OOTN + FOTN - kočičí šaty a líčení

by - 13 ledna

Krásný pondělní večer vám všem,

možná jste už na facebooku zaznamenali, že jsem v sobotu byla na "plesozábavě" . Ještě, než se někdo zase začne pohoršovat nad tím, že tohle přece nejsou šaty na ples, tak bych ráda vysvětlila, že ačkoliv se akce jmenuje "hasičský ples", tak je to prostě tak, že v sokolovně hraje kapela a chodí se tam ve všem, ale dlouhé, večerní šaty se tam nenosí a ani nehodí, spíše krátké šaty nebo dokonce i džíny a top.
No ale nejdříve vám musím říci malou pohádku k těmto šatům. Jak jistě víte, jsem velký milovník koček a když jsem tyto šaty viděla na eshopu, byla jsem okouzlena. Přijde mi to skvělý nápad a šaty jsou bezvadně vyřešené. Abych vám řekla úplnou pravdu, původně jsem si je chtěla vzít na blogerku roku, ale nakonec jsem si to rozmyslela, protože jsou přecejen poměrně extravagantní a "nahaté". Věřím tomu, že kdo má plné a pěkné poprsí, tak budou vypadat dobře bez podprsenky, ovšem to chce značnou dávku odvahy, která mně chybí. Já bych se bez ní cítila jako nahá a kontrolovat při tanci, zda mi někde něco nekouká, by se mi opravdu nechtělo. Myslím, že hladká, tělová podprsenka je v takovém případě nejlepší varianta.
Co mě také pobavilo a potěšilo bylo, když mi někdo z vás poslal na facebook odkaz, že stejné šaty má i Michelle Phan, když jsem tam hodila fotku ze soboty :).
Outfit jsem doplnila jemnými černými punčochami, černými lodičkami na platformě, které jsou z HM a jsou opravdu velmi pohodlné a dělají hezké nohy. Kupovala jsem je na podzim za asi 600Kč.
Psaníčko do ruky a jde se :).
Makeup jsem zvolila klasický, původně jsem měla světlounce růžovou rtěnku, ale myslím, že rudý lak a rty šaty také skvěle doplňují. Na postup celého líčení se můžete podívat na blogerky.cz.

Jak se vám tento outfit líbí/nelíbí, zaujaly vás šaty nebo to vůbec není váš šálek kávy :)?


Použité produkty:

  • 123 Perfect CC cream Bourjois - 31 ivory
  • 123 Perfact CC eye cream Bourjois - 21 ivory
  • NYC Smooth skin powder - translucent
  • Milani Illuminating face powder Beauty´s touch
  • Sleek Au naturel
  • Maybelline Gel eyeliner
  • Bourjois Volume Glamour ultra curl mascara
  • NYX Lip liner - hot red
  • Essence 03 dare to wear


 Na sobě mám:
  • lodičky HM
  • silonky ? asi Bellinda
  • psaníčko vietnamci
  • šaty Choies (bohužel už jsem je tam nenašla, ale možná najdete podobné na ebay)
  • vlasy natočené kulmou Cortex 2,5 palce a zahuštěno clipy Lovely Hair č. 4
  • lak Bourjois  11 Rouge in style





 

You May Also Like

102 komentářů

  1. Mě hned zaujaly ty šaty,když jsem je viděla :D

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi krásny outfit :) Takto upravené vlasy Vám veľmi pristanú, keď máte ofinu nabok a vlasy krásne dlhé a voľne natočené :). A veľmi Vám pristanú červené pery :) Veľmi rada sledujem Váš blog :) Držím palce do budúcnosti :) Katka

    OdpovědětVymazat
  3. co je to FONT? Nemá to být spíše FOTD?

    OdpovědětVymazat
  4. Saty jsou dokonale, moc ti to slusi. Skoda, ze uz je nemaji:(

    OdpovědětVymazat
  5. Wow Peti, tento outfit a rovnako aj líčenie sa Ti naozaj podarili! :) Môžem sa opýtať-ohľadne make-up L'oreal Paris True Match- čo si hovorila o tom svetlom odtieni, ktorý v drogérii nie je dostupný-kde ho kupuješ ty? :) Ďakujem za odpoveď!! ;)
    A mimochodom, máš krásny blog, a skvelé videá! Hneď ako som Ťa našla, začala som Ťa sledovať- aj cez GFC aj na youtube!:)
    www.luccietips.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Fakt kočka, jak má bejt! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Nápad je to hezký, ale spíše než sexy vzhledu bych tu průsvitnost připisovala nekvalitně odvedené práci a materiálu (viz otřepené nitky) a takové zboží bych zase rychle poslala odkud přišlo... ale jak vidno i pro takovou práci se najde zákazník, který v tom klidně vyjde ven, takže proč ne, je to každého věc. Model vám jinak sluší, postavu na to máte, můžete si dovolit klidně i větší divočinu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já myslím, že to má být průsvitné, jelikož na fotografii to měla modelka bez podprsenky, podle mě ta průsvitnost je tam záměrně

      Vymazat
    2. Možná i ano, on dost ruší ten moiré efekt, co vznikl focením...ve skutečnosti je materiál bez žebrování, že? Ale ty nitky se mi stejně nelíbí...

      Vymazat
    3. ano, žebrované to není,je to opravdu fotkou.....s těmi nitkami souhlasím, možná je to i tím, že jsem musela nechat šaty trochu přešít u švadleny a ta mi přešila i kočky, jelikož mi byly široké a když se to zabralo, tak byly kočky na stranách a ne na prsou :).....ale nevím,to bych jí nechtěla křivdit, možná to bylo otřepené už předtím, bohužel to nejde začistit a zastřihnout, možná to měla před našitím oentlovat.....

      Vymazat
  8. Šaty jsou super, jsou vtipné :) Mimochodem ta barva vlasů ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  9. já pod podobné šaty mám silikonovou nalepovací podprsenku z Ebay, nemá ramínka a na prsa se jakoby přilepí a vůbec není vidět, můžu jen doporučit, sama nemám ráda chození "naostro" :D

    OdpovědětVymazat
  10. Veľmi pekne šaty a aj topanočky, Úplne super vyzeráš v tom :D

    OdpovědětVymazat
  11. Péťo já zírám, vypadat jako Ty, tak jsem šťastná žena. Co Tobě chybí sakra?:D Nenašla bych na Tobě jedinou vadu, kdežto na sobě jich vidím víc než dost! :D ..Ty nožičky štíhlounký, to mám já dvojitý.. Musím říct, že tady Ti to ohromně sluší, ty vlasy, to líčení no a ty šatičky jsou top! :) Fakt skvělý kousek, jsi originální a jen tak v tom někoho nepotkáš :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romčo, moc děkuju,ale určitě mne vidíš v růžových brýlích a sebe kriticky ;), zas taková hitparáda to teda není .D!

      Vymazat
    2. To teda je :) ! Jai krásná :).

      Vymazat
  12. Ahoj Peťo,ty šaty jsou užasný,můj šálek kávy to rozhodně je,škoda že je neseženu i normálně v obchodě :-)... moc ti to sluší,máš nádherné vlasy a i líčení je dobré,jen já bych to v těch podpatcích asi nevydržela,což mě mrzí,protože se mi podpatky líbí a chtěla bych je nosit.

    OdpovědětVymazat
  13. Jsi opravdu zajímavá a krásná baba:).. Vše co si na sebe vezmeš Ti velice sluší.. a vždy jsi krásně a vkusně sladěná.
    A ty boty jsou naprosto nádherný,hlavně mají choditelný podpatek,takové mám nejraději!!:)
    Takže za tenhle outfit i za všechny ostatní palec hore!:)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty šaty jsou nádherné ,ale myslím si ,že by se do nich více hodinla nalepovací podprsenka :)) mám také šaty s průhlednou krajkou na zádech a vypadá to skvěle ! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se těch nalepovaček bojím, opravdu to dobře drží?

      Vymazat
    2. Peťul drží! Objednala jsem sobě i kamarádce, já mám tedy prsa malá - ale dřží to velmi dobře a ještě to udělá krásný výstřih.. kamarádka má prsa tedy větší, tak 4ky a taky jí to drží perfektně.. KOupila jsem na Ebay asi za 50,-

      Jinak dnešní oufit je super, ty šaty Ti sluší víc než Michelle..:)

      Vymazat
    3. Jako já sem se taky bála ,ale cjtěla sem to vyzkoušet :)) tak 5 hodin to drží úplně skvěle , pak už je to trošku horší ,ale ne o moc , jen to tak moc netáhne :)) a po umití a vysušení to drží jako nové :)) takže se to dá používat pořát :)) jediný je to ,že to sice drží pěkně tvar ,ale nemá top ramínka žejo ,takže to moc prsa nevyzdvyhne ,ale to si myslím že vůbec nevadí :))

      Vymazat
    4. Taky mám nalepovací tělovou z aukra a drží mi skvěle dokud ji nesundám :-)

      Vymazat
    5. a chtěla sem se ještě zeptat , odepisuješ na email nebo kde ? :))

      Vymazat
    6. dekuju, tak ja asi nejakou z ebay zkusim :), jinak odepisuji vsude nebo teda snazim se :)

      Vymazat
  15. Ty šaty jsou nádherné ,ale myslím si ,že by se do nich více hodinla nalepovací podprsenka :)) mám také šaty s průhlednou krajkou na zádech a vypadá to skvěle ! :))

    OdpovědětVymazat
  16. Šaty jsou zajímavé, ale mě osobně se nelíbí. Zato se mi moc líbí, jak sis udělala vlasy. Ty jemné vlny a patka ti neskutečně sluší.

    R. UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  17. Nádherný outfit i líčení! :) Chtěla jsem se zeptat, jakou barvu líčení na ples byste zvolila k červeným krajkovým šatům? A pak ještě jakou barvu na závěrečnou lekci tanečních k vínovým šatům? :D Předem děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, to záleží na konkrétním člověku a šatech, takhle těžko říci,ale na oči bych volila neutrální barvy a na rty klidně i červenou nebo vínovou, ale to bych opravdu musela vidět člověka i šaty :).....

      Vymazat
  18. Máš tady přenádherný vlasy! A ta první fotka nem chybu :)

    OdpovědětVymazat
  19. Wow! Ty seš kočka pořád! :))

    OdpovědětVymazat
  20. Jedním slovem- KOČIČKA! :)
    Ty šaty ti neskutečným způsobem sluší, jsou naprosto super, líčení, vlásky... prostě absolutně perfektní:).

    OdpovědětVymazat
  21. krásná, krásná, krásná...... nemám iné slová.

    OdpovědětVymazat
  22. Jsi nádherná. Ty šatičky jsou parádní, jsi v nich jak holčička, krásná a roztomilá;)

    OdpovědětVymazat
  23. Moc ti to sluší a ty šaty...božíííí!! Asi je taky potřebuju :-D Jsou dokonalý! :-)

    OdpovědětVymazat
  24. wau, tie šaty sú proste jedinečné a sedia ti :)

    OdpovědětVymazat
  25. Páni Peti... fakt krásný :)... Ale pozor... jsi štíhlá, krásná, ve všem dokonalá... to bude zase pro někoho problém :D

    I.

    OdpovědětVymazat
  26. Nádherné šaty :)) Sluší ti mega moc :)) I to líčení se ti povedlo :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  27. Tohle ti moc sluší, Péťo.
    Šaty jsou super, to je něco i pro mě - taky milovnici koček. :) A máš krásný účes i líčení.

    OdpovědětVymazat
  28. Moc Vám to v těch šatech sluší. Ten look Vás omladil, tím nechci říct, že jste stará, ale tak na teenagera zde vypadáte :)). Vůbec bych neřekla extravagantní. Já běžně na plesy nosím podobné šaty. V dlouhých se špatně pohybuje. Makeup též moc hezký, ladí s celkovou vizáží. Sexy a půvabná :))

    OdpovědětVymazat
  29. Šaty jsou zajímavý nápad. :) Sice nic pro mě, ale ty jsi v nich doslova kočka! :)

    OdpovědětVymazat
  30. wááu! Nádhera :-)) pro mě určitě jsou úžasné :-) místo tělové podprsenky můžeš zkusit i ty gelové, které ti na prsou drží samy :-)

    OdpovědětVymazat
  31. haha tak ty šaty jsou úsměvné :D ale jo proč ne. Celkově na tobě se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  32. Tohle je přesně účes, který se mi na tobě líbí nejvíc :). Strašně moc ti sluší ofina na bok a navlněné vlasy, nádhera :). A outfit taky super :)

    OdpovědětVymazat
  33. Péťo vypadáš v tom perfektně. Vůbec skvěle na těchto fotkách :-). Ty šaty se mi líbí, určitě jsou nápadité. Ale nedovedu si představit, kam bych je vynosila.

    OdpovědětVymazat
  34. Juu, ty šatičky jsou rozkošné!
    Jaký jsou ty Bourjois CC krémy? Jsi s nimi spokojená?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuju moc, no zatim s tim CC spokojena jsem velmi, dela fakt peknou a prirozenou plet, hezky se vsakne a sjednoti,akorat bych ted potrebovala jeste o malicko svetlejsi a to mam odstin ivory

      Vymazat
  35. Peťo, Tobě to všude tak moc sluší, to není možný :) Seš úplná modelka

    OdpovědětVymazat
  36. Tohle se mi hodně líbí, šaty jsou roztomilé a sexy zároveň, navíc si je můžeš s přehledem dovolit. Boty jsou pro mě zabijácké, ale nádhera. A ty vlasy dnes nemají chybu, takové bych brala ihned!!! :))

    OdpovědětVymazat
  37. Krásné šaty, boty, líčení i účes... Prostě nádhera a jsi neskutečná kočka :-)

    OdpovědětVymazat
  38. Dnes mi přišel od Tebe štetec! moc dekuji a uz se tesim,az ho zitra rano vyzkousim.

    chtela jsem se jeste zeptat na rtenky...nenapada te nejaka drogerkova v odstinu"prave jsem jedla maliny'?...moc bych chtela nejakou ne prilis sytou,trochu do tmava s kouskem ruze :)
    a jeste prosim nevis,jaka levnejsi rtenka by odstinem odpovidala fixu max factor 06?
    dekuji za odpoved

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja dekuji hrozne moc, at dobre slouzi. No ja bych urcite mrkla na odstin wear berries od Essence nebo na ty nove Dermacolky, maji takove pekne stavnate odstiny,ale dost spatne se to odhaduje, jelikoz na kazdem vypada rtenka trosku jinak :). Bohuzel, ten fix neznam, tak nevim :).

      Vymazat
  39. Ty boty jsou nádherný! Jsou pohodlné? :) A Tobě to moc sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  40. /Ah promiň, přehlédla jsem tu větičku, že jsou pohodlné.. :D/

    OdpovědětVymazat
  41. Málokdy píšu komentáře, ale musim říct, že tady ti to opravdu sluší Peťi. vlášť se mi líbí ty míň výrazné oči a červená rtěnka. :)

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj, nikdy ti tyto clanky nekomentuji, ale dnes nemuzu odolat! ;) proste nadhera! vsechno! nemam co vytknout =) krasne, nikterak extravagantni liceni, dokonale saty (zvirata miluju =) a celkove ten napad je skvely) a vse krasne sladene, vazne uzasne =)

    OdpovědětVymazat
  43. ty šaty jsou úžasný ! ♥

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  44. Zaujalo mě, že jsi při líčení použila produkty Bourjois, které se zde jinak moc nevyskytují - můžeme se těšit na nějaké recenze? Já jsem tak trošku Bourjois maniak :). Jinak, líčení, šaty, vlasy i boty, vše skvělé, ale vlasy a líčení nejlepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuju hrozne moc a urcite, mam toho na otestovani docela dost, tak se budu cinit :).

      Vymazat
  45. ty šaty jsou úžasný :D a moc ti Péťo sluší :) jsem také milovnice koček, takže bych byla klidně schopná v nich chodit i normálně na den :D

    OdpovědětVymazat
  46. To se mi líbí! Ty šaty jsou skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  47. Krááásne všetko :)

    OdpovědětVymazat
  48. Petruško, moc tito sluší, jsi kočka....Šári :PS:tvoje videa miluji, jsi skvělá.

    OdpovědětVymazat
  49. MU a vlasy nádhera :)
    Šaty se mi líbí, akorát mi vadí, že trošku prosvítá podprsenka. Mám to stejně jako ty, bez ní bych taky nešla :)

    OdpovědětVymazat
  50. Wow, jsi kočka! Strašně ti to sekne. ;)

    Na mém blogu probíhá giveaway o poukaz v hodnotě 500Kč. http://krolling-done.blogspot.cz/2014/01/giveaway-o-poukaz-v-hodnote-500kc-na.html

    OdpovědětVymazat
  51. Krásné vlasy a líčení :)! Já bych si asi takové šaty nekoupila, ale ty jsi v nich hrozně roztomilá :D! Kočka :)!

    OdpovědětVymazat
  52. Peti, když už je řeč o kočkách, už se našel Krtík?

    OdpovědětVymazat
  53. V šatech ti to moc sluší, máš na ně super postavičku, tak si můžeš dovolit vzít na sebe cokoli. Make up a účes slavnostní vzhled pěkně dokončily. Vtipné, na "vesnický" ples jako stvořeno, vkusné. Sama mám tyhle zábavy moc ráda a oblékám na ně podobné ležérní šaty:)
    Zdraví Jitka
    Http://www.jb-photosite.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  54. Velmi mi, zejména na té první fotce, připomínáš Megan Fox! Takovou její jemnější a přirozenější verzi. Jste obě krásné.

    OdpovědětVymazat
  55. Krásná jako panenka! A nádherně štíhlá! Moc hezké! Andrea :0)

    OdpovědětVymazat
  56. moc Ti to sluší, i když ty šaty by se mi víc líbily bez kočičích hlav :D a super účes :)

    OdpovědětVymazat
  57. Šaty nejsou vůbec můj šálek kávy.
    A někdo, komu je tolik jako tobě by měl mít už trochu rozum, být za dámu a ne za debila :)

    OdpovědětVymazat
  58. Peti, jsi super sexy v tomhle outfitu:-), hezký den

    OdpovědětVymazat
  59. vypada to skvele :)

    http://typsforyou.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  60. No ty šaty bych taky chtěla!

    OdpovědětVymazat
  61. Vypadáš úžasně. Šaty jsou fakt pěkné (jsem na kočičky :o) a neskutečně ti sluší. Dneska se ti to tedy opravdu povedlo. I líčení se mi dnes velmi líbí. Fakt kočka :oD

    OdpovědětVymazat
  62. jéé zrovna nedávno jsem koukala na ty šaty na aliexpres! samozřejmě skončily v oblíbených a jen co našetřím peníze - objednávám. sice v nich nebudu taková kočka jako ty, ale budu mít alespoň dvě boží kočičky na prsou!:D :)

    OdpovědětVymazat
  63. Tak tento outfit se vážně moc a moc vydařil :-), dokonalý make-up, dokonalé vlasy i celkový outfit, vážně nádherné Peti ♥.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  64. Boty jsou vražedně krásný :)

    OdpovědětVymazat
  65. Uzasny vlasy,vyborne liceni a pekny saty :-) Moc Ti to Peti slusi!Misa.

    OdpovědětVymazat
  66. Dekuju hrozne moc vam vsem, tak to jsem teda prekvapena, ze saty sklidily takovy uspech, mne se teda hodne libi a hlavne manzelovi,ale cekala jsem, ze ohlasy budou horsi :), ale az na jeden anonym, ktery mi nadaval do debilu, jsou ohlasy fajn, tak to jsem rada a tesim se,az v nich vyrazim zase nekdy priste :).

    OdpovědětVymazat
  67. Dokonalá jako vždy Peti :)) Šaty jsou užasny a ty boty ! Nádhera :))

    OdpovědětVymazat
  68. Peti tobě to sluší vždycky :) To není féér :D Romča

    OdpovědětVymazat
  69. Tak tenhle outfit fakt bomba :) moc ti to slusi :)

    OdpovědětVymazat
  70. :O Nemám slov ... tie šaty sú uchvatné :33 a ty tiež !!! Nádhernéé to jee :)) !!! A tie topánky ^_^ :OO
    http://wendy-all.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj Peťko, mi se tyhle šaty moc líbí. Líčení jsi myslím k tomuhle outfitu doladila naprosto perfektně. Já mám ráda výrazné rty a tobě moc sluší. Ta rtěnka je opravdu boží! :) Ještě k šatům - nepřijdou mi ani přehnaně průhledné, vůbec mi pod nima nevadí ta podprsenka. Sama bych si ji na plesozábavu vzala (i přestože si myslím, že mám prsa větší a pevná a asi bych podprsenku mít nemusela), právě protože když se tančí, tak si šaty někde dělají co chtějí a hlídat se celý večer/noc..to by zábavu jen kazilo :) Takže si myslím, žes to vyřešila krásně. Věřím, že z žádných negativních ohlasů si nic neděláš, protože vypadáš opravdu nádherně :)

    Kerol

    OdpovědětVymazat
  72. Moc hezké, přesně tohle ti sluší!

    OdpovědětVymazat
  73. Ty šatičky jsou teda parádní!! Moc ti sluší, hlavně jsou originální a kreativní =)
    Pieces of my world by Dominika

    OdpovědětVymazat
  74. Peti ty satky jsou opravdu nadherne, moc ti slusí a i liceni:-)) jen brrr zima:-)))

    OdpovědětVymazat
  75. na tenhle typ plesů šaty určitě nikoho nepohorší (a jsem si jistá, že nepohoršily :)), moc dobře to znám - takovéto "plesy" jsou kolikrát nejlepší :)) :D šaty se mi neskutečně líbí, jsem taky milovník koček a přijdou mi roztomilý a zároveň sexy. zvolila si i nádherný a jednoduchý účes společně s líčením :) palec nahoru!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!