S Táňou Kuchařovou o životě, kosmetice, sportu a cestování

by - 29 března

Krásné nedělní odpoledne,

Miss World a Miss České republiky 2006 Taťánu Kuchařovou jistě všichni moc dobře znáte. Já jsem se s ní měla možnost setkat již potřetí a pokaždé jsem si s ní skvěle popovídala a ze setkání si odnášela příjemný pocit. Táňa je má oblíbená známá osobnost a když říkám osobnost, tak to je zcela jistě na místě. Nejen že je krásná navenek, ale je to úžasný skromný a inteligentní člověk i uvnitř a povídání s ní mě vždy pozitivně naladí a tak doufám, že skvělá atmosféra na vás dýchne i z našeho společného videa, užijte si ho ♥.


 
↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓



Nadace Táni Kuchařové http://www.krasapomoci.cz/
 
na sobě mám šaty z http://www.sheinside.com/ a náhrdelník z HM, rtěnka je NARS Anita
 
eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz/
 

You May Also Like

17 komentářů

  1. Ahoj Peti, jako první ti musím pochválit změnu intra. Konečně to nezní jako sestup bohů, ale je to něco energetického a uplně mi to sedlo k videu.
    Jinak Táni to opravdu moc sluší a je velmi sympatická. Ve videu vypadá opravdu nádherně, úplně vedle tebe s tím opálením a blond vlasy září!! Video mě opravdu bavilo a vaše povídání bylo zajímavé.Akorát co mě trošku zlobilo, byly ty zvuky v pozadí (o kterých si tam psala a samozřejmě za ně nemůžeš) ale přišlo mi, že jste mluvily i docela tiše a v kombinaci s tím pozadím vám nebylo chvílemi rozumět. Ovšem, když přehlédnu tohle tak to bylo opravdu vydařené video :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S intrem nesouhlasim... to nové je nemoderni...jak z 90tek...ale to stare neni o moc lepsi. Chtelo by to zapracovat na tomto, ale je to jen znelka. Nejak to nesouvisi s kvalitou videi

      Vymazat
  2. Pěkný rozhovor. :-) Jste obě úžasné! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Peti, plánuješ recenzi na Maybelline Baby Lips Electro? Díky.

    OdpovědětVymazat
  4. TÁŇA - nádherný člověk, přirozená uvolněná krásná žena - bohyně i v teplácích.

    OdpovědětVymazat
  5. Čau Péťo.
    Mohla bys mi prosimtě poradit s vlasy.Líbí se mi jak to má tady Táňa (nebo jak se jmenuje)...Takový ty zmačkaný vlasy nevíš náhodou jak toho docílit?

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Peti, vôbec nie je na tebe vidieť , že ti počas rozhovoru nebolo práve najlepšie (tuším si to spomínala niekedy.) Ďakujem za rozhovor, Tatianu môžem veľmi a opäť som sa dozvedela o nej niečo zaujímavé...

    OdpovědětVymazat
  7. Mě se líbila původní znělka :D ... Moc pěkné video, mám pocit, že se Táňa změnila, lépe mluví, než před pár lety, když jsem s ní viděla rozhovor v tv - přišla mi taková ujetá, teď je klidná a vyrovnaná, hezky se poslouchá. Fotka pod videem je super!

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, takový krásky! Krásný video, moc skvěle se vás poslouchalo, Táňa je skvělá! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Peti, super video! Táňa je kočka, ale tebe poslouchám mnohem radši - jsi přirozenější a ne tak afektovaná :). A sekne ti to i když je ti špatně!

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné a sympatické obě dvě😉🌸💐

    OdpovědětVymazat
  11. Peti, jsi moc zajímavý typ ženy (i když já bych měla být spíš v tom nepřátelském klubu závistivých a postarších ježibab :) Ale těma se nedej rozhodit. Radši bych viděla jako Miss tebe než ty holky, co vypadají jedna jako druhá, ty máš své jedinečné kouzlo, myslím vzhledově, sice je to spíš zásluha rodičů nebo genů, ale stejně :) Moc ti to sluší. Trochu mi připomínáš vzhledem N. Kidman, ale ty jsi výraznější, to se mi líbí víc. A hubenost závidím, v dobrém, já bych musela konzumovat jen trávu a nechat si odoperovat pár kostí, abych měla takovou postavu :) Jenom video má děsivě nekvalitní zvuk, nedá se to poslouchat. Ale možná je chyba na mém příjimači.

    OdpovědětVymazat
  12. Panebože, ta Táňa je úžasná!! Jde videt, jakej nadhled a životní přístup díky cestovani nabrala, přirozená pohodarka, uvolněna. ..svěží!! Navic neskutecne prekrasna, ta barva, vlasy, plet, přirozene nenucene liceni. Osobnost. Jedina vec, co nedavam, je spoluprace s tou ****** Mentlovou a pravou kůží...to ma minus

    OdpovědětVymazat
  13. Super video, potešilo a hlavně povzbudilo. Držím palce. Elena

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Peti, prosím prosím prosím, mohla by si natočit tutorial jak si udělat doma tak nádherně přirozeně vlnité vlasy,jaké má Táňa ve videu? Strašně se mi to líbí a opravdu nevím, jak na to..sice to má vypadat,jakože právě vstala z postele, ale je mi jasné, že bez tužidla a nějakých natáček či kulmy se to asi neobejde. Byla bych ti moc vděčná!!! Děkuju za fajn video, jsi skvělá :) Eva

    OdpovědětVymazat
  15. Pěkné video Péťo moc vám to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Peti, jsi krasna jako vzdy! Rozhovor je zajimavy, ale Tane jsem nikdy neprisla na chut.. Nepochybne je hezka a ta charita, pohybovy talent atd, ale prijde mi hrozne falesna a uplne mimo.. Kdyz jsem cetla ten jejich rozhovor s Brzobohatym, prisli mi jak pod vlivem nejaky sekty! :-D A tady jak se ji porad dela ta ustarana vraska na cele, divne ji ujizdi oko, neustale vsude cpe tu prirodu, pritom je umela... No nevim. Krasnou a prirozenou zenu si predstavuju uplne jinak.
    Lucka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!