OOTD - svatebně

by - 06 srpna

Krásný sobotní den,

předem se moc omlouvám, že to tu tento týden trošku zanedbávám, ale opravdu jsem toho měla moc. Včera jsme byli na svatbě a tak vám přináším můj svatební outfit, chtěla jsem, aby byl více společenský, než letní, přecejen to byla slavnostní událost a bylo to prostě úžasné! :)
Šaty jsou z New Yorkeru, ale trochu mě štvaly, protože mi sjížděly dolů, boty jsou z USA, psaníčko z tržnice a kuličky Swarovski.
Přeji všem krásnou sobotu a slibuji, že příští týden to tu bude zase přibývat častěji :)!


You May Also Like

67 komentářů

  1. Páni ,ty jsi kočka! To psaníčko je opravdu úžasné kdekdo by za něj dal tisíovvku v H&M ,si myslím :-D. Kolik Tě stálo? Vážně krásné :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Perfektní, jen Swarovski mě ruší a nesedí mi k tomu. Kdo líčil nevěstu? ;)

    OdpovědětVymazat
  3. týjo, moc ti to slušelo, fakt krásné a elegantní :))
    France baby fashion

    OdpovědětVymazat
  4. Musím uznat,že se umíš krásně nalíčit a víš o čem mluvíš,když točíš a píšeš o kosmetice,ale styl nemáš žádný a tuctový.

    Beren

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se líbí upravené nehty. Mani, pedi sis dělala nejspíš určitě sama, že? Povedené :)

    OdpovědětVymazat
  6. Outfit se ti povedl Petruš! :) A ty botky sou skvělé!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc sluší, střevíčky jsou překrásný!

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné šaty, moc ti to slušelo. Jsem ráda, že sis svatbu užila:)

    OdpovědětVymazat
  9. Já tedy líčení žádné nevidím :( Śkoda.Absolutně mi nesedí ty mega brýle,k drobnému obličeji a drobné postavě jako takové.Není vidět nic jen ústa a podtrhuje to ty vrásky kolem (nevím jak to pojmenovat,nechci urazit).Boty jsou krásné,šaty už mi přijdou trochu kýčové,asi kvůli dvoubarevnosti. Lara

    OdpovědětVymazat
  10. Fakt ti to sluší. To psaníčko je krásné, nečekala bych, že je z tržnice +).

    OdpovědětVymazat
  11. Moc ti to sluší ;). Na svatbu krásný outfit :)

    OdpovědětVymazat
  12. Mňa sa tiež moc nepáčia té okuliare.Zaníkne obličaj.Neladia mi zvolené šperky. J.

    OdpovědětVymazat
  13. jsi překrásná, strašně se mi líbí ty vlasy!:)

    OdpovědětVymazat
  14. Vlásky si mala krásne spravené

    OdpovědětVymazat
  15. Opravdu moc krasný jen ty brýle to kazí

    OdpovědětVymazat
  16. nádherné šaty..a tá kabelka..no proste úžas :))

    OdpovědětVymazat
  17. oooo dokonalost !!! Všechno ladí a hodí se to k sobě ! Perfektní doopravdy ! :)

    http://myfashionforall.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  18. seš kočka! moc ti to sluší. ale nejvíc mě dostalo to psaníčko, v životě bych neřekla že je z tržnice kdyby si to nenapsala :-) je fakt úžasný! a nejdůležitější vždycky je, aby se svatba povedla a líbila :-)

    OdpovědětVymazat
  19. teda nadherny outfit!!!za tebou se museli otacet vic nez za nevestou!boticky se mi moc libi
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  20. No musela jsi tam být nejhezčí kočka! :) Moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  21. Mně se nelíbí velké brýle,opičí vystouplá ústa a ta červená na šatech.

    OdpovědětVymazat
  22. Vyzeráš aš nezdravo chudá.Samá kost,mala bys ísť.Nepačia se mi u teba odkryté ruky,kostnatá ramená.Nestejnomerno mazaná kremom a fĺakatá.Bryle velké,si jak múcha.

    OdpovědětVymazat
  23. ty jsi byla krásnější než nevěsta,ne? :)

    OdpovědětVymazat
  24. VAuu,pěkné večerní,ale na svatbu nevím ;) p.

    OdpovědětVymazat
  25. Páni jsi dokonalá! Chudák nevěsta, takovou kočku si na svatbu neměla zvát..! :) Šaty jsou moc hezké.. taky si za 14 dní beru na svatbu šaty z NY :D a ty botičky jsou nádherný! :)

    OdpovědětVymazat
  26. Krááása! Strašně ti to sluší, ty šatičky jsou úžasný, řetízek se mi moc líbí, a máš krásně udělaný vlasy. Jsi prostě úžasná :)

    Jinak mě štve, že pořád musím psát jako anonym, ale nějak mi nejde udělat účet pravidelní čtenáři, pořád to zkouším na účtu přes googlu, ale pořád mi píše, že účet přes můj mail už byl vytvořen, nebo tak nějak a přitom jsem ho ještě nedělala... :-(
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  27. Krása jen bych asi vzala něco víc jemnýho..:) botky se mi moc líběj! :)

    OdpovědětVymazat
  28. @anonymní 13:03: moc děkuji, dala jsem za psaníčko něco málo přes 200Kč, takže sice nebylo úplně za hubičku (měli i o dost levnější), ale moc se mi líbilo a myslím, že je to slušná cena :)
    @Boruvk_a: nevěstu jsem líčila já :) a nechci chválit svoji práci, ale moc jí to slušelo, ale to je tím, že nevěsta je prostě krásná baba :), foto líčení bych dala, ale nevím, jestli by jí to nevadilo :)
    @Beren 13:22: ano, vystihla jsi to přesně, nemám jeden určitý styl, pokaždé mám náladu na něco jiného a nejsem ten typ, co musí mít za každou cenu něco originálního a jiného než ostatní :) a děkuju.
    @An: moc děkuji, ano, nehty dělám sama :)
    @Lenka: moc ti děkuju a nevadí, já mám anonymy ráda :D!

    A moc moc vám všem děkuji, a musím souhlasit, skutečně jsou ty šaty i psaníčko spíše večerní, ovšem k prostředí se to hodilo ;). Bylo to fakt parádní a nevěsta byla překrásná. Jinak co se brýlí týče,tak ty jsem potom pochopitelně neměla, ale ono koukat bez brýlí do slunce je pro mě opravdu nemožné, strašně mžourám a bolí mě oči, proto mám ráda velké brýle, mám i fotky bez brýlí a i foto svého líčení, ale bohužel jsem je ještě nestihla zkopírovat :). Přeji všem krásný večer!

    OdpovědětVymazat
  29. Hrozně moc ti to sluší, vypadáš jako princezna ve 21. století! :) Ty šatičky, psaníčko.. ACH!

    OdpovědětVymazat
  30. Chápu brýle proti slunci,ale asi by ti slušel jiný typ,jsou na tobě hrozně veliké.Šaty jsou krásné,ale škoda,že jsi tak hubená.Už je znát na obličeji trochu vrásky.Budeš brzy vypadat starší než jsi :(

    OdpovědětVymazat
  31. Moc ti to sluší :) Ty šaty jsou nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  32. ty si sla za celebritu vsak, ale nie...krasne ako obvykle:)

    OdpovědětVymazat
  33. Svatba byla v té stodole? :D ?oc se mi nelíbí k tomu ta bižuterie.Boty jsou suprové ;)

    OdpovědětVymazat
  34. Anonymy koukám závidí, jen čekám, kdy prasknou závistí :D Tohle je až neskutečný už!

    MOC TI TO SLUŠÍ! Jsi kočka! Ty šaty jsou nádherný. Obdivuji Tvoji krásnou postavu! To pak v kombinaci s šatama krásně ladí. A taky obdiv, že zvládáš vysoké podpatky. Opravdu Ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  35. Psaníčko potkat v obchodě, tak je hned moje (miluju krajku). Taky upřímmě říkám, že Swarovski kuličky mi k celku moc nesedí, ale to už je jen detail. A anonymové, cooo, moc štíhlá? Co já bych za takovej úzkej pas dala, jsem sice vysoká a štíhlá, ale pas prostě nemám. Musela bych si odoperovat žebra.

    OdpovědětVymazat
  36. Uzasne opat strasne krasne, ja strasne ocenujem dokonalo upravene nechtiky! Ako na rukach aj na nozkach! Uzas Petka, myslis dokonalo aj na taketo detaili!

    OdpovědětVymazat
  37. Krásně psaníčko, ale ještě krásnější šaty, taky jsem si je v NY zkoušela, ale v černobílé kombinaci, ale musím říct, že ted, když vidim, že jsou i v červený..ty se mi líbí mnohem víc...:)

    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  38. Závidíme vyčnívající kosti.Já mít takovou figuru nahoře,tak si takhle odkryté šaty nevezmu.Trochu sebekritiky by neuškodilo.Šaty hezké,ale nevhodné.Brýle otřesné ;)

    OdpovědětVymazat
  39. Strašně moc ti to sluší! Jen zvol jiný typ brýlí... máš stejně jako já drobný obličej a takovéto brýle ti vyloženě nesednou. Jinak jsi krásná.
    Kamila

    OdpovědětVymazat
  40. Také se mi ty brýle nelíbí.Mě se ale nelíbí ani zvolené šaty na svatbu,šperky mi k tomu také neladí.Škoda toho prostředí,jistě by se našlo lepší ;)

    OdpovědětVymazat
  41. šaty sa mi popravde nepacia, ale na svadbe si urcite ziarila! inak, skoda tych okuliarov, bola som zvedava na ocny make-up, vzdy mas perfektne licenie... :)

    OdpovědětVymazat
  42. strašně moc Ti to sluší, máš krásnou postavu a tyhle šaty jí nádherně podtrhují!!! super vypadá i sjednocená manikúra... jsi kočka!!! ;-)

    OdpovědětVymazat
  43. Peťka prečo stale nosiš ty hrozné velké okuliare?nesednú ti ;) Pajka

    OdpovědětVymazat
  44. Vauuuu,mně se šatky taky moc nelíbí,možná jsou zbytečně barevné.Jednobarevné by byly asi lepší ;) Toto je jak lepší noční košilka.Také se schoduji na těch brýlích.Jsou na tebe moc veliké.Z obličeje ti nekouká nic :(

    OdpovědětVymazat
  45. Moc vám děkuji za komentáře a díky i všem odborníkům na výživu a dermatologii, opravdu mě zase některé komentáře pobavily :D!

    OdpovědětVymazat
  46. páni vypadáš opravdu krásně!! :)

    OdpovědětVymazat
  47. Odborníčky asi nejsme ani jedná.No príde mi,že si akosi možno trochu chorá,nemivaš problemy zo žaludkom?Pres škrobny usmev na prvej fotke vypadaš važné nezdravo,až anorekticky,jsi bledá,až zelená.Chapem,že se za názory hněváš,kážda je na toto hákliva.Už takéto niečo tu niekto písal a tys vymazala.Rozmišlaj o tom. Soňa

    OdpovědětVymazat
  48. + rozmýšlaj..má omluva.Študujem tu,pochádzam z Blavy S.

    OdpovědětVymazat
  49. Pošlem ti svoj majlik,na tvoj,keď chceš.Tiež mam nějakú zkusenosť ;) Soňa

    OdpovědětVymazat
  50. Soňo z Blavy, já se nehněvám,jen mě opravdu nebaví číst pod každým článkem dokola od dvou anonymů ze dvou IP adres jak hnusně/hubeně/nezdravě/blbě vypadám,jak jsem nemožně oblečená, nalíčená, jaké mám vrásky a pod. a vůbec všechno, jestli máš pocit, že je tu tolik lidí se stejným názorem,tak to je právě tím, že tři lidi mi tu sem chodí pořád dokola spamovat a psát stejné kecy a mě už opravdu nebaví na to odpovídat, věřím, že to všichni chápou, jednak to není moje povinnost a až mě to fakt bavit nebude,tak anonymy prostě zakážu a budu mít klid, ono to fakt není nic příjemného, každý jsme nějaký a myslím, že slušná kritika se cení a jsem za ní ráda,ale co je moc,to je moc,rozdíl cítíme všichni.
    Co se týká toho, že jsem bledá,tak to bohužel jsem, nikdy jsem se dobře neopalovala a mám hodně světlou plet, jsem opravdu bílá a v zimě až zelená, co s tím mám jako dělat? Když dáš nějaký tip, budu ti jedině vděčná, každému z nás je něco dáno do vínku a nemyslím,že je rozumné se tomu bránit a měnit to, mně osobně to zas tak moc nevadí a pokud to někoho pohoršuje,at se na mě prostě nekouká, díky, tečka, už to fakt rozebírat nebudu a pokud některé komentáře budou urážlivé jako ten,co jsem smazala,tak ho smažu příště znovu, nenechám tu na sebe kydat hlouposti.

    OdpovědětVymazat
  51. Slušelo ti to! Botky jsou opravdu úžasný! :)

    OdpovědětVymazat
  52. Vyzerala si naozaj krásne, elegantne, upravene :) Určite si bola jedna z najkrajších vten deň! :)

    OdpovědětVymazat
  53. super, krásná !! jen ty šperky se mi k tomu nehodí, ale to se dá přehlédnou přes tvojí krásu :-) z těch komentářů si nic nedělej, jsou prostě lidé, co rádi rýpají a komentují zbytečnosti. Hubená sice jsi, asi jako jedna z mnoha a sluší ti to, takže to hoď za hlavu. Když čteš ty hnusné komentáře, tak se vždy usměj a řekni, že stejně i přes to se na tebe chodí stále dívat a nedá jim to :-D takže tě vlastně žerou !!! hihi

    OdpovědětVymazat
  54. Moc děkuju za komentáře a JituscheP, moc ti děkuji, ono když čtu pod každým článkem,jak jsem strašná,tak to moc příjemné není, mně by to vůbec nevadilo,kdyby to bylo k věci a ne pořád dokola pod každým článkem,co sem dám, to samé, ale asi máš pravdu :), díky!

    OdpovědětVymazat
  55. Jak lesba ...

    Patrik

    OdpovědětVymazat
  56. Náhodou ti to strašně sluší, ta postava se k těm šatům náhodou hodí, nevím co se komu zase nezdá :D
    jednou je člověk moc tlustej, po druhý moc hubenej... Každý jsme jiný a každému sluší něco jinýho, ale ty se vždy tak úžasně trefíš, vážně mám ráda tvůj styl. :)

    OdpovědětVymazat
  57. Jsi nádherná, krásně se oblékáš a líčíš.. a kdo tvrdí opak je pouze zakomplexovaná osoba co ti závidí:)

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj, nějakou dobu už Tě sleduji a teď mám zrovna nějakou potřebu se vyjádřit k tvé postavě - máš ji krásně souměrnou. A ten, kdo tvrdí, že když jsi hubená, což bezpochyby jsi, musíš být zaručeně nemocná a nejíst, mě dokáže taky pobavit. Sama vím, jaké to je, když člověk jí normálně nebo i víc, pravidelně, je zdravý a prostě neztloustne za žádnou cenu. Ono je hezké být štíhlá, ale každý den poslouchat kecy typu "najez se", "jsi samá kost" apod. od různý lidí, člověka fakt nebaví. Takže si toho nevšímej, sama nejlíp víš, jak na tom jsi.
    Kendra

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!