2. Den dovolené

by - 23 srpna

Krásné ráno,

tak jsem koukala, že i v ČR jsou konečně pořádné letní teploty, to je tak, že se člověk celé léto těší na teplo a pak vytáhne paty z domu a celý týden tam bude nádherně :D.....no nic, tady u moře se ty vysoké teploty dají docela dobře snést. Včera jsme ale byli navečer v Pule, podívat se na Římský amfiteátr a řeknu vám, že v tom amfiteátru  to byla katastrofa, tam se nedalo dýchat, jak byly ty kameny rozpálené, vzduch se nehnul, no vážně šílený, to se těším, kdy se mi z toho přehřátí udělá opar, protože od moře odjíždím většinou ke konci vždycky se sluneční vyrážkou a obrovským oparem, no nic....:D. Jinak je to ale krásné město, úžasné památky po římanech, spousta malých obchůdků v centru s docela pěknou módou, i když na mě na všem bylo moc kamínků a ozdob, ale tak na léto proč ne, zatím jsem si ale nic nekoupila. Musím vás ovšem informovat, že v místní drogerii Kozmo, což je celá síť chorvatských drogerií, mají celý stojan kosmetiky Catrice a taktéž Essence, takže jsem si ulovila jeden lak z limitované edice a jestli do Puly ještě pojedeme, určitě ještě něco vyberu :D. Jinak co se týče fotek, prosím o shovívavost, samozřejmě se zde vůbec nelíčím, protože by to vydržeo asi tak minutu, než by se to rozteklo a ve vedrech je mi to opravdu nepříjemné, to samé vlasy, je tu vlhko, takže mi ani pořádně neproschnou, když si je umyji, takže je to bohužel takové roští, se kterým se nedá nic moc udělat :).....Tak to byl druhý den naši dovolené :)......




A takhle to dopadá, když se opalujete v botech do vody, získáte praktické nesnímatelné ponožky :D....

You May Also Like

36 komentářů

  1. tak ty "ponožky" mě teda opravdu pobavily!:-)a mimochodem máš opravdu krásné plavky a o šatech ani nemluvím. Gabka.

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé úplně závidím :) Já sem byla s přítelem u moře na začátku prázdnin a jela bych znova :D Jinak máš nádherné plavky ! A strašně ti to sluší ! :) Ponožky jsem měla skoro ty stejné také od koupacích bot :D Tak se měj a užívej si :) :)

    http://myfashionforall.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný fotky! :) Ponožky jsou dobrý :D já mám zase vypálené hodinkyk :D Jinak vypadá to tam moc hezky, ani nevíš jak ti závidím :-) Tak si užívejte každý den! A jinak plavečky jsou úžasné a strašně ti slušíííí! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Strašně ti to sluší, jseš moc krásná :) a máš moc krásné plavky i ty šaty :)

    OdpovědětVymazat
  5. no ale sa tam máte ...pekne si to tam užite ...ja by som si to s tebou hneď vymenila ...

    OdpovědětVymazat
  6. :) prosímtě, né že by mě to nebavilo, ale vyprdni se na blog a užívej :D dělám si srandu, ale hned bych to s tebou vyměnila. Nechceš jít za mě dělat zkoušku a pak do práce ? Dneska se asi v Praze upeču :(. A jak jsi krásná a sluší ti to, no to psát nebudu, protože to není pravda samozřejmě a jsi hrozně tlustá a škaredá :D.

    OdpovědětVymazat
  7. ty si fakt modélečka! jsi překrásná a máš krásné plavky :) a myslím, že po příjezdu už anonymové nebudou moc rýpat, že jsi bledulka :)
    France baby fashion

    OdpovědětVymazat
  8. máš úžasnú postavu..a tie plavky sú nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  9. Promiň, ale sem na Tvém blogu poprvé a chtěla bych se zeptat jestli si profesionální modelka, protože máš užásnou postavu a prostě celkově vypadáš jak modelka! :)

    OdpovědětVymazat
  10. ty plavečky jsou na tobě roztomilé, máš krásnou postavičku ham ham :)))užívej si mořský vánek, tady se nehne lísteček no hrůza na padnutí!

    OdpovědětVymazat
  11. Skvostné fotky, hned bych si s Tebou rozpálený panelákový byt vyměnila :D Ta Tvá postava mě nepřestává fascinovat, co bych ve svých dvaceti letech dala za to, vypadat jako Ty. Krásně si to užívej :)

    OdpovědětVymazat
  12. A ty si se opalovala s brýlemi ne? :D jinak krása, v Praze se to teplo moc vydržet nedá. Jedině tak u bazénu.. :)

    OdpovědětVymazat
  13. ja som tam minuly rok bola tiez s priatelom...mam rada chorvatsko a krasne saty mas..

    OdpovědětVymazat
  14. Haha tož ta poslední fotka:D:D:D:D Jinak máš nádherné plavky a šatičky, wow. S tím hnusným vzduchem v amfiteátru se ti nedivím, nepřežila bych to :(

    OdpovědětVymazat
  15. Ako to robíš, že máš takú úžasnú postavičku :D a krásne šatičky a plavky

    OdpovědětVymazat
  16. jo, v čr jsou teploty na třicet. hrůza:D

    OdpovědětVymazat
  17. Poslední fotka mi dost pobavila. :D Máš nádherné plavky a ty tvoje nohy bych chtěla vlastnit! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj :) možná jsem už trošku vlezlá, ale už to je 15 dní co jsem si objednávala Vaše clip-in :) píšete, že dojdou každým dnem,ale zatím nic. Jsem zklamaná, ale kdo si počká,ten se dočká ;D Snad je do víkendu budu mít už doma.

    OdpovědětVymazat
  19. tyyyjo máš fakt dobrou postavu

    OdpovědětVymazat
  20. ty ponožky :DDDDD
    moc se mi líbí Tvé plavky! :)
    a naprosto Tě chápu, na jednu stranu to tu u moře miluji, ale na druhou stranu je tu strašné horko, od moře mám vždycky ošklivé vlasy a když jdu na pláž, malovat se je fakt zbytečnost :D. ale do práce se maluji, horko nehorko :D.. a drží to (i přes litry potu :DD)!

    OdpovědětVymazat
  21. :D Já jsem se prvně lekla, že jsou to tvoje nohy! :D Myslím, že je zbytečné malovat se u moře a ještě v takovém horku. Ty to navíc ani nepotřebuješ, jsi krásná i tak. :) Máš roztomilé plavky a ta postavička, jedná báseň! A ten klobouk je mnohem lepší než kšiltovka. .) A ten Římský amfiteáter vypadá moc krásně, připomíná mi to Řím a koloseum.

    OdpovědětVymazat
  22. mas uzasnou postavu ! :-) moc hezky,uživej !

    OdpovědětVymazat
  23. Hotová modelka, opravdu ti to sluší. Užívej dovolené ;).

    OdpovědětVymazat
  24. jeziiiis ved vypni pocitac,telefon atd a uziiiivaj si dovolenku!!!!!!!!!!!!!!!
    a romantiku sama s manzelom ;)
    objavuj nove miesta,spoznavaj novych ludi...
    mam tvoj blog rada,ale zacina mi to pripadat,ze si uz od neho zavisla.

    OdpovědětVymazat
  25. Vypadáš úžasně i nenalíčená a s "chroštím" na hlavě, které teda mimochodem vůbec nevidím.
    Fotky jsou krásné, stejně jako nesnímatelné ponožky :D.
    Já si dnes opálila boty, takže můžu prakticky chodit bosky a jsem jak v botech :D.
    Zdravím z rozpáleného Česka!

    OdpovědětVymazat
  26. Nesnímatelné ponožky :D. Tak to se povedlo!

    OdpovědětVymazat
  27. Teda ty jsi jako proutek! :) A ponožky mě pobavily! :D

    OdpovědětVymazat
  28. Tak s těma ponožkama jsi mě dostala :D Jinak krásné plavečky, odkud jsou?

    OdpovědětVymazat
  29. i když nejsi nalíčená a nemáš skvěle upravené vlasy tak vypadáš furt skvěle!! :)
    "ponožky" jsou skvělé :DD

    OdpovědětVymazat
  30. ahoj...nominovala jsem tě do hry
    MAKEUP BLOGGER AWARD....
    http://fashionmanie.blogspot.com/2011/08/make-up-blogger-award.html
    ....M*

    OdpovědětVymazat
  31. Ty šatičky jsou úchvatné, kde si je splašila? :) Jinak vlásky máš ještě krásné, to by si měla vidět ty moje od moře :D
    Btw ty bílé fusky jsou super, můj přítel si letos taky pořídil úžasnou vychytávku, "permanentní" bílé tričko :D

    OdpovědětVymazat
  32. Holky moc vám všem děkuji za krásné komentáře a za chválu, plavky jsou Victorias Secret a šaty jsou od vietnamců :). Překvapuje mě, že mě tak chválíte, to se až červenám, mně to vážně nepřijde taková hitparáda,ale každopádně moc děkuju! :) Jo a jak tu někdo psal s tou modelkou, no to mi polichotilo,ale to opravdu nejsem, nemyslím si, že by mě někde chtěli, i kdybych byla mladší :D ;)....
    Jinak kočky, jak tu píšete,abych se vypdla na blog, nebojte se, že by mě blog při dovolené nějak omezoval, dovolenou si samozřejmě užívám a moc :), alespoň doteď :), hodit článek na blog tohoto typu zabere pár minut a dělám to ráda, otázka je, jestli vás to baví, když tu nejsou žádné zásadní informace. Ono totiž kdyby šlo jen o blog, tak by to bylo super, živnostník nemá nikdy úplně dovolenou, zkuste podnikat a poznáte, stejně musíte vyřizovat maily atd. ;).....

    Ad. clip in vlasy, pokud nejsou skladem, dojdou ze zahraničí během 10-20 dnů, opravdu nedokáži urychlit mezinárodní poštu a chápu, že se na ně už těšíte a čekáte netrpělivě:), ale bohužel je většinou zdržují i na celnici a tam už to bohužel vůbec neurychlím, holt úřady, děkuji Vám za pochopení, ale nemějte obavy, jakmile budou v ČR, druhý den je máte doma!Krásný den a za čekání se omlouvám :).

    OdpovědětVymazat
  33. Opar se mi udělal už preventivně v den odjezdu do Chorvatska letos. :o( A pak v půlce, když se konečně začal hojit, tak se mi osypalo čelo z klobouku... :o/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!