Cowgirl up! Vol. II.

by - 09 srpna

Krásné odpoledne,

nějak se mi nahromadily fotky, tak snad se nebudete zlobit, když vám zase ukážu nějaké z focení s mojí úžasnou, milou a krásnou kamarádkou Luckou :). Byl to takový momentální nápad, respektive, plánovaly jsme, že bychom něco spáchaly, ale nevěděly jsme kdy, nakonec bylo minulý týden krásně, Lucka byla zrovna u nás a byl čas, takže vzniklo pokračování kovbojských fotek, tentokrát v duu :). Já osobně jsem si to bezvadně užila a věřím, že zase něco vymyslíme, i když já bych v tomto případě raději vždycky dělala křoví, neb Lucka je tak nádherná, že je těžké se vedle ní fotit :D!
Mějte fajn den!

You May Also Like

80 komentářů

  1. Ste krasne baby! vidim, ze ste si ten slnecny dnik pekne uzivali...evka

    OdpovědětVymazat
  2. Petulo mohla bych se zeptat kdo vas foti jsou to krasne fotky moc vam to tam slusi

    OdpovědětVymazat
  3. Sluší vám to kočky. Je vidět, že jste si to užily a to je hlavní :-) Ta poslední fotka je moc hezká. A kamarádka má na té fotce na kolejích neskutečně dlouhé nohy ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. křoví? okamžitě to odvolej. jste nádherné baby obě dvě, tak jaké křoví!

    OdpovědětVymazat
  5. obě uplně krásné,boží fotky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já Ti dám křoví, jste nádherné obě!

    OdpovědětVymazat
  7. Lucka je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc vám to sluší, ale mně osobně jsi sympatičtější ty :)

    OdpovědětVymazat
  9. Úžasné fotky a já se budu opakovat, ale Tvůj muž je výborný fotograf!!!

    OdpovědětVymazat
  10. To je tak krásné, moc vám to sluší!:)

    OdpovědětVymazat
  11. Mít tak vaše nohy holky:D Fakt krása. Plánuješ nějaké video?

    OdpovědětVymazat
  12. Možná trochu divná otázka nebo osobní nevím...ale jaké máš míry? Máš strašně krásnou postavu:) Ještě bych se chtěla zeptat jak jsi vysoká? Ty totiž působíš, že máš tak 180cm a to myslím čistě v dobré, prostě uplná modelka;)
    Kači

    OdpovědětVymazat
  13. Obě dvě jste krásné a obě máte úžasně gazelí nožky :). Fotky se moc povedly, více takových nápadů ;))

    OdpovědětVymazat
  14. Jste holky nádherné! Fotky jsou moc krásné :)

    OdpovědětVymazat
  15. ježiš tak tohle je naprosto úžasný, oběma vám to děsně sluší, jste krásný modelky v krásnejch modelech!!! asi nejlepší co jsem u tebe na blogu viděla!

    OdpovědětVymazat
  16. Vypadáš šíleně nezdravě, podívej se na Tvou kamarádku a pak na sebe. Ta vypadá zdravě, má v sobě život, jiskru. Ty jseš zmalovaná, nepřirozená, vyhublá. Dokonce mi na některejh fotkách přijde, že vypadáš jako maska.

    Jana

    OdpovědětVymazat
  17. Nádherný fotky! Sluší vám to!

    OdpovědětVymazat
  18. krásné fotky!!! moc vám to sluší, ty mi ale v tomhle stylu přijdeš přirozenější :-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. Opravdu krásné fotky! Kamarádka je pohledná, ale taková "tuctově davová" (nemyslím to vůbec zle), ty jsi mnohem zajímavější typ.

    OdpovědětVymazat
  20. Já trochu souhlasím s Janou.Lucka je nádherná baba.Číší z ní veselost,zdravost až živočišnost.Je to velký rozdíl,když jste vedle sebe.Ty jsi také pohledná,ale tak nepřirozeně.Hubená bledá a vždy přemalovaná,až nemocná,nebo ze života otrávená s nuceným úsměvem.Asi to viděl i fotograf,že jsi v pozadí.Také tu padlo,že to píše pořád jeden anonym.Neznám předchozí Janu,ale mám stejný názor.Nemám blog,ale pod jménem bych to asi nenapsala.To se mezi blogery nedělá,ty se jen chválí Marťa

    OdpovědětVymazat
  21. Moc vám to pristane obe ste inak krásne :)

    OdpovědětVymazat
  22. Jste krásný! Jak dvě modelky:). Moc se mi líbí ty fotky na kolejích a u stromu, fakt nádhera. A manžel je neskutečnej fotograf. Překrásný fotky! Máte krásný kraťásky a ty zajímavej pásek.
    Těším se na další fotky:)

    OdpovědětVymazat
  23. Jste obě moc krásné, každá jste jiná, každá jste originál. PS. kamoškou má skvělou kostkovanou košilku :-) Nejde mi to okomentovat po přihlašení na google :-( tak dnes anonym Veruli

    OdpovědětVymazat
  24. Jůůů. Krása! Obě dvě jste nádherné a fotografie jsou úžasné. Také bych takové nějaké brala:) Jste sexy, krásně nalíčené a perfektně vystajlované. Na jedničku s hvězdičkou!

    OdpovědětVymazat
  25. Obě dvě jste nádherné. Úžasné fotky:)

    OdpovědětVymazat
  26. wow Vám to ale sluší :)))) obě jste kočky!! kámoška je moc hezky opálená :))) fakt povedené fotky!

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  27. Nádhera. Moc Vám to sluší!!!!!!!!!:-)

    OdpovědětVymazat
  28. Mě se to teda moc líbí, přijde mi to jako do kalendáře:-)

    OdpovědětVymazat
  29. Baby, jak to děláte ? Asi jste někde stály frontu na takový těla a já byla někde v jiný frontě omylem na špeky :D

    OdpovědětVymazat
  30. neskutečný kočky! Fotky jsou opět krásný..takže skvělej foťák, skvělej fotograf a krásný modelky :)

    OdpovědětVymazat
  31. perfektni fotky!!!jste kocky!ja chci taky:)
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  32. obě dvě jste moc krásný, každá máte svoje kozlo a ty určitě nepatříš dělat křoví! kdyby tak člověk viděl takovýhle fotky v některých časopisech, jsou úžasný! manžel jako fotograf pro vás dělá spoustu práce, je vidět že umí! :-) a klidně více takovýchto tématických fotek

    OdpovědětVymazat
  33. Moc vám děkuji za komentáře, moc jste mě potěšily a musím souhlasit, že fotograf (manžel) je šikovný a Lucka je krásná :)!

    Jinak musím podotknout,že mě fascinuje, že já jsem strašně vychrtlá,ačkoliv máme úplně stejnou velikost (kratásky, co má Lucka jsou moje ;) a to je Lucka ještě o kousek vyšší a já jsem přemalovaná maska, zatímco jsme obě dvě byly namalované naprosto totožně, skutenčně zajímavá dedukce a psychorozbory, co si o tom pak člověk může myslet :D!A skutečně se mi líbí,jak tu kritizujete, že nejsem opálená,ale když si dám samoopalovák,tak je to zase moc, zdá se mi,že milé anonymy mohu odkázat jedině sem (a skutečně to není tím,že bych neuměla přijmout kritiku):
    http://petralovelyhair.blogspot.com/2011/06/v-realu-clovek-na-internetu-anonym.html
    Jinak ale souhlasím, Lucka je mnohem hezčí a také mnohem mladší než já,takže to se není čemu divit, proto jsme psala, že fotit se vedle ní je skutečně těžké :)!

    @Kači: moc děkuju a vysoká nejsem, mám 165cm, je zvláštní, že si většina lidí myslí,že jsem mnohem vyšší,asi to tak působí, to je jedině dobře :), jinak přesné míry vážně nevím, ale zřejmě se to někde kolem těch "modelkovský" asi pohybovat bude,jen přes prsa na tom budu nejspíš určitě hůř :D

    OdpovědětVymazat
  34. krasny fotky,moc vam to sluší:)a z anonymů si nic nedelej,tomu se da jen smat:D

    OdpovědětVymazat
  35. Úžasné fotky, opravdu povedené! Jste kočky obě :)

    OdpovědětVymazat
  36. Krásný fotky, krásná Petra, krásná Lucka a velmi šikovný fotograf. Opravdu super! :)

    OdpovědětVymazat
  37. MOC MOC dobrý fotky!:-) A hlavně je tam sluníčko, krásný holky...super, Peti!:-)
    lepele-mele.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  38. Nádherný fotky, fotograf si krásně umí vyhrát se světlem! :))
    http://3-mka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  39. @Iluskaaa: moc děkuju!
    Jen mě to nutí zamyslet se, co je špatně, když někdo napíše kritiku,ale vzápětí řekne, že pod svým jménem by to nenapsal, nechápu proč, pokud se za svůj názor nestydí a stojí si za ním, není přece důvod, však kritika je v pořádku, pokud v ní není nic vulgárního nebo vyloženě urážlivého....

    Moc vám děkuju za komentáře i za fotografa a Lucku, určitě budou mít radost :)!

    OdpovědětVymazat
  40. To sú krásne fotky ...šikovný ste a asi ste si to aj poriadne užili ani sa nečudujem taký krásny deň

    OdpovědětVymazat
  41. krasne, ale to nie je nic nove:)
    ty si krasna vzdy

    OdpovědětVymazat
  42. Pod jménem si lžete jedna druhé,to je zase k smíchu těm ostatním ;) Názor,že Petra je zmalovaná a vypadá nezdravě,se asi moc dobře neposlouchá,nic vulgárního na něm není.Lucka působí normálně a zdravě.Petra je proti ní divná,hubená je víc,i když prý modelkovsky(spíš nezdravě).Lucka je také štíhlá ale sluší jí to,tak to asi tedy dělá to její mládí :)

    OdpovědětVymazat
  43. Samozřejmě, taky jsem napsala, že pokud na komentáři není nic vulgárního, nemám problém, abych to upřesnila, v této diskuzi žádný vulgární komentář dle mého názoru není, už chápeme? Ale zmalovaná prostě nejsem, to jsou zas jen kecy v kleci, aby si někdo mohl anonymně rýpnout. Co se týká postavy atd., tak je evidentí,že každá máme jinou, Lucka má víc rovnou a já mám zase výraznější boky a hodně úzký hrudník,nevím, co je na tom nezdravého, to je zase obdivuhodná analýza. Pojem "divná" toho taky jaksi moc nevysvětluje. Jsem moc ráda a vděčná, že jsi nám sem přišla otevřít oči, jinak bychom si zajisté lhaly dál do kapes. Já osobně nemám problém říct vlastní názor naprosto veřejně, já se za něj totiž nestydím, narozdíl od tebe. Možná by ti na věrohodnosti přidalo, pokud bys udělala to samé, nikdo proti tobě přece nic nemá ;).

    OdpovědětVymazat
  44. Divná = nic moc. Martina. Nejde mi přihlásit.

    OdpovědětVymazat
  45. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  46. no pááááni, úžasné fotečky ! obě dvě jste hrozné kočky, ale ty větší :-) trápí mě PC, takže jsem viděla jen část, ael i tak, nádhera!!!

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj všem diskutujícím,
    mě osobně se obě holky zdají docela podobné jak postavou, tak vzhledem. Typovala bych vás spíš na sestry, než kamarádky :-)
    Ale je pravda, že Petra je světlejší a má světlejší oblečení, takže není tak výrazná jako Lucka.
    Fotky jsou krásný, nápad je dobrý, líbí se mi. Zrovna vy byste si mohli dovolit udělat ty fotky víc „hot“, jenže kdo by to pak publikoval na internetu, to by bylo anonymů ještě víc...
    PS: nechci tebe ani Lucku urazit, protože prosportovat a „prolifestylovat“ se k pěkné postavě může každá z nás. Ale dost obdivuhodné je to, jak ti je manžel nápomocen ve tvých aktivitách :) To se mi hrozně líbí a myslím, že je to větší důvod k závisti než pěknej zadek.
    Budu ráda, když bude takových napaditých fotek víc.

    ahoj, Bára H.

    OdpovědětVymazat
  48. No mně přijde, že na některých fotkách má Lucka hubenější nohy než Petra. Takže moc nechápu ty řeči o tom, že je Petra vychrtlá atd., když ta Lucka je opravdu naprosto stejná..v některých partiích bych i řekla, že je hubenější.

    Postavu mají krásnou holky obě dvě.A přidávám se k Báře, že moc závidím manžu, jak se angažuje a fotí :) kéž by takhle někdo chtěl fotit mě :)

    palec nahoru:)

    OdpovědětVymazat
  49. Ste krásne obe! Každá úplne iná, ale pritom obe podobné ... napr. postavou a tak :) ... Anonymné komentáre typu si moc bledá alebo chudá sú už dosť trápne ... ja som takisto veľmi bledá a nepomáha mi solárko, samoopaľováky, dokonca ani slniečko. Opálim sa a o týždeň som zasa bledá :) Si krásna taká aká si!!

    OdpovědětVymazat
  50. ta na kolejich je nejuzasnejsi (jak sedis a ona stoji)
    skoda te"zadeckove"fotky dobry napad, ale prirozenejsi by bylo kdyby jste se drzely navzajem za tu blizsi pulku zadku :-D

    OdpovědětVymazat
  51. Jinak je skoda ze anonymky porovnavaji dve naprosto jine holky, me akorat prijde ze Petka je takova"skromejsi" a trosku se fotaku boji, resp. asi tolik netrenuje foto-pozy pred zrcadlem ;-), proto nektere fotky mohou pusobit na nekoho strnule, ale malokdo se rodi s vyrazy fotomodelky a tohle je spis prijemne hrani a sranda, je skoda ze se to tu hodnoti jako kdyby to byly fotky do vogue

    OdpovědětVymazat
  52. Takové krásné fotky! Obě vypadáte úplně nádherně. Ty fotky by klidně (podle mně :D) šli dát do kalendáře... Prostě KRÁSA! :)

    OdpovědětVymazat
  53. Já ti dám křoví! :D Obě jste krásné a fotky jsou moc povedené! A ty se mi stejně líbíš víc. .)

    OdpovědětVymazat
  54. Obě jste naprosto nádherné:) Máš vážně úžasnou postavu!

    OdpovědětVymazat
  55. Vím, že není sranda se snažit pořád přecházet ty anonymy jen tak a někdy to člověka i zabolí a zamrzí, ale hlavu vzhůru. Já takové "anonymy" potkávám i v reálném životě (a že mám na ně fakt štěstí) a je to někdy opravdu vyčerpávající. Některé holky jsou opravdu strašné závistivé nány. Sice ti to v reálu neřeknou na plnou hubu jak tady, ale to, k čemu se dokážou snížit je kolikrát až neskutečné. Zlatí chlapi, ti si dají přes papulu a je vymalováno :)
    Jinak nevím, proč by mělo být špatné, že je Peťa bledá, někdo prostě takový typ je, nejsme všichni stejní. Já osobně jsem taky bledule, a když se opálím, tak si připadnu, že vypadám strašně staře a vůbec mi to nesluší. Nemluvě o tom, že se opaluji špatně a spíše se připálím, než opálím. Takže v létě používám krémy s UV faktorem takovým, že by si ho většina vzala možná tak leda k moři. Sice mě to napřed trochu štvalo, ale na bledost jsem si zvykla a mám ji ráda.
    Btw fotky jsou skvělé, manžel je opravdu šikulka :) Můžu se zeptat čím fotí?

    OdpovědětVymazat
  56. Holky, kde máte koně? :-) …Já vím… :-) I bez něho vypadáte úchvatně! Jste prostě boží…!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  57. Páni! Kočky největší! Obě jste nádherné a dokonalé! :)

    OdpovědětVymazat
  58. sluší vám to.. Připomíná mi to Zkrocenou horu v ženském podání. :-)

    OdpovědětVymazat
  59. Fotky se vám moc povedly, obě na nich vypadáte úžasně! :)

    OdpovědětVymazat
  60. Moc vám to spolu sluší a je to nádherně vyfocený!

    OdpovědětVymazat
  61. @Bára H. moc děkuji za krásný komentář a naprosto s tebou souhlasím,manžel je skutečně poklad, i když se přiznám, že tato větší focení jsou vesměs jeho aktivita, focení je jeho koníček a tak se stává, že mě musí k něčemu takové spíš i přemluvit, protože já mnohem raději někoho na focení nalíčím, než abych byla sama před fotákem :)….Jinak máš pravdu, já jsem spíš takový kontrastní typ, bledá plet, tmavé vlasy a Lucka se naopak velmi snadno opaluje, takže i když jsem bledá hodně,tak vedle ní vypadám bílá extrémně :), zvláště při letošním létě se holt neopálím asi vůbec :).
    @Tess: ano ano, máš pravdu, také bych řekla, že Lucka má štíhlejší a rozhodně delší nohy než já, proto ty komentáře opravdu nechápu. A moc děkuju!!! :)
    @SweetNicol: moc děkuju a soucítím s opalováním, jsem na tom totiž úplně stejně, přes den na sluníčku se mi zdá, že jsem opálená, večer krásně do hněda a ráno už jsem zase bílá :D…..
    @Housewife:moc děkuji a vystihla jsi to úplně přesně, vážně šlo jen o zábavu a o nic jiného :) a taky musím souhlasit, že mě víc baví někoho nalíčit, než pak takhle pózovat, není to pro mě přirozené a to je pak i vidět :)
    @Thessi: moc děkuji za krásný komentář a musím s tebou souhlasit, já nechápu,kde se to v lidech bere a také jsem přesvědčená, že tyhle anonymy píše osoba ženského pohlaví, navíc většinu z nich jedna a ta samá, dokonce to je člověk z mého okolí, který mě zná, protože kolikrát napíše informaci, kterou jsem ani na blogu nepsala, o to je to smutnější, že má někdo čas sedět celé dny na blogu a čekat, co napíšu, jen aby mi vmetl do tváře, jak hrozná jsem. Pravda je, že tohle asi mezi chlapama není….A děkuji také za pochvalu fotek, manžel fotí Nikonem D90 a objektivem Tamron 17-50 f/2,8.

    Moc vám všem ještě jednou děkuji, moc mě vaše komentáře těší!

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj. Tvůj blog jsem objevila teprve asi před 3mi dny a jelikož jsem díky "skvělému létu" doma s angínou, tak jsem ho statečně, i s nějakými komentáři, pročetla celý. A co se týče anonymů, taky si myslím, že je to jen závist, protože jsi hrozně krásná holka a to hold někteří nedokáží zkousnout. Ale taky jsem si všimla (nebo tak na mne možná jen působíš), že jsi silná osobnost, kterou nemůžou anonymy nějak "zlomit" bo "dostat do depky", což je dobře. Tím, že si totiž od nich nenecháš zkazit náladu je totiž "utřeš" aniž by ses dostala na jejich úroveň :-))

    OdpovědětVymazat
  63. paaaaani! To je jako lonske D&G :) kovbojky, sexy jste :)

    OdpovědětVymazat
  64. Panebože! To je extra sexy, nádherné fotky, wow :)

    OdpovědětVymazat
  65. Přihlašte se do české miss a určitě vyhrajete!!

    OdpovědětVymazat
  66. vsechny fotky jsou moc pekne ale na te prvni vam nejde moc videt do obliceje. Gabina

    OdpovědětVymazat
  67. Ahojte vaše fotky sú super a vám ešte dakujem ste mi pomohlí :)

    OdpovědětVymazat
  68. Nepopsatelně nádherné..:)

    OdpovědětVymazat
  69. Wow! Tohle vypadá jako regulérní profi kampaň pro nějakou značku džín! Smekám a závidím :)

    OdpovědětVymazat
  70. Úžasné fotky! Vypadáte jako modelky a moc vám to tady sluší! :-)) A mimochodem máš naprosto skvělou košili :-) :-P

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!