Hot or not?! Štětce Ebelin z DM drogerie

by - 18 března

Krásnou středu všem,

vítám vás u nového občasníku Hot or not, ve kterém se zaměříme na jednotlivé produkty a na to, zda skutečně fungují tak, jak bychom si představovali a jak výrobce slibuje ☺. V našich drogeriích stále panuje nedostatek kosmetických štětců a proto jsem byla nadšená, když DMko přišlo se štětci Ebelin. Vyplatí se ale do nich investovat?
Video je ve Full HD, budu moc ráda, když mi napíšete, zda full HD je pro vás rozdíl ve kvalitě a zda má pro mne cenu ve full HD natáčet - kvalitu přepněte ozubeným kolečkem ☺.

↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

Štětce Ebelin seženete v DM drogericích. Ceny se pohybují od 70 do 230Kč.
Video o štětcích z ebay: https://www.youtube.com/watch?v=T9MMqDKBsW4
vlasy: Babyliss Curl secret
lak: Essence I am lost in you
líčení: Essence I ♥ nude stíny a NARS Anita rtěnka
náhrdelník: HM
 
eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz/
 

You May Also Like

53 komentářů

  1. moc moc moc ti to sluší!!:)) Nemohla by jsi udělat recenzi na štětce Hakuro??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jich nemam od Hakura moc,ale rozhodne doporucuji, jsou za tu cenu super ;)! Mohla bych ale udelat recenzi alespon na tech par co mam :).

      Vymazat
  2. Ahoj Peto, chci se zeptat, neplánuješ náhodou náhodou svojí cestovní sadu štětců? Nějaké s kratšími držadly (nebo jak to nazvat =))? Mně osobně by se to velmi hodilo =) Jinak já jsem moc spokojená s Tvými štětci, jiné nemám a ani nehodlám prozatím pořizovat.

    Super recenze, alespoň lidi budou vědět =) Přeju spoustu úspěchů!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji, to jsem moc rada. Cestovni stetce jsem zatim neplanovala,ale kdo vi :)....

      Vymazat
    2. Pěti, navazuji a zajímalo by mě, zda ještě plánuješ nějaké štětce. Měla jsem pocit, že přijdeš se štetcem podobným od Real Teqniques - setting brush (myslím, že jsem ho u tebe v nějaké videu viděla). Byl by super na rozjasňovač. Ale s posledním sadou nepřišel.
      Co říkáš na štětce eco tools? Zaujal mne například FACE & BODY SCULPTING BRUSH. Americké blogerky podobný "mega štetec" používají na rychlé nanášení make-upu, ikdyž s tímto by to asi nešlo. Dále hodně používají takový placatý štětec (přopomínající spíš štětec na malování bytu nebo nanášení barvy na vlasy :-D), kterým konturují. A ten se mi moc líbí, ale tady u nás jsem na něj nenarazila.

      Vymazat
    3. Zrovna jsem ještě projela internet a ten štětec "na malování bytu" má na zahraničních eshopech např. Nars-Kabuki Artisan Brush a možná i Mac - 163 flat contour brush, ale u nás prostě není nebo se špatně koukám....
      Kdybys jej měla ve své řadě tak by to bylo super!

      Vymazat
    4. Ahoj, ted behem jara budou dalsi dva nove stetce, jeden prave na konturovani, co pripomina tu stetku :D, fotka je na facebooku ;) a jeden "tulipanovy", ktery je super na zapudrovani pod ocima, konturu i rozjasnovac, oba jsem uz v nekterem videu myslim pouzila,ale zase je nechci ukazovat moc casto, aby vas to neotravovalo :). Ten velky Eco tools vypada zajimave :), ja jsem mela malou cestovni sadicku teto znacky a mne se teda libily, byla jsem s nimi spokojena, darovala jsem je ale kamaradce, protoze vse nevyuziji :).

      Vymazat
    5. Tak to je skvělé, zrovna tuhle "štětku" :-D jsem myslela. Tak to se už moc těším až bude!
      Jinak kdyby tě zajímal ten veliký štětec na make-up, zkus se podívat na youtube, jak to tam "mastí" např. na Chloe Morelo- Affordable First Date Suggestions: 2 Makeup, Hair, Outfit & Fragrance Ideas!

      Vymazat
    6. Já mám plochý štětec na makeup zn. UBU a zatím je skoro jako nový, a to jsem od těch štětců čekala míň. Na štetce jsem náročná, kromě výše zmíněné značky i různých kosmetických pomůcek jsem zatím neměla důvod do drogerijních koutků se vším možným zamířit. Velké štětce téhle značky stojí jeden kolem stovky a opravdu fungují.

      Vymazat
  3. Zrovna včera jsem se na štětce dívala. Stačilo je jen ohmatat přes obal a bylo jasné, že nebudou nic moc. Když jsem se pak podívala, kolik stojí, nevěřila jsem vlastním očím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No me prave take prekvapila ta cena kdyz vezmu v potaz kvalitu, kdyby staly polovinu, celkem to i pochopim,ale takhle....

      Vymazat
    2. V rakouské a německé dm jsem je za polovinu kupovala. A "největší hrůzy" z videa tam ani neměli, takže za tu cenu si myslím docela fajn štětce

      Vymazat
  4. Já mám od tebe ten Flat top štětec na makeup, co ukazuješ, jako první. Je super, akorát se mi rozjel do stran, tak jako roztřepil. A to ho používám asi 2 měsíce a skladuji štětinami nahoru. Za půl roku, si myslím, ž bude nepoužitelný. Ale za ty peníze jsem ani zázraky nečekala a koupím si ho znovu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by urcite udelat nemel, jeste jsem to od nikoho neslysela, protoze je hodne husty delat by to nemel, obavam se, ze to bude tim, ze na nej vyvijis moc velky tlak. Ale kazdopadne, normalni to neni urcite ho klidne posli k reklamaci a stetec vymenime :)!

      Vymazat
    2. Já mám ten štětec už určitě přes rok a pořád je jako nový :) Takže si taky myslím, že na něj asi moc tlačíš, zkus to lehčeji a mělo by to být ok.

      Vymazat
    3. Ahoj, já ho mám taky i štětec na pudr asi od listopadu, a nic takového se s ním neděje. A to ho tak 1x za měsíc vyperu a 2x až 3x týdně čistím čističem. A stále jako nový :)
      Jinak já mám od ebelin 2 štětce s fialovou rukojetí: plochý na makeup a šikmý na tvářenku a jsou celkem fajn. Tyhle ale už od pohledu vypadají podivně. Taky mám štětce od Estée Lauder a je fakt, že kvalitní štětec jednak odvede pořádnou práci a pak taky nějaký ten rok vydrží.
      Bára

      Vymazat
  5. ahoj Peti,
    mám taky tvé štětce a jsem s nimi maximálně spokojená. Ebelin jsem v drogerii už viděla a nejsou nic moc. Kdo byl minulý týden v Praze na Word beauty and spa, mohl koupit mnohem kvalitnější a i levnější.
    Musím však podoktnou, že jsi mě tentokráte celkem pobavila :-D Na začátku vyhlásíš soutěž o tyto štětce Ebelin a následně je vůbec nepochválíš. Myšlíš, že se tedy do soutěže vůbec někdo zapojí a zbavíš se jich? :))))) No asi jo, ale zasmála jsem se :))))
    Měj se moc fajn a full HD se mi seká, ale to je problém pomalého PC.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to mas pravdu, je spousta stejne drahych a lepsich znacekjak jsem rikala i ve videu :).
      Jinak soutez, ono je to tezke, ja tolik stetciu nepotrebuji a ani mi nevyhovuji a vzdy kdyz to reknu, tak mi prijde milion zprav jestli je nechci dat do souteze nebo nekomu poslat. Takze zajem o to fakt je a co nesedi mne, muze nekou jinemu delat sluzbu. Na Instagramu ma o stetce zajem uz 1106 lidi, tak si rikam, ze mimo to fakt neni, i kdyz me samotnou od sebe by to take nenapadlo :).

      Vymazat
  6. Ahoj Peti, nějaké štětce této značky jsem si bohužel koupila a musím ti dát za pravdu, jsou opravdu na nic :( Takže teď nevím, co s nimi.. budu si muset objednat štětce od tebe :) M62 mi přišel nedávno, tak se ho chystám vyzkoušet. Chtěla jsem se zeptat, jestli je nějaký rozdíl mezi tou BASIC řadou a MASTER řadou v kvalitě :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ebelin štětce ráda nemám ráda, o dost lepší mi přijde For your beauty z Rossmanna :-) Ty jsou fakt dobré, hlavně ta dražší řada s dřevěnou rukojetí jsou fajn. Mají i na drogérii neobvyklé tvary, ale bohužel ne, kupovala jsem je v Německu.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda jsi zkoušela a jestli ano, tak jaký máš názor na štětce z pinkpanda.cz ? :) Mají tam celé sady a před zlevněním jsou teda za dost velkou pálku. Nebo štětce z drogerie ? Například UMA :) Chystala jsem se zkoušet Ebelin, ale teď už to tedy dělat nebudu. Díky za video :-))

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem od Ebelin vyzkoušela dva - ten na make-up, který ukazuješ ve videu jako první, není špatný, když používám např. jen korektor pod oči a kolem nosu, tak se to dá, ale nanášet s ním make-up na celý obličej si představit nedovedu... Pak jsem vyzkoušel jeden ten dvojitě zakončený, oba dva konce jsou klasické na nanášení očních stínů, to byla katastrofa, vypadly z něj skoro všechny chlupy a navíc po jednom mytí se jeden z konců úplně ohnul, takže prostě nepoužitelný... vyhození peněz :(
    Jinak používám štětce od BH Cosmetics, mám jednu sadu, ty mi vyhovují, jsou měkké a nevypadávají vůbec chlupy, pak jich mám několik od tebe, s těmi jsem spokojená stejně jako s BH, z drogérie jich mám docela dost i od Rosmann značky a něco od Essence, tam to není nic extra, ale teď mají novou řadu (spíše nové obaly a pár nových štětců), kde mi moc vyhovuje štětec na linky, ten je opravdu perfektní, úzký a chlupy nevypadávají, dokonce jsem si ho koupila hned 3x :)
    ps: omlouvám se za vyčerpávající komentář :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Ebelinem mám také spíše špatné zkušenosti. Svého času jsem ale štětce z německého Rossmanna používala a spokojenost. Od Essence mám skoro celou starou řadu a používám i jejich štěteček na linky, je ideální na výrazné linky (jsou s ním přesné).
      Jinak novou řadu štětců už jsem na netu viděla a líbí se mi, že se dá v drogeriích konečně sehnat blending brush, jsem na něho zvyklá a základní štětec na stíny ho nedokáže nahradit.

      Vymazat
  10. Ahoj, Ebelin nejsou sice nejlepší, ale mám jeden na oči a jsem spokojená. Zatím jsem se k nákupu drahých štětců neodhodlala, mám hodně štětců od Elfu a ty mi stačí, pak mám všelijaké drogérkové (ty jsou nic moc no), ale koupila jsem si od Ecotools štětec na oči a je super!! Bohužel musím uznat, že často mám raději prsty i na stíny, protože ta pigmentace stínů je pak mnohem lepší, navíc, když nanáším stíny štětcem, mám je pak napadané pod očima. Vůbec jsem nepřišla na chuť roztírání makeupu pomocí štětců, nejrychlejší je pro mě tenká houbička z pudru. Kdybych si měla vybrat jen 1 značku z celé té škály opravdu kvalitních (a drahých) značek na štětce, která by to byla? Je ale fakt, že je mi líto dát za štětec víc jak 150 Kč, za tu cenu nejsou ani Ebelin:-), ale třeba elf jo a je stokrát lepší než ebelin. Díky za radu.

    OdpovědětVymazat
  11. Ebelin štětec na make-up mám ten plochý, když jsem si ho koupila, byla jsem hodně zklamaná, protože jsem byla samej pruh. Teď už ho tím štětcem jen nanáším a do pleti ho zapracovávám Hakuro štětcem :) Pak se mi také dostal do ruky ten kulatý na make-up a to je teda děs a hrůza. Nechápu, proč tohle někdo vyrobil. To si radši připlatím 50 Kč za Hakuro nebo za tvůj. Už nikdy více :D

    Markéta

    OdpovědětVymazat
  12. Zaujal mě ten blending + na obočí, jen nějak nechápu, jak se tyhle double štětce skladují, to jako musí někde ležet? :D a nezkoušely jste náhodou někdo nový blending od Essence?

    OdpovědětVymazat
  13. Petí, děkujeme za recenzi ... vlastním sestavu různých štětců se kterými jsem spokojená, ale Ebelin mě neoslovila ... co se týče HD kvality videí - já si vždy prostě pustím video a sleduji, do HD ani nepřepínám, navíc v tom vizuálně nevidím žádný rozdíl ... takže za mě je to asi zbytečné :-) Peťula

    OdpovědětVymazat
  14. a teď nevím jestli se komentář odeslal... NO každopádně, z DMka mám štětec na pudr z té druhé řady, s fialovým držátkem. Ten je prima, mohl by sice být lepší, ale na drogerkový štětec za pár korun jsem spokojená:) pka taky neá špatné štětce na oči catrice, ale zas je to ta dvojverze, co se blbě skladuje. ale stojí 80,- a máš rovnou dva:)

    OdpovědětVymazat
  15. A já mám Peti Tvé štětce a jiné už nechci )))
    Díky Ti za ně :o) J.

    OdpovědětVymazat
  16. Okrem štetca, ktorý si pochválila mám všetky. Aj hubky. Obojstranné štetce sú neskladné, sušenie katastrofa. Plochý štetec na make-up používam na nanášanie masky. Nemám ich s čím porovnať, no používam ich, dá sa to s nimi. Keďže sa nemalujem denne, bola som lakomá investovať do štetcov, vždy som si jeden hodila k nákupu do košíka. Mám 17 drogérkových nič moc štetcov. To je cca 1700,-- Kč. Pozerám do Eshopu a za tie peniaze som mohla mať napr. master sadu na makeup spolu s master sadou na oči. Och joj!
    Bobo3ka

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj rada by som skúsila tvoje stetce, nerozmyslala si nad zmenou vysky postovneho pre SR? Napriklad zvyhodnenim podla vysky objednavky alebo vyberom dorucenia? Myslim ze by si si tym nasla par novych priaznivcov tvojich stetcov aj zo SR.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ta cena je bohuzel kvuli castce za bankovni prevod mezi staty, ne kvuli postovnemu :(, takze s tim nemuzu nic delat. Je ale mozne napsat na mail a platit paypal ;).

      Vymazat
  18. Petro, děkuji za recenzi všech štětců EBELIN, teď už vím jistě, že to dále zkoušet nebudu. Měla jsem EBELIN pouhý jeden - plochý na makeup a bylo to velké šlápnutí vedle - nejen šmouhy, ale i vypadávání chloupků, ale příšerně. Skončila jsem u nanášení prsty....Posléze jsem zkusila jeden na blending oboustranný (dřevěná rukojeť) z Rossmann, opět špatně, chloupky tvrdé, i když husté a nevypadávají. Nyní testuju jeden noname plochý na make up se špicí, uvidím....Jinak mám pár starších menších štětců na stíny (už ani nevím odkud). No a dnes mi přišla tvoje basic sada, takže se těším na to, že teď už to líčení bude jen pohoda s úsměvem :)

    OdpovědětVymazat
  19. Super recenze Péťo, aspoň vím čemu se mám vyhnout obloukem :)

    OdpovědětVymazat
  20. Peti, budeš mít ještě někdy štětce od Sedony Lace? nebo už se zaměřuješ jen na svoje? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no neni problem je vzit,ale neni o ne moc zajem a abych mela velkoobchodni cenu musim jich brat vetsi mnozstvi, coz se obavam, ze diky vysokem kurzu dolaru se ted asi neproda, jelikoz by musely byt podstatne drazsi.

      Vymazat
  21. Ahoj,
    za mě Full HD rozhodně ano, a to především u videí s close up záběry, kde ukazuješ zblízka líčení. Ovšem zda se ti to vyplatí, to nevím, jelikož netuším, co vše to obnáší. :)

    OdpovědětVymazat
  22. Mě teda štětec na tvářenku vyhovuje a mám z něj velkou radost, ale nejsem si jistá, jestli to neni původně spíš konturovací štětec

    OdpovědětVymazat
  23. Díky za recenzi Peti, hrozně jsem se na tyto štětce těšila a chtěla si jich pár pořídit, ale co tak koukám, tak je to vážně hlavně tragédie a škoda peněz. Byla bych pěkně naštvaná kdybych si je koupila :) Lepší je investovat do jiných :)

    Vůně Essence + Giveaway

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj, zastřižené vlasy ti moc sluší, úžasná receneze, je fajn, že to řekneš jak to je. Tvoje štětce mám moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  25. A jak čistíš štětce, pouze sprejem nebo je i koupeš?

    OdpovědětVymazat
  26. Tak zrovna včera jsem na tyhle štětce koukala v německém DM. Tam stojí všechny štětce stojí do 4 eur (cca 110 Kč) a cena v ČR mě doslova šokuje. Míša

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Peti, mas skusenost aj s kefou na vlasy od Ebelin ktora vyzera ako tangle teezer? Maju ju v DM za tusim 8,99eur, rozmyslam nad nou do kabelky:) na doma pouzivam tangle teezer ale ak je tato kefa rovnako dobra a o polovicu lacnejsia vyskusala by som..
    dakujem:)

    OdpovědětVymazat
  28. týjo.. :D vůbec jsem nečekala takovou smršt' kritiky.. :D ale rozhodně dobře že řekneš to co si myslíš a ne jako ostatní jiné blogerky u kterých je včechno wow, super, skvělé, dokonalé a podobně..

    OdpovědětVymazat
  29. Několik štětců Ebelin jsem si koupila loni v červnu v Německu a větší hrůzu jsem nezažila. Když pominu výsledek líčení, tak po prvním praní ze štětce na make-up vypadla třetina štětin. Moje kamarádka, která si je také koupila, má stejnou zkušenost. Dnes mám pouze jeden a ten používám jednou týdně na nanášení pleťové masky. Na to je dostačující.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sice mám doma Ebelin na rty, ale měla jsem doma úzký na linky a opravdu mi přijde férovější zastřihnout si štětec ze sady na výtvarku. Doma zastřižený dělá linky o něco líp a je levnější. Ten na rty není nic proti ničemu, přirozený finish s ním udělám. MC.

      Vymazat
  30. už jsem na ně v DMku koukala a bohužel mě teda také vůbec neoslovily. kvalitou mi přišly opravdu bídné, ty štětiny jsou nějakého zvláštního původu a přesně jak říkáš - do štětců se vyplatí investovat. mám doma Sigmu, Hakuro, Real Techniques a chystám se i na Zoevu.

    jinak bych Ti chtěla pochválit délku vlasů, moc Ti sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  31. Mam dva ebelinaky a teda na moje potreby stacia :) Nie som profik a nelicim sa ani tak seriozne, ze by mi vadilo nejake ohybanie a pod. Na makeup napriklad pouzivam prsty :D

    OdpovědětVymazat
  32. Včera jsem byla v DM tak jsem přemýšlela o nějakém štětci ebelin. Nakonec jsem si řekla, že se nejdřív podívám, co na to říkáš :) No a jak vidím udělala jsem dobře :) Hned jsem si objednala Tvoje, už se na ně moc těším! :) <3

    OdpovědětVymazat
  33. Absolutně nejvíc mega díky! Včera jsem na ně koukala, protože jsem chtěla být taky cool a roztírat mejkap a tvářenku tím, co krásný holky prostě MUST HAVE, ale ještě že jsem to neudělala...ne že by 2x200 kč bylo enormně velkou ztrátou, jenže si raději ty dvě stovky přidám na něco kvalitnějšího, žejo. Jak jsem četla ještě jinou recenzi, dělají tyhle štětce stejně nežádoucí potíže všem, takže ani neexistuje šance, že by byla na cestě někdy lepší a vymakanější nová řada. Takže díky tobě i sobě, že jsem nedala na první haló, co se mi namanulo do cesty a ty že jsi o nich přinesla info. :)

    OdpovědětVymazat
  34. Ja pouzivam celou radu prirodnich bambusovych stetcu od Zoevy a jsem z nich tak zhyckana, ze bych jiny nikdy nepouzila. Stejne tak stiny.

    OdpovědětVymazat
  35. Ahojky, bohužel jsem se na tohle video nepodívala dřív, než jsem si pro jeden takový do DM zašla. Koupila jsem štětec na make-up (ve videu hned ten první). Je neuvěřitelně tvrdý, víčko s ním nenalíčím a čmouhy dorovnávám plochým štětcem ze Sephora... Co je ale ještě nejhorší - nemám ho ani měsíc a začal NEUVĚŘITELNĚ pelichat! Tak špatnou kvalitu jsem nezažila ani u Avon štětců ;-) Je to naprostá katastrofa! Teď jenom lituju, že jsem vyhodila účtenku, protože bych jim ho musela okamžitě reklamovat, protože tahle věc nemá naprosto NIC společného s normálním kosmetickým štětcem!!! Bohužel jsi v recenzi ještě mírná! Ostatní: tohle berte jako varování a raději investujte do kvalitnějších produktů - tohle se vážně nevyplatí!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!