GRWM Spring edition: Lila & mint | Levné jarní pastelové oči s kosmetikou NYC

by - 10 března

Krásný úterní večer,

jaro se k nám blíží mílovými kroky a venku už to konečně začíná být příjemnější. Miluju slunečné a teplé jaro a protože s jarem začínám i vytahovat pastelové barvičky makeup, tak právě dnešní tutorial je v kombinaci pastelově lila a mintové. Všechny odstíny zelené a fialové se krásně doplňují a vy jste na mém kanále již viděli několik variací na toto téma, žádnou však tak něžnou jako je ta dnešní. A i dnes vám mohu zaručit, že tyhle barvičky sluší úplně každým očím!
 

↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz/
 
lak: Milani Red label a Milani Tattle teal
náušnice: I am
 
použité produkty:
♥ NYC BB cream 5 in 1 bronzed radiance
♥ NYC BB cream 5 in 1 instant matte
♥ Maybelline Age rewind concealer fair
♥ Milani Easybrow dark brown
♥ NYC Smooth skin powder translucent
♥ NYC Smooth skin bronzer sunny
♥ Makeup Revolution London The one blush stick matte dream
♥ Max Factor Excess shimmer pink opal
♥ NYC  Quattro eyeshadow central park lavender
♥ Gabriella Salvete Automatic eyeliner č. 27
♥ Sigma Creme de couture palette almond pear
♥ Rival de loop kajal pen white
♥ NYC Big bold precise liquid eyeliner
♥ řasy PLH
♥ Rival de loop lipliner natural
♥ NYC Expert last lipstick creamy mauve
♥ NYC Big bold angel mascara
 
music:
Jason Farnham - Get outside
youtube music gallery
licence creative commons 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
 

You May Also Like

22 komentářů

  1. Petí, můžu se zeptat, po kom z rodiny jsi? :-) Koukala jsem na video s mamkou a té moc podobná nejsi, což je asi dobře, protože jsi opravdu čarokrásná jako princezna. Já jsem si teď dohledávala celý rodokmen a povedlo se mi najít po příbuzných i fotky a někdy je ta podoba až neskutečná :-) úplně jsem tomu propadla, tak jsem teď uchylná a ptám se všech :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, to mi lichotis :). No, po mame vzhledove moc nejsem, ano po tatovi, ale vsichni tvrdi, ze ani povahove ne, tak treba me adoptovali, nevim, haha :D :D. Bracha je treba cely tata, mamka mi tvrdi, ze jsem podobna babicce zamlada, ale mně se to taky nezda, tak jsem asi hricka přírody :D. Me by ten rodokmen taky moc zajimal, deda pry na necem takovém pracoval, ale nevim kde je tomu konec. Do jakeho data jsi az dosla?

      Vymazat
    2. To je Peťulko jedno po kom jsi, já bych řekla, že asi podobou (obličej) nejvíc po mojí mamce, tedy po babičce, já kolikrát na tebe koukám a taky si říkám "po kom ta naše holka je", i když bych řekla, že v tvém věku jsem měla postavu hodně podobnou, ale obličej ne tak hezký, kulatější. Ale to je detail, hlavně, že "jsi jaká jsi" a naše. Máme tě rádi. Líčení se mi líbí, a ty moc právě proto jaká jsi, a tím nemyslím jenom vzhled. máma

      Vymazat
  2. Tyhle lila barvičky mám úplně nejradši. Myslím si, že mým hnědým očím velmi lichotí a tvoří něžný look. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je prave vyhoda techto odstinu. Mne prijde, ze opravdu lichoti jakekoliv duhovce.

      Vymazat
  3. Nádherné jarní líčení Peti, určitě se ráda inspiruji. Moc ti to sluší :)

    Giveway: I Love... Cosmetics!

    OdpovědětVymazat
  4. To je nadherne liceni.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Petruško, ty jsi tak moc krásná! Líčení zkusím, ale budu muset přizpůsobit teplotu líčení, protože tohle je na mě dost studené. Zkusím fialovou s teplejším podtónem a zelenou uvidím, odlíčit to lze vždy.
    U nás dnes prší a je hnusně, ale tohle mě jarně navnadilo.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásne líčenie Peti. Mňa najviac zaujal ten rúž - veľmi pekná farbička, asi sa naň pôjdem pozrieť, ak ho majú aj u nás :)

    Katka z .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné líčení. Za mě nejlepší produkt od NYC je růžová řasenka City curls. Kupuju si jí už přes 4 roky a i když jsem zkoušela jiné i dražší řasenky, žádná na ní neměla :) Určitě jí vyzkoušej, mám jí moc ráda. A jinak moc děkuju za lajk na instagram fotce♥ Moc mě to potěšilo, si moje nejoblíbenější blogerka/vlogerka. Držím palce v další supr tvorbě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruško,to já moc děkuji za krásné komentáře a sledování ♥. Na tu řasenku mrknu, děkuji za tip :)!

      Vymazat
  8. Krásné líčení Peti.Na začátku jsem se teda až lekla toho oranžového makeupu,ale ty sis s tím nakonec poradila.Zajímalo by mě,jestli si děláš horní černou linku denně a ke každému líčení,třeba tady jsem si říkala,že bez té linky by to bylo ještě něžnější.A myslíš si,že jsou prostě ženský,kterým horní linka nesluší?Např.já mám tmavě hnědé menší oči posazené blízko sebe a když si horní linku udělám,připadnou mi s ní oči ještě menší.Lenka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leni, moc děkuju! Nene, denně si linku nedělám, ale mám ráda zvýraznění linie řas, takže ji třeba jen přejedu tmavším stínem a rozmáznu do ztracena. Myslím, že linky opravdu úplně všem nesluší, zvláště menší oko dokáží opticky uzavřít a ještě zmenšit. Zkus ale určitě linku stínem a pořádně ji rozmaž do ztracena, uvidíš, že výsledek bude lepší, než ostrá hranice :).

      Vymazat
  9. velmi pekne licenie, na jar sa perfektne hodi :)
    Beauty by Bellatrix

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Peti, ve videu ti to jako vždy moc sluší a líbí se mi, že děláš líčení i s levnější kosmetikou. Dnešní lovely news byly taky super, škoda že ten samoopalovák na rukou trochu zflekatěl, jinak je to bomba a myslim si, že ti ta barva sedne :). Jinak jsem se tě chtěla zeptat, hodně jsi vychvalovala ve videích korektor ASTOR perfect stay 24h. Nevím proč, ale hrozně se mi slejvá do vrásek a musím ho opravdu dost zapudrovat (pak to ale vypadá, jako bych měla masku) a i tak se mi slejvá do šupinek kůže, takže jsem docela zklamaná :/ Neměla bys nějakou radu, třeba používat podkladovou bázi? Děkuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc moc děkuju. No, ono u těch korektorů a makeupú je to strašně individuální. Mně se tedy neslévá, také ho zapudrovávám, ale ne víc než jiné korektory. Bázi tedy dávám, tím by to být mohlo, já dávám bázi silikonovou, která právě zabranuje tomu, že to pak flekatí a šupinkatí a leze do porů. nejlepší je na to Baby skin nebo Satin od Dermacolu.

      Vymazat
  11. Ty oči jsou na mě trochu moc, ale tobě to hrozně sluší! :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!