OOTD + FOTD - black & hot pink lips

by - 17 prosince

Krásné sobotní dopoledne,

našla jsem v počítači pár fotek, které jsou několik týdnů staré (s čerstvě ustřiženou ofinou, ale ještě bez melíru) a i když nejsou nic moc, rozhodla jsem se vám je ukázat, protože takhle na podzim a v zimě docela ráda vyrazím, pokud zrovna nemám čas na nějaké líčení a oblékání. Uznávám tedy, že copy působí infantilně, ale k čepicím jsou pro mě absolutně nejpraktičtější účes, protože s culíkem lezou nahoru a máte pod čepicí bouli a rozpuštěné vlasy mi zas lezou na nervy a všude se motají, do šály, kabátu a pod kabelku :).Další výhoda je, že pokud nemáte zrovna čerstvě umyté vlasy, tak jako já tady, tak to v copech alespon není vidět. Dál bych chtěla napsat pár slov k makeupu, tohle je opravdu pětiminutovka, rychlé nanesení makeupu, trošku matné tvářenky (tato je NYX pudrová v odstínu Peach), na oči řasenka a na rty výrazná rtěnka, tohle je Rimmel Kate Moss odstín 06 a ve skutečnosti je výrazně růžová, fotky teda dost zkreslily barvu, vypadá až oranžově, ale to opravdu není, je spíš taková hot pink.
Co se týče oblečení, mám můj starší, ale docela oblíbený kabát z Quelle, černé džíny jsou od vietnmaců, boty z USA, čepice a návleky z Takka, kabelka F&F a rukavice po mamce. Vlastně jste to všechno už viděli :). Uznávám, že to není žádný módní vrchol, ale já se v tom cítím dobře, pohodlně a není mi zima :).

A ještě mám pro vás jednu otázku, jak se vám líbí takhle zářivé rty?

Přeji všem krásnou sobotu!







You May Also Like

48 komentářů

  1. Úžasné fotky!! Moc ti to sluší si krásně nalíčená =)

    OdpovědětVymazat
  2. vypáš nádherně, jako panenka! Odstín rtěnky je super :-)

    OdpovědětVymazat
  3. mě se strašně líbí y boty! ♥ =)

    OdpovědětVymazat
  4. moc pěkné fotky,ta rtěnka je dokonalá,jéé :))*

    OdpovědětVymazat
  5. taky mám doma takovou , sice ne od Kate ale vypadá stejně :)
    moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. mne sa tá kombinácia veľmi páči (toho rúžu s tebou :) ).

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné fotky, moc ti to sluší! :))
    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Prej nic moc :)..dyť tam vypadáš fakt krásně, úplně jako panenka..podle mě to jsou jedny z nejhezčích fotek tady :)..
    Klára

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadáš tak nádherně!! Sluší ti to moc :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj,

    sluší Ti to jako vždy:-)Já jsem si včera dělala revizi líčidel a zjistila jsem, že krom rtěnek v nude odstínu mám právě jenom ty Hot pink...mám je moc ráda, a myslím že sluší v podstatě všem:-)

    Fajn víkend Poppy

    OdpovědětVymazat
  11. Varené vínko či nie? mm tento rok som ešte nemala..
    Ja vravím stále..mne sa tie výrazné rúže na bledej pleti proste páčia! Preto sa ani nejak neopalujem..aby som ju mala stále bledú, proste takú akú mi ju príroda nadelila..No, každý máme to svoje ;-)

    GIVEAWAY Rimmel Lipstick by Kate

    OdpovědětVymazat
  12. Ta kabelka je prostě dokonalá! Máš nádherný make up a odstín rtěnky jde k tobě asi nejlépe, co jsem viděla.

    Můžu se zeptat, jakou máš tady na očích řasenku? :) Máš opravdu nádherné, dlouhé řasy.
    Děkuju, Léňa

    OdpovědětVymazat
  13. moc Ti to sluší! :)
    já si vždycky připadám zvláštně, jen s řasenkou.

    OdpovědětVymazat
  14. Na té tetí fotce vypadáš, jak kdyby ti bylo 15, opravdu! Moc ti to na těch fotkách sluší, ta růžová rtěnka ti dodala na roztomilosti :) :)

    OdpovědětVymazat
  15. Skvělé!!!! ty jsi se retušovala: jsi úplně bez chyby! :D nebo si tak nanášíš make-up?

    OdpovědětVymazat
  16. Souhlasím se všemi, jsi nádherná. Výrazné rtěnky se mi líbí hlavně v kombinaci se stejnobarevným detailem, gumičkou, doplňkem :) A prosím, řekni, že jsou fotky vyretušované... máš tak krásnou pleť :-/ to je nefér :) Kačka

    OdpovědětVymazat
  17. Peti, ty "náhé oči" ti neuvěřitelně sluší! Ani bych nepoznala, že máš nalepovací řasy,(kdybych nečetla tvůj blog). :)
    Opravdu celkově moc povedené!

    OdpovědětVymazat
  18. jeej krásny look :) Tie pery ti veľmi pristanú!

    OdpovědětVymazat
  19. Odstín rtěnky je skvělý-v dobrém slova smyslu ti zavidím tvoje krásné plné rty! :))
    Jo přesně, přijde mi že to má nádech do růžovo-korálové barvy, a i taková barva by ti moc slušela. Dělá to takový "svěží" look. To je přesně moje gusto - použivám takovéto odstíny na rty nebo jim podobné (jiné,tmavší např.do fialova mi bohužel moc nesedí). A začínám mít čím dál tím více v oblibě "hot pink" odstíny a nebojim se je používat :)
    Klára

    OdpovědětVymazat
  20. Dokonalá pleť, dokonalý oči, dokonalá pusa:-).Já když si dám jen řasenku, tak si připadám hrozně divně, jsem zvyklá na černý linky, ale tobě to sluší hrozně moc!

    OdpovědětVymazat
  21. Vypadáš jak panenka, krásná.
    A plnost rtů Ti upřímně závidím:)

    OdpovědětVymazat
  22. No páni, naprosto dokonalý líčení!! Opravdu moc ti to tu sluší!! Ten odstín rtěnky, je fakt, že sem se takovým vyhýbala, no i když, mám raději, když je rtěnka trošku výraznější, ale tenhle, jak ně něho někde natrefím, 100% pořídím. Myslím, že se skvěle hodí i na léto k barevnýmu oblečení :))

    OdpovědětVymazat
  23. Vypadáš nádherně, jsi strašně krásná. Máš oči jako panenka! :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Moc ti to tu sluší :-) Na té první fotce ti ladí rtěnky s botkami :-)
    Máš krásné plné rty. A nalíčená jsi opět nádherně!!!! Rtěnka je úchvatná.

    OdpovědětVymazat
  25. Takové přirozené líčení s výraznou rtěnkou se mi strašně moc líbí a tobě bezmezně sluší! :) Vypadáš skvěle!

    OdpovědětVymazat
  26. Mě se výrazné rty moc líbí, ale na mě vypadají hrozně :D.

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Peti, moc ti to sluší :) Ta barvička je užasná :)
    Mohla bych tě prosím poprosit o radu? Na mém blogu jsem psala článek, ohledně největších chyb v líčení. Byla jsem ale nařknutá z toho, že o tom vlastně ani nic nevím. šlo o jeden bod - Korektor před makeupem. Mohla bych vědět tvůj názor / zkušenost? Patří make-up opravdu pod korektor jak mi jedna slečna tvrdí? Kdyby to šlo, prosím odepiš mi na blog děkuju moc, Amne :)
    (amne-fashion.blog.cz)

    OdpovědětVymazat
  28. Krásné! Ty copy jsou skvělé k čepici :)

    OdpovědětVymazat
  29. Vypadáš úplně mladší, sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  30. Všimla jsem si, že už ti to tady psali. Ale první co mi napadlo bylo: Panenka!
    Taková ta krásná porcelánová :D:) , vypadáš tu neskutečně mlaďounce...A tohle líčení ti strašně moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  31. Ahojky Peťo,
    moc pěkné líčení, já používám spíš nude rtěnky, a rtěnky v přirozené barvě rtů. Dnes jsem nakupovala a dost mi pomohla tvá recenze na výrobky od Balea, Essence apod., a chtěla jsem tě poprosit zda používáš i nějaké výrobky z Rossmanna,tak jestli bys něco zrecenzovala. Díky moc a krásný adventní výkend. Ahoj Zdeňka S.

    OdpovědětVymazat
  32. smím se tě zeptat kolik ti je ???

    OdpovědětVymazat
  33. Vypadáš jako malá holčička :) neber to ve zlém, sluší to moc. Mně se takovéhle oblečení líbí, protože na podzim mi jde zejm. o pohodlí. A jednoduchý make-up s nějakým výrazným prvkem je fajn. Rozhodně jsem ráda, že sis neudělala ještě výrazné oči - na to jsou některé ženy odbornice. Tys to zvládla na výbornou :). A když vidím ty fotky, asi zajedu do města na svařáčka :D

    OdpovědětVymazat
  34. Žasnu nad tvou dokonalou pletí..jak to sakra pořád děláš????:)

    OdpovědětVymazat
  35. Ach jo, sice je fakt, že každý máme jiný vkus, ale přijde mi, že jsem asi nějaká divná :) Protože se mi na tobě kolikrát nelíbí věci, kteří všichni ostatní vychvalují (i když je fakt, že já celkově mluvím dost otevřeně a upřímně, obzvláště když se mě někdo zeptá, tak možná i v tom bude zakopaný pes...). No k těm výrazným rtěnkám. Já celkem nic nemám proti výrazným rtěnkám a bledé pleti, ale musí se zvolit ten správný odstín, který dotyčné fakt sedne. A podle mě hot pink není ta pravá výrazná barva pro tebe, mně se to na tobě nelíbí.

    Jinak když se tu dívám na ty fotky, tak musím napsat ještě svůj názor na tu ofinku. Musím říct, že když sem tě v ní viděla poprvé, tak se mi vůbec, ale vůbec nelíbila, zvláště ten melír. Říkala jsem si, že to je jen nezvyk, ale prostě si na to nemůžu ani zvyknout. Když tě tu ale vidím bez toho melíru, tak ač si myslím, že ti to daleko více sekne bez té ofiny, tak bez toho melíru to není vůbec špatný :) Co tím chci říct, pryč s tím hrozným melírem :)

    OdpovědětVymazat
  36. @Léňo, řasenku si bohužel nepamatuji, ale myslím, že jsem měla tři trsy řas ve vnějším koutku, tak to bude spíš tím :) a moc děkuji!
    @Barbora: já myslím, že plet bez chyby nemám,ale zjistila jsem, že ne moc ostrá a detailní fotka (tedy ne zrcadovkou) plus dobré světlo v autě, kdy jde do obličeje jen zepředu, dělá divy :D, ted jsem zkoušela takovou fotku znova a mám na ní taky úplně sametovou plet a úplně modré oči, což ve skutečnosti nemám, takže je to fotákem a světlem :D…a děkuju!
    @Kačko, moc děkuju a jak jsem psala ted Báře nad tebou, to je fakt nedokonalým foťákem a dokonalým světlem :D, ted jsem to zkoušela znova a myslím, že jak na člověka svítí v autě zepředu, že je to hodně lichotivé světlo a malý automat nezdůrazňuje všechny nedokonalosti tak jako zrcadlovka, která ukáže každý pór a každou vrásečku jako třeba i video, to je taky pěkná mrcha ;)
    @Amne: moc děkuji a mrknu k tobě, ale napíšu názor i sem, zrovna jsem o tom mluvila v minulém videu…já osobně si myslím, že je jedno co jak patří, ale důležité je,jak to vyhovuje a vypadá na tobě. Já osobně dávám korektor maličko pod makeup než nanesu řasenku – oči líčím jako první a pak když nanesu makeup, ještě maličko korektor doladím. Vážně si ale myslím, že pořadí není podstatné, důležitý je výsledek :).
    @Zdeňka S.: moc děkuju, určitě něco z Rossmanna mám také, ale nemám ho poblíž a tak se tam moc často nedostanu, tak toho nemám vyzkoušeného tolik, ale určitě je fajn dekorativka Essence a Catrice, kterou tam mají, z pleťové a tělové kosmetiky, kterou by měli jen tam, toho vyzkoušeného asi vážně moc nemám…..
    @anonymní 0:42: je mi 31
    @Jitulko: moc děkuju, v mém věku taková věta určitě potěší, to buď v klidu :)
    @Elli Lightning: :D docela jsem se zasmála nad první větou, to jsi mě pobavila, nemyslím, že bys byla divná, vážně se každému líbí něco jiného a je to úplně v pořádku ;), já věřím, že tu nikdo nemá důvod být neupřímný, myslím, že s kritikou nemám problém a tak nevidím důvod, proč by tu měl někdo chválit něco, co se mu nelíbí :). Taky se mi kolikrát stane, že všem se něco líbí a mně třeba zrovna vůbec, myslím, že je to fakt úplně přirozené :), jinak s ofinou máš stejný názor jako manžel, ten ji nesnáší na každém a kdykoliv a v jakékoliv podobě :D, pro mě je to zase změna a tak to tak chvíli nechám, navíc mám docela vysoké čelo a tak si myslím, že mi k obličeji vcelku sedne,ale třeba ne, nevím :), každopádně se v ní cítím zatím dobře a tak než mě to zas přejde, budu ji chvíli střihat :).

    Moc bych vám všem chtěla poděkovat za takový ohlas a za všechny komentáře, upřímně se přiznám, že mě to překvapilo, což už vyplývá z toho textu, opravdu mi to líčení a celkově oblečení přišlo takové celkem obyčejné, ale o to víc jsem ráda, že se vám líbí :). Právě nahrávám nové video, tentokrát na téma jak na celulitidu, což tedy není zrovna vánoční věc :D,ale možná se po Vánocích bude o to víc hodit :D…..přeji krásné pondělí!

    OdpovědětVymazat
  37. Tak mně ten melír v ofině zase až tak nevadí:D A jinak se mi hrozně moc líbí rtěnka, čepice a kabátek;)Vypadáš opravdu jako panenka, Tvoje bledá pleť je krásná!:)

    OdpovědětVymazat
  38. Mě se zase naopak ten melír nelíbí, tohle ti šluší víc.
    P.S. Nádherný kabát!!!!

    OdpovědětVymazat
  39. Navíc tady máš tu ofinu na boku jako patku, takže je to 100% lepší než rovně učesaná.

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj, jsem na tvých stránkách nováčkem a musím říct, že jsem naprosto uchvácená:-) díky za super tipy líčení (hned jsem včera vyrazila na nákupy nových líčidel)je super, že jsou lidičky, kteří nejen chtějí vypadat dobře, ale že se o to umí i podělit:-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!