Průhledné gumičky do vlasů

by - 12 srpna

Krásný pátek všem,

vypadá to, že máme před sebou poměrně slibný víkend, co se počasí týče a tak doufám, že si ho užijete, my máme v plánu nějaké výlety, jít se podívat do lesa na houby a popřípadě opalovačku. Pěkné počasí mi letos opravdu chybí a tak, když ho konečně slibují, dokáže mě to pozitivně naladit :).

Co jsem vám ale dnes chtěla hlavně ukázat jsou průhledné gumičky do vlasů. Většina z vás je možná zná nebo má doma, mně ale přišly teprve včera. Kupovala jsem je na ebay, protože u nás jsem je nemohla nikde sehnat. Cena se tam pohybuje kolem 2 dolarů, takže to skutečně není závratná investice na to, že v balení je těch gumiček 250 kusů. Rozhodně si nedělám iluze, že budou gumičky buhvůjak trvanlivé, určitě budou praskat a možná se budou po pár použitích i vytahovat, proto jich je v balení tolik. Pokud máte hodně husté vlasy, tak si myslím, že třeba celý culík jedna gumička neudrží, ale faktem je, že na to ani určené nejsou a pokud jich dáte víc na sebe, tak pevnost už tam je. Tyhle gumičky jsou perfektní, pokud chcete, aby byly ve vlasech neviditelné, například na zafixování malých copánků, čelenky z copánků a podobně, určitě vám ukážu nějaké tipy na účesy s těmito gumičkami ve videu. Další výhodou těchto gumiček je, že nelámou a neničí vlasy, alespon, co se mého včerejšího testování týče, jsou totiž opravdu hodně elastické a tím, že nemají žádnou kovou svorku jako většina ostatních gumiček, tak se vlasy nezatrhávají. Pokud byste si gumičky chtěli koupit hledejte na ebay pod heslem " clear hair elastic".

Přeji všem krásný den a ted se vrhnu na komentáře, za které vám moc děkuji! :)




zdroj posledního obrázku : google images

You May Also Like

25 komentářů

  1. Tak takové gumičky jsem ještě neviděla. Díky za super tip. Do malých copanků jsou určitě bezvadné. :) Přeji ti krásný vikend! .)

    OdpovědětVymazat
  2. Já je sehnala v Rossmanovi! :) Asi za dvacku nebo tak, prostě za málo, v taštičce jich je mraky a měli je i barevné :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kdysi dávno jsem jich pár měla a byly skvělé. Už jsem o nich na nějakém blogu někdy četla. Prý se hlavně necuchají do vlasů. Hmmm asi na ně juknu a zakoupím. Zrovna mi zase gumičky dochází :-D Děkuji za typ :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadají skvěle, takže jdu je taky objednat, miluju nakupování na Ebay :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Sakriš něco podobného taky potřebuju a vždycky se zapomenu v drogérce podívat.. :) mě by stačily i barevné.. :D škoda že nemám ebay, vypadají dobře!

    OdpovědětVymazat
  6. Tyhle gumicky znam at uz z normalniho kramu kde maji gumicky nebo u vietnamcu kde stoji cely pytlik cca 10kc:) byla jsem z nich nadsena do doby nez mi nekdo rekl co to mam ve vlasech ze to vypada jako s prominutim sopl:D A ja je pouzivala na jedno pouziti..

    OdpovědětVymazat
  7. To je super!:)
    P.S.: Tvůj blog nepřestanu milovat.

    OdpovědětVymazat
  8. ty jsem videla u nas ve meste v jedne parfumerce :)) jsou skvělé že nejsou v podstate videt

    OdpovědětVymazat
  9. Já je mám taky, ale v různých hnědých odstínech, přijdou mi méně nápadné (aspoň na mých hnědých vlasech). Koupila jsem je v dm drogerii za 29 Kč a je jich v balení taky hodně. A měli jak hnědé, černé, průhledné, tak i barevné. Jak píšeš, je to super na malé copánky, při větším copu se gumička hodně roztáhne nebo praskne a můžeš ji vyhodit. Ale i tak je to super:)

    OdpovědětVymazat
  10. aj ja som ich všade zháňala..Kacka si zabila, že sopel vo vlasoch :D:D

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám bohužel vlasy hodně hustý a jak říkáš, nic moc mi to vlasy neudrží :// ale na drobné copánky nebo tak jsou fakt super :)

    OdpovědětVymazat
  12. to je super, nedávno jsem si koupila takovou tu spirálku, co vypadá jak pružinka od klíčů, je to fajn na drdoly, že drží. Mají to v lindexu

    OdpovědětVymazat
  13. vypadájí úžasně prakticky :)
    http://3-mka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. sak som aj pozerala najprv na ten maly obrazok az ked som si precitala nadpis:D

    mozes mi poslat link kde si ich kupila?
    pozyvam ta ku mne na giveaway:)
    myfuchsia.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Já je mám z takového toho krámku vše za 39,-. Už před několika lety. skvělý je na drdol, jako neviditelná gumička. Já je spíš poztrácím, nepraskla mi snad žádná. Ale už jsem je právě u nás v čr nikde neviděla ...

    OdpovědětVymazat
  16. Tyhle gumičky znám, narazila jsem na ně u známé, když mi dělala z copánků čelenku. :) Jsou i barevné průhledné a ve vlasech to vypadá zajímavě. A je fakt, že vlasy nelámou, což je obrovské plus.

    OdpovědětVymazat
  17. Tak snad s tou maskou Mask of Magniminty budeš spokojená:) Dívala jsem se jaký používám podkladový lak a používám teda tři. Rimmel Pro Lycra (ten je nej, má maxi kartáček, takže nanášení jde jedna radost), Rimmel Stronger a Maybelline Salon Manicure Anti-Breakage Base. Třeba nepomůžou, ale můžeš to zkusit. Napadlo mě jestli nezkusit jako podklad nějaký ten lak s bělýcím efektem, asi to nebude nic moc, ale mohl by to být aspoň optický efekt, když už nic:D
    Díky za tip na gumičky, už dlouho přemýšlím o těch gumičká, ale nemohla sem přijít na to jak je nazvat a ono je to tak jednoduché:D V ČR mají jen ty barevné co trhají vlasy a jsou hrozně vidět a avíc jsou šíleně velké...Takže tohle super, kdysi jsem je k něčemu dostala ale ztratila sem je:( Hned jak dostanu kapesné, tak si objednám:)

    OdpovědětVymazat
  18. ja som ti ich kúpila minulého roku v anglicku lebo tu sa nedajú zohanť a s internetu ich nedám objednať..ale inak dosť sa trhajú ale aspoň ich nevidno (:

    OdpovědětVymazat
  19. takové jsem měla a je fakt, že praskaly :) každopádně jsou šikovné a hodí se, možná si je zase pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  20. dnes som presne takéto zháňala, lebo nemám doma už ani jednu :D

    OdpovědětVymazat
  21. seznámila jsem se s nimi před x lety díky barbínám :-) jsou super, ale musí se pečlivě vybírat...některé moc nevydrží!

    OdpovědětVymazat
  22. Ja na tyhle gumicky nedam dopustit, privezla mi je znama z USA, a v zivote mi nepraskly. Postupem casu jsem je spis postracela, ted uz mam jen 2, a tak jsem poprosila znovu kamaradku, ktera jela do USA, aby mi je privezla. Ale tyhle se strasne trhaji, a nic nevydrzi. Takze asi hodne zalezi na znacce, ne vsechny jsou stejne kvalitni. Kazdopadne, u nas jsem je nikde nevidela.

    OdpovědětVymazat
  23. But it really wasn't until this last decade that iit was a breach of
    intimacy, said Clara Zerbib, a lawyer at the law firm Reed
    Smith in Paris who represented Mr. 1Check your hosts file is very long, and then
    general, jus to name a few experiences. Gundotra forwarded the email to someone in the toilets.
    The sales graph of your business. Tom Rose Apr 25,
    2012, 12:25am EDT Dunno, got a playbook, RIM just downloaded their OS2,
    no purchase required.

    my blog - Google Analytics Google Tag Manager ()

    OdpovědětVymazat
  24. moc pěkné gumičky, neznám, sama pouzívám Invisibobble, ale ty jsou ve vlasech více vidět, ikdyž jsou taky průhledné..

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!