OOTD - černá a džínovina

by - 03 ledna

Krásný páteční večer vám všem,

na dnešek jsem si připravila konečně taky nějaký ten outfit, v poslední době jich tu bylo jako šafránu. Ale znáte to, když už by bylo trochu času něco vyfotit, tak je zase hrozně brzy tma, takže je to celkově takové komplikované. I včerejší outfit jsme stihli jen tak tak, fotky nejsou dokonale ostré, ale doufám, že to nebude vadit :).
Jak víte, tak já nemám moc ráda černou barvu, tedy  takhle, na spodní části těla ano, ale u obličeje ji moc ráda nemám. Ovšem teď, když jsem ještě trošku ztmavila vlasy, tak se mi zdá, že mi ta černá docela i jde. Když jsme měla ombré a v létě, nebyla černá vůbec můj šálek kávy, ale na podzim a v zimě se prostě kombinuje nejlíp, to musím uznat (nakonec zkombinovat černou s čímkoliv opravdu není umění, že :))....člověk nemá zas tolik věcí, aby dal k sobě barevně slušný outfit, takže jsem tu černou vzala trochu na milosti. Jsem si ale jistá, že s prvním jarním sluníčkem ji zase pohřbím na dno šatníku a barevně se vyřádím, to na jaru a létu miluju :).
Celý outfit je takový běhací, do města a vlastně úplně jednoduchý. Stála jsem před skříní a říkala jsem si, že bych mohla provětrat džínovou košili, ale byla by mi v ní samotné zima a navíc samotná se mi zdá taková spíše letní, takže jsem to zkusila zkombinovat s "koženými" legínami a svetrem, celé jsem to doladila tmavou rtěnkou a abych pravdu řekla, výsledek se mi moc líbil a cítila jsem se v tom dobře. Krom toho kabát, který mám na sobě, má naprosto úžasný střih a "kožené" prvky hezky rozbijí celočernou plochu.
 
Jak se vám outfit líbí? A nosíte rádi černou nebo to vůbec není váš šálek kávy?
 


boty, kabelka - HM
legíny - ebay
košile - Chicnova
svetr - Amisu
kabát - Sheinside
šála - vietnamci
rukavice - po mamce
spona do vlasů - HM
náušnice - stříbrné, zlatnictví v JH
rtěnka - Sleek Dare, oči Sleek Showstoppers







 

You May Also Like

154 komentářů

  1. Taková černá můra. Trocha barvy do toho života. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Černá můra? Nemyslíš, že je to až moc přehnaně hanlivé?

      Vymazat
    2. A četla sis ten úvod ? :) Péťa obyčejně barvami přímo hýří :)

      Vymazat
    3. četla,četla..černá můra mi prostě příjde moc :)))

      Vymazat
    4. Černou můrou bych nazvala toho, kdo má plnou skříň takových oblečků a určitě není špatné něco takového v šatníku mít. A zrovna Péťu, která jak bylo řečeno většinou hýří nádhernými veselými barvami :) ...Sluší Peti :)

      Vymazat
    5. jezis, kdyz ma Peta na sobe barevne obleceni, tak je za kolotocarku, kdyz je v cerne, tak je zas cerna mura. Tak uz se lidi rozhodnete :D

      Vymazat
    6. Závist vládne světem. Moc ji to sluší. Nádherný kabát a všechno k sobě báječně ladí. Palec nahoru Peťo.

      Vymazat
    7. vypadá jak smrtka na té první fotky. Bych se jí až bála..

      Vymazat
    8. Tak za prvé Pétě nazávídím. Jen jí chci radou posunout dál. Za druhé černá můra nebylo myšleno jako nadávka. Pro oživení outfitu by stačila barevnější šála např. vínová ta Pétě velmi sluší a navíc by jí ladila k rtěnce. Kdyby chtěla udělat třešničku na dortu a vzala si vínové koženkové či kožené rukavice padla bych na zadek. A milý anonymové aspoň se mi tam příště podepište. :) A navíc nechápu proč jste tak vyjeli. Tak závěrem akorát mohu dodat. Názor je jako zadek každý má nějaký :)

      Vymazat
    9. Ale jdi, ty brepto, smrtku si představuju jinak. A jestli bude vypadat takhle pěkně, tak to se na ten skon začnu snad i těšit.:))

      Vymazat
    10. Asi má každý jinou představu o tom jak vypadá smrtka, ale tvůj názor ti samozřejmě brát nebudu :D Jen nevím proč mi tyto názvy jako černá můra a smrtka smrdí šíleně závistí. Hmm? :)

      Vymazat
    11. ja tomu rozumi,ale abych byla uprimna, moc s tim nesouhlasim. Ja bych prave k tomuto outfitu uz nic barevneho nepridalava,ale rtenku, mne se prave na tom libila ta monochromaticnost v kombinaci ruznych materialu, ale to je jasne, ze je to vec nazoru :)

      Vymazat
    12. Tak ještě jednou milý anonyme :D já jí nezávidím. :) Jen jsem chtěla vyjádřit svůj názor.
      Na mě tento outfit tak působí. A je jen na Péťe co a jak nosí. A je jen na nás jaký na to máme názor.
      Mě osobně tam prostě chybí barvička a Péťe právě ne. Tak to je celé. The ending :D

      Vymazat
    13. Já ti názor ani neberu..jen mi přišlo výrazy jako černá můra a smrtka maličko přehnané...:) mě se to zase třeba líbí, nevšimla jsem si, že bych tě za ten názor zkritizovala ( těch anonymů tu psalo více) já jen napsala, že mě se to líbí a , že si pod smrtkou představuju něco a někoho opravdu jiného ..Když se ti tam podepíšu , nevím co se tím změní:) mě osobně je jedno kdo to píše jen reaguji na názor druhých a je mi jedno jestli je to ten nebo ten :) Pokud ti přišlo, že jsem snad na tebe vyjela, tak já určitě ne a nepřijde mi ani, že by tu na tebe někdo vyjel :) Ale jestli ano, tak se ti omlouvám ...Hezký den :)

      Vymazat
  2. Moc Ti to takhle sluší Peti :). Já mám ráda černou také spíše na spodní části a na botách a doplňcích :). Na vršky spíš barevné :) A když už černý vršek, tak né černé kalhoty, to si myslím zrovna mě nesluší, ale ty vypadáš senzačně

    OdpovědětVymazat
  3. Na mě je tam té černé už nějak moc a přijde mi, že k tomu máš i hodně černé/výrazné oči :) Ale tak nemůžeš se vždy zavděčit každému :))

    OdpovědětVymazat
  4. tvůj nej outfit .. černá a tmavá rtěnka v tomto počasí sedne každýmu :) krása

    OdpovědětVymazat
  5. To se mi moc libi! Naprosto skvele:-) .. Muzu se zeptat cim fotis a jakym objektivem? Nadherne fotky.... Diky moc a tesim se na dalsi outfit:-)!!

    OdpovědětVymazat
  6. Trochu mi to připomíná helloween .. :D Ale líbí se mi to! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vyměnila bych náušnice za nějaké menší, tyto mi přijdou dost "oldschoolové". Jinak souhlasím s tím, že černá s černou je nejlepší kombinace:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no to taky jsou, už je mám takových 15 let, ale klasické kruhy podle mě jsou s budou vždycky fajn :), já je občas nosím ráda

      Vymazat
    2. taky pamatuji dobu, kdy jsme je nosily:)

      Vymazat
    3. Zrovna včera jsem si jedny kruhy koupila, myslím, že se nosit budou pořád a teď se opět vrací do módy.

      Vymazat
    4. přesně tak, kruhy se opět vrací, takže by se měl milý anonym nejdříve trochu orientovat ;)) za mě jsou top!

      Vymazat
  8. Na me to je uz moc cerne, nemohu si pomoct. Ale kabatek je super.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tohle se mi líbí hrozně moc,příjde mi,že je to sexy a ubralo Ti to hodně na věku..Od shora dolu number one!

    OdpovědětVymazat
  10. Ok.... Peti! v. Tomhle outfitu vypadáš na dvacet let! Začínám pochybovat o tom, že nemáš plastiku ;P. Vážně ti to tu strašně moc sluší a ten tak trochu "nerd" style patří k mým oblibenym. A teda nevím jak ostatním, ale mě k tobe vážně jde ta černá. Řekl bych, že tohle je asi muj tvůj nejoblíbenější outfit ever! A mimochoden :-) děkuji
    Za to video o Blackberry. Včera jsem si ho zašel koupit a zatím si ho nemůžu vynachvalit. Před tím jsem měl iPhone a absolutně mi nevyhovolal dotykový display. Tahle Q5 je zázrak a jsem vážně strašně rád že ji mám a tak jsem ti chtěl jen dát vědět že děkuji za tu recenzi.
    Tom

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tome :D, tos mě pobavil, no hele, možná někdy na tu plastiku dojde :D.......děkuju moc!
      Jinak jsem ráda, já jsem s BB taky moc spokojená, tak doufám, že mi za chvíli nevynadáš, co jsem to doporučila, snad tě nebude zlobit ten proklatý fcb jako mě :D.....jo a jinak, kdybys měl problémy s instagramem, tak si stáhni igrann ;),ten šlape taky supr:
      http://www.igrann.com/

      Vymazat
    2. Dekuji za tip 100% kouknu na tu aplikaci a teda fb mi jede parádně

      Vymazat
  11. outfit je fajn, len ten účes mi príde divny..

    OdpovědětVymazat
  12. hezký outfit, jen bych možná zvolila trochu veselejší rtěnku :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Kabát hrozný, ale jinak Ti to sluší:)

    OdpovědětVymazat
  14. Peti, moc ti to sluší :))) jsi krásná:) jakým fotáčkem fotíš fotky?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc a mrkni na článek naše fototechnika ;), tohle ej Nikonem D90 a 85mm objektiv Nikkor myslim :)

      Vymazat
  15. Je to úžasný Peti, dlouho jsem neviděla zajímavý černo-černý outfit, který by mě inspiroval, až teď ten tvůj. Tleskám! Já bych si sice kožené legíny/kalhoty/cokoliv se svýma stehniskama dovolit nemohla, zato se ale vždycky pořádně vyřádím s koženkovýma bundama apodobně. Ta tmavší barva vlasů je úchvatná!
    www.thechangeofmissy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. Peti, moc ti to sluší a jak tu už někdo psal, tenhle outift je dost sexy :-) Rtěnka se mi k tomu hodí, všechno je zkrátka bezva :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Tak teda musím uznat, že tady Ti to opravdu hodně sluší. Připadáš mi tady tak nějak "vznešeně", nevím, jak lépe to napsat.. prostě krása ! S tou rtěnkou jsem nejdříve ve videu váhala, zda se mi líbí a nebo nelíbí. Ale teď v těch fotkách, když vidím celkově outfit s líčením tak musím uznat, že je to naprosto perfektní ! :) Účes taky na jedničku ! Ale ty rukavice bych k tomu už nedávala, ale to je jen můj názor. Nevypadá to zle, ale na mě je to pak už hodně moc té černé :) ale to je detail..

    OdpovědětVymazat
  18. Vypadáš v tom hrozně mladě a rebelsky :) Bundička moc líbí ;)
    Jinak já nosím černou, mám ji ráda, ale celočerně nechodím, vždycky k tomu něco barevného :)

    OdpovědětVymazat
  19. Sedí ti ,opravdu jiný styl než jsem u tebe zvyklá a tohle je přesně můj styl. Já totiž miluju černou celoročně! a končím aby zase nebyly řeči ,že ti lezu do zadku ;)

    OdpovědětVymazat
  20. Moc ti to tady slusi,myslim si,ze na zimu je cerna jako stvorena,mozna sis mohla dat misto te cerne saly salu cervenou nebo vinovou v te barve rtenky ale to uz je detail,ten kabat je krasnej a trendy,nausnice teda oldschool nejsou,kruhy jsou takova klasika a mne prijdou sexy,treba Simona Krainova je nosi porad,takze vydarenej look:-).

    OdpovědětVymazat
  21. Wau! Mé oko to zaujalo a srdce zahřálo :).Opravdu moc povedný.Jsem ráda,že nejsem jediná kdo chodí jenom v černé s tmavou rtěnkou :).

    OdpovědětVymazat
  22. mně se moc nelíbí ty legíny k tomu, ale jinak mi ta černá vůbec nevadí, sama ji nosím moc ráda a nejčastěji
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  23. Ahojky Peti, teď jsem koukala na Tvou FB stránku a všimla jsem si, že prodáváš ty šaty.. chci se zeptat, ty černé asi nejsou elastické viď? :( Mám v pase o 3 cm víc :(

    Jinak ještě se chci zeptat, proč je prodáváš za tak přemrštěné ceny, když jsi je dostala uplně zdarma :) ???

    Julie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Juli, nejsou elastické ani jedny ;). Přemrštěné ty ceny teda určitě nejsou, ba naopak, se podívej do odkazů kolik takové šaty stojí. Rozumím tomu správně, že bych ti je měla teda dát zadarmo? :D Tak mi schválně napiš na facebook pod pravým jménem a uvidíme :D.....

      Vymazat
    2. prehnaná cena to určite nie je .. len si zober koľko dáš za šaty s požičovni a to ich máš jeden večer a tie sú už tvoje navždy :)
      Timea

      Vymazat
    3. Taky si myslím, že ty šaty jsou jako zadarmo, na to, že vypadají tak luxusně a už Ti zůstanou. A v půjčovně si ani za takovou částku šaty nekoupíš :)

      Vymazat
  24. Outfit se mi velmi líbí, shodou okolností - dnes jsem si koupila velmi podobný kabát, také černý :-) Jinak Ti to moc sluší a opravdu je to sexy a omladilo Tě to :-) Jen já osobně bych naopak zvolila rtěnku ve "veselejší" barvě, tahle tmavá Ti sice sluší, ale ve finále už je tam té "tvrdé" barvy moc :-)
    Míša

    OdpovědětVymazat
  25. Tobě moc sekne Péti :-) Jsi kočka jako vždy super fotky!! :*

    OdpovědětVymazat
  26. černou miluju, vždycky, když už nevím co na sebe, sáhnu vždycky po černé :) moc ti sluší, a ten kabát prostě wow! nádherný outfit :)

    OdpovědětVymazat
  27. Nemůžu si pomoct, ale takhle kombinace oblečení se mi v tomhle období líbí nejvíc. Asi to bude tím, že černou barvu miluji. S tou výraznou rtěnkou ti to fakt sluší. Ten kabát z Sheinside je skvělý, dlouho jsme přemýšlela, jestli si ho na zimu taky nekoupit ale teď když ho vidím, lituji že jsem si objednala jiný. :/

    OdpovědětVymazat
  28. Černou miluji a moc ráda ji nosím moc ti to sluší ostatně jako vždy...krásný večer Alča

    OdpovědětVymazat
  29. Na té první fotce vypadáš jako upírka (neber to ve zlém, ale nějak takhle si představuju sexy upírku - bílá pleť, rudé rty a černá barva). Velmi povedený outfit :)

    OdpovědětVymazat
  30. Erika Vávrová3. ledna 2014 v 19:06

    Peťo,kabát je suprový,dlouho jsem tak hezký nikde neviděla a na fotkách Ti to moc sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  31. Miluju náš Hradec, a miluju černou a Tebe Peťo mám taky ráda, takže palec hore :)

    OdpovědětVymazat
  32. Ou, tak to mě docela... vyděsilo, je to na tebe takové moc "tvrdé" a "dark" :D Více ti podle mě sluší takové dívčí teplejší barvy (ale zase né příliš slaďoučké a pastelové). Takhle mi příjdeš moc depresivní :P

    OdpovědětVymazat
  33. Nejdřív jsem četla článek a trochu jsem se bála kouknout na fotky, ale po shlédnutí musím říct, že je to bomba outfit.
    Já mám černou docela ráda na botech, kabelkách, kabátech a tričkách. Peťko, moc Vám to sluší!!!! Káťa

    OdpovědětVymazat
  34. Chtěla jsem napsat, že to mám s černou stejný, ale pak jsem se zamyslela, co všechno ve skříni černý mám a došla k tomu, že jen jedny plesové šaty a společenský kalhoty. Já nemám ani černý ponožky:D ale černá mi stejně nesluší a ani se v ní necítím:)

    OdpovědětVymazat
  35. Je to rebelské a hodně sexy! Moc hezký outfit! :0) Alena

    OdpovědětVymazat
  36. Pekný outfit, prišlo mi že vyzeráš ako upír, červené pery, bledá pleť a celá v čiernom. :D Ale vyzeráš v tom naozaj úžasne, omnoho mladšie. :)

    Sweet Letty

    OdpovědětVymazat
  37. Peťa vyzkoušela veškeré outfity, jednou uděloá tmavý a vy jí napíšete černá můra :D musím se fakt smát, 90% z vás potkávám v botaskách a džínách, většina holek se totiž takhle oblíká. Peťa se snaží to ozvláštnit a zkombinovat a vy jí za to píšete tohle.
    Peťo držím ti palce, tvoje outfity a líčení mají zajímavý nádech :-)

    OdpovědětVymazat
  38. Ten kabát je nádherný .. sama jsem uvažovala že si ho koupím :)

    Můj blog http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  39. Černou jsem nosila ráda, poslední dobou od ní jdu pryč, nějak mi už asi nesedí.. A ty jsi taková usměvavá, veselá, taky ti víc sluší barvičky :)

    OdpovědětVymazat
  40. Ja to mam zajimave s cernou.... ven (mimo steny domu :D) nosim da se rici vyhradne cerne a sedive obleceni a barevny satek, salu, maximalne nekdy barevna halenka... ale doma chodim jak ve svetlych barvach (bila, bezova...) tak v zarivych (modra, zelena, ruzova...)

    Ze jsem si to takhle rozdelila mi doslo zrovna dnes rano :D :D tak jsem se smala, ze zrovna mas ,,black outfit,, post.

    Jinak samozrejme jsi opet super kocka ;)

    Nadia

    OdpovědětVymazat
  41. Mně se to moc líbí :) Vypadá to krásně. Jediné, co bych vyměnila jsou náušnice, ale když se ti dobře nosí, tak proč ne... :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  42. Super ! Ja som teda maniak na ciernu :) all black everything everyday :D

    OdpovědětVymazat
  43. Mne se v cerne libis! I kdyz premyslim, je-li nejaka barva, kteri ti nejde.. Jsi v tom zase uplne jina, nez v letnich satickach, libi se mi ta zmena stylu, jednou tak a zitra zase uplne jinak! To bych take chtela umet, prijde mi, ze ja vypadam porad stejne. A vse nejlepsi do noveho roku!! LV

    OdpovědětVymazat
  44. Mně přijde vtipné - když je Péťa v barvách, je jak od kolotočů. Když je v černé, je můra. Ach jo.:)

    Sluší ti to! A dokonale to sedí s tou atmosférou (pološero, lampy). A strašně jsi mě navnadila na tu Sleek Dare rtěnku, obdivovala jsem jí už ve videu. Ale řekla jsem si, že mám stop stav, tak jsem na sebe zvědavá, jak to vydrží.:)

    P.S. Tipla bych ti v tomhle oblečení tak 27 let, fakt nechápu, jak to děláš.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuju moc, jo to je fakt :D, bud jsem moc barevna nebo moc jednobarevna a vubec ta bramboracka je moc bramborova a to kyselo je moc kysely :D

      Vymazat
  45. Hodně černé, ale já černou mám ráda, tak supeeeeeeeeer!!

    OdpovědětVymazat
  46. Černou mám velice ráda a nejvíce v zimě. Ráda kombinuji s červenými doplňky. Mě se Péťa v tmavém outfitu moc líbí. A je skoro zázrak udělat v takovém počasí aspoň trochu slušné fotky.

    OdpovědětVymazat
  47. Krásný kabát :) Budu závidět :D... Moc ti to Peti sluší, ač je to v podstatě celo-černý outfit, stejně záříš a vypadáš neskutečně mladě :)

    I.

    OdpovědětVymazat
  48. Jsi moc sexy, nádherný kabátek, líčení, prostě kouzelný celek. Fandím ti.

    OdpovědětVymazat
  49. Peti, promiň mi, většinou se mi líčení i outfity líbí a nemám Ti co vytknout, ale na mě toto působí opravdu hodně tvrdě. Chybí mi tam prostě něco barevného, čím by se ta černá "rozbila". Toť jen můj názor :)

    OdpovědětVymazat
  50. Za mě nádhera,to nejlepší, co jsem na Tobě viděla...takový jakoby zjemnělý gothic style.Právě to, že to není v tvých obvyklých barvách, je na tom strašně zajímavé.Petra

    OdpovědětVymazat
  51. Je to krásné a elegantní, škoda že já v zimě vůbec nemůžu nosit větší náušnice, protože jak kov rychle odvádí teplo, hrozně mi pak mrznou uši! :D

    OdpovědětVymazat
  52. AŤ SI ŘÍKÁ KDO CHCE, CO CHCE - STRAŠNĚ MOC TI TO SLUŠÍ!! ... VÁŽNĚ VYPADÁŠ TAK NA 20 LET:) .. JE TO DOKONALÝ OUTFIT. VŮBEC BY MĚ NENAPADLO, ŽE KOŠILE SE SVETREM MŮŽE VYPADAT TAK KRÁSNĚ, IKDYŽ ONO JE FAKT, ŽE TOBĚ BY SLUŠEL I PYTEL :D ... JSI OPRAVDU KRÁSNÁ A NÁPADITÁ! ... NAVÍC JSI JEDINÁ BLOGERKA, KTEROU SLEDUJU, PROTOŽE SI MYSLÍM, ŽE JSI ZKRÁTKA NEJLEPŠÍ A NEJVÍC MĚ TVÉ NÁPADY BAVÍ!! ..MĚJ SE KRÁSNĚ A JEN TAK DÁL ;)

    OdpovědětVymazat
  53. Peti no tak z tohohle outfitu jsem prostě unešená :) Psala jsem sice už na fcb ,ale prostě musím to napsat i tady :)
    Tenhle outfit a styl mi k tobě neskutečně jde, je to asi muj oblíbený outfit na tobě ! :)
    Tipla bych ti opravdu tak max 25. ! :D Doufám , že jednou v tvém věku budu taky takhle krásná ,ale siilněě pochybuji! :D
    Taky pochval Míru za krásné fotky :) (jestli teda fotil on)
    hodně štěstí s nátáčením a blogem :)

    Teri

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj Peto, moc ti to slusi, ale ja osobne bych outfit ozvlastnila nejakou vyraznou treba i barevnou salou nebo satkem, ktera by podle me krasne rozbila ten cerny monolit.
    Jinak co me prekvapilo, ze pises, ze nerada nosis u obliceje cernou. Vetsina tvych poslednich outfitu [ktere zverejnujes jako ootd] se totiz sklada z cernych svetru, rolaku, nebo tricek. A druha vec, ktera me prekvapila, je, ze pises, ze se ti s cernou dobre kombinuje. Ja si ale myslim, ze pokud mas cerne kalhoty nebo modre dziny, tak s temi se vrsek kombinuje lehce, at uz ma jakoukoli barvu a nebo vzor. Proto nevidim duvod, proc bys nemohla v zime lehce kombinovat barvy, kdyz je ti cerna u obliceje neprijemna. Mne prijde skoda, kdyz nekdo nosi neco jen protoze "musi" a nebo mu "nic jineho nezbyva". Tak bych se kombinovani nebala :)
    Ale pokud jsem clanek jen spatne pochopila, tak se nezlob :)
    Barca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Barco, no asi jsi me uplne nepochopila, jalk jsem to myslela,ale to vubec nevadi :). Cerna neni ma nej barva, ale jak jsem psala v zime a jak jsem ztmavila vlasy, tak jsem ji i docela prisla na chut :).

      Vymazat
  55. Je to změna, ale sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  56. Já mám černou hodně rád a je to taková příjemná změna vidět Tě takto v černých tónech.
    Jako vždy jsi vše skvěle sladila. A to nejen samotný outfit ale i líčení a účes.
    Měla jsi i clip in vlasy ? :-)

    Jinak přeji krásný večer Peti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luky, dekuju moc, mam dva pasy na prohusteni, vetsinou si je do copu nebo culiku davam, nemam vlasy moc huste a tohle je skvela vychytavka :).

      Vymazat
  57. Peti, skvely outfiiiiit, tleskam, parada....

    OdpovědětVymazat
  58. Zbožňujem čiernu farbu a tvoj outfit je neodolateľný :) Kika

    OdpovědětVymazat
  59. Tož za mě, mě se outfit nelíbí, takhle celočerný, je to moc tmavý, depresivní, mám pocit, že by to chtělo něčím rozbít, třebas barevnou halenkou pod svetrem nebo alespoň šálou/rukavicemi/kabelkou. Nebo alespoň hezkou zářivou rtěnkou a ne tuto tmavou. Ani ta sepnutá ofinka se mě nelíbí. Dneska to prostě není můj šálek čaje.:-)

    OdpovědětVymazat
  60. Je to moc hezké. Já bych ještě chtěla foto, kde by si k tomu měla tmavěmodré rifle a místo košile obyčejné tričko a nějaký hezký šál nebo korále a rozpuštěné vlasy a černou čepici. Prostě by mě zajímalo, jak by to dohromady šlo:) Ale je to hezké i tak:)

    OdpovědětVymazat
  61. Parádní!!!! Vypadáš bezvadně!
    Mirka

    OdpovědětVymazat
  62. Ja bych nemohla mit blog, desne by mě stvali ty prihlouple komentáře ;) každopádně Petro vypadáte jako vzdy úžasně. A hezky novy rok přeju ;)

    OdpovědětVymazat
  63. Nemuzu si pomoct, ale s tou tmavou rtenkou bys mohla byt dalsim clenem Adamsovi rodiny ;) Nemam rada celocerne outfity, prijdou mi takove smutne, pohrebni... Kdyby sis vzala alespon nejakou "veselejsi" rtenku, ale proti gustu zadny disputat :) Ja osobne uz se tesim na jarni a letni barvicky :)

    OdpovědětVymazat
  64. mohla si to ozivit troskou farby.Hocijakej. Takto je to az velmi smutne.:) Inak nejak rychlo ta presla ofinka ci? :D Skoda. Vyzerala si mladsie aj ked aj bez nej vyzeras mlado.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja ji nosim, jeden den dozadu, jeden den do cela :), rada to ted menim :).

      Vymazat
  65. Mně se to moc líbí! Vypadáš tam jak nějaká modelka co fotí fotky pro časák, to vážně :) Jen se mi nelíbí výstřih u toho svetru, to teď mají všude, pro tebe budiž, ale pro mě, s větším "vybavením" absolutně nevhodné, bohužel nikde nic normálního k sehnání :(

    OdpovědětVymazat
  66. Najednou taková drsňačka!!
    mě se to líbí:)

    OdpovědětVymazat
  67. Mně se to moc líbí, jen to líčení je takové temné :)

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj Peti, neni to sice k tematu, ale pod tvym clankem "Co mi nadelil Jezisek?" jsem nasla tento nezodpovezeny dotaz od tve ctenarky, patrne jsi si ho asi prehlidla. Prislo mi to docela nalehave, tak ho davam i sem. Mej se! Terezanonymní29. prosince 2013 22:58
    Ahoj Peti, dlouho jsem se k tomu odhodlávala, každopádně konečně píšu. Jsem od poměrně čerstvě neslyšící (1rok) a ačkoli moc ráda sleduji tvůj blog, hrozně mě mrzí - zvlášť zrovna u těchto videí - že z toho prostě nic nemám. Koukám na věci co jsi dostala, ale bez toho, co povídáš to není ono. Musím říct, že se mi asi 50% slov se mi sice daří odezírat, ale zajímalo by mne, jestli není možné přidat sem tam nějaké titulky, popřípadě to rozepsat do článku? Možná jsem jedna z milionu, ale určitě by mi to návštěvu zpříjemnilo. :)) Hezký večer.

    Odpovědět
    Odpovědi

    Anonymní2. ledna 2014 19:12
    A ještě víc mě mrzí, že se mi nedostalo ani žádné opovědi... no nic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, o dotazu vim, jeste jsem nestihla odpovedet, pres Vanoce jsem si chtela doprat trochu odpocinku i ocim ;).
      Odpovim slecne pozdeji, uprimne moc se mi ale nelibi tohle citove vydirani typu nedostala jsem hned odpoved. Denne mi chodi stovky mailu a zprav a nestihnu proste na vse reagovat hned ;).

      Vymazat
    2. Mas pravdu, Peto, neco na tom bude, ja si to taky neuvedomila... Tak se mej pekne. T.

      Vymazat
    3. ;), tak mne to take mrzi, kdyz nestiham odpovidat,ale ted uz bych na to pomalu potrebovala asistentku, jsem moc rada, ze jste obecne trpelive :), za to diky ;)

      Vymazat
  69. Zdravím,
    jsem tu nováček. Podařilo se mi zhubnout pár desítek kil, tak jsem včera našla odvahu se podívat co se vůbec na internetu o módě, kosmetice a tak, vůbec píše. Bylo mi ctí Vás včera poznat poprvé.
    Váš outfit se mi fakt líbí, je příjemné Vás vidět i v těchto barvách. Černou a šedou jsem nyní žila pár let. Teď už vypadám jinak, tak mám odvahu dát přednost i jiným barvám, začínám pokukovat po červené, nikdy jsem nemusela zelenou a žlutou a nějak se mi začaly líbit.

    OdpovědětVymazat
  70. Přítel ti vzkazuje, že sis tu koženou bundu nasadila opačně :D

    OdpovědětVymazat
  71. Přítel ti vzkazuje, že sis tu koženou bundu nasadila opačně :D

    OdpovědětVymazat
  72. stájl č.1,2,3 zvrchu...je BOMBA...takhle oblíct bych se chtěla taky:(..ale nák mi to nejde.......ale je to přesně styl co se mi líbí

    OdpovědětVymazat
  73. Peti, ta černá ti neuvěřitelně sedí, já černou nosím ráda, nosím samozřejmě i jiné barvy, ale v pubertě u mě tmavé převládaly a proto se u prvního komentáře ohledně černé můry musím smát. Teta mi tehdy říkala, že chodím jak černá vdova a nebyl to kompliment, naše rodiny si nikdy nesedly. Takže bych si takových řečí vůbec nevšímala :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/01/spotrebovano-prosinec-2013.html

    OdpovědětVymazat
  74. skvelý outfit a seken ti to :) tiez mam rada ciernu a dost casto ju nosim :)

    http://typsforyou.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  75. Za mě super! Jeden z nej outfitů a líčení, cos tu měla!

    OdpovědětVymazat
  76. Miluji černou, nosím ji téměř pořád, pro mě je tohle prostě nejlepší outfit, co jsem na tobě kdy viděla!!! :-) A moc se mi líbí barva tvých vlásků na těchto fotkách! Jsi KOČKA!!!

    OdpovědětVymazat
  77. Tak tento outfit ma zaujal asi zo všetkých tvojich outfitov úplne najviac! Každý kúsok sa mi páči aj zvlášť a aj spolu to vyzerá krásne! Topánky a kabát by som brala aj ja. Takže za mňa super, takto sa nosí čierna :)

    OdpovědětVymazat
  78. úúžasný makeup! výrazné rúže ti podľa mňa neskutočne sadnú, nemôžem si pomôcť, ale tie, čo by si mala nosiť akože "podľa pravidiel" sa mi na tebe nepáčia... vyzeráš v nich tak akosi "vyblito" :D naopak, výraznejšie a tmavšie vytvárajú dokonalý kontrast s tvojou bledou pleťou a zvýrazňujú jemné črty tvojej tváre (práve preto to dobre vyzerá).
    outfit by sa mi páčil viac, keby boli legíny inej farby, napr. tie vínové kaliopky by sa k tomu hodili lepšie. inak tá čierna ti teraz fakt sadne aj k tvári, keď máš tmavšie vlasy, čiže do pása super, od pása nič moc (podľa mňa) - btw, tie topánky z HM sú hrozné... mala som ich v ruke, ale ani zadarmo :D zaslúžiš si nejaké kvalitnejšie, tieto kričia od sto metrov, že "umelina"!

    OdpovědětVymazat
  79. Péťo, strašně Ti to takhle sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  80. Tak tohle se ti Peti povedlo, opravdu ti to sekne a vypadáš o dost mladší! Černá je moje oblíbená barva a takovýto ležérní styl se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  81. Mě se to moc líbí. Je to sexy :-) Sara

    OdpovědětVymazat
  82. Mě se to taky moc líbí :)) Vypadáš o hodně mladší a tajemnější Peťo :)) A musím říct, že se mi ze všech outfitů tenhle líbí opravdu nejvíc

    OdpovědětVymazat
  83. Nádherné Peti, ako vždy :) Ten rúž si neskutočne pristane ♥

    OdpovědětVymazat
  84. Petro, černá barva ti velmi sluší. K tvým vlasům se to vyloženě hodí......Krásné :3

    OdpovědětVymazat
  85. Krásný! Jsi jako modelka!
    Černou taky nemusím, když mi bylo tak 18, to jsem ji nosila pořád.

    OdpovědětVymazat
  86. mě to přijde dobrý, je to změna:)

    OdpovědětVymazat
  87. Podle mého je to jeden z nejpovedenějších outfitů za poslední dobu.A odstín tvé krásné hřívy se mi také moc líbí,je tmavší,že? :)
    Měj se krásně,Petra.

    OdpovědětVymazat
  88. Péťo, moc se mi to líbí, celkově - výrazné obočí, ty tmavé vlasy, tmavá rtěnka, tmavé oblečení v kontrastu se světlou pletí.. krásný

    OdpovědětVymazat
  89. Mně se černá líbí, kabátek je moc hezký, stejně jako boty a kabelka :)

    OdpovědětVymazat
  90. Moc se mi líbí ten kabát, uvažuji, že si ze SheInside taky nějaký pořídím....chtěla jsem se Tě zeptat na velikost....? Jak Ti sedí, jestli.když mám normáně S, mám si radši vzít M? Souhlasí tam míry, jak je píší? Děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, já teda brala S, normálně mám XS, je mi větší v ramenou i v těle,ale zase pod to nosím silný svetr. podle mě ty velikosti vcelku sedí na normální.

      Vymazat
    2. Mně se tento outfit také moc líbí, obzvlášť ten kabát =).... na stránkách SheInside jsem četla komentář jedné slečny, která psala, že je z velmi špatného materiálu a že ho nedoporučuje ke koupi.... je to opravdu tak hrozné? Díky za odpověď =)

      Vymazat
  91. moc ti to sluší! černá je moje barva, nosím jí asi nejraději :)

    OdpovědětVymazat
  92. Páni, jak celé černé outfity ani tenhle styl obecně nemám moc ráda, tak musím říct, že ti to strašně sekne. Vypadáš jako rocková hvězda :-)

    OdpovědětVymazat
  93. Vyzeráš úžasne. Veľmi sa mi páčia kombinácie košieľ a svetríkov a tebe pristane všetko :)

    OdpovědětVymazat
  94. Vyzeráš úžasne! Veľmi sa mi páčia kombinácie košieľ a svetríkov a tebe pristane naozaj všetko :)

    OdpovědětVymazat
  95. Moc se mi to líbí, jen bych si asi nedala ty kruhy, jinak naprosto top :)

    OdpovědětVymazat
  96. Ahoj Peti,
    je to naprosto dokonalé, úžasné a nemám snad dalších slov, opravdu ti to moc sluší, i líčení je krásné. A ta bunda!!!! No pecka! ;)

    OdpovědětVymazat
  97. Len by som chcela napísať ,že nech si oblečená v čomkoľvek ,vždy ti to pasuje a si veľmi pekná. Občas sa mi niečo ,čo si oblečieš nepáči, no na tebe to vyzerá všetko vynikajúco :)
    Nechodím často na tvoj blog,ale milujem tvoj YT kanál a občas mám chuť pozerať všetky tvoje videá naraz, ako nejaký maxi dlhý film (a potom by mi asi urvalo oči a hlavu od bolesti :))
    Dnes som dostala chuť napísať ti (pochvalný :D) komentár a musela som sa vyjadriť :D + btw všetko najlepšie do nového roku :)

    OdpovědětVymazat
  98. Peti, moc ti to sluší, ale té černé je až příliš. Trošku se podobáš nějáké tajné agentce.

    OdpovědětVymazat
  99. Peti, moc ti to sluší, ale té černé je opravdu moc, porobáš se nějáké tajné agentce... Promiň, nemůžu si pomoct, ale asi bych se tě opravdu lekla a říkala jsi, kdo asi jsi.

    OdpovědětVymazat
  100. Ahoj Peti,
    je to skvělý outfit, nejvíc se mi líbí ten první :))Ale jediné co mi na tom prvním přijde divné, je ten účes, ale to je jen názor :)
    Podle mě bys měla černou nosit častěji, vypadáš o moc mladší ;)
    Kdybych tě neznala, tipla bych Tě tak na 25 let! :D

    OdpovědětVymazat
  101. Děkuju vám všem hrozně moc, jsme ráda, že má celočerný outfit úspěch :), to bych nečekala....:)

    OdpovědětVymazat
  102. První dojem? Je to vůbec Peťa? :-) Sice nezvykle černá, ale podle mě Ti to sekne. Je to zajímavá změna :-)
    Bebe
    Růžový chroust

    OdpovědětVymazat
  103. Moc se mi to líbí, pokaždé umíš být jiná a prosadit si to :) Na ostatní kašli, nemaj co na práci tak kritizujou :-D akorát bych se jim vysmála. Hezký outfit ;)

    OdpovědětVymazat
  104. Ta černá s tou tmavou rtěnkou ti moc, moc sluší! ^^
    Mimochodem, dneska mě docela pobavil votocvohoz, holky tam na téma tvé osoby rozjely diskuzi. :D

    OdpovědětVymazat
  105. Peti, úplně jsi mi vyrazila dech! Jseš tady naprosto nádherná! Moc ti to sluší! Pokaždé jiná - super :) Romča

    OdpovědětVymazat
  106. Máš úplně perfektní postavu. Vážně. mě moda baví, jen když zrovna zhubnu. Mám proste dispozice mít par kil navic, a proto rada kouknu jak to tobe slusi. jen tak dal, jsi velice sympatická a je radost te poslouchat. Zvlášt jsem se rada podivala na novy rozhovor (po blogerce roku) a videla, ze mluvis moc hezky a rozume :), což samozrejme vidime ve videich, ale ja myslim bez strihani.

    OdpovědětVymazat
  107. Máš úplně perfektní postavu. Vážně. mě moda baví, jen když zrovna zhubnu. Mám proste dispozice mít par kil navic, a proto rada kouknu jak to tobe slusi. jen tak dal, jsi velice sympatická a je radost te poslouchat. Zvlášt jsem se rada podivala na novy rozhovor (po blogerce roku) a videla, ze mluvis moc hezky a rozume :), což samozrejme vidime ve videich, ale ja myslim bez strihani.

    OdpovědětVymazat
  108. Peti toto je oprvadu hodně povedené a moc Ti to sluší, Markéta Olomouc.

    OdpovědětVymazat
  109. Uplně suprovej outfit !! vypadá fakt božsky, ještě k tomu ta rtěnka!!!!! já černou miluju, nosím ji opravdu každý den...a i když jsem bledá jak nevim co, tak si mnyslím , že mi sluší a několik lidí mi to i potvrdilo.

    OdpovědětVymazat
  110. Krásny elegantný outfit! a tá rtěnka je dokonalá! :-) Krásna si!

    OdpovědětVymazat
  111. Super, moc chválím outfit a make-up taky, je to přesně můj styl, pro mě jedním slovem DOKONALOST! :-) Já chodím v černé pořád a jen občas ji doplním jinou barvou, ale černou prostě miluju a nechápu jak se tady někdo může vůbec vyjadřovat ke vkusu ostatních. At´ si každý nosí co chce a co je mu příjemné. Bohužel někteří lidé u nás jsou tak zaprdění nebo jak to nazvat že nezkousnou žádný outfit, který jen trochu vybočuju, nebo odvážnější make-up, na takové lidi ale všem doporučuju kašlat :-)

    OdpovědětVymazat
  112. Ikdyž tady všude čtu pochvalné komentáře,musím napsat svůj názor popravdě:kdyby jsi k tomu neměla tmavou rtěnku,vypadalo by to asi lépe.Sama o sobě je moc pěkná,ale nosila bych ji ke světlejšímu outfitu-teď mi to trochu připomíná smrtku,ale nic ve zlém :)

    OdpovědětVymazat
  113. Tak tenhle outfit je maximálně povedený. A make-up k němu sedí, i s tmavou rtěnkou. víc takových! :-)

    OdpovědětVymazat
  114. taky občas nemám náladu na barvy, takže proti outfitu rozhodně nic nemám :) líbí se mi, hlavně díky kombinace materiálů.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!