Líčení podle Kate Moss - video

by - 21 prosince

Krásnou středu všem,
dnes přináším líčení výraznější a určitě vhodné na nadcházející svátky, doufám, že se vám bude líbit :)....

Bohužel video se mi nechce na blog vložit, tak pokud se na něj budete chtít podívat, tak tady je link nebo tady na mém youtube kanálu.

Mějte fajn den!

You May Also Like

27 komentářů

  1. Juchů, první momentík(?) :DD Líčení jsem právě dokoukala, je fakt povedené :))Taky mi to přijde takhle najednou dost výrazné, ale třeba jen ty oči jsou takhle fajn. Přijde mi, že tohle kouřový líčení ti na očích hrozně sluší, nevim proč, ale sedne mi k tobě a i když je hodně výrazné, fakt jsi (nejen) v něm kočka :)).Takže moc chválím, opět se ti video povedlo a bavilo mne!

    Hezký den,
    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Povedené video jako vždy, díky za inspiraci Péťo :))

    OdpovědětVymazat
  3. Pekné video! Už je na tebe cítiť, že to máš v malíčku a celkovo tie videa pôsobia poslednú dobu veľmi uvolnene :-)
    Mne sa páči aj jemné, no aj výrazné líčenie.. vravím si, že čím budem staršia tak tých šminiek bude ubúdať, preto za výrazné oči aj pery u mňa aktuálne palec hore.

    Čo sa týka toho púdru na riasy..je to trošku piplačka a nie je to na denné nosenie..práši pod oči.. U mňa bol ten efekt celkom viditelný, ale teda tie riasy boli uz viditelne zlepenejsie..aj ako si vravela.. no reakcie okolia boli zase waau :-)

    GIVEAWAY Rimmel Lipstick by Kate

    OdpovědětVymazat
  4. mne sa pacia tie tvoje nalicene oci:)!

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. To vypadá super! Určitě vyzkouším a rovnou nejspíš na Štědrý večer po stromeček - abych se líbila Ježíškovi :D. Hi hi!
    A musím ještě dodat jednu důležitou věc - i přes to, že jsi bledá (stejně jako já a milion dalších), ti tohle líčení sluší.
    Video od videa se lepšíš, je to super, jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  6. skvělé líčení,vypadá moc pěkně :) ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj,

    líčení je krásné, ale taky bych nevolila ke kouřovým očím červenou rtěnku, i když někam na party a v děrovaných punčocháčích to musí být bezva odvaz:-)

    Poppy

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné video...moc ráda sleduji tvůj blog, uvítala bych video na líčení pro malé a zapadlé oči, i když to bude asi těžké protože ty je máš krásně velké i oči i víčka. Jinak se mi moc líbí, že dáváš typy na levnější kosmetiku a ne jako většina blogerek, že se chlubí drahými líčidly. Jo a seš moc sympatická =) mohla bych ještě+ pokračovat, ale už by to zřejmně nikoho nezajímalo =D

    OdpovědětVymazat
  9. Mne sa to líčenie nepáči. Neber to v zlom, ale vôbec sa mi k tebe nehodí.

    OdpovědětVymazat
  10. Povedlo se ti to, ale ke kouřovému líčení je stejně nejlepší jen světle růžový lesk, rtěnka, nebo nude odstíny. Naopak k červené rtěnce se mi líbí výrazné vrchní černé linky, umělé řasy a žádné stíny. :) Takhle dohromady je to až moc, ale dělalas to podle Kate, takže to je pochopitelné. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Super video, nechtěla by jsi udělat nějaké kde by jsi ukázala, jak se prodlužujou řasy (např. tím prostředkem od essence). :)

    OdpovědětVymazat
  12. Mě strašně štve, že to není vhodné pro nositele kontaktních čoček, ty nitky od Essence :( Chtěla bych to! A líčení se ti jako vždy moc povedlo, výrazná rtěnka a výrazné oči jednou za čas, proč ne!

    OdpovědětVymazat
  13. Opět skvělé video, líčení se ti moc povedlo. Akorát je pravda, že to je hodně výrazné. Asi bych nevolila, jak jsi říkala, dva výrazné prvky. Ale Kate jsi vystihla :)

    OdpovědětVymazat
  14. Oči ti fakt sednou, kočka jak pes :) Zajímalo by mě, co ti to tam hraje za písničku?

    OdpovědětVymazat
  15. Peti, nestřihej si tu ofinu sama, nevypadá to pěkně.
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  16. Ty jo, jak jsi dala tu fotku Kate Moss vedle sebe, tak je to fakt přesné líčení. Jsi šikovná.

    Stejně ti ale nejvíce sedí fialová, ta se mi na tobě líbí nejvíce.

    Tu věc na řasy od Essence vůbec neznám. Co kosmetický firmy už nevymyslí :))

    OdpovědětVymazat
  17. @teensmajdicka: moc děkuji a přiznám se, že i já mám kouřovky ráda, je to klasika, která nezklame, i když v poslední době dávám přednost spíš jen výraznější horní lince :)
    @Čajová: tak to máš pravdu, čím je člověk starší, tím méně si může dovolit tmavé barvy a třeba tmavší kouřové oči, protože to určitě délá starší dojem. Co se týče toho pudru, když ty máš tak krásné řasy, že to nepotřebuješ a já mám zase tak blbé, že mi nepomůže ani svěcená voda :D, tak to možná není chyba pudru :D…
    @Jitulko, moc děkuju a to jsem ráda, pak napiš,jak ses ježíškovi líbila :D….
    @Poppy: ano, to je přesně taky můj názor, bud jedno nebo druhé ;)
    @anonymní 16:18: moc děkuji, to jsi mne hrozně mile potěšila, líčení na zapadlé oči mám určitě v plánu, mám na to i takový trik, jenže na mně se to nedá provést, protože to by se minulo účinkem a nebyl by vidět výsledek, takže sháním dobrovolníka se zapadlými víčky :)
    @Lady: přesně tak, úplně souhlasím a také to běžně volím tak,jak jsi napsala :)
    @anonymní 18:57: to bych určitě mohla ;), udělám ho :)
    @Liane, moc děkuji a písnička je Kevin Rudolf Let it rock, snad to píšu dobře :D…
    @Leni: no já jí mám možná spíš blbě vyžehlenou :D, nějak se mi začla ted v poslední době kroutit a nemůžu s tím nic udělat a nedrží mi :(, jinak kadeřnici nevěřím, stačilo mi to naposley, pochybuju, že by to ustřihla líp…

    Moc moc vám všem děkuji za krásné komentáře a jsem moc ráda, že se vám líčení líbí a že se tedy snad povedlo, dnes tu přibudou vánoční nehty, postup na videu, mějte fajn den!

    OdpovědětVymazat
  18. Konečně někdo, kdo umí pěkně a plynule mluvit do kamery :) Nad tou Moss rtěnkou taky přemýšlím, díky za ukázku :)

    OdpovědětVymazat
  19. Co dodat, jako vždy dokonalé úžasné video... mám strašně ráda tvůj blog... myslím, že jeden z nejlepší v česku, tedy spíš nejlepší v česku, alespoň pro mě =)Doufám, že ti nikdy nedojdou nápady =)

    OdpovědětVymazat
  20. To licenie je uplne uzasne:) strasne ti to opat sekne, Inak tie tiene sa strasne krasne trblietkaju je to vidno hlavne vtedy ked si ich nanasas:)
    A prekvapilo ma aku dobru pigmentaciu ma Miss Sporty ruz to by som necakala:) ja som ich mala kedysi ale to mali este ruzove balenie a tie boli take sladucke vonavucke ale moc nefarbili:)
    Takze este raz krasna si:)

    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  21. Na mě je to moc výrazné, tak bych ven asi nešla, ale Tobě to moc sluší:)

    OdpovědětVymazat
  22. Pěkné oči, ale ta rtěnka už je moc. Jinak pěkné:)
    http://www.curllygirll.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, moc pěkné líčení, hlavně ty oči jsou úžasný!!! x))
    Chtěla bych se zeptat, jak to děláš se štětcem na oči...teď jsem si koupila štětec na oční stíny..ale chci se zeptat. když se líčíš tmavým stínem a pak hned světlým, tak ten štětec nějak čistíš vždycky hned? Nebo jich máš víc a nějaké máš na tmavé stíny, jiné na světlé a střídáš je? nebo používáš jen jeden na vše? Děkuju x))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!