4. Den

by - 25 srpna

Krásné ráno všem,

tak včera jsme byli vlastně celý den na pláži, chodíme tam kolem 11 - 12, dopoledne se povalujeme a odpočíváme :) a večer jsme byli na pláži znovu na západ slunce a na pivo :D...dneska to vidím dopoledne také na opočinek, protože z těch všech zmrzlin a jídel mě nějak bolí břicho, to je tak, že člověk plácá páté přes deváté, ale na dovolené to asi zná většina z vás, že prostě musíte ochutnat všechno :).
Přináším další nálož fotek a moc vám děkuji za krásné komentáře a i za komentáře ve smyslu, abych odpočívala a nepřispívala na blog, děkuji za starost :)! Ale jak píšu, my stejně se stejně dopoledne povalujeme v posteli, takže těch 10-15 minut denně věnuji blogu moc ráda, to opravdu není žádná přítěž a absolutně mě to neomezuje v prožitku z dovolené, to nemusíte mít obavy, ale moc děkuji :).
Jo a vlastně tu mám ještě jednu věc, ptáte se mě hodně na plavky, já mám všechny z Victorias Secret a opravdu si je nemůžu vynáchválit, jsou báječné, jednak jsou kvalitní a potom mají podle mě fakt moc hezké vzory, jen s cenou je to ted špatné, neb se platí poplatky celní deklarace-cca 190Kč za balíček a plus také 20% DPH, takže už letos vychází strašně draho, já je mám všechny z loňska a v zimě na začátku roku jsem objednala ve slevách, když se to ještě vyplatilo, mám od nich celkem patery....

Tady vidíte názorně, že nevyztužené trojúhelníkové plavky na malá prsa skutečně nejsou žádný zázrak :D, ale mně se tak líbil ten kamínkový vršek, že jsem i tak neodolala, potřebovala bych na hrudník nějak dostat tukové zásoby, což se mi nedaří, hrudník mám prostě kostnatý a ještě k tomu hrozně křivou páteř, takže to vypadá, jak to vypadá....
Západ slunce u moře je skutečně až kýčovitě krásný...:)

Také tady majíí všude úžasné kočky, což je pro mě, jako pro milovnici koček, úplný ráj :D.....

Mějte krásný den!

You May Also Like

37 komentářů

  1. jeeej naozaj macicka je krasna!

    http://www.biancaprincipessa.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné fotografie! Tobě i manžilkovi to velmi sluší a ta kočena, ťuťu :D

    Děláš něco pro svou postavu?:)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné, krásné, krásné !!!! :) Jsem z těch fotek doopravdy unešená :) Moc ti to sluší !!!! :)

    http://myfashionforall.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Plavečky jsou krásné dovču si rozhodně užívej, a s tvou postavou můžeš plácat co jen chceš ;). Krásné fotečky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Fotky jsou opravdu nádherné! Taky by mě zajímalo, jestli pro svou postavu něco děláš:-) Ta kočička je k poňuňání :-) Užívej dovču !

    OdpovědětVymazat
  6. AAa mě tak strašně chybí moře! :) Fotky jsou nádherný a Vám dvě to strašně sluší! :*

    OdpovědětVymazat
  7. Fotky jsou překrásný! Moc se mi líbí ty plavky a jsi krásně opálená :). Moc si to tam s manželem užijte!

    OdpovědětVymazat
  8. nádherne fotky ... poriadne si to tam uzite :)

    OdpovědětVymazat
  9. Smím se tě zeptat jak je to s velikostmi od VS? objednáváš si normální svoji velikost jako u nás nebo mají číslování plavek trochu posunuté? děkuji ti moc za odpověď. Nikol

    OdpovědětVymazat
  10. nádhera úplná modelka! jé já si taky vždycky u moře fotím místní micinky, jsou nejlepší jak leží úplně všude kde je stín a jen tak se povalují a odpočívají. Mimochodem k těm plavkám- ségra si taky koupila od Viktorky a prý už nikdy, jsou z hrozného materiálu(asi tak jako se plavky vyráběly před lety) a všude z toho lezou nitě. tak asi chytla nějaký špatný model nevím no...

    OdpovědětVymazat
  11. jsi strašně hezky opálená, moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  12. koukám, že už začínáš chytat nádhernou barvičku :) a ty plavky se mi na tobě moc líbí, sedí ti moc hezky. ty západy slunce jsou kouzelný :)

    OdpovědětVymazat
  13. ty máš snad desatery plavky! :) moc ti závidím postavu, vypadáš krásně a jak jsi opalená tak ti to sluší ještě víc!:)
    France baby fashion

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné fotky:) Jinak ti taky závidím tu tvoji postavu :)

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné fotky. Já už mám dovolenou za sebou, ale hned bych jela na další:) Aspoň, že teď, když mám volno, tak je tady v ČR tak krásně, že si opět užívám sluníčka:) Měj se krásně a užívej volna:)

    OdpovědětVymazat
  16. 1. jsi krásně opálená
    2. všechny plavky, které jsi nám ukázala jsou krásné, sluší ti všechny výztuž nevýztuž ;)
    3. moc povedené fotky...úplně všechny a hlavně ty s manželem...a máš pravdu západy slunce u moře jsou kýčovitě krásné...ach ta romatika :))
    4. kočička je moc hezká, i když já jsem pejskař :)

    OdpovědětVymazat
  17. A máme tu další sadu krásných fotek, které mi v tomhle vedru připomínají letošní dovču, kterou jsem měla už v červnu na Thassosu a loňskou, kdy jsem se přesně v těchto dnech povalovala na Kosu :-)
    Užívej každý den!
    Michele

    OdpovědětVymazat
  18. Ach jo Peti, Ty jsi tak krásnej hubeňour. Sluší Ti to moc. A fotka s manželem je nádherný klišé, tiše závidím a nemůžu se vynadívat :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj! Dnes som na tvojom blogu prvý krát ale v elmi sa mi tu páči.Máš skvelý vkus a tvoj blog je úžasný.Podla mna sa podobáš na Kylie Minogue.Máte podobné črty.;) Inak nádherné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  20. plavky máš vážně úžasné, ale myslím, že u tebe je to úplně jedno jaké budeš mít plavky, protože máš prostě DOKONONALOU postavičku!!! tobě budou slušet každé ... :)))))))))

    http://angellovely-things.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  21. máš krásné plavky. :) A ten západ je nádherný!!

    OdpovědětVymazat
  22. Nádherný západ slunce, k tomu vy dva a tvá dokonalá postava, co víc dodat? :)

    OdpovědětVymazat
  23. jeeej, nadhera, uplne mi to dvihlo naladu, ked tu teraz musim sediet v kancelarii :))

    OdpovědětVymazat
  24. nebuď tak sebekritická, máš úžasnou postavu :) a vidíš to, jsem u moře přes dva měsíce a ještě jsem si nenašla čas na západ nebo východ slunce :/ :DD ale jednou se určitě půjdu podívat, musím, je to nádhera :)

    OdpovědětVymazat
  25. Krása! Nejlepší je fotka s manžílkem v moři. :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Tak tyhle plavky jsou nej :) Nejhezčí fotka je podle mě ta druhá, kde sedíš na lavičce, tam ti to děsně sekne :) Jinak s manželem vám to moc sluší a ten západ slunce... Letos jsem u moře nebyla, tak alespoň takhle cestuji virtuálně s tebou :D

    Thessi
    (menší změna v nicku a avataru, přišlo mi, že podobných nicků je tu strašně moc, tak jsem to změnila :)

    OdpovědětVymazat
  27. A teď nám pověz, co děláš pro tak krásnou postavu? :)

    OdpovědětVymazat
  28. Ty si ale kočka, nádherné fotky. Ja sa tu parím v robote v kancelárii bez klímy a je mi na odpadnutie.
    DanaTN

    OdpovědětVymazat
  29. @Nikol: já si beru od VS velikost XS, kterou mám i běžně u nás a jedny plavky mám i S a taky jsou dobré, podle mě co se týče velikostí plavek, tak to odpovídá dobře, nejsou ani menší ani větší, řekla bych xs je na tu 34, s je na 36, m na 38 atd. :)
    @luckapucka: vážně? tak já jsem s plavkami od nich moc spokojená, možná taky záleží druh od druhu...:)

    A moc vám všem děkuji za krásné komentáře, opravdu mě to i celkem překvapuje, nepřijde mi,že bych měla nějakou extra postavu tedy,ale moc děkuju! Abych se přiznala, nedělám vůbec nic speciálního, jen si občas (tak obden, obdva) zacvičím bud aerobik nebo kolo nebo stepper a hlavně pravidelně jím, tak 6x denně, dvě jídla velká- snídaně a oběd a pak ty další jsou menší, v podstatě pořád něco pojídám, i když je to třeba jen jablko nebo sušenka nebo piškoty nebou kousek chleba se sýrem, napadlo mě tedy, že bych mohla na toto téma udělat i video, jestli by to někoho zajímalo....:). Hlavně teda vůbec nepiju alkohol a nemůžu mléčené sladké výrobky, jen jogurty a sýry, protože mám intoleranci laktozy a potom taky nemůžu nic hodně mastného a kořeněného,ale jinak jím všechno :).

    OdpovědětVymazat
  30. Krásný fotky a opět super plavky! :)A prý, že se moc neopálíš. Vždyť jsi skoro jako tamnější obyvatelé. Užívej si. Já se dovolené snad dočkám příští rok... :)

    OdpovědětVymazat
  31. Máš skvělou postavu.. a jestli mám být upřímná, líbí se mi víc s tvýma prsama než vycpanýma... větší k tobě nesedí.. :)

    OdpovědětVymazat
  32. Líbí se mi ta druhá a třetí fotka, tak si představuju relax! :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!