Oblíbené seriály

by - 12 ledna

Krásné nedělní odpoledne vám všem,

dnešní, zcela oddechové video v duchu víkendu, je o našich oblíbených seriálech. Nejsem úplně seriálový maniak, ale v průběhu života jsem si jich přecejen pár oblíbila. Jsem moc zvědavá, jestli se v něčem shodneme a budu moc ráda, když si tu navzájem nějaké další seriály doporučíme :). Doufám, že se vám video bude líbit a že se u něj pobavíte jako my.
 



eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair

šaty: http://www.choies.com
lak: Bourjois 11 Rouge in style
líčení: Tělové stíny a horní gelová linka, tvářenka milani Beauty´s touch, rtěnka Rosa satinata
náušnice: ? staré
Míra: košile C&A
 

You May Also Like

94 komentářů

  1. Super som sa pobavila...keď tvoj manžel spomenul seriál MacGyver tak sa mi vybavila historka, ktorú mi spomínal priateľ...tiež tento seriál sledoval a raz keď išiel ku kaderníčke dať sa ostrihať, povedal jej nech ho ostrihá na MacGyvera :D žiaľ nevedela čo tým myslel takže odchádzal veľmi sklamaný :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jé tak na gilmorky koukám teď mezi zkouškama:) (a zrovna včera byla rory hrozně trapná!) a na přátele teda taky, ty mi přijdou totálně skvělý, ty sou prostě do špatné nálady. A Himym se na ně pro mě nedohrabou:) A Damon je parádnía měla jsem ráda tu Jeremyho holku upírku, co ji zabili, Annu.(ale jsem zatím na začátku.) Disneyovky! Star trek!! Máte skvělej vkus!

    Jinak pokud máte rádi sci-fi tak doporučuju Doctor who, Červený trpaslík.
    A hrozně se mi líbí Mrtví jako já (ale ten film k tomu seriálu nic moc).
    Britský humor: IT crowd a Black books.
    A big bang theory.
    Z českých My všichni školou povinni. a ty starší prostě:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se dívám na gilmorky teď poslední půlrok když mám chvíli, už jsem v poslední sérii a tam mi přijde zase trapná Lorelai - neví, koho..je netrpělivá...chvilku je bez Luka a hned vleze do postele Chrisovi...no nevím:))

      Vymazat
  3. Já milovala ER - Pohotovost, to je asi jediný seriál, kde si pamatuju jména postav a ráda bych se na to podívala znovu, i když ty nové serie už nebyly ono, snažili se to zachránit aspoň třema hlavníma postavama. Kutil Tim, Ženatý se závazky, Step by Step, Přátelé atd, to je klasika, to jsem sice nesledovala díl za dílem, ale když to jelo v tv, tak jsem se podívala. Simpsonovi a South Park snad ani jmenovat nemusím :).. jinak na ty babské typické seriály nejsem, maximálně jsem zkousla Zoufalé manželky. Když jsem byla malá, tak ještě frčela Veronika Mars (tuším, že se to tak jmenovalo?) To jsem se ráda podívala, nebo komisař Rex, ale to mi příjde teď už jako hovadina. Jinak jsem byla hodně na Akta X, Věřte Nevěřte, to jsme se vždycky sešly já, mamka a babička a koukaly na to večer a hádaly společně jak to dopadne :D.. V poslední době mě uchvátil Breaking Bad (Perníkový táta), jediné co bych tomu vytkla je český překlad názvu :X jinak jsem viděla všechny díly, snad jediný serál, který jsem zkoukla až do konce. S mamkou jsme koukali na Hrdinové, Lost, Invaze, ale všechno nám vydrželo jen pár řad, protože se z toho pak stal neuvěřitelný maglajz :D.. Ze seriálů co měli něco společného se smrtí, která mě fascinuje se mi líbily seroše Dead like Me, to mělo úžasný humor a herce, Calling Tru byl taky fajn, i když tam to teda s hercema pokulhávalo :D a z napřirozených určitě Supernatural a True Blood.. z detektivních mě nic nechytlo tak moc, jako NCIS. A jmenovaný Top Gear, to je úžasný humor, všimla jsem si, že většina bab si oblíbila křečka, stejně jako ty :D já si nejvíc oblíbila Jeremyho, strašný šílenec. Jinak teda moc přehled nemám, televizi jsem nezapla snad přes 6 let, takže většinou něco na doporučení. Strýc mi teď doporučil nový seriál Banshee (2013), to by se mohlo Mírovi líbit, nechci prozrazovat o čem to je :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha! Další Dead like me:)

      Vymazat
    2. Tak to určitě zkus i Calling Tru, Volání mrtvých se to jmenuje v češtině tuším.. a zapomněla jsem na Red Dwarf, to jsem ale ostuda! To jsem taky viděla celé krom poslední řady, trochu se na ni bojim podívat, protože u deváté - jak byly ty tři díly, jsem brečela, citlivka :D

      Vymazat
  4. U mě kdysi letěla Buffy přemožitelka upírů a Gilmorky :-) a jinak jsem koukala asi skoro na všechny, co jste vyjmenovali :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Péťo, hrozně ti to tady sluší!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Koukala jsem snad úplně na všechno, co jste zmínili, to je hrůza, kolik času tehdy člověk u toho strávil :) Můj absolutní top ale byla Škola zlomených srdcí, ten řek se jmenoval Nick a chodil s Jodie, podle které mám do dneška přezdívku :) Škoda, že pak umřel :( To byl vůbec seriál, ve kterém spousta postav umřela.

    OdpovědětVymazat
  7. Naprosto skvělé video, u kterého jde vidět, že prostě patříte k sobě a dohromady děláte jednoho báječného člověka s velice optimistickou náladou :-) Jen tak dále :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Krok za krokem...to byl můj první fakt hrozně oblíbený seriál, občas na něj kouknu i teď. Pak mám ráda HIMYM a hlavně Přátelé...to je prostě klasika, nejvíc mě baví vždycky Ross :D a jinak koukám i na Ordinaci a Ulici, přestože spousta lidí říká, jak jsou to blbý seriály :D

    OdpovědětVymazat
  9. Na většinu jsem taky koukala z českých ještě na: Ranč u Zelené sedmy a Bylo náš pět a ze zahraničních na Chirurgy, Zoufalé manželky, Sex ve městě a Everwood

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jooooo, Ranč u Zelené sedmy, to byla pecka! :o)

      Vymazat
  10. U mě vítězí TVD. Damon je prostě bezkonkurenční! :) Pak mě baví Katherine a taky Caroline,obzvlášť to její seriously :D V 5. sérii mi chybí Klaus a Alaric. Ještě pak koukám na Beauty and the Beast, Vincent je kořen :D Jinak Péti super video jako vždy, fandím ti :)

    OdpovědětVymazat
  11. záporák z Gumídků byl Kníže Ignor, to byl frajer :D. Mou dětskou duši momentálně oblažuje Spongebob a docela dobrá úchylárna jsou Griffinovi (Family Guy). Jinak jsou super Červený trpaslík, Haló haló, Simpsonovi a Futurama, na tohle se ráda mrknu i po letech.

    OdpovědětVymazat
  12. ve všední dny dávají Krok za krokem na Nově v 16:30:-)

    OdpovědětVymazat
  13. a ještě Jistě, pane ministře a Jistě, pane premiére se mi taky moc líbilo

    OdpovědětVymazat
  14. Taky jsem sledovala většinu toho, co tu bylo zmíněno - mezi mé velké oblíbence patří Přátelé, ty máme na DVDčku a jedeme čas od času dokola. V pubertě jsem taky fungovala na Beverly Hills a Škole zlomených srdcí. Ale pokud si mám vzpomenout na něco, co tu nebylo zmíněno, tak co se mi z těch ještě dětských let vybaví je Čáryfuk a Robin Hood s nádherným hlavním hrdinou. Když ho na konci seriálu zabili, tak jsem to obrečela :-D
    A já jsem pro, aby za deset let proběhlo aktualizační video :-D

    OdpovědětVymazat
  15. Nemám čas shlédnout celé video, skončila jsem u step by step :), ale něco podobného je teď MODERN FAMILY. Zkuste pár dílů :)

    OdpovědětVymazat
  16. Naprosto bezkonkurenční video, které pobavilo. Některé seriály, které jste zmínili jsou také mými oblíbenými. Pro mě jsou např. Přátelé taková nesmrtelná klasika. Co se týče TVD tak miluji trojici Elijah, Damon a Klaus. Ale nejvíc asi toho Elijaha <3.Na druhou stranu je pravda, že ted jak běží 5. série tak už to není ono, přijde mi, že to jen pořád natahují. Jinak co se týče updatu za 10 let, určitě se na něj ráda podívám. ;))

    OdpovědětVymazat
  17. Vám to sluší :-) Jinak toho máme hodně společného :D

    OdpovědětVymazat
  18. Moje oblíbená postava z The Vampire Diaries je Caroline a Klaus a Gilmorovky mam taky ráda... hezké video :D ♥♥♥♥♫

    OdpovědětVymazat
  19. Skvělé video a moc ti to tam sluší !! ;)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Peti

    máš překrásné vlasy,čím jsi ty vlny vytvořila?

    Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju moc, mám je natočené na Cortex kulmu 2,5 palce :)

      Vymazat
    2. Ahoj Péťo,moc milý video;o) Já jsem si vzpomněla na My všichni školou povinní a Sanitku. časem jsem se prokousala k Mash 4077(jako mladší ani náhodou,až tak kolem 25 jsem si ho oblíbila), Taky jsem chvíli nepravidelně koukala na Čarodějky nebo Chůvu k pohledání. A s těch starších snad všechny,co jste říkali;o)))Úplně jsem si to znovu vybavila.Díky,zatím ahoj,Káťa

      Vymazat
  21. Super :D Znam snad všechno kromě asi dvou jmenovaných......to jsem si zase jednou zavzpomínala :D Z těch starších mě ještě napadl Alf a z českých Nováci nebo Novákovi, už přesně nevim. No a z novějších Teorie velkého třesku, Californication a Dexter.
    Jo, a ještě frčel Kolombo, To je vražda napsala a Jacke a Tlusťoch :D :D ..... ale to už jsem moc nesledovala, spíš jen tak příležitostně.

    OdpovědětVymazat
  22. Je mi 18 ale ty pohádky máme uplně stejné :D Krok za krokem my se na to můžem dívat znova a znova.. :D a Cody byl nejlepší a pak mě to bez nšho ani nebavilo.. GG Blair a Chuck.. já je uplně milovala a vždyckky ty jejich rozchody, to bylo uplně na infarkt. a Přátelé (Monika,Joey,Chandrel) nejlepší seriáll všech dob.. TVD (Damon,Caroline,KLAUS,TYLER) je ze začátku dobré,ale ted už je to fakt strašné,tak si to užij teď. A Arrow ted uplně žeru dodívala jsem zatím díly co jsou a jela odznova :D Doporučuju: 2 socky, The Following, Město žen (tam hraje Monika z Přátel), Hart of Dixie, Revenge, Under the Dome :)

    OdpovědětVymazat
  23. A co Sex ve městě?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na ten jsem úplně zapomněla a taky na Zoufalky, to jsem taky samozřejmě sledovala :)

      Vymazat
  24. Jako zřejmě jediná z civilizace jsem nikdy neviděla Beverly Hills 90210 :-) Ale milovala jsem (a miluju) Přátelé. Taky jsem se v dětství dívala na Arabelu a My všichni školou povinní :-)
    Později jsem pak sledovala Esmeraldu, protože to byla první telenovela v Čechách snad. Jo a Divokej Anděl :-)
    Z nových seriálů mě zaujal snad jen Lost, nicméně tam u nás doma pak probíhalo velký zklamání z toho, jak to celý dopadlo :-D
    A South Park mě bavil, když jsem se vracela domů z akce a svítila jsem si televizí a v duchu si po parou mrmlala "Zabili Kennyho, parchanti!" :-D :-D
    Moje srdcový záležitosti ale navždy budou Přátelé a Červený Trpaslík :-)

    OdpovědětVymazat
  25. My s přítelem rádi vzpomínáme na ty "pravěké" seriály, jak si zmiňovala právě třeba ty Báječná léta, na ty si vzpomínám moc dobře, a Škola zlomených srdcí. A taky jsem měla ráda francouzský seriál Helena a její chlapci.

    OdpovědětVymazat
  26. Ahojky, zdravím oba. Úžasné video, zavzpomínala jsem na své dětství a dospívání a nynější období...Nečetla jsem zde komentáře, tak se možná budu shodovat...ale...Třeba škola zlomených srdcí, to si pamatuji a ještě mi vytanula na mysli Helena a její chlapci (dneska se tomu už směji, ale v té době jsem to vysloveně "žrala" :-D ). Taky jsem sledovala Pohotovost, sleduji Big bang theory - což je můj nej nej nej seriál z těch novějších. Taky mi nevadí kriminálky...co mohu doporučit je seriál THE KILLING - úžasná detektivka se skvělou zápletkou, ponurým prostředím a hlavním důvodem je to, že až do poslední chvíle nevíte, na čem jste. Pak taky dobrá je Revenge. a z těch českých miluji ty starší: Třetí patro, My všichni školou povinní, Chlapci a chlapi, atd...bylo by toho moc a těžko bych vybírala nej nej...Jo a na disneyovkách a podobně ujíždím doteď a to mi je už 26 :-D...Tak se mějte a těším se na další video. Pa M.

    OdpovědětVymazat
  27. Já zbožňuju Gossip Girl, Zoufalé manželky, Upíří deníky, Pretty Little Liars, The Originals, The Ravenswood, Přátele, Supernatural, Carrie Diaries, Sex ve městě, nedávno jsem znovu propadla Kroku za krokem a mám v plánu začít sledovat nějaké co jsem si vyhlídla v poslední době :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/01/muj-prvni-missha-box.html

    OdpovědětVymazat
  28. K MODERN FAMILY ještě přidávám MISTFITS, TEORIE VELKÉHO TŘESKU a IT CROWD.

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj :) Upíří deníky sleduji a miluji Stefana a Damona :D + zajisté Bonnie :D A arrow je fakt prostě nejlepší fakt to miluji !!! I Gossip Girl :) je taky úžasná a pak Reign je hodně dobrý získal i cenu jako nejlepší nové drama sice je to z těch dávných dob ale fakt dobré na to že mi je 18 mě to i baví :D :) i Grimm je fakt boží trochu horor :D mám fakt hodně seriálů na které se dívám :D jako i Mentalista, Carrie diaries, teen wolf,pretty little liars, the tomorrow people, supernatural a tak :D fakt samé boží seriály :)

    OdpovědětVymazat
  30. Mě se ty upíří deníky vůbec nelíbí :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně to zezačátku taky přišlo hrozné,ale pak se to rozjelo :)

      Vymazat
  31. Já koukám taky na Vampire diaries, jsou super :). Mám rozkoukaný i True blood, Himym a 2 broke girls (doporučuji, koukáme se s přítelem a opravdu se zasmějeme !! :D ). Jinak moje srdcovky jsou Sex ve městě, Zoufalé manželky a Válka rtěnek. Teď se ještě koukám na Carrie diaries (o dospívání Carry ze Sexu ve městě).

    OdpovědětVymazat
  32. Ten JT-ho kamoš čo chodil s Danou sa volá Richie :P U nás to opäť začali dávať, tak si to rada pozriem. A samozrejme Priatelia, najlepší seriál :) A potom ešte Sex v meste, zo starších si spomínam aj na Dawsnov svet a tiež Felicity, spomína si na to niekto? A z tých nových ešte Kosti (Bones), čo je paradox lebo stačí mi vidieť krv a omdlievam a tu mi tie rozpadnuté telá nič nerobia :D A samozrejme Frasier, tiež skvelý humor :) Perfektné video, Lenka.

    OdpovědětVymazat
  33. Vidíš, tak proto se tam ty komentáře holek nezobrazily. Protože holky už tuto kauzu uzavřely a další komentáře kvůli tobě nepouštěly na veřejnost ;) Viz --->http://prntscr.com/2iswz1 No jo.. kdyby tak byli rozumní všichni :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, vzhledem k tomu, že jsem ani o Ejvi, ani o nikom jiném nepsala vůbec nic, tak mi to připadá trošku postavené na hlavu ;). Tomu říkám ryzí velkorysost, komentáře, které mne poškozují a kde se někdo vydává za mne tam nechat, i když jsem jasně napsala, že to není má práce a komentáře, kde někdo slušně zapochybuje nad tím, že jsem to psala já (holky, které mi psaly, mi text komentáře interpretovaly a ptaly se jestli nevím, proč to tam není, jakobych to já mohla vědět nebo ovlivnit :)), tak nezveřejnit, aby mi to náhodou neublížilo :D?! Proč nebyly tak rozumné hned od začátku?
      Zůstává mi rozum stát nad naivitou některých lidí a překvapuje mne, že kdekdo věří všemu, co si přečte ;).......Já dávám všanc celou svou osobu, povahu, trochu i osobní život, jsem vůči vám otevřená, těžko bych se tři roky dokázala přetvařovat a bohužel někteří toho také zneužívají, je na každém, co si z toho odnese ;). Nikoho nikde nepomlouvám, nedrbu, nikoho si nevšímám, přesto jsem pravidelně terčem některých blogerek, které mají snahu mne poškodit co nejvíc ve vašich očích a neváhají mi sem psát anonymy. A tím fakt nemám na mysli kritiku nějakého oblečení, to mi teda opravdu nevadí, nakonec si myslím, že někteří by potřebovali trochu pokory a nemyslet si, že mají patent na vkus.
      A vůbec velmi vtipné je, jak jsou všichni děsně nad věcí, no jistě, jak by nebyli (někomu se to i hodí do krámu), vaším jménem nikdo nikde po netu nepíše, ono z cizího krev neteče, že:).
      Vezměte rozum do hrsti, můj poslední komentář k této věci :).

      Vymazat
    2. Jaké blogerky tě pomlouvají? :-O

      Vymazat
  34. Kamarád J.T.ho z Krok za krokem se jmenoval Rich, takže s tím Rickem jsi nebyla zas tak daleko :D Jinak u HIMYM mě také vytáčí ty svatební díly.. když už je to poslední série, chci si naposled užít jejich bar, box, byt a všechno! :D

    OdpovědětVymazat
  35. Jo a uplne bych zapomnela na Vrazdy v Midsomeru nebo To je vrazda napsala :)

    OdpovědětVymazat
  36. Peti, jasne klido za 10 let takyyyyy:-))), papa s vama je teda sranda!!!

    OdpovědětVymazat
  37. Tak kreslené pohádky máme stejné a to jsem mladší než ty je mi 20 let :) Kromě těch co byly řečeny jsem ale měla strašně ráda kreslený seriál Lískulka, za mě jej vždy dávali o víkendu brzy ráno, pamatu ji si že jsem si vždy nachystala budíka abych stihla pohádky na Nově :)
    V pubertě pak za mě frčely Čarodějky, O.C, Smallville, Buffy přemožitelka upírů, z těch kriminálních jsem pak vyrůstala na Komisaři Rexovi, Specialistech na vraždy, Kriminálce Miami, Vraždách v Midsomeru nebo na seriálu To je vražda napsala.
    Z těch novějších seriálů je mým nej Dr. House a Dva a půl chlapa tento seriál mi vždy spraví náladu ale koukám jen na díly kde je Charlie ty nové mě moc nebaví :)

    OdpovědětVymazat
  38. A ještě Kobra 11 na tě jsem taktéž vyrostla :)

    OdpovědětVymazat
  39. Aho Peti :)
    Na upíří deníky jsem koukala a ještě teď koukám na nové díly, ale už mě to nebaví, je to nudné a o ničem, aspoň, že je tam pořád Damon...mnohem lepší jsou The Originals, seriál o Klausovi a Rebecce :) Jinak na tvoje doporučení jsem koukla na Arrow a je to boží :) Pak doporučuji Revenge :) nebo jestli jsi koukala na Sex ve měste tak tě bude bavit Džungle rtěnek :) Teď čekám na další díly The pretty little liars :) Ale na Chip a Dale bych se znovu klidně koukla :D

    OdpovědětVymazat
  40. skvělý video, úplně jsem se vrátila do minilosti.. taky jsem žrala Školu zlomených srdcí-ale líbil se mi Drazic:) a pak Přátelé, Gossipka-Chuck a Blair, HIMYM, BBT, ze starších pak jako malá Disneyovky..

    OdpovědětVymazat
  41. Ještě jsem zapomněla paradoxně na moje nejoblíbenější seriály! Sex ve městě, Zoufalé manželky ♥ to je topka, Chirurgové a Sběratelé kostí ♥ na ty nedám dopustit :)

    OdpovědětVymazat
  42. Tak já koukala navíc občas na Roseanne, pak jsem milovala Hvězdnou bránu, z českých ještě Četnické humoresky. A před Nějakou dobou přišel mažel s tipem,ať si stáhnem seriál Vychovávat Hope a to taky nebylo špatný :-)

    OdpovědětVymazat
  43. Tak to si musíte pozrieť Game of Thrones a tiež Big Bang Theory :) GoT je síce historický ale to nech vás neodradí lebo je fakt super a zatiaľ všetkým sa páčil (okrem tých čo ho nevideli :D) a BBT proste musíte vidieť :)

    OdpovědětVymazat
  44. Jů, skvělé video :-) Moc mě bavilo. Z vámi jmenovaných jsem sledovala hlavně Přešlapy, ty mě bavily. Pak jsem koukala ještě na Vražedné pobřeží a Pána šelem :-D Jinak jsem za mých mladých let sledovala hlavně telenovely. Koukala jsem na vše, co tehdy dávaly a když jednu telenovelu opakovali ráno v 5, vstávala jsem v půl 5, abych ji viděla :-D

    OdpovědětVymazat
  45. Tak muj nejoblibenejsi serial je asi Zoufale manzelky- to me moc bavilo a videla jsem vsechny dily. A momentalne mam rada Homeland, to je super serial, zajimavy. Revenge byl super 1. rada, ale ty nasledujici uz nic moc, to tak byva bohuzel u hodne serialu jako i PLL, po case uz zaclo nudit to vecne hledani A :-D A na doporucebi Peti si planujeme koupit Arrow, tak jsem zvedava, jestli nas take bude bavit. LV

    OdpovědětVymazat
  46. super video moc vám to sluší :))) muj top serial je Supernatural ....
    zkuste se podivat na True Blood :) je to docela hodně dobré :D

    OdpovědětVymazat
  47. My milujem Downton Abbey, naprosto bezkonkurencni. Krasne, romanticke, dobove.

    OdpovědětVymazat
  48. V dětství/ teenagerství jsem milovala seriál PŘÍZRAKY MEZI NÁMI. Nevím, proč už ho nikdy nikde nedávali... bylo to hororové,super :)

    OdpovědětVymazat
  49. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  50. V Gumídcích byla záporná postava Lord Ignor a jeho banda Trolíků xD a jeden z nich (takovej malej) mu říkal "Vaše Ignorstvo" xD nedávno jsem hlídala kamarádce malýho a pustila jsem mu Gumídky a naprosto jsem u toho umírala smíchy :-) A vzpomínám si, že když jsem byla děcko (tak 6-7 let) tak mi rodiče ty Gumídky pouštěli na nějakém polském programu :D ale musím říct, že díky tomu, že mi rodíče pouštěli občas pohádky na poláku, tak se teď úplně v pohodě domluvím Polsky xD ... No a z dnešních seriálu miluju Futuramu, Simpsonovi, Hranice nemožného, Falling skies, The V, Star Wars: Klonové války ,Červený trpaslík, Terra Nova, Greys Anatomy, Hvězdná brána, TopGear, The IT Crowd, Scrubs, TBBT, HIMYM (poslední dvě série už sou o ničem a koukám na to jen z povinosti abych věděla konec...ale už je to dost předvídatelné no xD), Bratrstvo neohrožených, Přátelé, Jmenuji se Earl,Dva a půl chlapa.....a občas se dá koukat i na Džungli rtěnek, Gilmorky, Dokonalý svět, Mentalista, Dr.House, M*A*S*H, Ztraceni (nekonečný seriál, má 8 sérií(?) ale po 5.sérii to ztratilo kouzlo a přestalo mě to bavit a už na to nekoukám, protože už je mi jedno jak to zkončí xD), Četnické humoresky, Chůva k pohledání, Will&Grace...no a jinak děsně miluju dokumenty o zvířatech, vesmíru a Zemi obecně :-) No a pohádek mám oblíbených tolik, že by ten komentář byl kilometrovej, takže jen 3 pohádky (Krkonošské pohádky, Pohádky o mašinkách, Malá mořská víla Arielka :-*). Peťo a Míro, moc krásné video <3 jste krásní a moc vám to spolu sluší :-* (a právda trochu jako Monika a Chandler) ;-) papa lala pac a pusu

    OdpovědětVymazat
  51. Super video! Pobavilo mě i přítele..:) Nejlepší jak začneš, kačerov jak hurikán k nám už míří :DD Tak mě napadlo, pokud něco takového ještě není, že byste natočili něco o oblíbené muzice, co jste poslouchali a co posloucháte třeba teď, moc by mě to zajímalo :))

    OdpovědětVymazat
  52. Mě nejvíc dostal seriál Tráva (Weeds). Matka dvou dětí se po smrti manžela snaží zaopatřit rodinu dýlováním trávy. Vznikaj z toho opravdu zajímavý situace, když se zaplete s mafií, drogovými gangy nebo protidrogovým. Každej díl navíc končí stylem "WTF? Ihned pusťe další!"

    OdpovědětVymazat
  53. Gilmorky jsou moje top! :) Za mě doporučuji ještě Mirandu a Black Books, nasmějete se :-) S.

    OdpovědětVymazat
  54. Tak mně je 21, seriál Báječná léta jsem měla hrozně ráda, Krok za krokem mám taky ráda, Chůvu k pohledání, mám ráda Kobru 11, seriál Zorro, kterej dávali na TV3 alias Galaxie, tuhle stanici už zrušili, pak se mi líbila telenovela Hříšná láska, pak Útěk z vězení, Gilmorky zbožňuju, pak samozřejmě Přátelé, Ally McBeal, Vyprávěj, Četnické humoresky, Dr. House, Pipi dlouhá punčocha a taky takovej seriál, kde byly dvě holky a jedna se jmenovala Amanda, ale nevim vůbec, jak se to jemenovalo, Hvězdná brána, JAG, Doktorka Quinnová, Mentalista, Komisař Rex, samozřějmě většina večerníčků, pak seriál Trojčátka a Daleká cesta za domovem,...takhle bych mohla ještě pokračovat, jsem prostě televizní bába ;). Vaše video mě strašně pobavilo, jako obvykle jsem u něj příjěmně poobědvala a načerpala energii, moc Vám to spolu sluší, krásnej pár. Poslední dobou taky nejvíc ujíždim na Upířích deníkách, jsem na nich závislá, když je dlouho nevidim, tak mám abstinenční příznaky :D, nejvíc zbožňuju Damona, je hrožně sexy a vždycky sleduju, jak se furt mění ten jeho výraz v obličeji, mimika, to mě úplně fascinuje.

    OdpovědětVymazat
  55. Proč kouká ten Míra do kamery vždycky jak trubka? A co dělá s těma zubama furt?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože to je trubka, znám ho osobně, tak to mohu potvrdit :-)

      Vymazat
  56. Můžu doporučit můj oblíbený pohádkový seriál Once upon a time. Pokud tě baví cestování, tak Amazing race a Survivor. Také se mi líbí fantasy seriál Grimm a oddechovka Two and half men.

    OdpovědětVymazat
  57. ty brďo, no když to vezmu pozpátku tak: Upírský deníky a teď mám nejraděěji Caroline, Kathrine a Stefana, pokud nechodí s Elenou:D i když postupně jsem už měla ráda všechny, teď je postupně nemám ráda,Carrie diaries, Super drbna, O.C California, Joey, Gilmorovy děvčata, Přátelé (oba seriály máme všechny díly na dvd a jedem to pořád dokola, to je prostě klasika, která nikdy nezklame, ale v Gilmorkách nemám ráda ty díly, kdy je Lorelay s otcem Rorry).Dawsonův svět no a v pubertě jsem sledovala spíš telenovely - Divokýho anděla, Esmeraldu. Z českých Ranč u zelené sedmy. Jo a nesmím zapomenout na ovecku Shaun, tu úplně miluju:D

    OdpovědětVymazat
  58. HIM a ta posledna seria rozčuluje aj mna.. som rada ze niesom jedina
    oblubeny serial pre mna je MASH 4077
    teraz pozeram Grimm , 2 broke girls a Mentalistu
    ale hlavne pozeravam korejske serialy poslednu dobu tocia brutalne dobre veci :)

    OdpovědětVymazat
  59. ahooj, ja som celkom serialovy maniak takze ma urcite nenapadne co som vsetko sledovala, ale taka klasika Step by step, Priatelia, Zufale manzelky, Sex v meste, Gossip girl, Lost atd atd....a co sledujem teraz: The vampire diaries (Damon je TOP!!), The originals, Pretty little liars, Ravenswood, Beauty and the beast, Arrow, The carrie diaries, 2 broke girls, Cougar town, HIMYM, Once upon a time, Revolution, Suits, The big bang theory, Witches of east end - tieto su overene super a sledujem to s mnohymi kamoskami cize ked nebudete mat co kukat.... :)

    OdpovědětVymazat
  60. ahooj, ja som celkom serialovy maniak takze ma urcite nenapadne co som vsetko sledovala, ale taka klasika Step by step, Priatelia, Zufale manzelky, Sex v meste, Gossip girl, Lost atd atd....a co sledujem teraz: The vampire diaries (Damon je TOP!!), The originals, Pretty little liars, Ravenswood, Beauty and the beast, Arrow, The carrie diaries, 2 broke girls, Cougar town, HIMYM, Once upon a time, Revolution, Suits, The big bang theory, Witches of east end - tieto su overene super a sledujem to s mnohymi kamoskami cize ked nebudete mat co kukat.... :)

    OdpovědětVymazat
  61. Jako první ti chci napsat, že ti to strašně sluší!!! Tedy vám oboum :)) a jste fakt roztomilý :D :)
    Jinak koukala jsem skoro na všechny seriály co jste zmiňovali, teda né nějak pravidelně.
    Moje nejoblíbenější seriály jsou : Pretty little liars, Dexter, American Horror Story, 2 Socky, Přátelé, The Big Bang Theory, The Originals a The Vampire diaries. Z těch českých jsem měla ráda Přešlapy a občas kouknu na Ulici :D.

    www.bysharka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  62. Super video, zavzpomínala jsem na staré dobré časy. Z posledních let jsem nejvíc měla ráda Sex ve městě, Útěk z vězení (Prison break) a nyní koukám na Ulici a The Carrie Diaries 2. sérii. To se vždycky nemůžu dočkat nového dílu, ale je pravda, že první série byla lepší...

    OdpovědětVymazat
  63. Z komediálnych seriálov do pol hodiny odporúčam THE MIDDLE - skvelé, potom na britský humor tiež veľmi dobré - HOW NOT TO LIVE YOUR LIFE, Cougar town, zo scifi žánru - SUPERNATURAL, LOST, FRINGE, zo seriálov najmä pre ženy - HART OF DIXIE ( štýl a lá Gilmore Girls - Gossip Girl), Pretty little liars, a mne osobne sa páči aj Beauty and the Beast....skôr pre chlapa by som odporúčala:) - HOMELAND, Walking dead, Game of thrones, Criminal Minds....ja som taky maniak, ale najviac ma bavilo LOST - to pre mňa zatial nemá konkurenta, no a teraz TVD ( a samozrejme DAMON !!! )...

    OdpovědětVymazat
  64. Peti, a co the Office, nekoukali jste s manželem? Jestli máte rádi britský humor, tak tohle je super seriál:-) a taky doporučuju Mirandu, u té se vždycky prosměju od začátku do konce!:) Lili

    OdpovědětVymazat
  65. Abych pravdu řekla mě strašně rozčilujou seriály jako jsou Gossip Girl, Big bang theory, HIMYM a Upíří deníky :D ( to mi příde, že to je jen díky éře stmívání, že se najednou všichni koukaj na upíry :D )nenávidim to!! hrozně mě štve právě ta mánie kolem toho jak najednou na tyhle seriály čuměj všichni :D já jediný seriály, který si fakt ráda pustim je Sex ve městě a Červený trpaslík :)

    OdpovědětVymazat
  66. Doktorku Quinnovou jsem jako malá naprosto zbožňovala :D A taky Komisaře Rexe...a taky Čarodějky (Charming), Xenu, Buffy přemožitelku upírů a jeden seriál co se jmenoval Ivanhoe, ale už ho nikde nedávají :/
    Teď mám ráda Sběratele kostí, Mentalistu, Odložené případy, Dextera, Pretty Little Liars a trošku pikantnější Lost Girl - hlavní hrdinka je sukuba :D moc doporučuju, je to poměrně nová věc a stojí za to. Akční a fantasy.

    OdpovědětVymazat
  67. Ve spoustě věcech se shodneme, např. Disneyovky, Krkonošské pohádky, večerníčky za mlada vedly. Později klasicky Beverly Hills 90210, Melrose Place, "meg gajvr", Pobřežní hlídka. Na Dallas a Dynastii mě nutila koukat babička. A jinak jsem ještě čuměla na ty první telenovely,které se u nás objevily (Esmeralda, Divoký anděl, Rosalinda, Kasandra a později ještě Passion de gavilanes a Daniela) :D. Teď nechápu, jak jsem na to mohla koukat, takové kraviny :D.
    Z novějších seriálu jsem sledovala Zoufalé manželky, Sex ve městě, Dr.House, Ztraceni, Jak jsem poznal vaši matku.
    Teprve až teď jsem si uvědomila, kolik seriálů vlastně bylo je. Další stále vznikají :D
    Zdravím, Jitka
    Http://www.jb-photosite.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  68. Pro mě v této době nejlepší seriály jsou Once upon a time, Downton abbey a Revange:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Downton abbey souhlasím :-) jen mi ve 4. řadě chybí Matthew a Sibyl :-( bez nich to už není ono

      Vymazat
  69. Na seriály koukám velice často, protože se při nich po práci dobře odreaguju a díly většinou trvají asi 45min., tak se to dá. Mám ráda upíry a zombíky, proto sleduji : Tha vampire diaries (Damon je prostě nej, ale Klause mám taky ráda, sleduji aktuální serii a určitě se máte na co těšit. Navíc teď je nový serial The originals, ve kterém hrají někteří herci z Upířích deníků), Dracula, The walking dead, dále pak Hannibal, Hra o trůny (super!!!), Grimm, American horror story (bomba!) a Dexter. Všechno sleduji v oroginálním znění a s titulkama, protože české dabingy pro tyto seriály jsou opravdu HRŮZA! Ze starších seriálů mám ráda : Čarodějky, Věřte-nevěřte, Přátelé, Červený trpaslík, Simpsons...

    OdpovědětVymazat
  70. Báječná léta a tahle úžasná písnička z titulků http://www.youtube.com/watch?v=_wG6Cgmgn5U. Na ten seriál si málokdo pamatuje.

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj Peťo a Míro,
    tak tímhle videem jsem mi hodně zlepšili náladu. Několikero palců nahoru za Quinnovou (v čele s Tančícím oblakem :-) a váš úžasný rozbor Beverly Hills :-D Teď si trochu připadám jak raketa, vzhledem k tomu, že to jsou podle vás seriály starší generace, a mě je dvacet jedna a všechno to znám, kruciš! :-)
    Docela se divím, že jste nemluvili o Teorii velkého třesku - Sheldon a Amy, to je pro mě klasika :-)
    Have a nice nice day

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj Peťo a Míro,
    tak tímhle videem jsem mi hodně zlepšili náladu. Několikero palců nahoru za Quinnovou (v čele s Tančícím oblakem :-) a váš úžasný rozbor Beverly Hills :-D Teď si trochu připadám jak raketa, vzhledem k tomu, že to jsou podle vás seriály starší generace, a mě je dvacet jedna a všechno to znám, kruciš! :-)
    Docela se divím, že jste nemluvili o teorii velkého třesku - Sheldon a Amy, to je pro mě klasika :-)
    Have a nice nice day

    OdpovědětVymazat
  73. Ahojky,
    toto video se fakt povedlo :-)
    Co se týče toho co jsem sledovala, tak toho bylo hoodně :D např. M*A*S*H, Xena, Krok za krokem, Chůva k pohledání, Přátelé, Čarodějky, Buffy přemožitelka upírů, Věřte-nevěřte, Kobra 11, Komisař Rex, Gilmorky a teď jsem se zadívala na Upíří deníky, jsou boží.
    Jinak za mě 100% doporučuju Útěk z vězení! Viděla jsem všechny díly a byla to bomba, klidně bych koukala znovu a znovu ...

    OdpovědětVymazat
  74. Ahojky,
    toto video se fakt povedlo :-)
    Co se týče toho co jsem sledovala, tak toho bylo hoodně :D např. M*A*S*H, Xena, Krok za krokem, Chůva k pohledání, Přátelé, Čarodějky, Buffy přemožitelka upírů, Věřte-nevěřte, Kobra 11, Komisař Rex, Gilmorky a teď jsem se zadívala na Upíří deníky, jsou boží.
    Jinak za mě 100% doporučuju Útěk z vězení! Viděla jsem všechny díly a byla to bomba, klidně bych koukala znovu a znovu ...

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj lidičky, ještě teď se tlemím jako blázen. Škola zlomených srdcí, super, teď kdyby ses na to dívala, tak se směješ sama sobě, co je to za kravinku. :-) Ale tak to prostě je. Stárnem. Nesouhlasím se ženatý se závazky, do teď na to můžu koukat. V gumídkách byl přeci stoupa a ostatní tupouni, a méďové(to už si napamatuju), co pili hopsinkovou šťávu. Tuhle jsme na to při nějáké párty koukali ve slovenském znění a tam pili gumydžus :-))))). Jinak chuck je debil, jsem byla pod gaučem :-) Startrek, ,,mekgajvr", ,,najtrajdr" a tak, to mě nikdy nebavilo a hádali jsme se s bráchou na co budem koukat, pač na jiném ze 2 nebo 3 kanalů dávali právě jinej seriál co bavil mě. Jojo to byly časy. Gilmorky můžu i teď,Přátelé,Krok za krokem klasika. :-) Ale přesně jak říká Míra, všechno jsme zbožňovali a teď, když náhodou na něco narazíte na netu, tak se tomu smějete, jak jsme se na to mohli koukat. Video super,víc takových oddechovek.

    OdpovědětVymazat
  76. Ještě dodávám, teď přišel můj přítel as ptám se ho na ty gumídky. Tak pozor, Babča, Bára, Píďa, Brebta, Brumla,Stoupa, Kníže Ignor a jiní tupouni. Pak tam byla ještě Klára(princezna) a ještě klik,ale to si nepamatuje. Hezký co, on má totiž stále hrozně rád pohádky a večerníčky. :-)))

    OdpovědětVymazat
  77. Máš opravdu nádherný blog,budu ráda,když se mrkneš na můj:http://anys111.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  78. Výborné video, dokonale jsem se pobavila :) Školu zlomených srdcí si pamatuju, taky jsem to hodně sledovala :) A Dawsonův svět a Gilmorova děvčata jsou naprostá klasika! Jinak Věřtě nevěřte dávají myslím na Barrandově a ač mi to taky přišlo strašně hrůzostrašné, tak teď mi to příjde v pohodě :)

    OdpovědětVymazat
  79. Tak co já jsme si ještě vzpomněla z naší doby (je mi skoro 27 :) ) takže seriály stejný, ale tak jsem sledovala Buffy přemožitelka úpírů :) to jsem tehdy hrozně "žrala".
    Jinak miluju britský humor: Black books a Big bang theory.
    Jinak miluju Sex ve městě, u toho se člověk zasměje. Jinak seriály a pohádky úplně jako Vy, a docela jsme koukala,že i spíš ty seriály jako zminoval Míra, jako Jag, Odpadlík , Herkules a taky Xena :)
    Díky za hezké vzpomínací video :) Anet

    OdpovědětVymazat
  80. A pamatujete někdo na Uprostřed Galaxie zahněte vlevo? :-) Dávali to v Oáze a byla tam hlavní hrdinka jménem "X"

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!