5ti minutový makeup - video

by - 16 srpna

Krásný večer přátelé,

dnes tu mám takový pokus, zkusila jsem se nalíčit za 5 minut a co jsem stihla uvidíte ve videu ;).....

P.S. Moc vám všem děkuji za krásné komentáře, které mi věnujete, mám z nich velkou radost a moc ráda je čtu a děkuji, že mi věnujete svůj čas, i když v posledním týdnu nemám na blog tolik času, kolik bych chtěla.

You May Also Like

53 komentářů

  1. pááni tve videa jsou prostě nejlepší :))

    OdpovědětVymazat
  2. jinak mě můj make - up travá asi 15 minut dost se pyplám řasami chci je mit hezky oddalené a make - up perfektní jsme puntikářka... :D jinak vypadáa i hezky bez make -up :) takže kdyby někdo řekl, že jdete pryč a že vám dává jen pěn minut tak byste se nemusela ani líčit protže vy to nepotřebujete a mohla jít rovnou :)

    OdpovědětVymazat
  3. máš naprosto legendární tričko! za něj u mě získáváš další bonusové body! :-D jinak i bez make-upu vypadáš hezky. co já bych za takovýhle nenalíčený obličej dala. já teď co chodím do práce, tak sem svůj rekord v líčení stlačila na 8min. dávám si oční krém, make-up,korektor, stíny, řasenku, tužku na obočí, pudr a rtěnku nebo lesk. ale když mám čas, tak sem schopná se líčit i 30min :-) opět se těším na další video

    OdpovědětVymazat
  4. Mně bězný make-up trvá přibližně 20 minut. Ten rychlý asi tak 10 min. =) Neodejdu z domu bez očních stínů, řasenky, tužky (nebo linek), tvářenky, pudru a rtěnky (nebo lesku) =)
    Jinak moc ti to sluší, i když nejsi nalíčená =) Natáčíš úžasná videa, těším se na další =)

    xoxo
    miss-inly.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Opět skvělé :-D Já potřebuji alespoň deset minut....mám pocit :-D
    Jelikož používám Bare minerals, ty trošku zaberou, ale mám už to v ruce. Pak rychle stíny a řasenka. Jojo, myslím, že za deset se to dá dobře :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Si šikovná:) já si minimálně vždy 5 minut dělám řasy! :D
    France baby fashion

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímavé video ;) Můj nouzový make-up, trvá asi 2 minuty (možná i s oblíkáním :D). Když zaspím a okamžitě musím vystřelit z domu, abych stihla vlak, tak si bleskově přejedu řasy, bez linek se taky neobejdu, takže alespoň lehce orámuju očka tužkou a k tomu min. ještě konturu na tváře, jinak mám obličej jak meloun. To je úplná nouzovka a naštěstí jsem byla nucena to takhle zkrátit jen párkrát. Běžně si dávám korektor, pudr, někdy i minerální make-up, konturu, tvářenku, černé linky, řasenku a upravím a vystínuju obočí. Stíny jen, když na to mám náladu a totéž rtěnka.

    OdpovědětVymazat
  8. Super video, miluji tvoje videa a tvoje nápady. :) Jsi skvělá a moc ti to sluší. :) Taky se těším na další video. :)

    OdpovědětVymazat
  9. super :) tohle video mě moc potěšilo :)
    mě stačí tak 5-10 minut , prootže ráno nemám čas a moc ne nelíčím jsme v tom takový amatér :D dám si nějaký lehký pudr protože mám v celku problematickou pleť tak make up vůbec nedávám potom řasenku a někdy i linky a to je všechno :) na lesky a tak moc nejsem mám v celku pořád suché rty a tak mám pořád u sebe nějaký balzám :)

    OdpovědětVymazat
  10. nejdřív musím říct, že skvělý tričko! :D :) a taky, že by si se nemusela malovat vůbec .. sluší ti to i tak :))

    OdpovědětVymazat
  11. Naprosto bezchybný tričko, toho sem si všimla hned, hehe, HIMYM ♥ Jinak hezky jsi to zvládla za 5minut, ale já teda vždycky začínám make-upem, potažmo korektorem, pak přepudruju celý obličej, pak teprve natočím řasy kleštičkami, dám si řasenku, tužku na spodní linky a jdu. Víc nepotřebuju, do 5minut to vždycky stíhám, když si nedávám horní linky nebo stíny :)

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělé video ;).. Nebyýt srábotka, natočím to taky, ale nechci se moc prezentovat :)
    Můj nejrychlejší makeup je žádnej :D, ale když už, tak si dám jen řasenku... když opravdu není čas... Jinak běžně si dávám linky, tužku na oči, korektor, řasenku a lesk nebo rtěnku. Stíhám to cca za 5 minut, ale teď jsi mě tak zmátla, že si to snad zítra stopnu :D

    OdpovědětVymazat
  13. P.S.: To tričko je LEGEN....počkej si....DÁRNÍ a absolutně boží :))

    OdpovědětVymazat
  14. :-D paradni video, bylo to dokonce napinavy, jestli to stihnes, tak jsem ti fandila :-D!!
    Johana

    OdpovědětVymazat
  15. Super vydeo znám ten 5minutový make-up z youtube, myslím Blair se setrou to měly první a ty teda co za 5 minut stihly, to smekám. Já bych se za pět minut dopracovala asi tak daleko jako ty, ale to jen za předpokladu, že bych měla tak perfektní pleť jako ty. Můj naprosto nouzový make-up trvá 15minut:D Obvykle 20-25minut a když stínuju tak ještě dýl. Jsem perfekcionalista, takže nevylezu z baráku dokud nebudou obě oči vystínované stejně:D
    Make-up routine trvá min 15minut proto, že mám poměrně problematickou pleť, kruhy pod očima naprosto černý (dobře tmavě fialový, ale je to fakt o nervy trochu je zesvětlit), taky naprosto průhlednou pleť, takže si můžu počítat žilky a jako třešničku na dortu mám růžovku - tu sice nezakryju, ale než ji aspoň potlačím, tak to zabere moře času.
    Každý den používám: bázi pod make-up, zelený korektor, béžový korektor, růžový korektor, dále make-up, korektor, mineral veil(fixuje make-up a zmatnuje) a all over face (něco jako bronzer, dodá zdravou barvu) od BareMinerals. Pak tvářenku, tělové stíny, řasenku, balzám na rty, rtěnka a je vymalováno:D

    OdpovědětVymazat
  16. Tak to si měla super nápad teda:) Za pět minut bych stihla vyndat maximálně řasenku:D Jsem hrozně pomalá v malování a hlavně ty věci než najdu:D Si fakt dobrá:)) Škoda jen že ses tak leskla:/:))

    OdpovědětVymazat
  17. wow to tričko chci!:D:D je boží, zavidím ti ho!:D
    jinak supr video:))

    OdpovědětVymazat
  18. a to tričko...miluju to hlášku, miluju HIMYM

    OdpovědětVymazat
  19. když hodně nestíhám, tak se na nějaký malování vyprdnu, ale jinak mi to trvá asi 5 minut- řasenka, česání obočí a trocha make-upu. :D

    OdpovědětVymazat
  20. Donutila jsi mě, aby jsem si zítra stopla, jak dlouho mi bude trvat můj make-up. Akorát já si nejsem jistá u sebe, těmi postupy. Přece jenom jednotlivé pořadí volím jinak. Ovšem je to jenom o zvyku. :)

    OdpovědětVymazat
  21. Můj každodenní "makeup" mi zabere cca 2 minuty (mám to změřený :D). Začnu korektorem, pokud je potřeba, pak pudr Burjois, řasenka Loreal (ta oboustranná, takže to zabere nejvíce času), pak tvářenka od Clinique. Lesk nebo rtěnka přichází na řadu, když čekám v autě na červený :D hold pravá blondýna...jinak video super, jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  22. máš skvelé videá! :) môj taký najrýchlejší make-up ktorý tiež stíham za takých cca 5 minúť je špirála,linka na oči,ceruzka na obočie,trošku púdru a tvárenka :)

    OdpovědětVymazat
  23. Tohle video je parádní! :D Byla sranda ho sledovat! :) Já mám na ranní líčení vyhrazeno 10 minut, jinak nestíhám vlak :D :D

    OdpovědětVymazat
  24. Wow, máš moc krásný nápady na videa a to se cenní. :)) Jinak můj nejrychlejší make-up mi zabere tak 10minut. A jestli se můžu zeptat, odkud máš to tričko? Je absolutně božím, musim ho mít! :)

    OdpovědětVymazat
  25. super video,zase:) jsem se i pobavila:) a ten to rychlý make-up se mi na tobě moc líbil.
    Já jsem poslední dobou hrozně líná,ale bez korektoru,pudru,bronzeru,tvarenky,rasenky a tuzky na oboci nevyjdu z domu.Takze nejrychlejsi make-up asi tech 5 min taky:) Jinak kdyz nekam jdu se bavit,tak strávím licenim i pres pul hodiny a lidi me nepoznavaji))

    OdpovědětVymazat
  26. Já když spěchám do školy, tak na sebe v rychlosti napatlám make-up, trochu černé tužky na oči, řasenku a jdu :) Pak jen ve vlaku přetřu rty rtěnkou :) Ale tohle je fakt extrém, když zaspím, stíhám to do 2 minut. Jinak opět super nápad, video pobavilo :) A doufám, že si na nás nezapomněla s těmi účesy z průhledných gumiček, už se těším na nějakou inspiraci :)

    OdpovědětVymazat
  27. Ty máš tu výhodu, že ti staší něčím šmrncnout oči, klidně jen řasenkou, lehce přepudrovat a můžeš mezi lidi. Já prostě potřebuju 15-30 minut ať dělám jakkoli jednoduché/složité líčení, nevím jak to dělám, asi jsem u líčení nějaká zpomalená bo co:-D

    OdpovědětVymazat
  28. No super, ja ked sa chcem normalne namalovat, tak mi treba aspon 20 minut.. :) a tie tiene ktore si si davala vobec nebolo vidno, boli asi zlte alebo telovej farby..

    http://berylka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  29. Jsi moc krásná i bez nalíčení! A super video, pobavilo mě to. :) Já nevím kolik mě trvá můj make-up, ale asi si to brzo stopnu. :D Ale moc dlouho to nebude, protože já si toho moc nedávám.
    Jinak Peťko všechno nejlepší k svátku!! :)

    OdpovědětVymazat
  30. Tak nejprve: VŠECHNO NEJLEPŠÍ K TVÉMU SVÁTKU!!!

    Jooo...5 min make-up - super nápad :) Fakt je to málo času, vím to sama :) když ráno zaspím a vím, že mi za 15min jede autobus (naštěstí mám zastávku hned pod domem), tak si vyčistím zuby, opláchnu oblyčej, přelíznu ho pleťovým tonikem, namažu denním krémem s SPF 15, trošku přepudruju, hodím řasenku, tvářenku a jdu :) A když stíhám, tak mám oční stíny v tyčince a to je raz dva na očích :)

    Miluju HIMYM:) Kde se dá sehnat? :)

    OdpovědětVymazat
  31. no joo máš tu těch komentů požehnaně vubec se nedivím,moc super video

    OdpovědětVymazat
  32. já mám pětiminutový make-up už docela natrénovaný, protože když přítel přijde, že někam odjíždíme za deset minut a ještě se musím obléknout apod. nic jiného než stihnout to mi ani nezbývá :D každopádně stíny dvakrát přejedu (žádná podkladová báze), s řasenkou si taky určitě tolik nehraju, linky bych nestihla, tvářenku nemám a popřípadě rty přetřu až v autě :D jinak moc pěkné video

    OdpovědětVymazat
  33. Mě make-up trvá tak 5-10 minut. Používám make-up, mono oční stíny, řasenku, tužku na obočí, lesk a pudr.

    OdpovědětVymazat
  34. Super video:) Mě běžný denní make-up trvá cca 20 minut, nejrychleji bych to stihla asi tak za 10 minut, kdybych chtěla opravdu jen to základní (make-up, pudr, tvářenka, řasenka, lesk a úprava obočí), bez toho bych se neobešla:)

    Jinak všechno nejlepší k svátku:)

    OdpovědětVymazat
  35. supr video :) jen mě celkem překvapuje, že si začala stínama, já začínám makeupem, korektorem, pudrem, tvářenkou a potom stíny a řasy :)
    Tvá videa mě moc baví, jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
  36. Super video! Navíc vypadáš hezky i bez líčení. ;) Mně to moc času nezabere, max. 15 min. a to si řasy natáčím kleštičkami a to trvá asi nejdéle. Jinak korektor, občas make-up, stíny, občas linky, řasenka a rtěnka nebo lesk po cestě na MHD nebo v autě. ;)

    OdpovědětVymazat
  37. Já si minimálně 5 minut dělám řasy! ;D Takže si moc šikovná,že za 5 minut toho stihneš tolik! :) P.S. Odkud máš to skvělé tričko? :)

    OdpovědětVymazat
  38. 5 minut je strašně mááálo! :-D Mně každodenní líčení trvá 20 minut, jako jsem schopná zkrátit to na 10, ale to musím něco vynechat, něco odbýt a už se necítím tak dobře. A taky bych ráda věděla, odkud je to skvělé tričko :-)

    Péťo, vše nejlepší k svátku, ať se ti vše daří, hodně štěstí a hlavně zdraví :-)

    OdpovědětVymazat
  39. Moc fajn video :) já se líčím běžně min. 25minut, rychleji nestíhám. Nejvíce času zabere líčení očí, make-up mám asi za 5minut i s tvářenkou.

    Pokud se líčím na nějakou příležitost, tak běžně i 45minut :)

    A Všechno nej k svátku :)

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj, velice podařené video, jen tak dále. Můžeš nám prozradit, jakou řasenku ve videu používáš ? Moc děkuju
    www.e-fis.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Hned jsem se rozhodla, že sama zkusím, co se dá vykouzlit za pět minut! Bezvadné video/videa! :D

    OdpovědětVymazat
  42. Moc vám všem děkuji za krásné komentáře! Jinak teda koukám, že někdo z vás stihne makeup i třeba za 2 minuty, to bych nedala ani omylem :D! Já ráno takový ten běžný,kdy si toho moc nedávám a vypadá to zhruba takhle udělám za cca 10 minut, což vidím, že je tu takový průměr, když ale někam jdu a chci si i nalepit řasy, vystínovat oči, prostě si s tím vyhrát, tak jsem jsem schopná to líčit i 45minut :D, ale ono je to i tím, že mě to prostě baví. Také moc děkuji za pochvalu trička, bohužel neznám přesnou stránku ,kde ho mají,ale prý je to odněkud ze stránek seriálová trička nebo tak nějak, vyzvídala jsem na manželovi, dostala jsem ho totiž předčasně k svátku v pondělí a hned jsem si ho oblíbila, jednak je moc příjemné a potom HYMIM taky úplně zbožňuju, hlavně Barneyho :)!
    A všem vám moc děkuji za přání k svátku, moc jste mne potěšili (no spíš -ly bych měla napsat :D)!
    Mějte všichni krásný slunečný den!

    OdpovědětVymazat
  43. A schválně, pokud to budete měřit,jak dlouho vám to trvá, určitě se podělte, bude to zajímavé porovnat :)!

    OdpovědětVymazat
  44. A ještě Thessi na ty gumičky jsem nezapomněla, mám vymyšlených pár účesů,ale mám trochu problém s tím,že nemám velké zrcadlo naproti oknu a nemůžu ho tam nijak přendat a tak je to dost složité ty účesy provést, protože bud je blbé nasvícení nebo se pořádně nevidím, musím to nějak poladit :).....

    OdpovědětVymazat
  45. Dobrý nápad :) Ja si dávam špirálu,ceruzku na oči alebo linku a nejaké tiene najlepšie biele,tvárenku,balzam alebo lesk na pery a niekedy korektor :) A trvá mi to tak 8min. no ked nestíham tak to stihnem aj za 4min. :D :)

    OdpovědětVymazat
  46. Ahojky.. sleduji převážně fashion blogy, ale nedávno jsem narazila na ten Tvůj a musim říct, že se dostal mezi mé oblíbené. Vážné se vyznáš a Tvé videa mě moc baví. Překvapuje mě, že i přesto, že se často a důkladně líčíš, máš tak čistou pleť. Můžeš nám prozradit své vychytávky? Nebo je to dar od Boha? :) Také by mě zajímalo, jakou značku make-upu používáš? Mně kosmětička doporučila pěnový, který aplikuji houbičkou, s aplikací štětcem jsem se ještě nesetkala, tak mě to v tomto videu zaskočilo. Děkuju za odpověď, měj se fajn, G. :)

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj..na tvůj blog chodím pravidelně od té doby co jsem ho našla. toto video je opravdu moc pěkné koukla jsem se na něj už třikrát a pořád mě baví. Mě make - up trvá asi 20minut. Hodně se zabývám stíny, řasenkou a rtěnkou.

    OdpovědětVymazat
  48. Já bych za 5 minut na obličeji nevytvořila asi nic :-), je to ale hlavně tím, že mám problematickou pleť, tak ten make-up je základ a pak to trvá déle.

    Mám otázečku... a to na krémovou tvářenku, jaká značky? :-)

    OdpovědětVymazat
  49. ahoj náhodou som našla tento blog a toto video je super. len mi nejde do hlavy postup? ja si dávam najskôr make-up, puder, líčka, podklad pod tiene a potom už farby na oči a rty a ty si robila všetko na opak

    OdpovědětVymazat
  50. Je to tu skvělé, ale škoda že to není na blogu. Protože tenhle bpogspot se mi fakt hodně seká takže sem často nechodím:(

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!