Manhattan Lips

by - 01 dubna

Krásný deštivý den vespolek :-),

mám pro vás další review, tentokrát bude řeč o rtěnkách Manhattan. Koupila jsem si je ve slevě v DM drogerii před pár měsíci, tuším, že značka Manhattan se tam nějak rušila a vše vyprodávali a tak si nejsem úplně jistá, jestli jsou ještě k dostání, možná ve slevě ano, ale zřejmě už nebude moc velký výběr odstínů.
Každopádně je to ale škoda, že k nám přestali dovážet docela dobrou německou značku dekorativky. Taky vám přijde, že cokoliv za něco stojí nebo se to osvědčí, buď to přestanou vyrábět nebo dovážet?
Ale k samotným rtěnkám, sáhla jsem po třech nude odstínech a dvou výraznějších barvách. Rtěnky jsou konzistencí velice příjemné, absolutně nevysušují, jsou matné bez třpytek a hlavně jsou docela lesklé a solidně pigmentované. Mají ale velmi jemnou konzistenci, takže opět na rtech příliš dlouho nevydrží, nicméně si myslím, že i tak ty barvičky stojí za to.....
Zleva doprava: 56E, 53G, 53K, 53Q a 57K.



56E - světle růžová nuda barva, nenápadná, vhodná ke světlé pleti, protože k tmavé by mohla být už moc světlá a působit mrtvolně, určitě se hodí na běžné nošení nebo třeba na večer k výraznějším kouřovkám.

53G - další nuda barva, tentokrát taková středně béžová, pro mě spíš tak na léto, kdo ale není ředitelka vápenky jako já, jistě mu bude vyhovovat celoročně.

53K - pro mě číslo jedna, opravdu můj nude odstín, světle béžová, naprosto neutrální barva vhodná ke všem příležitostem.


53Q - cihlová barva, s mojí pletí příliš neladí (na fotce je trochu světlejší než ve skutečnosti), ale dokáži si ji představi jen s nahým nalíčením očí nebo doplněnou retro linkou na horním víčku.


57K - po této barvě jsem sáhla vlastně jen ze zvědavosti a proto, že byla snad kolem 30Kč tuším, ale nakonec jsem byla ráda, že jsem ji vzala, je sice docela výrazná, ale je to studená růžová s fialovým nádechem a je to prostě taková veselá a pozitivní barbie pink barva :D

Tak to by byla moje sbírka Manhattan rtěnek, jestli žádnou nevlastníte, vřele doporučuji kouknout v DM u pokladen do slevových regálů a nějakou si ulovit :-).

You May Also Like

6 komentářů

  1. tyjo, u nás už teda manhattan nemají v dm hodně delší dobu... škoda ta růžová za třicet by se mi líbila.

    OdpovědětVymazat
  2. líbí se mi barbie pink!!asi si pro ni skočím..díky za článek:)

    OdpovědětVymazat
  3. super super blog :) moc se mi tu líbí, takže jsem tvůj nový dvacátý follower :) jen tak dále :)

    OdpovědětVymazat
  4. @trb: no u nás ještě u pokladen ve slevách něco mají,ale je to už taky šíleně přebrané, já je kupovala tak půl roku zpět.....
    @INA T.: :-*, Tobě bude slušet,jsi jako panenka :-)
    @ bianca: :-D
    @Bezega: jé, děkuji, to jsi mě moc potěšila!

    OdpovědětVymazat
  5. Manhattan rtenky jsou moje best! Je pravda sice, ze pouzivam rada i Dior a Gurlain napriklad, ale na to vzdy nezbyvaji finance, ze... Myslim, ze vetsinou jsou skvele a maji vybornou konzistenci!

    A dekuji za komentar! Na ty "naducany" vlasy mam figl okoukanej odnekud z youtube.. jestli budes chtit, prozradim :o)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!