vymazat
  25. Tak toto je absolutně super. Fakt boží. Já na ty kožíšky nijak nejsem, protože mi přijde, že kdekdo v tom vypadá jak Marfuša ("Blázníš dědku? Ruce i nohy mně mrznou!!!"). Ale ty jsi celá taková droboučká a vesta ti strašně sedne. Moc krásná, palec hore. Deset palců :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  27. Lucinka má opravdu nádhernou pleť, úplně žasnu :) snad mi to příště vyjde, a budu se moct k vám připojit. co se týče toho korektoru Fit me!, tak v Rossmannu by měli mít 15, a ten by měl být dost světlý i na nás bledule :)

    outfit se mi moc líbí!

    OdpovědětVymazat
  28. Já si tedy kupuju ty tmavší odstíny. Nechápu ženský, který mají problém sehnat na sebe odstín. Já kouknu, vidim a sedí, hotovo. Vždy vybírám z těch tmavších no a nemám problém s tim, že by nesedl, asi se mi nějak přizpůsobujou :D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  29. Tak na tento outfit musím zareagovat taky:-)jedním slovem krása,moc ti sluší,ta vestička je parádní a celkově prostě super!Moc se mi to líbí.A zaujalo mě i líčení,na fotkách to dělá velmi pěkný kočičí pohled v kombinaci s tmavou barvou vlasů-super efekt.A možná by nebylo špatné udělat někdy návod na tohle líčení,mě by zajímalo:-)Nika

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj krásná Péto, kupovala jsem před týdnem korektor FIT ME v odstínu 10 v Rossmanu v Galerii Myšák v Praze, byl v tu dobu dokonce za skvělou cenu 99Kč. :)

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj, super, že jsou vidět tvé přirozené vlasy. :-) Mouni

    OdpovědětVymazat
  32. Tvoj ouitfit sa mi veľmi páči! :) Rifle ti dokonale sadnú a líčenie máš (ako vždy) tiež pekné:)

    OdpovědětVymazat
  33. zlatá spona na pásku a stříbrné detaily na kabelce :D
    vesta je hezká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a? dnes uz se podle me na tyhle drobny detaily az tak nehraje (pokud nemas namireno do Plesu v Opere), kolikrat se spis upozornuje na ruzne barvy kovu na ruznych castech outfitu. Tady me to teda za oci vubec netaha. Naopak se mi to libi - viz barvy nahrdelniku.

      Peto, tohle se ti moc povedlo sladit. Fakt se mi to hrozne libi! Krasne to vyzdvihne prednosti tve postavy. Supr :-)

      Vymazat
    2. No a? dnes uz se podle me na tyhle drobny detaily az tak nehraje (pokud nemas namireno do Plesu v Opere), kolikrat se spis upozornuje na ruzne barvy kovu na ruznych castech outfitu. Tady me to teda za oci vubec netaha. Naopak se mi to libi - viz barvy nahrdelniku.

      Peto, tohle se ti moc povedlo sladit. Fakt se mi to hrozne libi! Krasne to vyzdvihne prednosti tve postavy. Supr :-)

      Vymazat
  34. Ten Tvoj outfit je skvelý ! :) Čierna Ti veľmi pasuje :) Najviac sa mi páči vestička a náhrdelník :) Erika's Life

    OdpovědětVymazat
  35. Tak mne se hrozne libi to,jak se to zlato na tom pasku zpatky objevuje na tom nahrdelniku a zase to stribro jak tady nekdo komentoval je na tom nahrdelniku taky takze proc ne,je to mnohem zajimavejsi,krasnej outfit!

    OdpovědětVymazat
  36. tenhle outfit ti strašně sluší! :-) ale hlavně ti neuvěřitelně prospělo to ztmavení vlasů. přijde mi, že ti díky tomu více vynikne obličej a krásné oči a vypadáš tak ještě mladší, než už jsi vypadala ;-) prostě kočka!

    OdpovědětVymazat
  37. Páni Petruško! Máš naprosto úžasnou postavičku, hrozně ti to sluší! :-))

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj Petro, tak teda klobouk dolů, opravdu Ti to moc sluší. A co se týká kosmetiky Hádek, určitě vyzkoušej, pro Tvou suchou pleť to bude něco!! Je tam mraky produktů, který stojí za vyzkoušení a já už si bez nich ani neumím představit den. S pozdravem Miriam.

    OdpovědětVymazat
  39. Super fotky! Péťo jsi krásná:)

    OdpovědětVymazat
  40. toto líčenie, vlasy aj oblečenie ti pristane úplne najviac :)

    OdpovědětVymazat
  41. Ta obří díra mezi stehny je strašná..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. lebo sama takú nemáš? :)
      vstaň od počítača, nečum do neho a bež cvičiť :*

      Vymazat
    2. Já mám tu díru mezi stehnama taky a nic mi s tím dělat nejde. Cvičím a svaly se mi tam stejně nedělají, mám i stejně plochý zadek, to je typem postavy. Chtěla bych mít zadeček, jako bochánek ne jako placku, ale nedaří se :-(

      Vymazat
    3. muzes si dat silikonovy zadek jako maj v americe :)

      Vymazat
  42. Peťo, Ty jsi zlato. Napíšu Ti do zprávy ta séra a fluidy od Hadka a doufám, že budeš spokojená.
    Jinak co se pleti týče - vyměnila bych jí za Tvoje vlasy. Protože i špatná pleť se dá s dnešními zázraky schovat a zamaskovat, ale mít takovou hřívu jako máš Ty, to ani ty nejvymazlenější kosmetický vychytávky nedokážou. A je to víc než pleť. Takže závidím:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc ;), já už jsem porlustrovala eshop,mám pár favoritů, tak dodělám,co mám doma a pak jdu na Hádka :)....
      No, s tou hřívou to není tak horké, fakt mám vlasy spíš řídké a jemné ;/

      Vymazat
  43. obdivuju tě že umíš chodit v zimě v podpatcích! :D :) moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  44. Jsem v depresi. Ty si stěžuješ na své vlasy? :-O jdu se zahrabat fakt... :-D
    Pěkný článek ;-) a vždycky hrozně závidím tu žranici :-)

    OdpovědětVymazat
  45. Neskutečně krásná :)... Outfit parádní a ty vlasy ♥

    I.

    OdpovědětVymazat
  46. Moc vám to s Luckou sluší, jako pár jste dokonalé, ale samozřejmě i ostatní jsou hezké a sympatické..........

    OdpovědětVymazat
  47. Peti, na FB jsem ti už psala, jak moc ti to sluší. Fakt, tohle se ti povedlo. Jediná věc, která mě tak trošku ruší celkový dojem, je líčení očí. Dle mě to dělá takový zombie efekt. Možná je to jen fotkami a světlem a ve skutečnosti to může vypadat jinak. Kouknu na tutorial a uvidím ;)
    Jíťa

    OdpovědětVymazat
  48. Tady ti to opravdu neskutečně sluší!

    OdpovědětVymazat
  49. Luxusní outfit :). Všude Ti to moc sluší Peti :)

    OdpovědětVymazat
  50. Peťka, dúfam,že si uvedomuješ aká si krásna. Lebo si. :)))

    OdpovědětVymazat
  51. Boze mas tu nejkrasnejsi postavu.Fakt vystavnii nozky i zadek

    OdpovědětVymazat
  52. Džiny sú krásne, kožúšky nemám rada ale tento ti sekne, trošku veľa čiernej na teba, si v tom taká smutná a tmavá ale náhrdelník to oživuje a trochu odľahčuje, možno ak by bolo tričko šedé, bolo by to lepšie.
    Hmm a tie novinky, som zvedavá na tie Maybelline nové riasenky, keďže Maybelline sú moje naj ;)
    Pekný deň

    Pozývam ťa na giveaway: http://krasavnutri.blogspot.sk/2014/01/blog-ma-rok-sutaz-pre-vas.html

    OdpovědětVymazat
  53. Jsi strasne krasna. Musim souhlasit s predchozim anonymem. Moc hezky outfit a i liceni.

    OdpovědětVymazat
  54. V rossmannu mají asi jen 6 odstinu a nejsvetlejsi je 120 a ani ten, podle me, neni pro zadne bledule. Ja si make-up objednala na lookfantastic.com maji postu zdarma a i nejaky kod na 10% slevu, maji ho napsany na strance a urcite tam maji i ten concealer. :) A jeste te to vyjde levneji nez v drogerii.

    OdpovědětVymazat
  55. tento outfit se mi teda líbí moc! strašně ti to sluší. celou dobu jsem si myslela, že máš clipy a ono ne, tak to musím pochválit i vlasy, krásné:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  56. Nádherný outfit, a hlavně se mi líbí to burgundy líčení :) Fakt jsi strašně nádherná Peti :)

    OdpovědětVymazat
  57. Moc hezky outfit, jen stiny se mi tolik nelibej, myslim ze cervena neni uplne tva barva. Vypadas jako bys plakala

    OdpovědětVymazat
  58. V černé ti to sekne a to líčení je bezkonkurenční pro modré oči! Opravdová krása :)

    OdpovědětVymazat
  59. V černé ti to sekne a to líčení je bezkonkurenční pro modré oči. Opravdová krása! :)

    OdpovědětVymazat
  60. Peti, na těchto fotkách ti to neskutečně sluší, ta vestička je parádní !! A líčení opět hezké.

    OdpovědětVymazat
  61. jednoduchý ale nádherný outfit ! svedči ti to :)

    OdpovědětVymazat
  62. Jsi opravdu nádherná, perfektní outfit.

    OdpovědětVymazat
  63. outfit super, ale ta červená linka kolem očí je hrozná

    OdpovědětVymazat
  64. outfit se ti moc povedl, takovy styl ti slusi. :)

    OdpovědětVymazat
  65. jsi nadherna na tech outfitovych fotkach ti to moc slusi :) skvela postava:)

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj peto, muzu se zeptat jakou velikost kalhot mas v bershce? Casto si chci totis objednat neco co mas z ruznych eshopu a nevim jakou velikost, u kalhot se to odhaduje spatne :( ja si v bersce kupuju 36 evropsky cislovani, a mozna mam ty same co ty na techto fotkach :D
    E.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já mám 32/34 podle stříhu, ted jsem si tam kupovala dvoje džíny ultra slim nebo tak nějak a jedny jsou 32 a druhé 34 a jsou mi obojí stejně, tak nevím,ale jsou strečové.....

      Vymazat
    2. No rpzhodne to maji zajimave cislovany, taky se tam obcas narvu do 34, nekdy ne... Kazdopadne dekuju :)
      E.

      Vymazat
  67. Ta vesta je super! A celý outfit se mi hodně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  68. Vypadas jako dama, nadcasove a skvele :) tyhle outfity mam na tobe nejradsi asi <3
    Makeup take fajn, fialovoruozove stiny s cernou linkou jsem si hodne delavala neb jsem tmavooka brunetka a vypada to na ,,nas,, proste dobre ano :D
    jinak lucky blog jsem objevila nedavno a jsem z nej nadsena :) jsem posedla prirodnimi vecmi a zdravym zivotnim stylem uz par let, takze se mi libi, ze se i tomu na blogu venuje a verim, ze jeji plet je zasluhou i toho :)

    Nadia

    OdpovědětVymazat
  69. Hrozně moc vám všem děkuji, jednak za informace ohledně těch korektorů, makeup 110 se mi zatím nepodařilo sehnat, nemají ani na feelunique ani na lookfantastic, ale snad se mi poštěstí :).....A děkuji za pochvalu outfitu, tak to jsem překvapená,že se vám tak líbí a těší mne to :).

    OdpovědětVymazat
  70. Tak tohle je nádhera... Moc Ti to sluší, krásně nalíčená, oblečená, skvělé fotky... Když si tak čtu předchozí komentáře, tak už Tě to možná ani nebaví číst, jak jsou si všechny podobné (skvělé, krásné, nádhera, perfektní), jenže u Tebe je to těžké, umíš se krásně nalíčit i obléct a jsi úžasně fotogenická, navíc manžel je fakt šikovný fotograf, tak jak to napsat jinak?:o))) Nepíšu moc často, protože většinou už je tu všechno řečeno (a pochváleno:o)) ), ale sem tam to přece jen nevydržím a musím se přidat, protože si to opravdu myslím a moc Ti fandím. Zrovna tak ses mi moc líbila v předchozím videu, i bez make-upu a výraznějšího líčení jsi tam nádherná, což musí každý vidět a pokud někdo napíše něco jiného, tak je to prostě jen nezvládnutá závist:o) A taky snad každému musí být jasný, když se podívá na počet komentářů pod Tvými příspěvky, že nemůžeš stihnout každému odpovědět... Asi to úplně všechno teď nepatří pod tento Tvůj článek, ale už jsem to musela zmínit, protože když někdy čtu některé komentáře, tak je fakt vidět, že lidská blbost je věčná...:o) Asi budu komentovat častěji, protože jsem se nějak rozkecala a vracela jsem se k více příspěvkům, to asi není ideální... Přeji pěkné odpoledne a ještě jednou děkuji za úžasně rychle odeslanou objednávku:o)

    OdpovědětVymazat
  71. Ahojky! Moc ti to tam sluší :) Chci se na něco zeptat zítra mi doma budou barvit hlavu vlasy mám delší po prsa a kudrnaté mám je tak středně hnědé a chtěla bych tmavé a tak jsem si koupila 2 barvy mám ale obavu jak se barva chytne :/ Myslíš že se mi chytne? :) Je to odstín: H6 Medově tmavě hnědá ;) Od: Palette :) PS: Je mi 13 díky ;)

    OdpovědětVymazat
  72. Strašně ti to sluší :) .Miluju tvoje videa a články ♥ . Jakto že máš tak dokonalou postavu ?

    OdpovědětVymazat
  73. Nechces Peto investovat do naky drazsi kozeny kabelky? I za 2 tisice se da sehnat kvalitni...tohle co nosis ty shazuje cele tve outfity. Podle kabelky se pozna dama a podtrhuje vysledek. Je skoda, ze se tak snazis vse krasne sladit a pak si k tomu vezmes lacinou kabelku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta kabelka nevypadá lacině... matná, černá, nikde se "neláme"... mě to přijde jako ideální střed :)

      I.

      Vymazat
    2. Já kůži nosím nerada, to už je opravdu výjimečně ;). Ale myslím si, že ta kabelka je úplně normální......já nevím, nechci aby to znělo nějak blbě,ale já si na dámu rozhodně nehraju, mně fakt nevadí nosit obyčejné levné kousky, ráda to střídám a drahá kabelka by se mi asi nevyplatila.

      Vymazat
    3. Ja jsem to samozrejme nemyslela nijak zle, jen ze ta kvalitni kabelka by tvuj outfit povysila. Urcite sledujes mnoho blogu a vsimnes si i sama, ze pokud ma zena kvalitni obuv a kabelku tak zbytek uz nemusi byt za tisice a celkovy dojem bude skvely. Hezka zena jako ty by si zaslouzila peknou kabelku, znas treba www.furla.com? Ty delaj uzasny :) pa

      Vymazat
    4. Já vím ;), ale prostě mě na to zas tak moc neužije, mně vydrží i levnější kabelka dlouho....ale Furla znám, krásné kousky :).....

      Vymazat
  74. Petro, jak to že jsi mezi těmi děvčata ta nejkrásnější? ne vážně, jsi!

    Lucka K.

    OdpovědětVymazat
  75. Páni,strašně ti to sluší :)
    http://anys111.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  76. wow! kéž bych jednou taky po třicítce vypadala tak famózně :) tohle Ti extrémně sluší, fakt Ti tu nejradši napsala stovku pochvalných slov, protože žena si zaslouží pochvalu, když vypadá k světu :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!