Glitrové rty - video

by - 29 prosince

Krásný večer,

konečně se mi povedlo nahrát na youtube video s glitrovými rty, které jsem vám slíbila. Myslím, že ted před Silvestrem se bude hodit :)....

Na video se můžete podívat TADY , protože se pro změnu nechce načíst z youtube na blog :D, ta technika.....

You May Also Like

60 komentářů

  1. Třpytky moc nemusím, ale na další video jsem se těšila, a zase jsi nezklamala! Poslouchá se tě hezky, je příjemné se na tebe koukat... Tvoje videa jsou prostě jako moje osobní značky heroinu, při kterých se cítím jak na drogách, už jsem prostě závislák!
    -takže doufám, že příště mi dáš zase čouda a budu si užívat jako vždycky! ;-)

    Krásný den,
    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Toto líčení je na nějakou párty úplně skvělé! Škoda, že nechodím na Silvestrovské párty. Ale takové to hromadné "povinné" slavení mě moc nebere. :)
    Ale video je opět povedené, mám tvůj blog moc ráda! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na video jsem se moc těšila a je super:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj,krásné video,sluší ti to,jako sama o sobě glitry moc nemusím,ale když se to hodí tak proč ne?:Jinak ty si profesí kosmetička??Ahoj

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, moc krásný. Klidně bych to na párty použila, ale bohužel nechodím na takové ty párty na diskotékách kde mají holky krásné třpytivé ohozy a kluci taky vypadaj dobře a hodí se to šílené líčení:). Silvestrs strávím s přítelem a pár kamarády doma, takže by sye mi to asi ani nehodilo:D. Nicméně chci to někdy použít na nějaké focení, takže určitě díky za tutorial.
    Jinak ke třpytkám, podle mě je to úplně jedno, já mám třeba od vietnamců a je mi to fuk. Stejně to na tý puse bude chviličku. Horší je podle mě dát to na oči, protože oči jsou hodně citlivé. Ale na puse to dle mě tak moc nebaví, zvlášť když to tam budeš mít chvíli

    OdpovědětVymazat
  6. Na tohle video jsem se těšila :-) Super. Na nějakou koktejlovou párty je to pecka :-D

    OdpovědětVymazat
  7. tohle je fakt dobrej nápad. na nějakou tu párty nebo focení fakt super.já letošního Silvestra strávím doma, nejspíš v posteli, protože sem přechodila debilní rýmu a skončilo to u antibiotik. :-(
    PS: taky ti přeju všechno nejlepší do nového roku. hodně štěstí, lásky a hlavně zdraví. a budu se moc těšit co nám v novém roce všechno na blogu ukážeš za nové nápady ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Na večírek určitě ano, i když moje rty jsou na něco takovéhleho moc úzké. Ale na Silvestr asi ne - novoroční líbačky bych se nevzdala :D A navíc máme v plánu ty hody, hihi :)) Ale vypadá to dobře a líbí se mi k tomu i "nahé" oči ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Úžasné video, jsi vážně moc dobrá...

    OdpovědětVymazat
  10. Mně se líbí ta hnědá paletka na oči...a výrazné rty a skoro nenamalované oči ti sluší

    OdpovědětVymazat
  11. Jo a prosímtě nepamatuješ si, kde jsi kupovala tu čelenku na vlasy? Je krásná!

    OdpovědětVymazat
  12. Petí, opět jsi mě potěšila videem :) Jsi prostě zlatá... Máš moc hezké a plné rty, vynikne na Tobě každá rtěnka.. Já mám rty strašně úzké a nevýrazné :( neměla bys nějakou radu nebo postup, jak je opticky zvětšit? Nejspíš nějakou konturovací tužkou viď.. Jinak kde objednáváš lepidlo Lash grip? Nemáš nějaký tip na dobré lepidlo dostupné v drogeriích? Měj se krásně a děkuji moc za odpověď..

    OdpovědětVymazat
  13. Moc ti to sluší:)...Skvělej nápad, na plných rtech to vypadá moc hezky:)...Ta paletka je teda perfektní:)
    Neudělala by si někdy prosím make up tutorial na tvoje video Fall Favourites II. Nail polishes, Skincare, Clothes?:)
    Nebo na nějaký jemnější kouřový líčení výraznýma horníma řasama?:) Moc děkuju:)
    S.

    OdpovědětVymazat
  14. Peti je to úžasné. Škoda že to není s červenou. Jen čekám než se ti ozvou z Lancome a jiných s nabídkou spolupráce.

    OdpovědětVymazat
  15. Jak se znám, já bych ty glitry snědla:-) Asi tedy nic pro mě, ale musím uznat, že je to velmi efektní a nepřehlédnutelné, moc se mi líbí ta barva! Na Silvestra dokonalé! :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj chtěla bych poděkovat za vaše nádherný videa jsou opravdu hezký hned od pohledu na mě působítej jako milá hodná a ochotná žena.Chtěla bych vás poprosit jestli by jste nemohla udělat další video na téma Agáta Hanychová líčení macek-up, a hlavně vlasy byla bych nesmírně ráda a určitě by jste mě potěšila nedovedu si představit že by tenhle požadvek měl dělat někdo jiný než vy myslím si že vy se na tohle téma rozhodně hodítě máte hezký obličej a vlasy. :)

    9193Andrea

    OdpovědětVymazat
  17. Ano byla bych taky moc ráda kdyby jsi udělala video jak se líčí Agáta Hanychová jedna část videa by mohla být Líčení(Macke-up,komplet oči tvářenka rty) Druhá část Vlasy mohla by jsi ho prosím udělat potěšilo ba mě to moc.

    OdpovědětVymazat
  18. Jééé to by bylo super kdyby jsi mohla udělat video na téma Agáta Hanychová taky si myslím že se na to hodíš jsem tvoje obrovitánská faninka a určitě máš můj obdiv v tom co děláš taky bych se připojila a chtěla bych poprosita aby jsi udělala video na tohle požadované téma...

    OdpovědětVymazat
  19. Na mě docela výrazné, ale myslím, že na párty super! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Hezký večer přeji
    I mě by jste udělala radost kdyby jste udělala video na téma Agáta Hanychová.Sleduju vaše videa pokaždé když jsou nová a vím jsem blázen pouštím si je několikrát do kola důvod??? Prostě mě baví vaše fantazie a originalita.Pouštím si je také když mě dochází myšlenky jak se namalovat aby jsem vypadala trochu k světu.

    Také moc moc moc prosím o již zmiňované videjko. :) :) :) :)


    Mimochodem překrásné rty jste vytvořila už se těším až se hezky namaluju podle más takže macke-up oči řasy a právě tyhle přenádherný rty a půjdu na SILVESTROVSKEJ oběd s přítelem...

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj teď jsem si doprohlídla tvůj ůžasný blog a zhlédla několik tvích videí a nemohla jsem přehlédnout koméntáře od Anonymek prosili tě aby jsi udělala video jak se maluje Hanychová i já bych byla určitě pro a poprosila bych tě o video bylo by to užasný. :}

    OdpovědětVymazat
  22. tady se evidentně někdo hodně nudí ... :-/

    OdpovědětVymazat
  23. To stoprocentně vyskouším na silvestra

    OdpovědětVymazat
  24. jenom aby nedošlo k nedorozumění, tebe sem Peti nemyslela!

    OdpovědětVymazat
  25. už jdu zkoušet ty rťíky... :)

    Jitulinkaaa: proč by se měl někdo nudit??? :) :)

    mě by to video taky třeba potěšilo dobrý nápad Agáta Hanychová.

    OdpovědětVymazat
  26. Souhlasím a Anonymkama
    krásnej blog máš mimochodem

    OdpovědětVymazat
  27. Super video! Chtěla jsem se zeptat!Kde jsi koupila tu paletku s těmi hnědými stíny?Ráda bych si jí pořídila,ale mám strach nakupovat přes internet!

    OdpovědětVymazat
  28. Paráda!! skvělé video, děkuji:P

    OdpovědětVymazat
  29. Hezký rty povedli se nedávo jsem si koupila lesk na rty ze třpitkama a mám toho vždycky plnou pusu :))
    Určitě i mě by jsi udělala radost AGUŠ HANYCHOVOU..

    OdpovědětVymazat
  30. Holky vy jste na to kápli určitě by se mi líbilo kdybych vipadala jako Hanychová na silvestra Péťo udělala by jsi mě a myslím si že bych nebyla sama komu by si udělala radost... :) si nádherná mladá holčina a určitě tohle téma by ti sedělo. :)

    OdpovědětVymazat
  31. Nikola Tomanová 2329. prosince 2011 v 23:17

    užasně inspirující videa
    PŘIDÁVÁM SE a chtěla bych taky aby jsi udělala video líčení vlasy Hanychové

    OdpovědětVymazat
  32. tuším tu je invázia anonymiek :D to u vás tak fičí Agáta?ja ju teda osobne vôbec nemusím :-P a videjko je super ako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  33. vypadá to dobře, určitě to někdy zkusím na nějakou párty :D

    http://cosmetics-studio.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  34. Simonka Urbánková30. prosince 2011 v 0:50

    Hezký vidějko no myslím si že ty Amonimky jsou velký fanynky Agáty tak abych se přimluvila já bych taky nebyla proti aby si to videjko udělala... :D

    OdpovědětVymazat
  35. Najkrajšie vlasky mám od určite od Peťky!

    OdpovědětVymazat
  36. Peťulko, opět jsi mě nesmírně potěšila a zpříjemňla večer videem :) Jsi prostě zlaťíčko... Máš moc hezké a plné rty.Tento tutorial na tobě jistě viňikne.Jsi sama osobě pěkná holčina mlaďounká a šikovná.Četla jsem si komentáře Anonymek a určitě mají pravdu ty holky že ty by jsi se hodila pro celkoví líčení Vlasy a outfit na téma Hanychová taky jsem si všimla že né jedna Anonymka tě prosí o tohle videjko a to by mě tížilo svědomí kdybych tě nepoprosila o videjko myslím že by jsi nám všem holkám udělala velikánskou radost.....

    OdpovědětVymazat
  37. Nevím jak začít ale asi tak že chci poděkovat tobě a tvím nádherným vítvorům a videím.Potom bych asi chtěla poděkovat holkám co přidávali komenty a našli nebo vytvořili téma AGÁTA HANYCHOVÁ já vím je tu obrazně řečeno 150 komentářů na téma Hanychová ALE blíží se kvapem Silvestr a i já bych chtěla být nalíčená a hezky udělaný vlasy bych chtěla mít jako ona udělala by jsi mě velikánskou radost kdybych už zítra mohla vidět video.... Opravdu velikánskou radost :)

    OdpovědětVymazat
  38. Nathalia Gehlfuss30. prosince 2011 v 1:51

    1.Krásný blog
    2.krásná holčina
    3.nádherné vlásky
    4.Pěkná postava
    5.užasný videa
    6.Pěkný téma
    7.Pěkně popisuješ výrobky
    8.Máš pěkné oči (Barva)






    MĚ BY JSI UDĚLALA TAKY RADOST KDYBYCH SE MOHL ZÍTRA PODÍVAT NA VIDEO NA JIŽ MILIONKRÁT ROZEBÍRANÉ TÉMA HANYCHOVÁ.....

    OdpovědětVymazat
  39. Holky nech te se překvapit třeba se zítra ráno probuďíte a bude na youtube video o líčení a outfitu,vlasy na TÉÉMA HaNyChOvÁ

    OdpovědětVymazat
  40. Na toto video som sa tešila! :-)
    Skúšala som to minulý víkend keď sme išli na koncert..a najprv som teda skúsila s lepidlom, pretože minulý rok som tie trblietky naniesla na taký mastnejší lesklý rúž a veľmi to nedržalo.. takže tentokrát som dala na lepidlo..
    Veľmi pekne to vyzeralo, lenže..po pol hodinke sa mi akosi pri kutiku pery zacal odlupovat maly pasik.. vznikla nejaka retazova reakcia a no..dokafralo sa mi to cele :D
    Tak som nato isla nanovo..a trblietky naniesla na celkom matný rúž a teda musím povedať že mi to držalo celý večer!Vydržalo to pitie pivka a aj pusinky na líčka :)..takže kto nemá také lepidlo..matný rúž funguje tiež.
    Všetci ochkali(aj chlapi!) nad mojím "rúžom"..proste mali tie pery úspech ;-) (zvolila som červené až bordové)

    GIVEAWAY Rimmel Lipstick by Kate

    OdpovědětVymazat
  41. holky tu píšou o to aby jsi udělala video o Agátě Hanychové no myslí si že je to dobrý nápad mohla by jsi k tomu videu udělat jak si líčíš obočí???? věřím tomu že si na téma Agáta Hanychová najdeš zítra čas byla bych ráda kdyby jsis na to video udělala čas prosím tě taky za tohle video díky

    OdpovědětVymazat
  42. Je to moc hezký, ale na mě asi až moc odvážný :D

    http://janebeautiful.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj, poslední dobou jsem se stala častým návštěvníkem tvého blogu, jsem ráda, že někdo tvoří videa tohoto typu i u nás, je to lepší než americké verze :-) Takže chválím a přeju vše nejlepší do nového roku ;-)

    OdpovědětVymazat
  44. Iva Kolečkářová30. prosince 2011 v 12:55

    moc pěkný ale asi bych zvolila na sebe jinou barvu ale tobě ta barvčka naprosto sední.


    Nedalo se přehlídnout holky co chtějí po tobě aby jsi udělala video na téma Hanychová tak by jsi to pro ně a pro mě mohla udělat ???? Díky

    OdpovědětVymazat
  45. Tvůj blog jsem objevila před 3 dny a od té doby jsem na něm nepřetržitě. :D Tvá videa a články jsou nesmírně zajímevé. :) Chtěla jsem se zeptat, když si odstraňuji nalepovací řasy, měla bych používat nějakou vodičku nebo to není nutné a stačí jen řasy odtrhnout? :) Děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
  46. Zuzka Nesvačilová30. prosince 2011 v 13:29

    Udělej plsky video na téma Agáta Hanychová mno já vím že ti psalo hodně lidí už ale byla bych moc rada i já

    Zuzanka :)

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Péťo,

    koukám, že se tady jedna osoba v noci musela nesmírně nudit:-).Ale k tématu...mě se ta pusa moc líbí a vyzkoušela jsem ji hned, jak si o ní poprvé psala. Použila jsem teda jiné lepidlo od no name značky, takže výdrž nebyla moc extra, ale náramě jsme se s holkama pobavili...má drahá polovička toho chtěla využít taky...ale to se sem moc nehodí...

    Taky bych Tě ráda požádala o video s péčí o pleť, vlasy, tělo...v zimním období.

    OdpovědětVymazat
  48. skvelé video :) maš krasne pery, je to super inšpirácia :)
    p.s. Petra, poslala som Vám mail s takou troška osobnejšou otázkou ....

    OdpovědětVymazat
  49. Lucie Dospělová30. prosince 2011 v 15:11

    No myslím že tady je hodně favoritek s Hanychou asi teď hodně frčí mě by to nevadilo tutorial o ní

    OdpovědětVymazat
  50. Ty rty jsou fakt výborný, i ta barva se mi moc líbí a ještě se mi moc zalábilo to líčení očí, přesto, že je takový klasický :)
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  51. @teensmajdicka: haha, ty jsi super, vždycky mě Tvé komentáře moc potěší a pobaví, děkuji!
    @Dášo moc děkuji a ani mě Silvestr zase úplně nějak nebere :)
    @Rozka: ahoj, děkuji a ne nesjem, je to jen koníček :)
    @Suzie, já bych to s těma třpytkama taky neviděla tak dramaticky, pochybuju, že je v nich takový rozdíl, ale zase nechci někoho navádět aby si dal bůhvíco na pusu :)….
    @Jitulikaaa: tak přeji brzské uzdravení a možná na tom budu stejně, manžel je taky nachcípaný, tak čekám, kdy to chytnu :(, takže asi také moc slavit nebudeme….
    @Tipy-pro-krasu: moc děkuji a čelenka už vůbec nevím odkud je,ale určitě je z nějakého obchodu typu vše za 39 :D…..
    @anonymní 20:58: moc děkuji a co se týče zvětšení rtů, fungují světlé a lesklé barvy, určitě i se shimmerem, potom také světlejší barva doprostřed rtů a rozjasňovač nad střed horního rtu, samozřejmě také obskreslit rty konturkou spíše vně rtů :), nedoporučovala bych tmavé a matné barvy. Co se týče lepidla, já ho kupuji na ebay a dobré je lepidlo DUO, taktéž k sehnání na eshopech či ebay, z drogerky mne většinou všechny zklamaly, takže nemám přehled, co je k dostání.
    @S. 20:58: ahoj, moc děkuji a to líčení, něco podobného už tu určitě někde mám, jen ted honem nevím kde :D, jsou to jen hnědé stíny – tuším od essence mono, určitě jsem je ukazovala ve videu možná dokonce v tom fall favourites I., a nalapené vrchní řasy ;)
    @Gabrielle: moc děkuju, jé, to by byla paráda, ale to by byl až moc velký sen, to bych musela být mnohem šikovnější….
    @Cloody: já jsem koupila právě přes net na www.coastalscents.com, ale mají i na ebay ;) nebo sousední německá Zoeva ;), doufám, že to řikám dobře.
    @stylish fox: jé, tak to jsem moc ráda, že jsi spokojená, děkuju :), at slouží k Tvé spokojenosti!
    @Čajová: jojo,to je fakt, že to lepidlo se pak v celých páscích odloupne nakonec, mně to teda vydrželo dlouho, ale na té rtěnce to bude určitě příjemnější, takže děkuji za tip :) a věřím, že to mělo úspěch, je to fakt bomba! :D
    @anonymní 12:59: určitě stačí jen odloupnout vcelku řasy, normálně chytnu za jeden koneček a odtáhnu je, sundám lepidlo a použiji znovu, mrkni na video How to False eyelashes, vše tam ukazuji :)
    @Kirasko, to si umím představit, chlapi…:D, jinak takové video něco jako Winter favourites a moje péče o plet a vlasy v zimě určitě chysrtám :)

    Všem moc děkuji za komentáře, když už tady byla vyvinuta taková námaha, tak to video s Hanychovou opravdu musí být :D, právě se uploaduje na youtube, doufám, že do večera se tam nahraje :), vždy to trvá tak 4-5 hod. s mým připojením a velikostí videa. Jinak Agátin styl sice není úplně můj šálek kávy, ale stejně jsem chtěla udělat hodně výrazné silvestrovské líčení a myslím, že jako tip na party je její líčení fajn! Zatím všem krásný večer a ještě se ozvu s videopostem :).

    OdpovědětVymazat
  52. Rty jsou skvělý, určitě vyzkouším na nějakou párty :)

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj chtela bych poradit jak si mam opticky zvětšit oči? Stále se mi to nedaří ... děkuji

    OdpovědětVymazat
  54. Moc pěkné a hodně výrazné už běžím koupit flitry :)

    OdpovědětVymazat
  55. Teda Petí, obdivuji Tě že vyhovíš tomu milionu komentářů na styl Agáty....já bych se na tu osobu, která se asi moc nudila a vymýšlela si tisíce jmen upřímně vykašlala...přijde mi to trapný..
    Ale jen jde vidět jak jsi skvělá a opravdu moc hodná...až moc hodná.. :) těším se na každé video ať už bude o čemkoliv.. :) Doufám, že v tvoření blogu nikdy nepřestaneš a přeji Ti všechno nejlepší v novém roce!

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj Peti, chtěla bych se zeptat jaké značky jsou ty třpytky? Já osobně sháním kvůli líčení očí a myslela jsem, že v běžné drogérce seženu, ale zatím jsem nenašla..Díky za odpověď a přeju vše nejlepší do novýho roku! :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!