Lovely news - únor 2015

by - 12 března

Krásný čtvrteční večer,

únor byl tak krátký, že mi přišlo, že jsem netočila snad nic jiného než novinky a oblíbence ☺. Každopádně s dalším dílem Lovely News vás čekám právě v dnešním videu. Mějte fajn zbytek dne, hoďte si nohy na stůl, uvařte si něco dobrého a pojďte se mnou zase na chvíli nakouknout do světa kosmetiky ☺!
 
 
 ↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

Líčení: The Balm Nude dude paletka, The Balm Snap lesk
Nehty: Milani Blue print
Náhrdelník: https://www.facebook.com/eshopyesstylecz
Svetr: http://www.choies.com

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/petralovelyhair
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz
 
produkty, které ukazuji:
♥ štětce PLH http://www.lovelyhair.cz/lovelyhair/eshop/9-1-STETCE-PETRA-LOVELY-HAIR
♥ St. Moriz samopalovací pěna dark http://www.stmoriz.cz
♥ Balea suchý šampon
♥ Balea lak na vlasy Volume efekt 4 extra stark
♥ Katy Perry Royal revolution
♥ The Balm Nude dude http://www.thebalm.cz
♥ NARS Audacious lipstick Anita
♥ Sephora rouge R17
♥ NYC Experts last creamy mauve
♥ Gerard cosmetics Buttercup lipstick a Buttercream lipgloss http://www.gerardcosmetics.com/
♥ The Balm Pretty smart lipgloss Snap http://www.thebalm.cz
♥ Astor Lip color  butter matte Royal diva, Vivid divine
♥ Wet n´wild Walking on eggshels
♥ NYC HD colour quattro eyeshadow central park lavender
♥ NYC Big bold Angel lash
♥ Miss Sporty Studio lash The Miaoow! mascara
♥ Miss Sporty Studio lash The Miaoow eyeliner
♥ Maybelline Fit mi concealer 15
 
 

You May Also Like

45 komentářů

  1. Ahoj, odkud máš prosím ten krásně barevnej svetr?
    Děkuji, Lucie :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Opět krásné video, je vidět, že tomu věnuješ hodně času a dáváš do toho srdíčko. Mě zaujaly všechny rtěnky, já jsem na ně úchylná a taky od vůně od Katy Perry, půjdu jí někam očmuchat, ten flakonek je krásnej, prostě diamant. Opravdu ses poslouchala krásně a skutečně jsem si dala nohy na stůl, kafíčko a hltala jsem tě. I tobě krásný den.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Peťka. Krásne video a inšpiratívne. Chcem sa spýtať kde si objednávala kozmetiku Wet n' wild? Ja som si kúpila paletku Makeup Revolution London. Ty si s ňou spokojná? A akú by si mi odporučila za dobrú cenu a aj dobrú kvalitu,nemusí byť úplne super.
    Krásny deň Ti želám.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Peťka. Krásne video a inšpiratívne. Chcem sa spýtať kde si objednávala kozmetiku Wet n' wild? Ja som si kúpila paletku Makeup Revolution London. Ty si s ňou spokojná? A akú by si mi odporučila za dobrú cenu a aj dobrú kvalitu,nemusí byť úplne super.
    Krásny deň Ti želám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eriko, já kupovala na ebay :). Jinak MRL je moc fajn, nejvíce jsem ale spokojena se Salvation paletka Run boy run a paletkami 32 odstínů. Iconic také není špatná, Ultra matttes 1 je fajn,ale 2 nic moc už. Podle mě to trochu záleží paletka od paletky, ale třeba čokopaletky od I ♥ makeup jsou super. Co se kvality stínů týče za rozumný peníz, nejvíce bych asi doporučila paletky Sleek.

      Vymazat
  5. Ahoj Peti, dneska ti to moc sluší, fakt jsem normálně koukala. Dneska jednička s hvězdičkou :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Peto, jsi prekrasna, mas nadhernou plet a ten bronzovy (no dobre, olivovy!) nadech Ti moc slusi.. Neudelas video na to stinovani a rozjasnovani obliceje, prosim? Parfemy od KP mam dva a to ty "kocicky" Prrr a jeste neco, opravdu nejsou spatny.. Ocucham pak i tenhle. The Balm ma ty obaly neskutecne roztomile! Moc hezke video!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucko, moc moc děkuju! Já jsem o tom právě přemýšlela, že takové to klasické konturování dělám vlastně v každém videu,ale zda udělat i jedno samostatné jen na to, no mohla bych :).....

      Vymazat
    2. Jé, video o konturování obličeje bych brala všema deseti! :)

      Vymazat
  7. Super video Peti, nalákala jsi mě na tu vůni od Katy Perry, musím ji zajít "očuchat". Jinak ta paletka The Balm je dokonalá! A moc se mi líbí i ta samoopalovací pěna, výsledek vypadá vážně super. A matné lip buttery od Astoru mám také a jsou naprosto perfektní! :)

    New in: February 2015 + Giveaway

    OdpovědětVymazat
  8. Paletku od Wet n'Wild taky mám a pigmentace je super!

    OdpovědětVymazat
  9. Promiň, Peťul, ale ty samoopalováky jsou fakt přešlap vedle :(. A 17:18, jak děláš palec dolů? Docela vtipný :D. Ale jinak video super, korektor Fit me taky používám a je skvělej :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Njn, ty ruce jsou vždycky problém .D,ale jinak je super!

      Vymazat
  10. Péťo, to líčení je krásný, strašně ti to dnes sluší! Nádherně si všechno sladila, včetně laku na nehty, prostě pecka! :)
    Prosím uděláš tutorial na to líčení? Já jsem tmavší typ a je pro mě jak dělaný! A koupim si snad kvůli tomu i tu Balm paletku! ;D
    Děkuji! Krásný den! Soňa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Soni, moc děkuju a tutorial na podobné líčení bude asi v úterý :).

      Vymazat
  11. Ahoj Peti, mam otazecku ohledne toho eshopu www.choies.com. Za jak dlouho ti to po objednavce zhruba prijde? Dekuju, Terka :)
    PS Mas krasny nehtiky!

    OdpovědětVymazat
  12. Mě moc zaujaly rtěnky a tvoje štětce, jsou moc fajn, ještě si nějaké pořídím.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, mám takovou otázku trošku mimo téma: nevíš, jak je to u Těbe v Rossmannu, maj tam podr od NYC SMOOTH SKIN ten nejsvětlejší odstín transcluent? U nás ho totiž asi měsíc nedodali tak se bojim, jestli tenhle odstín nekončí. Jako, na strankách NYC je pořád, ale kdo ví. Nemáš nějaké info?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, bohužel jsem po něm ted nekoukala, tak nevím......

      Vymazat
  14. Ahoj Péťo, chci ti jen říct, že jsi hrozně šikovná, jak vytváříš ty vlastní štětce. Většina blogerek akorát sedí a jen něco kritizujou a hodnotí a to je strašně jednoduchý, ale jít a něco takhle vytvořit sama, to je teprv něco :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Především chci moc pochválit tvé dnešní jemné líčení! Moc ti to sluší Péťo :)

    OdpovědětVymazat
  16. Čauko Peťuš, vyzeráš nááádherne!!! máš krásny účes, veľmi Ti to tu sekne! uplne, že wow :).... Mne sa hned zdalo, že si nejaká tmavšia, ale vyzerá to super, už som pozrela na ich e-shop, pretože mám pocit, že ten samoopalovák proste potrebujem! :D Duplom, ked to nevonia tým "samoopalovacím smradem" :D :D :D :D
    Veľmi sa mi páči tiež paletka od the Balm s tými chlapmi, je to také nápadité :)
    Prajem Ti krásny piatok, maj sa kráááááásne :)
    Ivka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ivko, moc moc děkuji! Můžu ted i říct, že ten samoopalovák vydžel týden, sice ke konci jak se vymýval trochu flekatěl,ale jinak fakt spokojenost!

      Vymazat
  17. Jsi tady taková v obličeji hezky kulaťoučká, moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Petruš, bezvadný video a moc Ti to sluší!! V drogerce mě zatím nikdy žádná vůně nenadchla (ani vůní, ani výdrží), ale ten parfém, co ukazuješ půjdu zkusit. Ráda bych si koupila nějakou vůní na jaro.
    Mohla bych Tě poprosit o radu? Mám hodně světlou pleť spíš asi dožluta, hnědé vlasy a tmavě hnědé oči. Pokud si však nabarvím vlasy na tmavě hnědou nebo černou, tak vypadám strašně vybledle. Dá se trošku určit barevný typ podle toho?
    Děkuji moc a měj se krásně Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, moc děkuji! Podle popisu se barevný typ určit nedá v žádném případě, pro jisté určení musí být člověk nenalíčení na denním světle :), jinak je to jen tipování :).

      Vymazat
  19. Ahoj, hned jak jsem zapnula video, jsem přemýšlela, co to máš za nový makeup, že ti vytvořil tak úžasný odstín pleti (no, nakonec, to byl samoopalovák).
    Jinak co se týká paletky od NYC, tak tato fialová se mi nelibí (ale to je nejspíše proto, že fialovou celkově nemusím), ale doma mám také jednu, akorát v odstínu Union square (v hnědých až rezavých tónech) a u té mi pigmentace nepříjde nijak zlá, naopak. Když pominu první zlatavou, tak zbytek jsou pěkné výrazné barvy, ale je možné, že ta fialová je v tomhle jiná...
    Tím jsem chtěla říct, že ne vždy palec dolů pro jeden produkt znamená palec dolů i pro zbytek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuju :)! Jinak souhlas, já v drogerce koukala právě i na ty hnědé paletky a zdály se mi taky lepší. Ono to bývá často i u rtěnek, někdy je holt kvalita napříč řadou proměnlivá :).

      Vymazat
  20. Konečně si The Balm vzpomněl i na Češky a tu paletku Nude Dude zpřístupnil i u nás:-). Slintám po ní už pěkně dlouho:-).

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj moc ti to sluší :) "opálená" pleť udělá hodně :) mohla by jsi udělat nějaké video na samoopalováky? Jaký jsou dobrý a jak správně s nimi zacházet? Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuju a určitě chystám minimálně článek,ale video jsem dělala už vloni, mrkni :)
      https://www.youtube.com/watch?v=FZ8OffRShao

      Vymazat
  22. Moc krásné líčení!!!
    Simča

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, Katy Perry me fakt nenadchl, voni mi jako dost levna drogerkova nebo avonacka vůně, za me ne. Právě asi proto, ze si taky potrpim na kvalitni vůně. Momentalne mam od Hugo Boss pour jour a hrozne touzim po narcisu od Rodrigueze!! Jinak tvuj look v tomto videu je neskutecnej!!! Ten lak ti jde k ocim, nadherne opaleni, stiny, rtenka...styling, toto je pecka! Jses opravdu nadherna, hrozně svěží a mladistva. Uplne ti vynikly modré krásné oči a tak celkove to na me udělalo TOP dojem! :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj, Péťo! :) Strašně ráda sleduju Tvoje videa a čtu Tvoje články, zpravidla nevynechám ani jeden. Novinky jsou zajímavý, asi nejvíc mě zaujala rtěnka od Nars, ten odstín je vážně úžasnej. Jediný co bych vyhodila, je ten samoopalovák :D

    Nevím, jestli je to třeba jen světlem nebo tím, že jsi ho teprve začala používat, ale myslím si, že Ti udělal "medvědí" službu, na těch rukách je to vidět asi nejvíc. Podle mě Ti světlejší barva sluší víc a díky ní vypadáš mladší :)

    Jinak palec nahoru za barevnej outfit, to se v zimě cení dvakrát tolik, protože mi přijde, že v zimě se všichni halíme do tmavě šedý/modrý nebo černý, což je škoda :)

    Měj se krásně!

    Nikča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Nikčo, moc moc děkuji, to mě neskutečně těší :)! No jo, ruce jsou u samoopalováky problém u všech, vždycky to na nich vypadá blbě,ale jinak ta barva je fakt úžasná. Zrovna u těch samoopalováků je to hrozně těžké, většinou kamera nebo foták to nepobírají a kolikrát z toho udělají fleky nebo odstín do oranžova, ve skutečnosti je ale fakt super, ovšem nejvíce záleží také na tom,jak máš nastavený monitor, tohle vidí opravdu každý na svém počítači úplně jinak :).

      Vymazat
    2. Mne se to prave hrozně libi, taková opalena jak od more

      Vymazat
  25. Ahoj Peti, opravdu moc ti tohle líčení sluší!!!:)) Kde jsi koupila ten Maybelline Fit me concealer?
    Máš úžasná videa:)

    OdpovědětVymazat
  26. Hezký den , make up vypadá moc hezky ,ale není to tím že máte dokonalou pleť ?
    Řasenku od Miss Sporty jsem taky vyzkoušela. Dělá dobré řasy ,ale po několika hodinách se drobí .
    Zajímalo by mě zda jste už vyzkoušela nový trik na tmavé kruhy pod očima a to neutralizovat tmavé kruhy červenou (rtěnkou?).
    Na barevném svetru zaniká náhrdelník v podobných barvách .
    Jana

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!