Jak na dokonalou francouzskou manikůru + pár slov

by - 10 srpna

Krásný večer,

hodně z vás se mě ptalo, jak si lakuji nehty a zda bych neudělala video, rozhodla jsem se tedy, že udělám video na francii, protože ta je přecejen "složitější", než klasické jednobarevné lakování, i když na to klidně také časem udělám video, ale ted mám období francie a odpočívám od celkolakovaných nehtů :). Jediná "vychytávka", kterou bych v tomto směru mohla poradit, je ohraničit si oblouček francie tenkým štětečkem a pak konec nehtu bílým lakem jen vybarvit, tím docílíte perfektního obloučku :). Největší zlo jsou totiž pro mě šablonky na francii, vždycky mi zničí podklad a stejně lak zatéká pod ně. Zároveň se omlouvám za zažloutlé nehty, ale každý, kdo lakuje všemi možnými barvami, to jistě dobře zná a bohužel se proti tomu nedá nic moc dělat, mně osobně nejvíce zabarvují laky červené, to je vždycky hrůza i se dvěma vrstvami podkladu.

Ještě mám něco málo na srdci, co jsem vám chtěla říct, předem bych všem chtěla moc poděkovat za podporu v komentářích pod minulým článkem, moc si toho vážím a jsem vám vděčná, že mi věnujete svůj čas, opravdu mi vždycky udělá hroznou radost číst vaše názory a milá slova! Zítra mrknu na zbytek komentářů ještě jednotlivě a odpovím ;). Musím přiznat, že mě překvapilo, kolik zloby je v lidech, já rozumím úplně, že ne každému se musím líbit (já sama sobě se taky nějak extra nelíbím a nemám o sobě nějaké vysoké mínení, takže vás chápu :D) a ani nemusím být spoustě lidí sympatická, to je úplně v pořádku, každý má svůj názor a já za všechny názory moc děkuji. ALE! Narážky, rýpání a urážky směrek k mojí osobě ještě snesu, ale pokud se v komentářích objeví anonymní stupidity a bude do toho někdo zatahovat i manžela popř. rodinu (jako dnes, že manžel musí dělat, co já řeknu a že je pod pantoflem a podobné nesmysly), tak budu komentáře nemislosrdně mazat, věřím, že to každý soudný člověk pochopí, jsem proti cenzuře a nikdy jsem komentáře neschvalovala, ale co je moc, je příliš, všechno má svoje hranice! Já netvrdím a vůbec si nemyslím, že mi je co závidět, ale jednu věc možná přece a to je právě manžel a náš vztah, jsem moc štastná, že si takhle rozumíme a máme společné záliby a pokud se tu dočtu jakékoliv urážky nebo narážky, tak skutečně okamžitě házím do spamu, to nemám za potřebí. Ještě bych chtěla podotknout, že tahle "větší tématická focení" jsou z 99% nápady manžela, focení je jeho koníček a že on je iniciátorem, pro mě to většinou znamená kromě zábavy i plno práce navíc a tak je to většinou on, kdo mě k tomu přemluví, takže kecy, že do něčeho zatahuju manžela jsou navíc úplně mimo. To je asi všechno, co jsem chtěla dodat, přeji všem krásný večer a byla bych moc ráda, kdyby lidé projevovali více slušnosti, byť jsou zde anonymně.Zkuste se vcítit do mé kůže, zda by vám věčné komentáře pod každým článkem typu jsi hnusná/divná/vychrtlá/nezdravá/vrásčitá/vypadáš jak opice/maska, byly příjemné. Já vím, že jediný cíl je mě zasáhnout a opravdu si to už k srdci neberu, jen nechápu, co jsem udělala tak zlého, že mě někteří až tak nemůžou vystát, protože valná většina těchto komentářů - nezlobte se na mě- není o kritice, ale o tom anonymně si kopnout. Více tolerance, přátelé, každý je nějaký, díky! :)

P.S. pro ty, co tvrdí, že kritika se nenosí a že blogeři se mezi sebou musí jen chválit, zrovna nedávno jsem psala komentář, že se mi nelíbí určitý kousek oblečení, který dle mého dotyčné osobně absolutně nelichotil a deformoval postavu a světe div, žádné ukamenování ani hon na čarodějnici se nekonal, jsou to zase jen kecy, pokud někdo neumí kritiku napsat slušně, musí se schovávat, protože se evidentně za svůj názor stydí a do očí by to neřekl, to je můj názor.



You May Also Like

58 komentářů

  1. moc hezké video,si strašně šikovná))libí se mi jak komunikuješ s nami čtenaři!a anonymum se da orpavdu jen smat))

    OdpovědětVymazat
  2. Supr video :) K předchozímu článku, potažmo k tomuto - asi takhle, vykašli se na to, klidně ty komentáře dej schvalovat. Ani já nejsem pro přílišnou cenzuru, jsem pro konstruktivní kritiku a taky nesouhlasím s tím, že se tady každý jen chválí, tak to nefunguje, i tady je kritika a ne jen samé sluníčkové chválení. Jde ale o formu. Téměř všechno se dá napsat slušně. A pokud někdo píše jen nesmysly, pak mu nejde o kritiku, ale jak jsi napsala - jen o kopnutí. Ale to je prostě věc, která tu byla, je a bude a nikdo s tím moc neudělá. Tohle je tvůj prostor, tak si v něm udělej pravidla po svém ;) Jsi strašně sympatická a čtu to tady moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  3. Peti, máš krásné nehty. Tato francie je naprosto ideální, taky ji tak praktuji a má vícero využití jako do šipky, šikmo a je to fakt rychlé. A jelikož mi zase nejde přihlasit do účtu :-( tak anonym Veruli

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný video! Ja vždycky bojovala s nálepkama a říkala jsem si jak to jinak udělat, ale opravdu mě nenapadlo si tam nakreslit čárku..:) Super inspirace.:) Tvoje nehty vypadaly po nalakování úžasně, pak s ozdobou mi přišly jako kdyby si měla gelové nehty. Prostě bomba.

    OdpovědětVymazat
  5. Já s tebou absolutně souhlasím,, a nejen proto že jsem blogger..Krásně jsi to napsala!!

    OdpovědětVymazat
  6. S tím co jsi napsala výše můžu jen souhlasit. Dostávají mě urážlivé komentáře, ale už se jim směji. Co jako říct na to, když ti někdo napíše : Někdo ti to zaplatil tak ses konečně nažrala co?s nebo, že by byl vděčný kdybych se fotila bez toho svého hnusného xichtu :D :D Nechápu takové lidí a oni si těmito komentáři akorát sami dokazují jakou jsou hloupí, možná zakomplexovaní, ale hlavně závistiví!!
    A k nehtům :))
    Taky mě štve, že je mám od laků zažloutlé, ale nedá se s tím nic dělat no :((
    A francouzskou děláš moc hezky asi to taky někdy vyzkouším :)
    France baby fashion

    OdpovědětVymazat
  7. Máš to udělaný nádherně! Na mě se mi francouzská nelíbí, což je vlastně dobře, protože bych v životě s mýma třesoucíma rukama ty obloučky nenakreslila :)

    Ad vzkaz anonymům - nelze než naprosto souhlasit!!

    OdpovědětVymazat
  8. V tom proslovu máš naprostou pravdu. Každej sme nějakej, ty mě jsi moc sympatická. Takže za mě - na anonymy prostě zvysoka kašli, jsou to jen chudáci co nemaj nic na práci.
    No a k videu - já ti moc děkuji za tip, nikdy mě nenapadlo nejdřív udělat oblouček a pak vykreslovat, takže to určitě zkusím. Jen teda na můj vkus jsou ty tvé obloučky moc kulaté, já je dělám víc do rovna. Ale to je jen můj názor. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Souhlas! Taky některé lidi nikdy nepochopím. Navíc nechápu co můžou vidět na tak dokonalé osobě jako jsi TY! Kromě toho že jsi krásná jsi taky moc sympatická..! Tomuhle blogu zůstanu věrná, ať se děje co se děje! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Víš co jsi udělala tak zlého, za co tě ty anonymové pořád kamenují? Právě to, že si hezká, opravdu krásná holka od přírody a ne prvoplánová tuctová holka, spousta lidí si do tebe taky rýpne, protože kdysi měli blog na který nikdo nechodil a ty se během chvilky dosáhla úžasné návštěvnosti.A v neposlední řadě právě vztah s manželem.Silně pochybuju, že úplně všechny ženský můžou odpřísáhnout, že i když s manželem žijí, jejich vztah je zdraví a funguje. Tak proč si anonymně nerýpnout do někoho, kdo takovýhle hezký vztah má. Kritiku beru, ale slušnou, věcnou a proboha když je to můj názor, tak s podpisem...
    Mě se taky na blogu objevila takováto hnusná osoba, sice se podepsala, ale co už... Takový hnusy a bludy sem v životě nikde nečetla, proto sem hned zavedla schvalování komentářů. Nemám pro takovýhle lidi tolik trpělivosti.
    A k videu: když jsem si pěstovala dlouhé nehty, taky jsem francii často nosila, ale bílé konečky jsem dělala rovnou tlustým štětečkem. takže to orámování zdobícím lakem je dobrý nápad! ;-)
    Jenom škoda, že si neukázala, jak si udělala tu kytičku. nebo to je nálepka?
    Měj se krásně a nenech se otrávit! :-D

    OdpovědětVymazat
  11. Teda, obdivuju, že to zvládáš bez šablonek. :D Jen je máš na můj vkus moc "vykrojený", ale jinak pěkný. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jsi šikovná já neuělám ani rovnu čáru, natož oblouček. A taky francii nemusím, ačkoliv tobě sluší.

    Netuším o jaké komentáře jde, ale poslední dobou jsem si na několika blozích všimla hnusných komentářů,zjevně psaných se záměrem ublížit a ne konstruktivně kritizovat a je mi z toho smutno. Moc mě mrzí, že se do tebe navážejí, fakt není zaco. Vypadáš sympaticky a muž taky.

    OdpovědětVymazat
  13. Podle mě si pěkná a sympatická, od lidí je to jen závist, nic víc, tak si z toho nic nedělej. Podle sebe hodnotí Tebe a domýšlí si Tvoje vztahy. ;o) Nechápu, jak někdo může komentovat něco, do čeho nevidí.

    OdpovědětVymazat
  14. Máš krásný tvar nehtů! Páni. Takových já nikdy nedocílím :-( Nalakováno nádherně.
    Anonymové??? To je kapitola sama pro sebe. Nemám slov a mrzí mě, že zrovna ty takové máš :-( Ale hoď je za hlavu. Mám moc ráda tvůj blog. Od doby, kdy jsem ho objevila, radši a radši :-D A takových čtenářek máš mnohem mnohem víc :-D

    OdpovědětVymazat
  15. Napsala si to krásně, víc k tomu myslím nemusím dodávat.

    OdpovědětVymazat
  16. Šikulka;) Já bych se na francii nezmohla, strašně se mi třepou ruce, mám problém i s klasickým jednobarevným lakováním a vždycky mám na levé ruce lak povedenější, někdy je to fakt dost vidět, že sem pravačka, ale je blbý, že právě tu špatně udělanou pravou více ukazuju:( Jinak takhle nehdy do žluta sem měla jen po oranžovám a černé laku, ale jen proto, že sem je dala bez podkladu. Podle mě zkus vyměnit podkladový lak. Můžu se ti podívat, který požívám jestli chceš?! Nezaručím, že pomůže, ale můžeš to zkusit.
    Co se týče té kritiky na osttaní blogery, tak musím nesouhlasit. Taky kritizuju (ale pouze konstruktivní kritika), když se mi něco nelíbí nebo si myslím, že to té dotyčné nesluší, ale většinou mě horda jejich obdivovatelů pak málem slovně ukamenuje, přitom třeba ta dotyčná si z toho myslím až tak velkou hlavu nedělá...

    OdpovědětVymazat
  17. u tebe ten postup vypadá hrozně jednoduše, ale levou rukou to prostě asi nezvládnu...přemluvím kamarádku :))
    http://3-mka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  18. Jsi krásná, úžásná a výjimečná a proto se vykašli na rejpaly =)

    OdpovědětVymazat
  19. Obdivuju jak to můžeš udělat takle kráasně pravidelně :)

    OdpovědětVymazat
  20. Strašně pěkné, ale kéž bych na to měla nehty jako ty.

    OdpovědětVymazat
  21. Video je naprosto dokonalý, nehty vypadají, jak kdyby byly gelový, nevědět že nejsou, ani to nepoznám :) Nevím, že mě nikdy nenapadlo udělat ten oblouček:D. Musím to určitě zkusit, ale trošku pochybuju, že to zvládnu levou rukou, tak uvidím, snad se to povede. Děkuju moc za video. A vůbec - za všechny tipy a rady, už jsi mě mockrát inpirovala, seš úžasná, hrozně tě obdivuju. Tvůj blog jen tak neopustím, budu věrná čtenářka navždy, chodím sem několikrát denně a prostě to tady zbožňuju od první chvíle, co jsem ho našla :)

    Jinak k těm anonymům - je mi to hrozně líto a nechápu, jak někdo může tak nesmyslně urážet někoho, koho vůbec nezná. Každej přece může říct svůj názor slušně a bez urážek, ale takhle je to fakt ubohý. Asi se nudí, tak rejpou.... Ty jsi fajn, sympatická a šikovná, a těch lidí, co si myslí totéž je tu mnohem mnohem víc, než těch ,,zlých" anonymů, vykašli se na ně.

    Měj se moc krásně, a těším se na další video, fotky. :)

    OdpovědětVymazat
  22. Krásné provedení :) asi si zase nechám narůst nehtíky :).

    OdpovědětVymazat
  23. páááááni, úžasná jsi !!!bohužel mi hapruje počítač a nejde mi přihlásit :-(

    jinak všem HNUSNÝM anonymům: JESTLI SE VÁM ZDE NELÍBÍ, TAK SEM NELEZTE!! NIKDO NENÍ ZVĚDAVÝ NA VAŠE TRAPNÝ KECY A URÁŽKY. JE TO OPRAVDU UBOHÉ. KDYŽ NEJSTE SE SEBOU SPOKOJENÉ, JSTE HNUSNÉ, TLUSTÉ A NEZAJÍMÁ SE O VÁS MANŽEL/PŘÍTEL, TAK SI NEVYLÍVEJTE ZLOST TADY NA OSOBĚ, KTERÁ ZA VAŠE PROBLÉMY NEMŮŽE!!! MY VŠICHNI VÍME, ŽE JEN ZÁVIDÍTE A SNAŽÍTE SE UBLÍŽIT, PROTOŽE O VÁS NIKDO NESTOJÍ. ALE MYSLÍM, ŽE MLUVÍM ZA VŠECHNY, KTEŘÍ MAJÍ TENTO BLOG I S PŘEDSTAVITELKOU RÁDI, KDYŽ SE NEBUDETE NADÁLE SVÝMI BLÁBOLY ZAPOJOVAT!!! JSEM UŽ FAKT NAŠTVANÁ, KDYŽ TO ČTU A OMLOUVÁM SE, ŽE TO TAKTO VENTILUJI!!! ALE ČEHO JE MOC, TOHO JE PŘÍLOŠ!! JituscheP.

    OdpovědětVymazat
  24. Plně s tebou souhlasím!Máš krásné nehty. http://kateswonderlandx.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  25. Wau, super video. Já na fr. manikůru nemám žádnou trpělivost, takže lakuju neustále jednobarevně.
    Navíc jsem poslední dobou flákač a nedávám ani podklad, takže mi nehty také pěkně žloutnou, zvlášť když lakuji docela tmavě:(
    Musím jít do sebe a napravit to:)

    Jinak myslím, že negativní anonymní komentáře začni mazat, já si ráda přečtu podnětný komentáře od ostatních holek, ale neg. anonymové co chodí na Tvůj blog moc podnětný nejsou, takže DELETE. Navíc se mi zdá, že je píše dokola neustále jedna chorá osoba, sice si tam napíše jiné jméno, ale ten rukopis je stejný.

    OdpovědětVymazat
  26. hmm vacsinou ludia s negativnymi komentami maju v sebe nejake komplexy, nenavist voci niecomu, zavist. nevyriesene veci sami so sebou... z takych si netreba nic robit ;-)))

    OdpovědětVymazat
  27. Krásné napsané a jsi mi tím ještě více sympatičtější. Také nechápu to stálou zlobu, krutost a chtíč ubližovat...

    OdpovědětVymazat
  28. ááách můj splněný sen a přání... Vidět odborníka jak lakuje nehty... Budu to taky muset vyzkoušet - nemůžu celej život nosit bezbarvej lak ne? :D Seš šikovná - víc takových videí s nehtíkama a budu sem chodit třikrát denně jestli jsi náhodou nepřidala další článeček :D

    OdpovědětVymazat
  29. Asi prostě někomu nejsi sympatická.Mě se třeba líbíš,ale působíš na mě dost arogantně a přehnaně sebevědomě.Myslím,že někdy si opravdu hodně nalíčená,a v kontrastu s tvojí světlou pletí to působí trochu nepřirozeně ;) Já bych takové komentáře asi mazala. Johana

    OdpovědětVymazat
  30. Dnes si mi opravdu moc posloužila.. se šablonkami se trápím už hodně dlouho a toto jsem měla hotový raz, dva! :) Děkuji! Sprosté anonymy bych asi cenzurovala.. nikdo není zvědavý na jejich šplky do tmy! Konstruktivní kritika ano, sprosté a urážlivé komentáře rozhodně ne!

    OdpovědětVymazat
  31. vůbec se nedivím že tě anonymi tak kamenují :D závidí ti to jak si krásná ! :)
    a super video,a nevím proč,ale mě vůbec nehty nežloutnou a to červený lak používam nejčastěji a žádný podklad nic :D

    OdpovědětVymazat
  32. pěkné nehtíky :)

    a k anonymům :-/ nechápu jak si někdo něo může takovéhoo dovolit. Navíc když tebe ani manžela nezná osobně a neví jak to ve Vašem životě chodí :-/

    OdpovědětVymazat
  33. Děkuji za tip s bílým zdobícím lakem, protože jak sama píšeš tak nálepky na francii sloupávají spodní lak a stejně se pod ně dostává lak. Ještě budu muset vychytat tak rovnou linku jako Ty:)

    OdpovědětVymazat
  34. Nechápu co je hnusného, rýpavého, zakomlepxovaného a urážlivého na tom, že jsem napsala, že Tvá kamarádka vypadá zdravěji a že má v sobě jiskru narozdíl od Tebe? To mi prosím vysvětli a vy ostatní "vlezdoprdelky" taky. Tohohle rozdílu si snad musel všimnout na předešlých fotkách každý.
    To samý, jako když jsem napsala, že to někdy s tím líčením až moc přeháníš, potom to vytváří nehezký dojem masky, jako na už zmiňovanýh předešlých fotkách.
    Mám Tvá videa ráda, líbí se mi jak se inteligentně v nich vyjadřuješ a že děláš to, čemu rozumíš. Ale, že napíšu svůj názor nebo kritiku a hned tu začnou psát malý "pipky" nebo okázalý "fashion glogerky", že mám určitě komplexy apod.to je ubohý slečny :-) Kritiku snáší každej člověk špatně, každej! Ale když už teda vlastním fashion blog, vystavuju se denně na netu, tak s tím musím počítat. Nikdo není dokolanej, aby mu každej pořád jenom psal jak je úžasnej, krásnej atd. A hlavně, každej má jiný vkus!

    Jana

    OdpovědětVymazat
  35. Jsi nádherná, štíhlá, mladá, milá žena! Tvůj blog mám moc ráda! Na anonymní komentáře se vy*er! Nerada bych, aby jsi kvůli nějakým blbcům, kteří nemají odvahu ukázat vlastní tvář přestala blogovat! Říká se, že úspěšným lidem píšou hodně negativní komentáře. Ale nechápu ty lidi jak můžou být tak sprostí, když tě ani neznají. Myslím, že je tohle blog o móde a kosmetice a neměli by řešit tvůj osobní život.

    OdpovědětVymazat
  36. to Jana: proč pises pod anonymem?

    OdpovědětVymazat
  37. to Iluskaaa: Protože nemám založený profil, tak proto.

    Jana

    OdpovědětVymazat
  38. Parádní video, máš krásný nehtíky. A doufám, že tě anonymové neodradí od blogování. Nejsi jediná komu píšou. Navíc já dokážu taky napsat, pokud se mi něco nelíbí, ale rozhodně si myslím, že neurážím. Nikomu není nic do tvého osobního života, to souhlasím s Dasdushou. :)

    OdpovědětVymazat
  39. To anonymní Jana: Neříkám, že bych s Vámi souhlasila, že Petra nemá "jiskru v oku" nebo něco takového, ale jak se taková jiskra pořizuje? :-D Paní Petra je bledá, takže je jasný, že vedle opálené holky bude vypadat trochu "mdle", to já jsem taky :-) Ale jinak to vypadá, že je velmi spokojená, žije aktivní život, asi bude společenská a příjemná a celkově působí poměrně optimisticky, vyrovnaně, vesele, takže jakápak chybějící jiskra? Ani nechápu, jak s tím souvisí, jestli je štíhlá, hodně štíhlá, oplácaná nebo cokoli jiného. To musí být člověk snědá baculatá blondýna, aby měl tu Vaši jiskru?
    Jinak mně se videa moc líbí, působíte opravdu sympaticky, Petro :-)
    Markéta B.

    OdpovědětVymazat
  40. ahoj. moc chvalim navod na francuzsku manikuru - je fakt super a ja ho urcite podla teba vyskusam. Ja robievam tak, ze si najprv urobim nahrubo biely pasik - hoc aj krivolaky a potom ho vykorigujem tym tenkym ceruzkovym odlakovacom.Ide to celkom lahko a je to tiez jedna z moznosti. Tiez som nespokojna s tymi nalepovacimi pasikmi - podla mna su uplne nepouzitelne.
    Ak ti mozem poradit, tak to s tymi anonymami tolko neries, zbytocne si tym zahlcujes cely blog. Ked na take komentare prestanes reagovat, tak ich to coskoro prestane bavit. Myslim tie extra stiplave komentare, ktore tu niektore pisu. Tie normalne slusne negativne su v pohode, ved kazdy ma na vec iny nazor. Ved co svet svetom stoji, tak vzdy platilo a platit bude, ze sto ludi - sto chuti. pá,evka

    OdpovědětVymazat
  41. Mě osobně se nelíbí, když jsou nehty na ruce zastřižené dorovna, ale jinak tady ten styl manikúry miluji. S těmi pásky mi to ale vůbec nešlo a jak se znám, tak tohle bych určitě taky nezvládla :) Ale kdoví, možná se k tomu rozhoupu a zkusím to někdy, děkuji za tip :) Jinak ty laky od Miss Sporty jsou super, používám je jako takové nude laky :)

    OdpovědětVymazat
  42. @Jitulikaaa: moc děkuju a ano,je to jen nálepka, tak mi to přišlo zbytečné ukazovat :)….
    @Lady, maizy: moc vám děkuji a je fakt, že ta francie je víc vykrojená, než možná běžně,ale já osobně mám právě i takhle vykrojené lůžko a navíc se přiznám, že mně se zas naopak víc líbí větší oblouček, než francie víc do rovna, ale to je samozřejmě úplně individuální :)…
    @L.A.N.Y: moc děkuji a tip na podlak určitě ocením, i když já jich vyzkoušela mraky a se všemi se mi nehty zabarvovaly, spíš si myslím,že mám „porézní“ nehty, proto se mi barva dost vsakuje, ačkoliv je mám pevné. A co se týče té negativní kritiky, to mě mrzí, že se to takto funguje, mně se to zatím nikdy nestalo a myslím, že každý má nějaký názor a pokud tě někdo kamenuje za slušnou kritiku, tak to určitě není dobře!
    @Lenčaa: moc ti děkuji, to mě těší, že se ti můj blog líbí :)!
    @JituscheP.: moc děkuji za zastání :)!
    @Noogeta: děkuju a máš pravdu v tom,že většinu píše jedna a ta samá osoba, já to dokonce vím podle IP adresy, respektive nemůžu říct, že je to jeden člověk, ale je to víc než pravděpodobné :), ani bych se nedivila, kdyby to byl někdo z mého okolí, když se tak pořád poukazuje na to, jak to vypadá u nás, jaké jsou naše vztahy, jakou mám práci a podobně, o to je to smutnější….
    @Johana: úplně chápu a díky za názor, jak jsem psala, je mi úplně jasné, že nemůžu být symaptická všem :).
    @Jani 18:47: já se s tebou vůbec nepřu a v zásadě i souhlasím, ale upřímně ted nerozumím tomu, proč sis to celé vztáhla na sebe, já jsem to psala obecně ;), to, že jsi se v tom poznala možná o něčem svědčí, naprosto bez urážky, nemyslím to vůbec zle :)!Že máme každý jiný vkus a nikdo není dokonalý, s tím úplně souhlasím, jen nesouhlasím s tou kritikou, já ji snáším dobře, když je slušná, to mi vadí opravdu ze všeho nejméně, každá kritika člověka posouvá dál a je moc důležitá, to myslím úplně vážně a já za ni děkuji. A jsem ráda, že ti videa líbí :)!
    @Markéta B. : moc vám děkuji za krásný komentář a vážím si podpory!
    @evka: děkuji a máš pravdu, úplně s tvým názorem souhlasím :)! A co se týká odlakovací tužky, to je taky dobrá možnost, jenže pokud člověk používá podklad,tak si ho odlakuje kousek taky, to mě na tom štve….
    @Thessi: děkuji a jo, tyhle laky jsou super, já mám už 3 barvy :)….

    Jinak to přátelé asi ve dvou větách shnrnu,abych tu skutečně nespamovala pořád s tím samým dokola, neb to stejně nemá cenu. Moc vám všem děkuji za vaše názory, komentáře a podporu, opravdu mi to dělá radost a vážím si každého z nich!!!
    Závěrem asi takhle, nerada bych, aby tu vznikl dojem, že mi vadí kritika a že ji snad budu mazat, to ani omylem, kritika, jiný názor apod., to je přece naprosto v pořádku, každý jsme jiný, máme jiný vkus, snad jen trochu více té elementární lidské slušnosti bych prosila od některých anonymů, ale asi chci moc :)….mějte fajn den!

    OdpovědětVymazat
  43. ahoj tvuj blog sleduji už dlouho a neuvěřitelně mě bavíš a tvá videa jsou nejlepší která jsem viděla..:)
    a jestli mužu poradit proti na žloutlým nehtum tak stačí když si požídíš ten nejjemnější pilník a tým zbrousíš vrchni vrstvu s nehty ti to nic neudělá je to jako peeling na pleti stačí jen pár ahu a zažloutnutí je pryč..:)
    Kristyna

    OdpovědětVymazat
  44. ůů manikůra je ůžasná prostě jako gelovky ;D jinak škoda těch tvých zežloutlých nehtů :-! ..ale není se čemu divit z toho neustálého lakování ;D

    OdpovědětVymazat
  45. Mít nehty jako ty, tak si pískám!!!! Já si je bohužel ještě do nedávna kousala :X (Vim, fuj, strašný, stydim se) Takže bude trvat, než je budu mít pěkný.
    A kašli na komentáře, akorát závidí..

    OdpovědětVymazat
  46. Moc se mi líbí ten tip s ohraničením, já, která objednávám OPI a Essie v množství více než malém, to neznám:-))).Krásné nehty a z anonymů si nic nedělej.Jen mě překvapilo, že používáš drogérkové laky, ty mi moc nevydrží.
    Hezký den
    Lusinda

    OdpovědětVymazat
  47. Vypada to dobre ale mas pekne znicene nehty zazloutle ...:( taky sem to mela skus fixu od essence. a jinak jak si udelala tu kyticku ?

    OdpovědětVymazat
  48. Jasne ze treba prijat aj kritiku, ale naco to ti "anonymovia" komentuju, mne ked sa blog nepaci, tak nanho nepozeram, kliknem na krizik, a bodka. A k nechtom tolko, ze velmi dobry sposob, ako robit francuzsku :)

    http://berylka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  49. asi se opakuju, ale moc šikovná :) mám podobný nehty akorát ještě trochu širší a dost lidí mi dřív nevěřilo, že mám opravdu svoje nehty...třeba když jsem měla francii stává se ti to taky?

    OdpovědětVymazat
  50. Škoda těch zažloutlých nehtů, jde to vidět i po nalakování francie.. Ale máš recht, taky se mi to nejvíc dělá z červených laků, proto je moc nepoužívám :D A nevím jak ty, ale já teda vůbec s těmahle lakama od MS et voilá nejsem spokojená :(

    OdpovědětVymazat
  51. Jsi pěkná kočka, fandím ti. Co se týče těch kritiků, vůbec to neber ani na vědomí, protože kdo kritizuje? Male smradlavé puberťačky, které neví, co dělat a děsně je štve, že nemají tolik pěkných věcí a nejsou tak šikovné jako ty. Anonymita internetu dělá z lidí opičky. Jen plná pusa keců za počítačem. Pokud chce někdo napsat konstruktivní kritiku, dotaz, radu, ví, jak to napsat slušně. Takže prosím tě ani koutkem oka nezavaď o ty praštěné anonymní bláboly, jejichž autoři nemají nic jiného na práci, než na internetu kazit radost druhým. Takoví chudáčci nepatří do pole tvého zájmu ;-)

    OdpovědětVymazat
  52. Toto je super návod, ja som si vždy so šablónkou strhla aj podklad, teraz budem múdrejšia. Ja mávam tiež problém so zažltnutými nechtami najme cez jeseň a zimu, keď u mňa nastane obdobie ,,temna" a používam tmavé fialové, bordové a čierne odtiene. Pomáha mi akurát to, že vždy pred lakovaním si zbrúsim jemnulinko povrch nechtov a potom ich vyleštím leštičkou. Pomôže to, a aj lak potom lepšie drží.
    DanaTN

    OdpovědětVymazat
  53. Petro, když děláš do kosmetiky, mohla bys vědět, že se píše manikÚra!!! Je to ostuda mít takovou chybu na blogu.

    OdpovědětVymazat
  54. na zozltnute nechty je dobra citronova stava (vytlacena stava z citrona) a namocit do nej nechty aspon na 5 min.

    OdpovědětVymazat
  55. ty děláš manikúru a máš takhle žlutý nehty?no děs teda

    OdpovědětVymazat
  56. Ahojky, zdarvím, chtěla jsem se zeptat jestli třeba nemáte někdo typa, jak na zesílení nehtů...nedávno jsem uvažovala, že si nechám udělat gelovky, ale příjde mi to umělý a není nad to mít vlastní nehty hezky pěstěný a udržovaný. Nicméně jsem se rozhodla, že se budu starat o nehty a od té doby, co je fakt zapilovávám podle návodu a obrušuju z vrchu...prostě čistě jednoduše dělám první poslední:D mi začaly ty nehty praskat doslova a do písmene! normálně v půlce nehtu mi to praskne a docela to i bolí...tak si říkám, co dělám špatně:D Jinak blog se mi moc líbí, je to nápadité a originální a mám ráda holčiny co mají svůj styl....vždycky se najdou lidi co budou prudit, takže si myslím, že nejlépe je, takový lidi přehlížet...to je s prominutím s.re nejvíc:)

    OdpovědětVymazat
  57. Já si dělám francouzskou manikúru hodně často. Je decentní a hodí se ke každému oblečení. Když se mi s ní nechce dělat, tak si nehty nalakuji jen růžovým lakem na nehty. Doma mám různě barevné laky na nehty , ale nejvíc používám bílý a růžový.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!