Kosmetika The Balm - velká recenze

by - 15 března

Krásný nedělní večer vám všem,

jsem si jistá, že 99% kosmetických nadšenců už o značce The Balm slyšelo. Je hodně oblíbená nejen u nás, ale právě i v zahraničí a samozřejmě od zahraničních youtuberek jsem se o ní dozvěděla a jsem za to moc ráda, protože má opravdu skvělé produkty. Ano, ceny nejsou drogerkové, ale zase si myslím, že za tak kvalitní stíny cena rozhodně není přemrštěná. Paletky bych tedy velmi doporučila všemi deseti a stejně tak rozjasňovače, bronzery a tvářenky, ty si získaly mé srdce hned ♥. A co vy, vlastníte něco od této veganské značky?
 
 
 ↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

líčení: oči The Balm Nude dude, rty Milani Matte blisful
lak: catrice Magical nude
mikina: C&A
náušnice: ebay

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/petralovelyhair
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz
 
produkty, které ukazuji:
♥ Nude tude
♥ Nude dude
♥ Meet Matte nude
♥ Balmsai
♥ Smoke Balm
♥ Mary - Lou manizer
♥ Cindy - Lou manizer
♥ Hot mama!
♥ Bahama mama
♥ Pretty smart lip gloss Snap!
 
 

You May Also Like

36 komentářů

  1. ahoj,
    "oh so specil" od sleeku má 2 "bílé" odstíny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nene, ta ma pouze jeden matny telovy stin vlevo nahore ;)

      Vymazat
    2. ahoj, tak to mě asi někdo podfoukl, protože já mám stín "bow" a "organza" úplně stejné. Jsou to první 2 stíny v první řadě. Dále musím upozornit, že "Boxed" a Wrapped up" jsou taky dost podobné, ale aspoň trochu tam orzdíl je.
      Kupovala jsem to na beauty-store.cz. Takže pozor asi na ně :(

      Vymazat
  2. Dobrý den Peťo,
    jste nádherná!!!! Chtěla bych se s Vámi poradit, zda byste na trošku tmavší pleť se žlutým podtónem (exotičtějsí bruneta) doporučila spíše paletku Nude tude či Nude Dude?? Sluší mi nejvíce tmavě šedé stíny s trochou šimru.
    Moc děkuji za odpověď!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobry den, moc dekuji! Ono je to tezka rada, Nude dude mi prijde trosku studenejsi, Nude tude teplejsi. V zasade jsou stiny v obou paletkach hezky namixovane, spise bych brala tu, ktera se vam vice barevne libi, protoze obe jsou super a obe dve jsou hodne univerzalni, obsahuji stiny matne i se shimmerem.

      Vymazat
  3. Ahoj Peti, jsi moc krásná žena, ale prosím už si víc nedávej na sebe ten samoopalovák, mně příjde, že tě to dělá víc starší a takovou flekatou, za mě palec dolů :( , ale vím, že se Ti to třeba líbí ten pocit být snědá, což chápu :) jinak jsi skvělá,to na tom nic nemění :) přeji mnoho dalších úspěchů. Terez

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťa si může používat co chce... za mě jí naopak samoopalovák sluší moc,takže palec hore :-)

      Vymazat
    2. No, podle mně to ani tak nepřidává věk, jako spíš mi to přijde strašně nepřirozené a jako "pěst na oko". Vím, o čem mluvím, já taky patřím do klubu ředitelek vápenky a svou fází samoopalování jsem též prošla, už je to za mnou, ale to přejde nakonec každou, asi si tím všechny bledule nutně musí projít...
      Jediné, co se mi osvědčilo, je samoopalovací mléko na celé tělo, takové to postupné, co se musí používat několik dní po sobě a jen "odvápní", neopaluje silně.

      Vymazat
    3. Upřímně, já jsem taky za, aby Pe´ta už ten samoopalovák nepoužívala, zdá se mi taky flekatá, a přitom má takovou krásnou světlou pleť.

      Vymazat
  4. Zrovna dnes jsem na stránkách theBalm hledala co bych si pořídila .
    Jen škoda ,že jste nevyzkoušela jejich make up nebo tónovací krém . Na svých stránkách vše chválí ,ale kdo ví .
    Určitě si pořídím rozjasňovač .
    Díky za recenzi .
    P. S. : Máte na sobě samoopalovák ?

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se kosmetika moc líbí, neznám ji, ale určitě by mě potěšila tvářenka, kouknu po ní. Tedy potěšilo by mě víc věcí, takže na tuto kosmetiku kouknu. Máš s ní krásně udělaný make up a stíny a vůbec. Fakt pěkné, takové přirozené, to mám ráda. Jinak si myslím, že máš dobře našlápnuto a přeji ti, aby se ti tvoje přání splnilo, a podařilo se ti něco tak obrovskýho jako Marise Chipmen.
    Hodně štěstí a krásný den, krásně, přirozeně podaná recenze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji, jen si dovolim upresneni, je to Marissa Shipman ;). Obavam se, ze u nas to mozne neni, prece jen, v USA jsou zcela jine moznosti a mnohem vetsi trh,ale dekuji za duveru :).

      Vymazat
    2. Rozumím USA jse větší, ale co, proč by tvoje štětce tam nemohly přes moře, jsou opravdu bezva.

      Vymazat
  6. Ty Tvoje videa bych si mela zakazat!! :D Rozhodne bych sla do toho rozjasnovace, ale uz ted mam na netu kvuli Tobe kosik plny Milani kosmetiky :D Uzasny, diky a pekny den! :)

    Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci :D a to nevis jak moje penezenka diky blogu vzdy zaplace, takze v tom nejste sami :D!

      Vymazat
  7. Všechny produkty jsou nádherné. Obaly jsou strašně vtipné a je vidět, že si s tím někdo vyhrál. Ovšem nic z toho neospravedlní tu cenu za pár gramu slisovaného prášku.

    OdpovědětVymazat
  8. Mať doma Mary Lou, to je svätá povinnosť každej beauty-blogerky ;) Je skvelá, úžasná, dokonalá a asi na fakt dlhú dobu uspokojila moje rozjasňujúce potreby :))) Inú skúsenosť s theBalm zatiaľ nemám, ale robím si zálusk na niektorú z nude paletiek, na bronzer aj lícenku...
    EOS giveaway

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Petro.
    Video moc povedené , za mě palec nahoru :-).
    Mám prosbu, četla jsem u tebe něco o barevné typologii, prosím,
    o kontakt na tu šikovnou slečnu z tvého příspěvku.

    Moc děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj moc dekuji, slecna ma blog krasavnutri.blogspot.cz :)

      Vymazat
  10. Krásné, jsi opravdu nádherná, tahle značka super, asi zhřeším s rozjasňovačem, jen si taky myslím, že ten samoopalovák ne. Tobě určitě víc sluší tvá přirozená barva pleti.
    Pěkný den J

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm, ale mě se to právě jako změna moc líbí:o)) No zkrátka sto lidí, sto chutí! Peti, super shrnutí, pěkně jsi mě "nahlodala" s těma paletkama, asi to byla poslední kapka, teď už si objednám:o))))

      Vymazat
  11. Já si chci pořídit pudr Sexy Mama, je škoda, že zrovna o něm se nezmiňuješ :)

    my-makeupstore.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Peti, děkuji Ti za bezva video, které velmi nyní vítám...rozhoduji se o koupi paletky..i když musím říct, že pořád nevím :-), když ony jsou všechny boží :-). Vlastním 3 kousky od The Balm....a samozřejmě, že jsem začala rozjasňovačem Mary -Lou manizer :-))), a jsem nadšená z této kosmetiky.
    Měj se moc hezky, ať se ti daří a ještě jednou díky za příspěvek a nejen ten!!!!
    Andrea.

    OdpovědětVymazat
  13. Když mně se ty obaly nelíbí, přijdou mi infantilní - navíc papír, jak sama zmiňujete, je hůř udržovatelný. Ale náplně mě zase lákají, to jooo. Vzhledem k tomu, že je tolik produktů, které si chci pořídit, na tyhle asi kvůli těm obalům nedojde.

    OdpovědětVymazat
  14. kosmetika The Balm mi sice moc neříká a zkušenosti s ní zatím nemám, ale s obaly to vážně umí - jsou originální a zábavné :) moc se mi líbí i Tvé lehké opálení, líčení hned vypadá úplně jinak :)

    OdpovědětVymazat
  15. Super video. Moc se mi líbí kvalita této kosmetiky, jejich stíny, ale bohužel ty papírové obaly, to jde fakt totálně mimo mě, zejména, když se jedná o dražší kosmetiku. Jediné štěstí, že papírové obaly nemají všechny značky, bych se snad ani nelíčila:-D

    OdpovědětVymazat
  16. Osobne jsem teda v zimnich mesicich pro solarko. Myslim, ze pro hezke opaleni staci 1x tydne max. 10 min., coz neni nijak skodlive. Aneb vseho s mirou a hlavne se solarni kosmetikou. Samoopalovak muze byt sebelepsi, ale vzdy jde videt a nevypada to hezky (hranice vlasu a obliceje, krk, hrbet ruky, narty, sussi mista jako lokty a kolena). Na solarku si dam 10 min. relax a nemusim se pul hodiny patlat se samoopalovakem a jeste mit zaprasene obleceni, rucniky. Solarko je i dobry zaklad pro letni opalovani, kdy se mi pak nikdy nestane, abych se pri prvnim letnim paraku spalila. Kristina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vies co vsetko sa stane s tvojou kozou za 10 minut slnecnej naloze? Lekari nedoporucuju solarko vobec, ani na minutu.

      Vymazat
    2. Démonizace solárií... Ach jo. Už i IKEM se veřejně vytasil s tvrzením, že solárko má víc pozitiv než negativ. Taky doporučuju čekovat stránky České asociace zdravého opalování: www.cazo.cz/ Najdeš tam např. tuto informaci: "SOLÁRIUM = SLUNÍČKO. Neexistuje žádný rozdíl mezi UV zářením ze slunce a ze solária."
      ...a mnohé další. Solária nejsou modrými rakvemi, jak se všude neustále tvrdilo a mnohde ještě tvrdí!

      V zimě do solárka občas zajdu - nejen pro barvu, ale i kvůli vitamínu D.

      Vymazat
  17. Fuj, prosimtě přestan uz pouzivat ten samoopalovak, vypadáš příšerně!! Bože, beauty blogerka a napatla na sebe tuny samoopalovaku!!!

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Petruško, nemyslím to zle ale nějaké anglické názvy špatně vyslovuješ, dej si na to pozor:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ty rád(a) upozorňuješ, to je od tebe hezké, ale dej už si na to pozor:)

      Vymazat
  19. Na web theBalm jsem nakoukla za účelem obhlédnout ostatní produkty a musím říct, že jsem se zcela nečekaně opravdu pobavila! Paletka BalmJovi mi zlepšila večer - názvy jako Alice Copper, Iron Maid-in nebo Lead Zeppelin mě dost pobavily :-) A třešničkou na dortu jsou barvy na rty Milly a Vanilly, to už jsem se fakt chechtala nahlas :-D Je to fakt hodně zábavná značka a myslím, že si od nich už jen pro tu srandu něco pořídím!

    OdpovědětVymazat
  20. Ja v tvojom prípade hovorím áno samoopalováku, ale možno v miernejšom množstve. Troška opálená pleť vyzerá zdravšie a aj tebe pristane :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, chtěla bych poprosit o radu. Chtěla bych si pořídit rozjasnovač od theBalm, nevyjdu ven bez tvářenky. Ve videu zaznělo že Cindy-Lou Manizer se dá použít i jako tvářenka. Nejsem žádná bledulka, ale nechci mít tváře ve velkém kontrastu jako je tomu třeba s bronzerem. Doporučila bys mi tento odstín?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!